دوستان 37 % بازی رو بیشتر انجام ندادم که تموم شد . !! یعنی چه جوری ممکنه !!؟!
Printable View
دوستان 37 % بازی رو بیشتر انجام ندادم که تموم شد . !! یعنی چه جوری ممکنه !!؟!
تو نقشه مطمئنا موارد دیگه ایی هم هست برای انجام دادن... آرم ماموریت های بدکاره ها و دزدان و آدم کشی و... همچنین باید تمامی ماموریت ها - که از DNA پیداست - رو به صورت 100% تمام کنین + DLC بازی رو هم باید باز کنین که روشش رو تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا عنوان کردیم. انجام ماموریتهای اون لازمه برای این کار... اون وقته که بازی 100% میشه.نقل قول:
خط داستانیش کمه اما معموریتای جانبیش زیادننقل قول:
خوب من منظورم سیو کامل مراحل بازی بود ! :8:نقل قول:
هنوز چيزاي زيادي مونده بگرد انجام بده :31:نقل قول:
من 99/ رفتم ,اگه پاک نکرده باشم بهت میدم:40:نقل قول:
مرسی:cool:نقل قول:
فقط یه سوال داشتم .. چجوری به 99% رسوندی ؟؟
من که بیشتر مراحل روی نقشه رو تموم کردم . حتی مراحل کریستینا رو هم تموم کردم ولی فقط به 57% رسید !
به گفته ی دوستمون با سرچ پیدا کردم. میخواستم ماموریت آخر ماریا را برم که رفتم. عجب بازی بود. محشر.
سلام بر دوستان عزیز .علامت چهارمی گرگ توی نقشه( scraals romulus)که ورودی ان درون یک اتاق است و بیرون ان در زیر اب هست رو چجوری باید وارد اتاق شد من 3 ساعته دارم بازی میکنم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
بیرون اتاق هم یک نردبان هست که از بالا به پایینه :41::41::41:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/COLOR]باید همه ی پل های خراب رو تعمیر کنی تا آب به اینجا برسه وپر بشه تا بتونی با شنا برسی :27:نقل قول:
منظورت چیه کدوم پل خراب؟؟
نقل قول:
اگه سریع بپری به سمت دیوار و کلید شیفت رو بگیری میتونی رد کنی مثل خودم که پل تعمیر نکردم:18::27:
از روی چوبها سریع بپرم
؟؟؟
نقل قول:
از روی اون چوبی که نزدیک دیواره بعد سریع شیفت رو بگیر
انزیو لبه ی دیوار رو میگیره بعدشم برو بالا
آقا یه سوال من همه ی گرگ ها رو گرفتم ولی هیچ لباسی به من نداد.آخریشم همین بود دیگه؟
نقل قول:
آخریش تو یه منطقه ی قرمز رنگه که باید تاورشو اتیش بزنی بعد بری زیر زمین درش که قفل رو باز کنی بعد لباس رو میگیری
می دونم عکس یه گرگ زرده .نمی ده.ایشاللاه تو سری بعدی:31:
جمع کردن پرها,باز کردن تمام مغارها و اسطبلها ودکترها,خرید تمام لباسها واسلحه ها,'گرفتن تمام الماسها,بعد از تمام کردن تمامی مرحله ها وبازی با گشتن در شهرها و بیابانها مرحله هایی پیدا خواهی کرد که در نقشه نیامده است,با تکمیل آنها درصد بازی بالا می رود.نقل قول:
داستان بازی انقد حساس بود ک من زیاد اونو دمبال میکردم اخرشم ک تموم شد امکان برگشتن وجود نداشت ،50درصد رفتم.نقل قول:
اون موارد بولد شده که گفتین کاری در 100 درصد شدن انجام نمیده.نقل قول:
کی میگه,هر چه قدر بازی رو کاملتر بری درصد بازی بیشتر میشه,من خودم تا اونجایی که تونستم 1-2-3روپر کردم:20:نقل قول:
سیو بازی هم موجوده که نشون بده جمع کردن پر و الماس ها تاثیری تو این قضیه نداره... میخوایین باور کنین. میخوایین نکنین. :46:نقل قول:
پس چطور میشه بازی رو 100% کامل کرد؟! :23:( تا جایی که من خودم امتحان کردم آزاد کردن لباس ها و خرید مغازه ها و بازسازی ها تاثیر داشته اما قضیه پر و الماس ها رو نمیدونم)نقل قول:
سلام
برای Xbox نسخه Davinci رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟!
سلام این آخرش چرا اینجوری شد دختره رو کشت؟
من اشتباه رفتم یا پایانش همینه چون بازی الان که تموم شده 39 درصده
همینه داداشنقل قول:
اشتباه نرفتی
اگر هم درصدت اینقدر پایین هست به خاطر این هست که باید مراحل فرعی را هم تمام کنی
موفق باشی
:11:
من دربارش شنیده بودم که دلیل کشتن اون دختر اینه که میخواست با ایجاد صمیمیت اون گوی( apple ) رو از دست دزموند دربیاره اما اون زنه که آخر نسخه 2 با ازیو صحبت میکنه نمیزاره و اینجوری جلوشو میگیره (البته منم مطمئن نیستم، کسی میدونه دقیقا چرا؟! )نقل قول:
باید یکجوری تموم کنند که شما کنجکاو بشید چرا این دختره کشته شد؟نقل قول:
تا اونجایی یادمه تو ویکی خوندم هیچ دلیلی بیان نمیکنه و فقط چون دزموند کنترلش رو ازد ست میده و کنترلش دست اون زنه هست که صحبت میکنه و دختر رو میکشش (اگر اشتباه نکنم گفت به خاطر خودته)و توی نسخه بعدی باید یکی از اساسین ها رده بالا رو نشون بده
یکی از این دوتا درسته
1- لوسی تمپلار بوده و سیب رو میخواسته و اون زنه به دزموند کمک میکنه تا لوسی دزموند رو خام نکنه
2- لوسی یک اساسین بوده و میخواد به دزموند کمک کنه اما چون دزموند داره به اون علاقه مند میشه از طرفی هم باید راهشو تنهایی ادامه بده توسط نیروی سیب کنترل میشه و ناخواسته به لوسی میزنه
فکر کنم 2 مناسبتر ودرست تر باشه :5:نقل قول:
ولی دختره اسمش لوسیه نه سارا :27:
پس سارا کی بود؟:31:نقل قول:
قاطی کردم به خدا از بس بازی های مزخرف بازی کردم
منظورم همون لوسی بود
سلام
این بازی چند شمارست؟
من فقط شماره یکش رو تا نصف بازی کردم . داستاناش بهم ربط دارن؟
دو و سه و چهارش(هنوز نیومده)بهم ربط دارند.
بعد از دو هفته کسی نمیخواد سیو بازی رو تا 10% برا من بگذاره ؟
دوستان این Assassin's Creed: Revelations برای خودش تاپیک نداره؟
اون قسمت که 4 نفری میرن برای گرفتن سیب و بعد گرفتن ، دختره رو میکشه و بی هوش میشه ، آخر بازی هست !؟!؟ بعدش چند دقیقه اسامی افراد میاد
میشه انیمیشن های که توی بازی نشون میده به صورت جدا و خارج از بازی ببینیم !؟
لطفاً اون قسمت اوله متنتون رو تو اسپویلر بزارین تا کسایی که هنوز بازی رو تموم نکردن از پایانش خبر دار نشن !نقل قول:
بله اونجا آخره بازیه
مطمعاً نیستم اما به نظرم با برنامه Bink Video بشه
نقل قول:
اونجا آخر بازی نبود !!!!
یکی از دوستان گفت من 10 دقیقه صبرکردم ، بعد دوباره اومد داخل بازی ، منم همین کار کردم جواب داد، الان دارم توی شهر گشت میزنم و ماموریت جدید میرم تا بازی جدید نصب کنم
چرا... اونجا آخر بازی بود و شما در حال انجام ماموریتهای فرعی هستین... (ماموریت های اصلی یا داستانی همون سکانس های 1 تا 9 هستن)نقل قول: