اولا همه درایورارو نصب کردی؟نقل قول:
شما یه ویندوزه دیگه جای اینی که نصبه نصب کن، اگه بازم این صفحه رو دیدی اونوقت مشکل باید از سخت افزار باشه
اما من بیشتر احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه
ترجیحا ویندوزت رو از شرکت یا سایت معتبر بگیر:46:
Printable View
اولا همه درایورارو نصب کردی؟نقل قول:
شما یه ویندوزه دیگه جای اینی که نصبه نصب کن، اگه بازم این صفحه رو دیدی اونوقت مشکل باید از سخت افزار باشه
اما من بیشتر احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه
ترجیحا ویندوزت رو از شرکت یا سایت معتبر بگیر:46:
یدونه درایورو نصب نکرده بودم به اسم intel managment ingine اونو نصب کردم ..این مشکل هم یکبار در وینذوزی که گارانتی نصب کرده بود اومد و هم در این ویندوز خوذم نصب کردم .... تو جاهای مثل photoshp cs 4 که خیلی سنگینه نیومد یا تو بازیا اما این دوجای که بالا گفتم اومد ! لازمه دوباره ببرم گارانتی اساتتید محترم ؟
راستی بایوسمم اپدیت نبو اپدیت کردم الان...تو اون صفحه ابیه که اومد دیشب فقط تونستم یه تیکشو بخونم که نوشته بود update the bios و از این حرفا ممکنه ماله بایوس بوده ؟؟؟
ایشالا از همون بایوس باشه و دیگه تکرار نشهنقل قول:
نمی تونم الان بگم ببر گارانتی چون اگه مشکلی نداشته باشه احتمال داره با بردن به گارانتب مشکل دار تر شه:31: نیست اینا خیلی متخصصن میزنن جای دیگش رو خراب میکنن:27:
شما فعلا صبر کن ببین این مشکل بازم پیش میاد یا نه، ایشالا که دیگه پیش نمیاد:46:
با سلام مجدد به دوستان و اساتید محترم .
من کول پد خریدم دمای لب تاپ خیلی اومد پایین ولی متاسفانه هنوز فن روشنه و خاموش نمی کنه ، مال شما ها هم همینطوری هست؟ اگه نیست نمی دونید چه طوری می شه درستش کرد؟
راستی این شیلد واسه لپ تاب ببنید ، تو ایران می شه پیدا کرد؟
کد:http://www.invisibleskinz.com/Dell-Inspiron-N5010-skin-cover-p/delinsn5010st.htm
فکر کنم اگه فن با سرعت کم میچرخه طبیعیهنقل قول:
برا خودمم دقت کردم ، اکثرا فنش روشنه
اما درباره اون شیلد من شنیدم هست اما ندیدم:31:
شیطون جان این یه عکس کلی از dell support center .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیلد رو منم تا بحال ندیدم ولی من خودم ازین نایلون های میوه هست که خیلی خیلی نازکه و روی بعضی ازین وسایلای برقی هم میکشن و توی بازار هست( فکر کنم اسمس سلفون) ازونا پشت LED 5010 کشیدم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز ویندوز xp که شما ارایه میدید سرویس پک چند هست و اینکه هارد ساتا را موقع نصب میشناسه یا باید از بایوس هارد را تغییر بدیم؟
2- درایور های xp کامل هست؟چون من در ارومیه هستم وو در بازار اینجا هیچ جایی نبود که درایور وایرلس را برای ایکس پی داشته باشه..!
3- خودتون درایور ها را روی n5010 CI5 - VGA 550V تست کردین؟
اگه فقط ویندوز ایکس پی را با درایورهاش بخواهیم قیمتش چقدر میشه؟
با تشکر
اقا به یه مشکل جدید بر خوردم دیشب بعد از 7 -8 ساعت کار با لپتاپم وقتی داشتم ویندوزو شات دان میکردم اونجا که داره شات دان میکونه هنگ کرد لپتاپ....ماله چی هست یعنی اساتید محترم؟؟؟؟
سلام
بچه ها بلو توس لب تابه من بعضی وقت ها میفرسته
گوشیم بیداش میکنه ولی وقتی میفرستم لب تاب چیزی نشون نمیده
احتمالا شما به ویروس دردسر ساز استاکس نت دچار شدیدنقل قول:
متاسفانه مایکروسافت هیچ اهمیتی برای ایرانیها نمیده و روز به روز سیستمهای ایرانی بیشتر در معرض خطر قرار دارن .. مدتهاست این ویروس داره سیستمهای ایرانی رو هدف میده و شرکت سیمانتک هم نتونسته هیچ کاری انجام بده و فقط داره تلاش میکنه جلوش رو بگیره ...
هدف این ویروس گرفتن اطلاعات شرکت زیمنس در ایران و شرکتهای صنعتیه که از طریق فلشها انتشار پیدا میکنه .
پیشنهاد میکنم آنتی ویروس comodo رو سریعا پس از پاک کردن کلی ویندوز نصب کنید و از طریق تنظیمات پیشرفتش فعالیت ویروس رو از بین ببرید :11:
سلام دوست من-لطفا از طریق وبلاگی که آدرس دادم سوالاتون را بپرسید-اینجا مکان مناسبی برای ارائه قیمت و... نیست-با تشکر از شما دوست مننقل قول:
باسلامنقل قول:
دوست عزیز من با آیدی داخل وبلاگ تماس گرفتم و چون جوابی نگرفتم اینجا پست زدم.
چشم با آیدی یا شماره تماس می گیرم..:20:
موفق باشید
آقا دمت گرم:10:نقل قول:
جالبه، ساپورت سنتر لپ تاپ من کلاً یه شکل دیگست:31:
آره.مال منم فرق داره.چجوریاست؟نکنه ورژن برنامه های ما یه چیز دیگست؟شما از کجا این برنامه رو گرفتین؟از خود سایت دل؟(که ورژنش فکر کنم A04 بود)نقل قول:
سلام .
حداکثر دمایی که به cpu و کارت گرافیک آسیب نمیرسونه ، چه دماییه ؟
ممنون
از سایت دل گرفتم.اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
واسه منم قبل از آپدیت کردنش حالت ساده تری داشت ولی آخرین نسخش بعد از آپدیت این ریختیه.نقل قول:
سلام دوستان
خلاصه من هم N5010 رو از بازار رضا و از فروشگاه ایران زمین با گارانتی دل سرویس گرفتم :21:
اینم مشخصات :
Dell Inspiron N5010
Processor : 2.4 Core i3 M370
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 320 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
واقعا عالیه ...:20:
ابزار همراه : گارانتی دل سرویس / سی دی درایور ها / مودم اکسترنال
سرویس تگ : تست شد .
هزینه : 800 هزار تومان
سلام
چطور میشه فهمید باس رم چقدره؟
همون که جلوش نوشته Mhz؟با نرم افزار speccy میگم
باس رم برحسب مگاهرتزه؟
ببخشید سوال مبتدی پرسیدم
در مقابل max bandwidth عبارتی که در داخل پرانتزه رو در 2 ضرب کن میشه باس رم:46:نقل قول:
مبارکت باشه.نقل قول:
فقط در مورد گرافیک من تا حالا ندیده بودم گرافیک لپ تاپ ها قابل ارتقاء باشه!
ارتقا داده نمیشه فقط share میگیرن !!نقل قول:
سلام دوستان . من 5010 گرفتم با گرافیکه 550v ولی تو همه سایت ها نوشته سرعت هسته اش 450 هست در صورتی که cpuz داره میگه سرعتش 1200 هست چجوریاست؟
اینم مشخصات کاملی که میده
کد:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1517342
سلام عزیزان.
منم 5010 گرفتم.با این کانفیگ:
cpu core i5 460M
RAM 4
Graphic 5470
با انواع برنامه ها هم تستش کردم.همه چیش درسته.سرویس تگشو هم چک کردم اطلاعاتی که اومد رو چک کردم.اونم درست بود.
از انتخابم خیلی راضیم.از راهنمایی شما عزیزا هم خیلی ممنونم.خصوصا sheytoon عزیز و Gilopa عزیز:11:
لپ تاپ فوق العاده ای یه.:8:
نقل قول:
مبارکت باشه.
از کجا و چند خریدی؟ گارانتیش چیه؟
:21: Dell Inspiron N5010 : این لپتاپ به شما پیشنهاد میشه :31:... واقعا عالیه :46:
سلام
با 5010 میشه با نرم افزارهای میکس مثل EDIUS یا PINNACLE STUDIO کار کرد ؟
مرسی
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
برای چی سونی اینقدر با برند های دیگر اختلاف قیمت داره
مثلا همین 5010 دل با اون مشخصات خوب 900 تومان ولی با همون مشخصات سونی 1300
یعنی تنها تفاوت صفحه نمایش عالی سونی می باشد ؟
سلام به اهل دل !
میخوام این مدل رو بگیرم....هنوز دو دلم
میتونید معایب و مزایاشو بگید (مخصوصا معایب بدون تعصب خواهشا)
Dell inspiron n5010 aluminum
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
عزیز جان اون نون برندو میخوره.نقل قول:
توی بازار بهترین کیفیت پلاسما رو پاناسونیک داره اما سونی از همه گرون تره (تقریبا دو برابر پانا)
ولی کیفیت پانا خیلی بیشتر از سونی هست.
پس فکر نکن سونی کیفیتش بالاست.
کسی نبود جواب منو بده؟نقل قول:
من دو هفته ای میشه خریدم موقع بالا اومدن سیستم با f12 رفتم تو قسمت diagnostic سیستم چک
کردم ارور 142-2000 میده یعنی هاردم داره خراب میشه ؟
با hdd regenerator یه بد سکتور داشت تعمیر شد ولی الان بازم همون ارورو می ده موندم چکار کنم
کسی با این مشکل آشناست؟
من از شرکت کادوس تو رشت خریدم.نقل قول:
واسم حساب کرد 930 تومن با موس.
گارانتیش معروف نبود الانم اسمش یادم نیست ولی به اصرار بابام که می گفت باید با گارانتی باشه 30 تمن هم اضافه تر دادیم واسه گارانتیش.
با سلام
چند روزی میشه 5010 ای3 رو خریدم اما به یه مشکل خوردم که نمی دونم طبیعیه یا نه!!:13:
وقتی دارم باهاش کار معمولی میکنم یدفعه صفحه نمایش سیاه میشه و کاری نمیشه کرد مگه اینکه خاموشش کنم!!:18:
گارانتی هم داره اگه مشکل سخت افزاریه بگید تا سریعتر اقدام کنم!؟ آخه تا 1 ماه گارانتی تعویضه!!
به نظر من ایراد سخت افزاری.نقل قول:
من هم همین ایراد را در لپ تاپ قبلیم داشتم (Inspiron 1300) یک دفعه صفحه سیاه می شد و... فقط هم باید خاموشش می کردی تا درست می شد.
حالا بگذار بقیه اهل فن هم جواب بدند شاید هم ایراد نرم افزاری باشه
مبارکتون باشه:11:نقل قول:
بهتره اول راه حل های ساده رو امتحان کنیم! با نصب یه ویندوز دیگه از یه شرکت دیگه لپتاپ و تست بزنید ببینید بازم این مشکل وجود داره یا خیر؟؟!!
آیا نرم افزار خاصی روی لپتاپ نصب کردید که بعدش این اتفاق براتون بیافته؟؟
درود
بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟