چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم
Printable View
چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم
نوت پد ،مدیا پلیر رو بلوکه می کنه اولین باره میشنومنقل قول:
حتما تنظیمات رو دستکاری کردین
شما روی همون تنظیمات پیش فرض بزار به این نرم افزار ها کاری نداره
شایدم آلوده شده بودن که اجازه نمی داده اجرا بشن
در حالت عادی نباید همچین اتفاقی بیفته
برای آپدیت اولیه یه چیزی حدود 80 مگ رو باید دانلود کنیم.چون سرعت من کمه خب طولی می کشه ولی باز بد تر از اون اینکه که موقعی داری دانلود میکنی اینترنتت اگه قطع بشه تمام آپدیت هم از بین میره...
آیا تنظیمی داره که این اتفاق نیوفته و آیا ایا خود سایت کومودو آفلاین های آپدیت رو میزاره که بشه دانلود منیجر آپدیت کرد کلا این 80مگ را؟ ممنون
بلهنقل قول:
پست دوم همین تاپیک رو مشاهده کنید
لینک مستقیم دانلود خود آپدیت رو از سایت رسمی کومودو میتونید با دانلود منیجر دانلود کنید.
نقل قول:
با سلام ،
من از روش بالا استفاده کردم ولی به محض
استفاده گفت سریال فوق سوخته و ارور داد مشکل
از کجاست باید حین استفاده اینترنت رو قطع میکردم
من اول فایل هاست رو تغییر دادم بعدش فایل رو نصب کردم
یا اصلا این روش دیگه جواب نمیده.
از یه نسخه دیگه استفاده کننقل قول:
فقط موقعی که خاستی کرکش کنی اول آنتی ویروس و سند باکس روخاموش کن کرک که تموم شد با خیال راحت فعالشون کن
من از همین روش برا نسخه 5.18 استفاده می کنم ت حالا هیچ مشکلی نداشتم
وقتی گفته سریال بلاک شده یعنی فایل هاست رو خوب درست نکردین. وقتی فایل هاست رو درست کنین دیگه نمیتونه به سایت وصل بشه تا سریال رو چک کنه. من 5.19 استفاده میکنم بدون مشکل.نقل قول:
پیشنهاد میکنم از هاست یک کپی بگیرید بعد اون کپی رو ویرایش کنید و درست کنید سپس هاست ایجاد شده رو ریپلیس کنید جای قبلی.
موفق باشید
دوستام منظور این اقا مهران چیه که گفتن شما دارین از این برنامه به صورت بتا دارین استفاده میکنید یعنی این ورزن دانلود منیجر که مهران گفتن با ورزن 6 فرق میکنه ؟نقل قول:
با تشکر از دوستان
این محتویات هاست من هر جاش اشتباه است بگید درست کنم .
کد:http://ali16437.persiangig.com/hosts
سلام دوستان من ورژن جديد اين انتي ويروس رو دان كردم ميخواستم ببينم ميشه از اپديت هاي ورژن 5.0.1626 براي اين ورژن جديد استفاده كرد؟
ممنون
دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شدنقل قول:
دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شدنقل قول:
یه توضیح در مورد این بدین ممنون می شم .:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بلوک است:
اصلا اینترنت کانکت نمی شه.
و وقتی مودم رو روشن می کنم ارور می ده.
باز هنگامی که باز است درست کار می کنه ...
اگه فایل مورد اطمینانی است.
اجازه ارتباطش با اینترنت رو چقدر بزارم.
امکان استفاده ویروس یا تروجان از باز بودن این مورد هست؟
==========
و یه چیز دیگه :
وقتی تنظیمات دسترسی فایرفاکس به اینترنت رو در حده outgoing only می زارم : باز هم می تونم باهاش تو صفحات وب برم! چرا؟
جدیدتر از ورژن 1236 اومده؟ آخه تو سایت کمودو هنوز تو بخش ریلیز نوتش 1236 هم وارد نشده ولی بچه های این فاروم سریع تر عمل می کنند!
چند سوال تخصصی دیگه:
چرا این فایل می خواد کانکت بشه؟
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
من تمام آپدیت های اتومات کومودو رو غیر فعال کردم ...
اما بازم می خواد این فایل کانکت بشه به اینترنت ( که البته خوده فایروال کومودو بلوک کرده)
سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...
اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)
چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟
این یک ایراد نرم افزار هست با وجود غیرفعال کردن اتوماتیک اپدیت نرم افزار آپدیت میشه. کاریش هم نمیشه کرد ، این مورد رو توی چند سیستم عامل من دیدم ، بهترینش اینه که از نتورک مانیتور پروسس هاشو ترمینیت کنید و آفلاین اپدیت کنید.نقل قول:
svchost.exe رو آزاد کنید . این پروسس باید آزاد باشه بلوک کنید در ارتباط به نت مشکل خواهید داشت.نقل قول:
سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...
اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)
چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟
خب در اینجا بنده می خوام یک نتیجه از کارهای خودم رو که بعد از چندین ماه ازمایش قرار دادم رو بازگو کنم و این نتیجه کار من کاملن شخصی اما بر پایه ازماش مخرب ها هست و دوست بنده karkas هم تا حدودی در جریان هست
بنده یکی از اولین کاربر های کومودو بودم تا این که 3 4 ماه پیش تصمیم گرفتم که تمامی سویت های امنیتی رو نصب کرده مدتی با انها کار کرده و بعد نتیجه را اعلام کنم.بنده نزدیک به 15 سویت را ازمایش کردم مانندbull guard,webroot,dr web .norman, kasper.... و در نهایت بیتدفندر . مطمئنن نتایج هر کدام متفاوت بود که بهترین نتایج را کسپر و بعد بیت دفندر داشتند. حتی اواست هم با داشتن ادعا دارا بودن سند باکس نتوانست از پس یک fake anti بر بیاد و فقط توانست از خودش در برابر ان دفاع کند.
با تمام این تفاسیری که بنده عرض کردم و به کنار از بعضی از اشکالاتی که بعضی از دوستان میگیریند بنده با تجربه داشتن کمودو و بعد سویت های امنیتی دیگر حتی کسپر هیچ سویتی را ندیدم که در برابر مخرب های ناشناخته و zero day مقاومت خوبی را نشان دهد بر خلاف زمانی که بنده کومود را نصب داشتم و با وجود انواع مخرب ها به هیچ وجه الودگی نداشتم
اکنون بنده با افتخار به نظر شخصی خویش برترین سویت امنیتی اعلام می کنم
دوستان اگر نسخه جدیدی از کمودو کامپلیت ارائه شده لطفن لینک دانلودش رو در اختیار من بگذارید و اگر هم از 4 5 ماه گذشته نسخه جدیدی نمایده است بنده را مطلع نمایید
دوست دار شما :20:
یک چیزی رو که یادم رفت بگم اینه که به نظر شخصیم کومودو بهترین هست
چند روز پيش درون فلشم كه به سيستم يكي از دوستام وصل كرده بودم يك فايل اجرايي كپي شد كه درون هر پوشه يك فايل اجرايي با نام همان پوشه كپي ميكرد.
متأسفانه كمودو اون رو نشناخت و براي همين گفتم كه اجراش كنم.
با هزار ترس كه نكنه سيستمم ويروسي بشه اجراش كردم...:41::41::41:
اما ناگهان ديدم كه يه چيزي روي صقحه نمايش پديدار شد.!!!
اون چيزي نبود جز اخطار كمودو كه درونش اخطاري مبني بر خلاف وجود داشت.!!!:31::31:
دمش گرم با اينكه فايل اصلي رو نشناخت ولي جلوي اجرا شدنش رو گرفت.:5::5::5:
شاد باشيد :40:
1-
svchost.exe با این که تو عکس نشون دادم یکی هستن؟
1.1- چرا svchost.exe باید آزاد باشه؟ چرا نمی شه فقط مرورگر آزاد باشه؟
2-
این ارور از وقتی که کومود رو نصب کردن می یاد! چی می گه؟ چی جوری بر طرف می شه؟
3-
این تنظیمات چه اختیاراتی برای ما میزاره؟ ( موقع وصل مودم این پیغام می یاد)
این ویروس به احتمال قوی folder.exe معروف است....کومودو اینو باید بشناسهنقل قول:
کار این ویروس همون کپی کردن خودش در هر دایرکتوریه که توی سیستم شما انجام شده!
1 و 1.1-نقل قول:
SVChost یک پروسس کارگذاره. یعنی میتونه در خدمت هر سافتی بخصوص برای خروجی-ورودی قرار بگیره و میتونه 7-8 بخش بشه (برای هربرنامه)
این خیلی ساده بود فقط گفتم که دستت بیاد چجوریه. این یکی از مهمترین برنامه های وینه که امکان نداره بدون اون عمل کرد چون توابع DLL بهش وابسته اند.
این مقاله قدیمیه ولی svchost تقریبن همان است که بود:31::
2-کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=1405
من در مورد این اررور نمیتونم کمکتون کنم چون تا حالا بهش بر نخوردم. ولی معناش اینه که ((یکی از فایلهای حاوی اطلاعات رجیستری بازگردونده شده توسط یک فایل لاگ یا کپی بکآپش. این عملیات(ریکاوری) موفقیت آمیز بوده))
شما باید ببینی چیه که مرتب رجیستریت رو تخریب میکنه، که باید مرتب رجیستری ترمیم بشه.؟
3-
در گام اول نام شبکه رو مشخص میکنید (اختیاری ..مثلن Work)
در گام دوم برای برنامه مشخص میکنید که با دیگر کامپیوترهای شبکه چه کند؟
گزینه اول کاملن به آنها اختیار میدهد که به فولدر های شیر شما اتوماتیک دسترسی داشته باشن
گزینه دوم این حالت اتوماتیک رو میبنده (در اتصال به اینترنت این رو انتخاب کنید)
فرق svchost.exe با system چیه؟
این دو یکی هستن یا نه؟
هر دو شون واسه ارتباط فایرفاکس با اینترنت باید آزاد باشن؟
آره باید آزاد باشن، یه نکته یادتون باشه اگر یه وقت دیدید svchost تحت user داره Run میشه ویروس هستش، البته این برای خیلی وقت پیش بود، الان دیگه آنتی ویروسا میشناسنشنقل قول:
همونطور که دوستمون Xero گفتن باید باز باشهنقل قول:
چون فایرفاکس و... بهش نیاز دارن
فایروال/آنتی ویروس شما با روشها دیگه منجمله اسکن دیتای ورودی/خروجی و پورتها میتونه جلوی فعالیت مخربها یا نفوذ رو از این طریق بگیره
از وقتی این کومودو رو نصب کردن سرعت اینترنتم خیلی کم شده.
قبلا با این 128 گرفتم سرعتم خیلی خیلی بشتر بود ...
و البته واسه بعضی از سایت ها که بخاطر dns و (غیره) ...... . .. . .
اما حالا سرعت از 128 بیشتر نمی شه.
چه جوری می شه تنظیم کرد که فایل های دانلود شده رو اسکن نکنه ؟
و کلا فقط کار بلوک کردن و آزاد گذاشتن نرم افزار ها رو به عهده داشته باشه واصلا کاری نداشته باشه چی داره جا به جا می شه؟
سلام
این کومودو فایروال رایگانش خیلی سوال میپرسید
الان ورژنهای جدیدش دیگه اونقدر گیر نیستن؟؟
ولا ما که تازه کاریم ...نقل قول:
اما یه تنظیماتی بود که وقتی انجام بدی دیگه اصلا ازت سوال نمی پرسه و خیلی خوب ه من که الان دارم استفاده می کنم.
من دی ویدی لانگمن دیکشنری رو قتی میخوام نصب کنم چون امضای دیجیتال نداره فوری میره توی سند باکس ..با این حال به هیچوجه اجازه نصب رو نداد بهش وقتیتوی سند باکس بود و مجبور شدم سند باکس دیس ایبل کنم..و بعد نصبکنم و بعد به عنوان یک فایل سالم بشناسمش..حالا اگه واقعا ویروسی بود چی؟..
اگر تنظماتش رو یکی بگه ممنون میشم...نقل قول:
این خدمت شما ...نقل قول:
فایل pdf تنظیمات اولیه کومودو...
که البته از همین تایپیک هست..
1- تنظیمات بهتر .... 2- غیر فعال کردن اتوماتیک آپدیت 3- دیگه کومودو اصلا سوال نپرسه
کد:http://tajrobenik.persiangig.com/zip/89/tajrobenik891128tanzimateavaliyecomodo.zip
سلام
برای این الارم چیکار کنم؟
allow کنید. متن آلارم رو دقت کنید. safe یعنی این فایل در لیست سفید هست.(مربوط به ویندوز هست)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخه بعدش میگه اگه مطمئن نیستی داری چیکار میکنی بهتره که بلاکش کنی؟نقل قول:
آقا این "سیستم" ما گاهی راه به راه بی دلیل می خواد به بعضی آی پی ها وصل بشه
من بلاک زدم ، آی پی ها هم اینه :
91.99.136.88
91.99.188.249
2.144.33.206
نرم افزار مس دانلودر هم دیشب می خواست به این آی پی وصل بشه:
94.74.137.196
این یعنی چی ؟ ممکنه تروجانی چیزی رو سیستم باشه که آلوده کرده باشه؟
من لانگ من رو نصب کرده بودم و تا اونجا که یادمه مشکل امضا دیجیتال نداشتنقل قول:
حالا اگر ورزن شما امضا نداره و نگران ویروسی بودنش هستید یک اسکن ویروس کنید (بخصوص با یک آنتی ویروس با دیتا بیس قوی) و سپس نصب کنید
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
نقل قول:
ورژنهای جدید بشدت توی این ضمینه پیشرفت کردن
آخرین ورژن رو از سایت کومودو دانلود کنید
البته تنظیماتی که دوستان اشاره کردند هم کمک زیادی میکنه
نقل قول:
همشون IPهای داخل کشورند
رشت - مشهد -تهرانپارس و...
حدس من اینه یا مال تبلیغات سایتهای که میری(تبلیغات زیر وب پیج)
یا سری زدی به این سایتهای فروشگاهی فیلم که معمولن درهمن و ارجاع زیاد دارند
بهرحال بعید میدونم خطرناک باشه
یک بار سیستم رو با نرم افزار زیر اسکن کنید. نتیجش رو بگید:نقل قول: