با سلامنقل قول:
به جاهايي كه نميشناسيد همينطوري گوشيتون رو نديد بهشون
معلوم هم نيست باز كرده باشه يا نه
به هر حال انشالله كه باز نكرده باشه
نگران نباشيد.
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
به جاهايي كه نميشناسيد همينطوري گوشيتون رو نديد بهشون
معلوم هم نيست باز كرده باشه يا نه
به هر حال انشالله كه باز نكرده باشه
نگران نباشيد.
موفق باشيد.
یه سوال دیگه, من می خوام به اینترنت کانکت شم. تنضیمات کانکشن رو ندارم
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم وصل شم؟؟:10:
دوستان کسی میتونه راجع به اپراتور Verizon توضیحاتی بده ؟
اصلا طرز کارش چجوریه که فرمورهاش فرق داره و توی ایران مثلا نمیشه استفاده کرد ولی AT&T رو میشه ؟
اگه یه توضیح کلی بدید ممنون میشم
Verizon از CDMA استفاده می کنه که اسپکتروم های متفاوتی نسبت به GSM داره، مدارها و آنتن ها و ... متفاوته و کلا یک شبکه مخابراتی بر مبنای یه تکنولوژی به کل متفاوته.. نرم افزاری هم روی گوشی هست باید بخث مخابراتی متفاوتی داشته باشه.نقل قول:
توی ایران و اروپا و AT&T از GSM استفاده می کنن در باندهای یکسان، و شبکه ها با هم سازگاری کامل دارن برای همین میشه از گوشیهای یکسانی استفاده کرد.
هم Verizon و هم AT&T برای 4G از LTE استفاده می کنن (و خواهند کرد) که بر اساس GSM ـه.
این که مال آمریکا هست و اپل دو نوع گوشی تولید میکنه. برای کشورای دیگه که اونجا هم به صورت لاک عرضه میشه دیگه نیازی به تغییر سخت افزاری مثل ورایزون نیست؟نقل قول:
اگه 4G بر پایه GSM هست یعنی مثل 3G بازم قابل استفاده در ایران هست؟
اپراتور دیگه ای که آیفون رو برای شبکه CDMA عرضه کنه در دنیا نداریم. بقیه آیفون ها از نظر سخت افزاری دقیقا یکسان هستن.نقل قول:
با سلامنقل قول:
با وايرلس ميخوايد وصل بشيد يا اينترنت سيم كارت؟
موفق باشيد.
سلام
مثل اینکه Amazon Cloud Drive هم برای iOS عرضه شد (ابتدا فقط برای اندروید و PC عرضه شده بود). اومدن iTunes در Cloud مثل اینکه آمازون رو تحت تاثیر قرار داده :دی
سلام ؛
من شنيدم كه آيفون 4 ، caller Id نداره! يعني اسم فرد تماس گيرنده رو نشون نمي ده! :18:
آيا اين واقعيت داره؟؟؟
آيا با نصب نرم افزار اين مشكل بر طرف مي شه؟
مرسي
اگه صاحب عزیز آیفون زحمت بکشن و قبل از هر شماره مخاطبشون یه 98+ قرار بدن همه چیز حل میشه.نقل قول:
ممنون ؛
يعني موقع ذخيره كردن اسامي و شماره تلفن ها در phonebook ، همه شماره ها رو با 98+ ذخيره كنم؟؟
آره ، البته من خودم آیفون نداشتم و چند جا که دربارش خوندم اینطوری نوشته بودن.نقل قول:
توسط چند نرم افزار توی سیدیا هم میشه caller id رو نشون داد.
دوست عزیز :
نرم افزار Fix Caller ID رو از Cydia بریز همه چی درست میشه . مثله بقیه موبایل ها . :31:
:40:
بچه ها من تازگی ها نمیتونم با گوشیم برنامه دانلود یا آپدیت کنم :(
چرا ؟!
قبلا اینجور نبود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/xbpubfbtmahah5f7pp.png
با ویندوز آیتیونز هم نمیشهههههههههههههه!!!!
گیر میده به billing info !
اکانتهای آیتونزی که none بودن بلاک شدن
امروز ، یک ایفون ۴ سفید گرفتم ،
خیلی خوشگل ه! با مشکی اش اصلا قابل مقایسه نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش پبام بايد چي كار كنم؟!
يه أكانت ديگه درست كنم بازم بلاك شدس؟!
از installous استفاده کن و واسه free ها هم یه اکانت دیگه بساز
خیلی خوشگله!!! مبارک باشه!!!نقل قول:
چند خریدین؟؟؟
ماشاالله هم توی امضا هم توی همین عکس کلا موجود اپلی هستین :دی
سلام
حالا که یکی از دوستان در مورد ۴ سفید گفت خواستم از همه ی دوستان بپرسم به نظرتون ایفون ۴ مشکی در کل زیبا تره یا سفید ؟
من خودم نظرم روی سفید هست ولی به خیلی ها که نشون دادم درصد بسیار زیادی گفتن مشکی
مرسی
صد درصد سفید.نقل قول:
اصلا از نظر زیبایی قابل قیاس نیستن، توی عکس ها خوب نمایش داده نمیشه از نزدیک سفید به مراتب شیک تره... به قول بعضی ها جزو زیباترین گجت هاییست که تاحالا ساخته شده.
مرسینقل قول:
یه سوال دیگه ، رنگ سفیدش گوشی رو تقلبی و بدون کیفیت و نا مستحکم که نشون نمیده ( منظورم حالت پلاستیکی و بی کیفیت نشون دادنه ) ؟؟؟
البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه
بازم ممنون
با سلامنقل قول:
به هيچ وجه
گوشي رو وقتي از نزديك ببينيد با رنگ سفيد كاملا مجذوبش ميشيد
موفق باشيد.
سفید با مشکی چه قدر اختلاف قیمت داره؟ و اینکه نسخه 16 گیگ رو بخریم با محدودیت فضا مواجه نمی شیم؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه نرم افزار و بازي زياد نصب كنيد حافظه واستون كم مياد
چون بازي هاش يكم حجم بالا هست
اختلاف قيمتشون و نميدونم دقيقا
موفق باشيد.
نقل قول:
البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه
???
دوستان سفید و مشکی ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن ! :41:
من این آیفون رو ۱،۳۴۰،۰۰۰ تومن خریدم ،
در مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم ،
چند نکته ی جالب هست :
مشکلی ، که حالا در بعضی آیفون ۴ مشکی وجود داشت ، در نسخه ی سفید وجود نداره!
سنسور مجاورت کلا عوض شده!
البته اینها برای من مهم نبودن ،
من فقط زیبایی نسخه ی سفید برام مهم ه !
نمیدونم ، چطوری براتون عکس بزارم ، که این موضوع رو بهتر درک کنید ،
ولی من ، بعد آیفون 2G یم ، یک 3G سفید داشتم ، اما چون فقط پشت قاب سفید بود ، یه خورده ضایع بود !
برای همین 3G S رو مشکی گرفتم ،
اگر هم تا به حال صبر کردم و ۴ ی نگرفتم ، چون می دونستم ، سفید این محصول واقعا خاص ه!
با تشکر ،
امید
دوست دارم بدونم دوستانی که ایفون ۴ مشکی دارن و ایفون سفید رو دیدن هم این نظر رو دارننقل قول:
در مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم
ایفون سفیدت رو با یه مالک مشکی مقایسع کردی ؟ و نظر اون فرد هم این بوده که سفید بهتره
بله ،نقل قول:
مالک مشکی ، که یکی از دوستان بنده باشه ،
خودش هم فک نمی کرد ، که سفیدش اینطوری باشه!
اول میگفت ، ۴ ، ۴ه دیگه! همینه که هست !
ولی در پایان نظر عوض شد ! :11:
من فکر میکنم دلیل این همه جذاب بودن 4 سفید به خاطر اختلاف در زمان عرضه اون با مشکی باشه و انتظار کشیدن مردم برای اومدنش!
وگرنه آیپد2 هم که از روز اول سفید داشت ، هیچ کس نیومد این چنین قضاوت هایی راجع به رنگ سفیدش بکنه.
گذشته از اینا ، آیفون 4 سفید + iOS 5 تا مدت زمانی خیلی زیادی تقاضای iPhone 5 بین ملت رو کم میکنه.
البته موضوع دیگه ای که هست اینه که iPad 2 فقط سطح اطراف صفحه سفید شده و نه کل بدنه ، و به همین دلیل زیاد جنجال به پا نکرد. ولی آیفون 4 سفید هم بدنه پشتی و هم جلویی سفید شدن و بخاطر همین هم هست که زیباتر است.نقل قول:
سلام
۲ تا سوال از خدمت دوستان دارم
۱. اگه من یه کارت هدیه ۱۰۰ یورویی یا ۱۰۰ دلاری بخرم ، تابستون وقتی که ایران باشم از طریقه اینترنت ای پی ایران اجازه ی دانلود ها رو بدون مشکل دارم یا اینکه نه ؟
۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟
مرسی
با آی پی ایران خیر :11:نقل قول:
بله نیازی به جیلبریک و سیدیا نیست :13:نقل قول:
۲. اگه جواب اره باشه ، اونوقت دیگه نیازی به cydia و این بند و بساط ها نیست دیگه ، درسته ؟
مرسی
ببین ، دوست عزیز ،
فکر شما عالیه ، که با داشتن یک چیز P ان خوب ، کاملا عملی ه!
اما ، شما می تونی قید دلیوری و.... که فقط با سیدیا قابل نصب هست رو بزنی ؟!
حذف شود !
!
سلامنقل قول:
منظورت رو کامل نفهمیدم ، میشه یکم کامل تر توضیح بدی
مرسی
وقتی جیلبریک میکنید میتونید از طریق اضافه کردن یه سری سایت های سورس به سیدیا نرم افزارهایی مثل msg delivery یا مثلا id caller رو نصب کنید.
در حالت عادی وقتی با آیفون پیغامی بفرستید قابلیت دلیوری وجود نداره.
کسی می تونه امورش کامل برای اپدیت ۴.۳.۲ به ۴.۳.۳ بنویسه منظورم اینه چطوری اونهمه اپ رو جابجا کنیم ؟
xbackup رو برای بک آپ گیری از برنامه ها نصب میکنی و بعدش هم دانلود فرمور و ریستور ...نقل قول:
اگه جیلبریکی نیستی که کلا مشکلی نداری.
سلام بجه ها
منم امروز بالاخره دل رو زدم به دريا و يه ايفون ٤ انلاك فكتوري با ضمانت كامتل خريدم
١٦ سياه ٩٤٠ تومن
بجه ها كوشي رو روشن كرد و زد ايتونز و اكتيو شد
خيالم راحت باشه كه انلاك هست؟
ورزن فيرموير هم ٤.٣.١ هست
جيلبريك ميشه؟
ميشه كلا واسه نصب برنامه راحنمايم كنيد؟
راستي الانم با خود ايفونم بست ميزارم
جقدر كار كردن باهاش لذت بخش هست
Part no : MC603ZP/A
ايا انلاكه؟ رجيستر كدوم كشور هست؟
بيشابيش ممنون از راهنماييتون
راستي امكانش هست كيبورد فارسي به جا عربي روش نصب كرد؟