خوب اگه شما داری لینک دانلود بزار بچه ها بتونن استفاده کنن !
اینجوری که نمیشه برنامه رو پیدا کرد به این راحتیا!:13:
Printable View
خوب اگه شما داری لینک دانلود بزار بچه ها بتونن استفاده کنن !
اینجوری که نمیشه برنامه رو پیدا کرد به این راحتیا!:13:
دوستان کسی نمیتونه فکری برای این سرعت افتضاح اپلود مخابرات کرد؟؟من اینترنت رو بیشتر به خاطر خط سند میخوام...الان 128 دارم اپلود روی 32 هست تقریبا 3 کیلوبایت در ثانیه....نمیشه همه با هم درخواست افزایش اپلود بدیم؟؟؟شکایت کنیم؟؟حداقل نصف ببندن...یعنی 128 رو روی 64 و 256 رو روی 128....البته بعضی جاها همین طوره...ولی خیلی از مراکز هنوز پایین هستند
لطفا لینکش هم قرار بدیدنقل قول:
اینم چند تا لینک باید عضو سایته بشید. software dsl connector nct 1000 download
[PHP]http://www.streamordownload.com/servers.php?q=dsl%20concentrator%20nct1000&aid=dl4 all[/PHP].
[PHP]http://www.streamordownload.com/dl-access/location.php?aid=dl4all&q=dsl%20concentrator%20nct 1000[/PHP]
هيچ فايده اي نداره. براي عضويت توي اين سايت ها بايد پول پرداخت كنيد. بي خيال بشيد :13:نقل قول:
اگه یک کارت visa داشته باشید با پرداخت 1دلار خوده ای میتونی برنامرو دانلود کنی . با سرعت زیاد. به جز ان برنامه چیزای دیگه ساتو میتونی برای یک ماه دانلود کنی.
نقل قول:
من و بسياري از كاربرا Visa كارت نداريم.
اگر شما دانلود كردين و برنامه رو دارين لطفا آپلود كنيد ولينك بزارين تا دوستان ديگه هم استفاده كنن.
منم این مشکل اپلود دارم ولی میخوام با گواهی اشتغال به تحصیل 512kbبگیرم . چون پرسیدم مدارکتو بیار تا رئیس مرکز تایید کنه بعد... چند روز دیگه 512 میشه با سرعت اپلود 128نقل قول:
منم ندارم ولی میخوام بگیرم. اینم ساتای ایرانی که visa کارت میدن 15 هزار تومن . موجودیش 15 دلارنقل قول:
[PHP]http://www.paymentiran.com/visacard.asp[/PHP]
مستر کارت میشه استفاده کرد.45 هزار تومن موجودی 25 پوند.
[PHP]http://www.paymentiran.com/fmaster.asp[/PHP]
نقل قول:
بله درسته
منتها اگه مدیرای سیستم بفهمن شما دارین با این برنامه Port ها رو کنترل می کنین 9-16 ماه آب خنک باید بخوری
بچه ها 512 رو با کارت دانشجویی (فوق لیسانس) میدن ؟ تا 2 ماه پیش فقط 256 میدادن !
نقل قول:
زنگ بزن به مخابرات منطقتون بپرس
دوست عزیز کدوم مننطقه ایید شما ؟
به ما که همون 256 بدن کلامون میندازیم هوا....:31:
جدیدا که گفتند پورتها تکمیله
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
از دوستان اگه کسی از این برنامه استفاده کرده نتیجه رو لطف کنه بزاره:10:نقل قول:
سرعت کم شده ؟؟ سرعت دانلود از 18 18.5 شده 16.
Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 142
downst 160 بود همیشه که میشد 18 18.5.
عيده نا سلامتي بچه ها ريختن رو تو نت هانقل قول:
سلام ...
اهمیتش اینقدر زیاده که اول برنامه رو نصب بفرمایید ، بعد خبر رو بخونید !!! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات شخصی ...
سلام ...
تلاش هکرهای مستقر در ایران برای نفوذ در یاهو ، جی میل و اسکایپ
شرکت کمودو با ردگیری صادرکنندگان گواهی های جعلی می گوید هکرها در ایران مستقر هستند
یک شرکت فعال در زمینه امنیت اینترنت از دستیابی هکرهای مستقر در ایران به گواهی دیجیتال خدمات پست الکترونیکی یاهو و گوگل و دیگر نرم افزارهای ارتباطی مانند اسکایپ خبر داده است.
شرکت کمودو در نیوجرسی آمریکا که در زمینه صدور گواهی دیجیتال فعالیت می کند، اعلام کرده است هکرهایی از داخل ایران توانسته اند با رخنه به درون سایت یکی از واحدهای اروپایی این شرکت، گواهی دیجیتال سایت هایی مانند جی میل، یاهو، اسکایپ و مرورگر فایرفاکس را جعل کنند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات آنها احتمال می دهد این حمله از سوی دولت ایران و برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ای میل شهروندان این کشور انجام شده باشد.
گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
حمله مورد اشاره کمودو در پانزدهم مارس انجام شده و این شرکت پس از کشف این موضوع، گواهی های جعل شده را باطل کرده است.
جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به دولت ها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک آنها دسترسی پیدا کنند.
از سوی دیگر، جعل گواهی دیجیتال مرورگرهای اینترنتی به هکرها اجازه می دهد در فعالیت آنلاین کاربران جاسوسی کنند.
هنوز معلوم نیست اطلاعات کاربری چه تعداد از شهروندان ایرانی دزدیده شده است.
محمود عنایت، کارشناس اینترنت به بی بی سی فارسی گفت: "شرکت کمودو می گوید که این حمله را خیلی زود شناسایی کرده و گواهینامه های صادر شده را باطل کرده است. همچنین به تمامی سایت هایی که گواهینامه ها به اسم آنها صادر شده، این موضوع اطلاع داده شده است."
فایرفاکس و گوگل از ارتقای مرورگرهای خود برای شناسایی گواهی های جعلی مورد نظر خبر داده اند.
محمود عنایت به کاربران اینترنت توصیه کرد برای جلوگیری از خطر دسترسی احتمالی هکرها به اطلاعات شخصی آنها در اولین فرصت مرورگرهای خود را به روز کنند.
آقای عنایت گفت: "به کاربران ایرانی توصیه می شود از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس استفاده کنند و مرورگرهای خود را به روز کنند. همچنین به کاربرانی که نگران امنیت خود هستند، توصیه می شود که پس به روز کردن مرورگرهای خود، رمزهای عبورشان را عوض کنند."
او همچنین به فعالان سیاسی و اجتماعی توصیه کرد برای دسترسی به پست الکترونیک از سرویس های امن و قابل اطمینان وی پی ان استفاده کنند.
دولت های مختلف تاکنون چند بار برای به دست آوردن اطلاعات شهروندان از طریق جعل گواهی دیجیتال سایت های ارتباطی اقدام کرده اند.
یکی از تازه ترین موارد، تلاش دولت سابق تونس برای نفوذ به حساب کاربری شهروندان در شبکه های اجتماعی و کنترل فعالیت آنها از طریق پاک کردن پیام های مخالفان بود.
منبع: بی/ بی/ سی فارسی
سلام به همگی ...
دوستان شما از سرویس مخابرات راضی هستید ؟!؟ خوب در مورد سرعت دانلود و پینگ و تعداد قطعی هایی که پیش اومده اگه بگید ، خیلی ممنون میشم ...
نسبت به ISP های دیگه برای من حداقل بهتر بود مهمتر از همه اینه که نامحدود هست بدرد وبگردی میخوره البته سرویس 128نقل قول:
قطعی هم تو6 ماه فکر کنم 1-2 بار بود اون شاید2-3ساعته رفع شد
خوش به حال ما شهرستانیا!
سرویس 512 گرفتم بدون اینکه مانعی باشه.... تازه مخابرات کلی هم استقبال کرد!!!
دانشجویی و اینا هم نخواستن....
واقعا این ایجاد محدودیت 128 برای کاربران خانگی احمقانس
خدا میدونه من سر اینکه خط تلفنم فیبر نوری هست و نمیتونستم adsl بگیرم چقدر پول دیال اپ دادم چقدر برای اینکه یه صفحه لود بشه اعصابم خورد شده
الان نزدیکه یکساله از مخابرات به اصطاح اینترنت پرسرعت گرفتم
تا همین دو سه هفته پیش روزای خوبش 12kb میشد دانلود کرد 1 تا 3kb اپلود
روزای شلوغیم که تعطیل
الان دانلود رفته رو 16 اپلود همون 3
از اونجایی که کارم جوریه که باید فایل ایمیل کنم سرعت اپلود برام مهمه الان اشکم ذر میاد 4 تا فایل ایمیل میکنم
نزدیک 10 بار رفتم مخابرات منطقه ولی هیچکس پاسخگو نیست
فقط میتونم بگم
متنفرم از مخابرات
بله چون شهرستان ميزان تقاضا كمتره تا تهران با جمعيت 13 ميليون نفر مسلم ه وقتي اينترنت به ارزوني نرخ هاي مخابرات ارائه بشه مردم استقبال مي كنن براي همين چون امكانات مخابرات جوابگو براي اين تقاضا نيست مياد از اين دست محدوديت هاي براي ما تهراني ها وضع مي كنه.نقل قول:
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
براي من تفاوتي نكرده:نقل قول:
128 كيلوبيت بر ثانيه رو:
Downstream: 158
Upstream: 79
بستن مثل سابق.
البته سرعت لود صفحات وب كمي پائين اومده.
حداکثر سرعت برای سرویس 256 و 512 موقع دانلود با IDm چقدر هستش؟!
برای من سرعت دانلود از 14.5 شده 18
ممکنه بعضی دوستان که سرعتشون پایینه بخاطر سیم کشی تلفن خونشون باشه
سلام
سال نو مبارک
اینجا که بعضی مواقع تا 45 و 50 هم میره 256 ( فارس) سرعت معمولش 25 تا 34 هست
یکم تا 5 دانلود گفته بودن دانلود رایگان . این دو روز آخر اصلا نمی شد وصل بشی
فر دا باید ببینم مشکلش چیه
موفق باشید
کسانی که adsl 128 گرفتن تو تهران همشون پینگشون بد هست یا نه خوب هم داریم و کسی اصلا با کارت دانشجویی 256 گرفته تو تهران و سرعت اپلود 128 تهرانیا چنده
نقل قول:
256 برابر 32
512 برابر 64
128 مخابرات - مركز بهشتينقل قول:
سرور باكو
البته از اول عيد پينگ اين طور شده. قبلنا پينگ 160 هم شده بود.
توي مودم :
Upstream: 158
Downstream: 79
هست.
سلام دوستان صفحه yahoo همه nederlande ؟جالبه برا من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای صفه اصلی میاد
● جهت دریافت خدمات پشتیبانی می توانید با 1899 تماس حاصل فرمایید .
براي منم nederland ه. راستي چرا اين طوريه؟نقل قول:
نقل قول:
برای منم همینطوریه ولی چه فرقی می کنه؟؟؟
آقا ببخشید اینجا سوال میکنم :
من بار اولمه میخوام adsl بگیرم زیاد وارد نیستم این مراحل نصب مودم رو تو تاپیک همساده خوندم ولی یک قسمتش رو متوجه نشدم:
اونجا نوشته که به پشت کیس وصل کنیدنقل قول:
يكي جاي وصل شدن آداپتور و تغذيه مودم هست كه فكر نمي كنم نصبش توضيح بخواد
پورت بعدي و كوچكتر مخصوص كابل تلفن هست
پورت بزرگ تر ،مخصوص كابل شبكه هست ،كابل شبكه در بسته بندي مودم موجود هست ، و جزو تجهيزات هست ، الكي بابت خريدش پول نديد يك وقت !!! - يك سر كابل را به پشت مودم وصل كنيد - سر ديگر كابل را به پشت كيس و به كارت شبكه وصل كنيد ! همين !!!!
برخي مودم ها دكمه خاموش/روشن دارند ، خب معطل نكنيد مودم را روشن كنيد - برخي ها هم كه دكمه ندارند همين طوري روشن مي شوند
روي مودم چند تا LED يا همون لامپ كوچولو هست - روشن شدن اينها يعني نصب كامل مودم
چراغ power كه همون تغذيه و آدابتور هست - چراغ Link همون اتصال كارت شبكه هست - چراغ act يا adsl هم ،همون اتصال خط تلفن هست
اگر يكي از اينها خاموش بود ، كابل ها را چك كنيد
همين !!! مودم شما نصب شد و نيازي به مهندس موقشنگ نبود !!
کارت شبکه از کجا باید بیارم ؟ اصلا چی هست؟ لازمه؟
نقل قول:
منظور همون پورت شبکه روی مادربورده که پشت کیسه..... (کارت شبکه برای سیتمهای قدیمیه که کارت شبکه آن بورد نداشتن)
نقل قول:
تایید میشه.
واسه منم همینطوره.(256 مخابرات)
سلام ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبونش هلنديه !نقل قول:
من که به خاطر اپلود افتضاح دارم با مخابرات خداحافظی میکنم...درخواست 256 هم دادم ولی میگن اپلودش رو 64 میشه...منم اصلا نمیتونم با اپلود پایین کار کنم...جال اینجاست اپلود همراه اول الان اینجا شده 190 ...پس میرم همراه اول...
من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته :13:نقل قول:
512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟نقل قول:
من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟