سلام من پچ 1.2 رو نصبیدم ولی بازی اجرا نشد و رمز می خواست پچ رو خذف کردم خیلی خوب اجرا شد مشکل از چیه؟:13:
Printable View
سلام من پچ 1.2 رو نصبیدم ولی بازی اجرا نشد و رمز می خواست پچ رو خذف کردم خیلی خوب اجرا شد مشکل از چیه؟:13:
بعد از نصب پچ کافی بود اکتیویتور موجود در آدرس زیر رو بگیرین و اجرا کنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38843&d=1295627562
خیلی بازی باحالی بود من که خیلی باهاش حال کردم یه سری ضعف داشت ولی نسبت به نقاط قوتش اصلا دیده نمیشه:20:
یکی به من بینوا بگه PRODUCT KEY برای بازی آنلاین رو چطوری گیر بیارم
گیر اوردنی نیست :دی باید بخرید :20:نقل قول:
تو مأموریت های پلیسی چه جور باید از توپ لیزری استفاده کرد یا میخ رو زمین انداخت یا کارهای دیگه؟
چون این احمق ها فیلم ارتقاء قابلیت رو نشون می ده ولی کلیدهاش رو نمی نویسه
جواب اول در آدرس زیر رو نگاه کنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5888967&postcount=1887
سلام
پچ جدید رو نصب کنم مشکل افت فریم توی ویندوز 7 حل میشه؟!
با گرافیک 9500 و سی پی یو 5700 مشکل افت فریم دارم در حالیکه بعضی دوستان با همین گرافیک رو بالاترین تنظیمات بدون مشکل بازی کردن
بچه ها من این بازیو نصب کردم...مشکلی هم نداره و واردش میشم...مسیر رو هم انتخاب میکنم اما بعدش که اینتر رو میزنم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: NFS11.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: igdumd32.dll
Fault Module Version: 7.15.10.1511
Fault Module Timestamp: 486567b2
Exception Code: c00000fd
Exception Offset: 0002591b
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1065
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
کسی میدونه مشکلش چیه؟:41:
لینک آخرین پچ و میشه بدید و بگید چه تغییراتی ایجاد میشه؟
یکی لطف کنه بیاد برای من توضیح بده این بازیه جه جوریاست!!! تازه نصبش کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!!! همش باید یه مرحله رو بری... حتی اگر مدال طلا بگیری! پس چه جوری میره مرحله بعدش؟!
ببین دوست عزیز توی این بازی باید level خودت رو به 20 برسونی هم در نقش پلیس هم در نقش مسابقه دهنده .
هرچی پول بیشتری بدست بیاری مراحل و ماشین و قابلیت ها برات آزاد میشه لزومی نداره همه رو اول شی ولی اگه اول شی خب پول بیشتری میگیری.فک کنم باید 1/000/000 بشه دقیقا یادم نیست.
فایل های سیو بازی در کدوم فولدر و یا فایل هست ؟
می خوام بازی را ببرم روی یک سیستم دیگه
ادامه ار از اونجا بزنم
شماره سریاب نصب بازی رو میشه لطف کنین بدین؟
نقل قول:
این آدرس:
C:\Users\YOUR PC NAME\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit
:8:
نقل قول:
تا جایی که یادمه سریال نامبر نداره.یه فایل activator داره که با اون نصب میشه:27:
سلام دوستان .
چطور میشه در این بازی دنده ماشین رو از حالت اوتوماتیک به دستی تبدیل کرد؟
با سپاس.
نقل قول:
در حین بازی باید برید تنظیمات و دانده رو که رو automatic هست رو manual تنظیم کنید
ممنون دوست عزیز. رفتم ولی چنین گزینه ای رو توی تنظیمات پیدا نکردم.نقل قول:
نقل قول:
راست میگی،خودمم رفتم پیداش نکردم.فکر کنم من با undercover جا به جا گفتم.اگه تا امروز فردا پیدا کردم پست میذارم!
دوستان این بازی مثل MW و UC میشه تو بازی همین جوری دور زد ؟ یعنی Open World هست ؟
سلام. خیر. :31:نقل قول:
تو منوی انتخاب مرحله ctrl یا back space رو بزنی که یه قسمت میاره به عنوان تمرین.اونجا میشه دور دور کرد!نقل قول:
بازیه خوبیه ولی خودروهاش همونایی هستن که بودن!
طرف با 350 تا می یاد می کوبه بهت هیچیت نمی شه بعد با 30 تا می خوری به خودروهایی که راه صد کردن و چپ می کنی!
جرقه های نور تو روز روشن خیلی مسخره بود
وقتی که می خواست امتیاز یا قابلیت جدیدی رو معرفی کنه و با کلیک ما بیخیال نمی شد آدم کلی شاکی می شد. انگار حتمی من باید شمردن پول و امتیاز رو ببینم!
خیلی چیزها بود که روش فکر نکرده بودن
ولی قسمت توپ لیزری و میخ انداختن تو خیابون قشنگش کرده بود
باید بازی های امروزی با 10 سال پیش فرق داشته باشن یا نه؟
من که دیگه تا خودروی جدیدی تو بازی نیارن دیگه از این بازی ها نمی گیرم. 5 ساله هی دارن یه بوگاتی و یه لامبورگینی و یه بی ام و می یارن ما برونیم :31: پس خلاقیت کجاست من نمی دونم. این همه خودروهای زیبا و توانمند که جون می ده برای بازی ساختن
نمره ی من 8.5 از 10 هست :46:
نقل قول:
دلیلش اینه که فعلا ماشینی رو دست BUGATTI VEIRON نیومده!البته تو این نسخه Lamborgini REVENTON اضافه شده بود.باید ماشین خوب بیاد که اضافه کنن.نمیتونن که خودشون بسازن.ولی بقیه ایتقاداتتو قبول دارم.
این عکس ها رو تو تاپیک ( عکس ها و ویدئو های بازی ها ) گذاشته بودم گفتم بد نیست این جا هم بذارم !
اگه کسی می تونه رکورد ها رو جابه جا کنه ! :31:
Bugatti Veyron418 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 407 KM/ Hنکته ی جالب اینه که همه ی رکورد ها دقیقا در یک محل به دست اومده ! و البته مقایسه ی دور موتور ها هم جالبه !
محتوای مخفی: نمایش
MClaren F1 415KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 386 KM/ H
Koenigsegg CCX 413 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 402 KM/ Hمحتوای مخفی: نمایش
Pagani Zonda 369 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 349 KM/ H
Aston Martin ONE-77 368 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 355 KM/ H
Lamborghini Reventon 364 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 329 KM/ H
Lamborghini Galardo 350 KM/H :18: - بیشترین سرعت اعلام شده در بازی : 325 KM/ H
منم نتونستم بالای 418تا برم.........!اونم تو سر پایینی!
My Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuitنقل قول:
رکورد SEACRAST TOUR
12:43
کسی پایینتر رفته؟
من با بوگاتی 420 هم رفتم ولی مدرکی ازش ندارم . .. اخه بازی قدیمیه , مال 8 ماه پیشه . . .نقل قول:
منم نتونستم بالای 418تا برم.........!اونم تو سر پایینی!
PS : ولی خدایی عجب بازی ایه این nfs , بهترین بازیه ماشین در حال حاضر همینه !!! . . . Dirt هم اومده میگه بازی ساختم . . .
البته با بوگاتی پلیس میشه بیشتر رفت !:31: من یه بار با بوگاتی پلیس 422 تا رفتم !نقل قول:
محتوای مخفی: POLIC BUGATTI 422 KM/H !!!
چی هست این SEACRAST TOUR ؟!نقل قول:
]
تا حالا با پلیس امتحان نکردم!!!!ولی لازم شد یه تستی بکنم........!خداییش خیلی لذت بخشه:8:
این بازی رو من تازه نصب کردم
خودش اتوماتیک سیو میکنه؟
یکی از مرحله ها که پلیس شدیم لامبورگینی داد و زمان 1 دقیقه و 20 ثانیه میده که برسیم به نقطه پایان اما نمیشه و من در بهترین حالت 9 ثانیه دیرتر میرسم و مدال نقره میگیرم ، این تو روند بازی فرقی میکنه که مدال طلا و نقره میگیری؟ انگار اون مرحله تکمیل نمیشه چون جلوش میزنه 1/0 ولی بقیه مرحله ها که طلا گرفتم زده 1/1
نقل قول:
اگه بخوای فقط مراحل رو رد کنی با مدال نقره یا برنز هم رد میکنه!میتونی مراحل رو کامل بری و بعد اینکه بازی تموم شد برگردی مدال های نقره و برنزتو به طلا تبدیل کنی.!
ولی چون امتیاز کمتری میده امکانات(ماشین ها)ی کمتری باز میکنه!
تو مراحل پلیسی که تایم میده بهت اگه به جایی نکوبی و پنالتی تایم نیاری راحت میشه ردشون کرد!
یه جوانمردی پیدا میشه لینک پچ بازی و طریقه ی نصبشو بهم بده . مرسی
نقل قول:
منظورت کرک بازیه یا فایل تقلب؟؟؟
منظورم آپدیت بازی هستش که ظاهرا توش بارون هم فعال میشهنقل قول:
نقل قول:
این patch 1.020 هست!حجمشم متوسطه!کد:http://www.mediafire.com/?5io3zkqsey36edi
آدرس رو نمیذاشت تو فروم مجبور شدم اینطوری بذارم!
این آپدیت احتیاجی به کرک جدید نداره؟
البته من امروز تونستم رکورد قبلیم با بوگاتی پلیس روارتقاء بدم !:31: فکر کنم خود بوگاتی هم این رو ببینه تعجب کنه ! :42:نقل قول:
محتوای مخفی: BUGATTI VEYRON
چه جوری اینو زدی من هر کاری کردم 422 بیشتر نشد :18:نقل قول: