نقل قول:
دلتو خوش نکن.من 1 گیگ و 30 مگابایت دانلود کردم.:31:
دماغت سوخت !!!:27:
Printable View
نقل قول:
دلتو خوش نکن.من 1 گیگ و 30 مگابایت دانلود کردم.:31:
دماغت سوخت !!!:27:
... شب دراز است ! :دی
باید دید به حالت سابق بر می گرده یا نه !!!
خیلی زوده و اسه یک شب این همه دل خوش شه آدمی !:دی
یکی می گفت سیاستشون اینه که کاربرا را مجبور کنن از حجم روزانشون واسه دانلود استفاده کنن !!! شاید واسه کوتاه مدت جواب بده اما 100 البته کاربرا شکرت را عوض می کنن و تن به این زورگویی نمی دن .
1 گیگ و 300 مگ پریشب دی:
فعلا سرعت خوبه
آخه اولین شبی بود که اینقدر دانلود کرده بودم ( بعد از 2 ماه )نقل قول:
دیگه بساط فیلم و سریال برپاست :27:
------------------------------------------------------------------
شما شبها سرعت دانلودتون چنده .... ؟؟؟؟
مال من بین 60 تا 75 متغییره
3600sx4hx65kb=936000kb+432000kb =1368000kb :20:
پس دیشب فکر کنم اینقدر دانلود کردم:31:
نقل قول:
مال منم بین 65 تا 80 متغیره.
البته این محاسبات زیاد درست نیست چون سرعت ثابت نیست.من ساعتی 225 مگابایت میگیرم که با اون 45 دقیقه بعد 7 صبح میشه 1 گیگ و 70 مگابایت.ولی معمولا 1 گیگ و 50 مگابایت دانلود میکنم.:31:
از همون روزی که سرعت ها یکم بهتر شد 4-5 تا فیلم و نزدیک 15 قسمت سریال دانلود کردم.:21::27:
سرعت شبانه ی منم چند هفته ایه از رو 12 اومده رو همین 50 تا 60
یک مودم کومبو گرفتم و دو تا سیستم بهش وصل کردم!هر سیستم جداگونه از راه این مودم کومبو به شبانه وصل میشه و با این سرعت میتونه دانلود میکنه!
اینم یکجور زرنگیه دیگه
پس اگه حساب کنیم و مجموع دانلود رو در نظر بگیریم بازم میشه همون سرعت 120 سابق!
من دیشب منطقه خودمون تهران را چک کردم ... همچنان به ... است !
صبانت واقعا تو تهران گندشو درآورده
خيلي پينگ بالاست. واقعا خاك بر سر اين شركت كنند دانلود شبانه كه من كلا بيخيال شدم سه ماهه، حداقل داشتم از پينگ خوبش لذت ميبردم كه اينم گند زدن
من ديگه اشتباه نميكنم و با اين عتيقه ها تمديد قرار داد نميكنم
البته بقيه هم مثل همينند ولي حداقل پولم لقمه سر سفره صبانت نميشه
دیگه دارم دیوونه میشم خدایی از دست این شرکت
من تو مشهدم و از نمایندگی صبانت(سابین نت)سرویس میگیرم
در حال حاضر هر 40 ثانیه یکبار اینترنت دیسکانکت میشه و بعضی وقت ها هم که دیسکانکت میشه پنج دقیقه طول میکشه تا دوباره کانکت بشه!
زنگ زدم به پشتیبانی گفتند تا فردا ایشاالله درست میشه!!!!!
در حالیکه یه عالمه کار امشب رو سرم ریخته که نیازمنده اینترنته
خدا ازشون نگذره
سزعت شبانه در سرویس های مختلف(128-64-1گیگ-3-گیگ-و...)با هم فرق داره؟
من دیشب از 4.35 دقیقه به بعد دانلود نداشتم کس دیگری هم این مشکل را داشته؟
دیشب برای من هم همین اتفاق افتادنقل قول:
منم اینطور بودم
نه من ساعت 6.30 بود بلند شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه.نقل قول:
ديشب براي اولين بار شبانه دانلود داشتم . سرعت متوسط 20 بود .ايا هميشه اينقدر كمه؟
قم-
بچه ها من ADSL صبانتم رو نوت بوک ام درست کار میکنه حتی بعد از چندین بار تعوض ویندوز.ولی کامپیوتر دیگه ام مشکل داره.نه فقط روی یک ویندوز بلکه چند تا.یعنی موقع کانکت شدن ارور 691 یا همون یوز و پسورد اشتباه است رو میده.رو دو حالت Lan و USB امتحان کردم.درایور های سخت افزار هارو هم نصب کردم.چی بگم.دقیقا همون کارایی رو که رو نوت بوک ام انجام میدادم رو کامپیوتر دیگه ام کردم.تو رو خدا یک راهی برای حلش بگین. :18:
با چه سرعتی ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخاطر آدرس مک هستنقل قول:
باید زنگ بزنی صبا نت بخوای ریست کنن
یا یک فرم هست اون را پر کنی که دیگه به این مشکل بر نخوری و اگر نه هر دفعه اینظوری می شه !
یعنی اگه ریست کنن رو 2 تا کامپیوترم می تونه کار کنه؟نقل قول:
بعد از ریست یا حذف مک آدرس مودم باید دوباره تنظیم بشه؟
برای من تا یک روز دوتا سیستم را می شناسهنقل قول:
اما بعدش فقط یکی رو
ریست کردنش کار چند ثانیه هست، نمی خواد شما تنظیمی را عوض کنی، اما هی هم آدم بخواد بزنگه رو اعصابه!
سلام به اساتید محترم : من می خواستم سوال بکنم کسی از شما در حال حاضر از شرکت ندا گشتر خدمات گرفته و استفاده می کنه؟ چون من امروز بعد از اتمام 3 ماهه اول برای شارژ کردن دوباره آن با مشخصات (3 ماه و سرعت128 کیلو بیت و 5 گیگ دانلود) 28000 هزار تومان پرداخت کردم آیا از شما دوستان کسی مزنه قیمت های شرکت ندا گستر با این مشخصات داره یا نه؟ متشکرم.
بالاخره منم این دفه 128 شارژ کردم . هیچ فرقی با اون 1mb که داشتم احساس نمیکنم....
نقل قول:
من یک ساله صبا دارم.....
صبا 9 گیگ 3 ماهه با سرعت 128 میشه 39 تومان
15 گیگ 54 تومان......
بالاترش هم هست...
قبلا ! یعنی 4 ماه پیش شبانه ندا از همه بهتر بود ، یعنی من شده بود از ساعت 6 صبح تا 7:30 صبح حدود 1 گیگ دانلود داشتم ! سرعت وحشتناک خوبی داشت...
اما محدودش کردن و دیگه اصلا خوب نیست ! یعنی افتضاحه!
روزانه و شبانت فرقی نکرده .... ؟؟؟؟نقل قول:
منم 1 مگ دارم میخوام این ماه 128 بگیرم
من با روش dc وصل شده بودم.و هر 15 ثانیه قطع میشد.من همیشه رو 100 بود.ولی متاسفانه 200 مگ دانلود کرده بود.چون ارور داده بود.نقل قول:
با چه سرعتی ؟!
شبانه رو که امتحان نکردم فعلا...ولی فک کنم شبانه مال همه یکی باشه.....نقل قول:
روزانه هم که گفتم فرقی نکرده.به نظره منم 128 گبیر چون 39 تومن میدی 3 ماهه 9 گیگ
ولی اگه 1 mb بخوای باید 54 تومن 3 ماهه 6 گیگ بدی که سرعتاشون فرقی نداره بنابر این پول مفت ریختی تو جیبشون....
یعنی طوری تنظیم کردین که هر 15 ثانیه دی سی شه و بعد دوباره وصل شه و دانلود را ادامه بده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره چفدر می تونید دانلود کنید ؟ حجم دانلودیتون ؟
و اگه می تونید بگید از کدوم شهر هستین، تو تهران همچنان مشکل داره، اما مشهد گویا درست شده!
من الان 1مگ میگیرم 45 تومن 6 گیگنقل قول:
سرعت روزانه 250
سرعت شبانه 60-70
مال شما هم همین طوره ... ؟؟
من قم هستم.وضعیت ما هم هنوز خرابه.نقل قول:
من با اون شبی 400-500 مگ میگیرم و سرعت تا 200 هم میره و تا بیاد پایین یه بار دیسکانکت کانکت میکنه درست میشه.
با برنامه advanced dialer و برنامه auto disconnect من هر 15 ثانیه یه بار قطع و وصل میکنم.زمان رو خودت میتونی تنظیم کنی.اگه روی start up هم باشه دیگه میتونی از روش روشن کردن سروقت معین استفاده کنی و خودت بری بخوابی.اگه توضیحات بیشتری میخوای بگو بگم.
سلام دوست عزیز.شما کدوم شهری(مشهدی؟) برای گرفتن 1 مگ مدارک چی دادی؟نقل قول:
بلهنقل قول:
جواز کسب خدمات کامپیوتری
نقل قول:
من که واسه اولین سه ماه خواستم شارژ کنم تا اونجا که یاددمه 54 تومن واسه 3 ماه 6 گیگ دادم.
تو تعرفه ی سایتشم نگاه کنی همینو نوشته.
سرعتمم همیشه رو 40-50-60 میچرخید.الان همینه.تهران هم هستم...واسه همین میگم الان با اون موقه که 1 mb داشتم فرقی نمیکنه...
شبانه من قطعه یعنی کانک میشم ولی نه دان دارم نه سایتی میشه باز کگرد 3شبه اینجوریه بره شماهام اینطوریه؟؟
من دیشب 300 تا دانلود داشتم
دوستان قمی هنوز صبا دانلود شبانش 20 تا میره یا درست شده؟
من که رفتم پارس انلاین ولی مثل اینکه پارس آنلاین هم مثل صبا شده
فکر کمی کنم فقط شاتل هست که هنوز اجازه دانلود شبانه می ده
منم چند شب قبل رفتم سرعت حداكثر 22نقل قول:
ولي روزانه تا 100
من امروز و دیروز همش ارور برام میداد و وصل نمیشد همه نوع ارور داد کسی این مشکلو داشته؟
سلام دوستان
من زياد با اسكايپ سرو كار دارم . ميخواستم بدونم آيا با صبانت ميتوان با اسكايپ كار كرد يا نه ؟ ( منظورم بدون وي پي ان ) . اگه دوستاني كه با صبا كار ميكنند ، از اسكايپ استفاده ميكنند ، لطفا يه اطلاعي هم به من بدهند .
خيلي ممنون
بچه هایی که تو تهرانن.سرعتتاتون چه جوریه؟؟
پورت اسکایپ رو مخابرات میبنده . بعضی مواقع ممکنه باز باشه ولی معمولا بسته هست.نقل قول:
نقل قول:gtalk را امتحان کردین ؟ صداش عالیه ... :دینقل قول: