دوستان من اون کرک رو ریختم ولی بازم بعد از اون دمو تاریک هستش لطفا راهنمایی کنید
Printable View
دوستان من اون کرک رو ریختم ولی بازم بعد از اون دمو تاریک هستش لطفا راهنمایی کنید
این Bug بازیه؟ یا خود بازی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی گرافیکش نصبت به نسخه های پیشین اُفت کرده یا مشکل دارم؟
تنظیمات بازی من رو نهایت کارایی کارت گرافیکمه.
ولی خودمونیم عجب بازی تبلیغاتی و مزخرفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bug بازی نیست . مشکل کرکتونه احتمالا . یه بار از اول اون مرحله رو برید . اگه نشد کرکتون رو با پچ عوض کنید .نقل قول:
یا از این آپدیت 4 استفاده کنید
سوال :
این آپدیت 4 نیازی به نصب 2&3 نداره ؟ یعنی اگه اونا رو نصب کردم اینم روش نصب کنم ؟ بعد دوباره بازی رو نصب کردیم نیازه هر دوش نصب شه یا همون 4 کار 2&3 هم انجام میده ؟ بهتر بگم . باید مثل gta iv به ترتیب باشه یا نه ؟
You don't need to have any of the previous updates installed,نقل قول:
as this update is featuring all previous updated content
nسلام
میلادجان و حجت عزیز و وستان دیگه که همیشه راهنمای ما بودن میشه در مورد مولتی انلاین هم اطلاعاتی بدین
که ایا کرکی براش اومده یا نه و اصلا قراره بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچین کرکی نیومده و نخواهد امدنقل قول:
این نوع سیستم انلاین بازی بر مبنای استیم تقریبا غیر قابل کرک شدنه
برای انلاین باید سی دی کی اصلی رو بخرید
من آپديت 4 رو گرفتم. زياد بازي نكردم اما مثل اينكه واقعا مشكلات بازي رو كم كرده.
آپديت 4 رو نصب كردم. مشكل افت فريم و تيك هاي وسط بازي كمتر شد ولي كامل رفع نشد.
نميدونم چرا اين treyarch نميتونه مثل infinity درست و حسابي بازي بسازه.
نقل قول:می دونی مشکل از چیه؟ از فعال بودن و ناسازگاری Trainer بازی! که البته دیگه با این Update 4 که دوست مون گذاشته کار نمی کنه.نقل قول:
این چه گرافیک مزخرفیه؟؟؟ گرافیکش اندازه ی Resident Evil 4 هست!!! بی شرفا برای پیش برد اهداف شون ببین چند سال دانش رو به عقب انداختن!
سلام.
من که دیدم بازی شو بد نبود. هرچی باشه از Modern war 2 بهتره.
multiplay هم که نگو دیگه حرف نداره. البته بگم بیشتر دادشم می زنه تا خودم.
دوست عزیز ندانسته حرف نزنید . سیستم شما ضعیفه دلیل نمیشه بازیش گرافیک بدی داره . اتفاقا به نظرم گرافیک بازی در سطح واقعا خوبیه . حالا شما یا کیفیتشو آوردی پایین یا سیستمت میکشه دلیل نمیشه بیای توهین کنی که .نقل قول:
100 درصد این نظر شخصی شماست...نقل قول:
من که دیدم بازی شو بد نبود. هرچی باشه از Modern war 2 بهتره.
موافقم.نقل قول:
قصه مبهم و پيچ در پيچ و گرافيك الكي سنگين!
ميشه گفت بازي خوبيه ولي الزاما بهتر از شماره قبلش نيست.
سلام
این بازی فوق العاده ضعیف بود توی این نسخه به نظر من گرافیک مطلوبی هم نداشت که بشه ازش تعریف کرد چون من روی آخرین حد گرافیک بازی کردم.
فورن پس تموم شدن بازی از روی کامپیوتر پاکش کردم....
نقل قول:
بله دیگه پوله کم که میدی ی بازی توپ می خرین بدم با کلی اب و تاب ازش بد می گین .
اگه الان 59.99$ داده بودین اینجوری نمی گفتین:
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
2-تلیلر می دیدین که گرافیک رو حدس بزنین در چه حدی.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.:46:
دقیقا درست میفرمایید زمانی که cod 5 اومد من که ازش تعریف میکردم دوستام بهم میخندیدند میگفتن اصلا با cod 4 قابل مقایسه نیست و این حرفا...:37:نقل قول:
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.
ولی من واقعا باهاش حال کردم cod 7 هم منو یاد cod 5 انداخت واقا خیلی محشره :26:
من فکر می کنم که دوستان یه کم .
کم لطفی می کنن نسبت به بازی.
بازی چیزی کم نداشت.
مراحل متفاوت.
داستان خوب.
گرافیک که زیاد تغییری نکرده بود.ولی بهتر شده بود.
اینم بگم می تونستن هوش مصنوعی بازی رو بیشتر روش کار کنن نسبت به نسخه ی قبلی.
و ...
کلا خوب در اومده بود.و در کل سلیقه ای است دیگه:46:
البته این نظر من بود.
من این بازیو بازی کردم و تا اخرش هم رفتم 4 تا کال قبلیرم بازی کردم
black ops خیلی زیبا تر هیجان انگیز تر و متفاوت تر بود به طوری که با جنگهای خسه کننده روبه رو نبودیم داستانی جذاب پشت این قسمت بود
کسانی هم که از بازی ایراد میگیرن یا کالهای قبلو بازی نکردن یا بلک اپسو نتونستن بازی کنن یا بی معرفتی میکنن نسبت به بازی
برادر شما حرص نخور . اکثر ایرانیا همینطورین . هم میخرن بازی میکنند . تهش حالا به هر دلیلی یا اینکه انگلیسی بلد نیستن از داستان چیزی نفهمیدن یا سیستمشون ضعیفه یا هر چیز دیگه ای میان میگن عجب بازی مضخرفی بود یه 6-7 تا فحشم به اون شرکت سازنده میگن :دی سر GTA IV هم اینطوری شده بود . یارو سیستمش ضعیف بود نمیتونست اجرا کنه میومد میگفت بازیش چرته :18:نقل قول:
بله دیگه پوله کم که میدی ی بازی توپ می خرین بدم با کلی اب و تاب ازش بد می گین .
اگه الان 59.99$ داده بودین اینجوری نمی گفتین:
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
2-تلیلر می دیدین که گرافیک رو حدس بزنین در چه حدی.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدون ولی به نظرم این بازی مخلوطی از COD های زوج و فرد بود . جنگهای دهه 60 که هم تو مایه های جنگهای جهانی بود و هم جنگهای مدرن . خیلی حال کردم با این نسخه . نسخه قبلی هم خوب بود ولی به نظرم همین بهتره فقط به خاطر داستانش . البته موزیک نسخه قبل به نظرم هیجان بیشتری داشت .
البته موزیکای BO به من هیجان بیشتری داد :دی مخصوصا مرحله آخرش خیلی موزیکش باحال بود :دی
نمیخوام الکی گیر به خوب یا بد بودن بازی بدم.
بنظر من نسخه قبل از همه لحاظ بهتر بود.برای این نسخه هم زحمت زیاد کشیده شده.
من هم این نسخه رو و هم نسخه قبلو ۲بار تا آخر رفتم-
-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
در کل به پای نسخه قبلی نمیرسه.
اینم کم نداشت . مرحله ورکوتا که کلا به یادماندنی بود . خیلی حماسی و قشنگ بود .نقل قول:
-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
مخصوصا جایی که سرجی میمیره
+ یه جا های دیگه ای هم بود مثل مردن دیمیتری و اینا : دی
البته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
برادر شما چرا اینقدر الکی حرص می خوری...!شما میگی این خوبه یکی دیگه میگه قبلی بهتر بوده...ولی اینا فقط نظرات شخصیهنقل قول:
الان به نظر من اگر mw2 و bo رو تو یک روز و تو یک تاریخ ریلیز کنن متوجه میشین برتری با کدام یک هست..خیلی از دوستانی که این بازی رو بهتر میدونن فقط دلیلش اینه که mw2 واسشون قدیمی و تکراری شده..(چه داستان و چه موزیک و گرافیکش)..منم روز اول آنچنان از bo تعریف الکی می کردم که بعدآ که خوب از رو منطق حساب کردم فهمیدم این یه تلقین کردن هست که تو گیمرها زیاده....ضرب المثلشم که هست(نو که میاد به بازار کهنه میشه دلازا..: دی)نظر شخصی : این بازی نه تنها تو گرافیک پیشرفتی نداشت بلکه خیلی جاها بیهوده به نظر میرسید گرافیکش..داستان هم کاملآ امر سلیقه ایه...
حجت تو آخر بن میشی از بس بو دار حرف میزنی.. : دینقل قول:
کلآ حرفات درسته فقط یک نکته اینکه داستان حالا هر مضمونی هم نداشته باشه باید به نوعی گیمر رو جذب خودش کنه(خیلی از بازیها با اینکه نصف یا بیشتر ملت گیمر باز ما حتی 1 خط از حرفاشونم نفهمیدن ولی داستان بازی طوری بوده که آدم می خواسته تا تهش با شور و اشتیاق ادامه بده...نمیگم mw2 داستان فوق العاده ای داشته نه..فقط منظورم اینه که این سری هم درست راه قبل رو پیش گرفته بود...
اینو خراااااااب باهات موافقم...: دینقل قول:
البته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
هر چند تا cod هم نیاد باز اون صحنه خاطره شده..البته خاطره بدی هم بود
والا چی بگم من که بازی خوب بد زشت هر چی :46:.من که راضی بودم نکته بد تو بازی بود اما از نظر سینماتیک 1 کلام از mw2 بهتر بود این رو من نمگم همه میگن.خوب mw2 هم بازی خوبی بود اما بدون اشکال نبود کلی مسخره بازی داشت.من امید وار شدم که Tryrech در بازی بعدی که میسازه همه رو شوکه کنه:18:.من بیشتر بازی ها رو به خاطر داستان بازی میکنم من مثل اکثر شما به دنبال گرافیک گیم پلی و ... نیستم.ولی باز میگم هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه محترم هست.با تشکر از همه:10:
معیار من فقط Multi play هست Singel اصلاً حال نمی ده.نقل قول:
Multi balack ops خیلی بهتر شده از MW2 . از همه نظر مخصوصاً در قسمت Kiill sTirick
ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده.نقل قول:
تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟
تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره.
ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
البته از لذت تکه تکه کردن ادما هم نباید گذشت :31:
الان داشتم MW2 رو میزدم مرحله 2 برفیه . خداییش موقع جت اسکی سواریش خیلی حال کردم . در کل من با هر دوتاش حال کردم :31:
شما داستانو نفهمیدی کلا . پیشنهاد میکنم تاپیک کنسولو بخون . همین که نفهمیدید باعث میشه اینطوری در مورد بازی فکر کنید .نقل قول:
ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده. تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟ تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره. ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
کاسترو کسی رو شکنجه نمیکنه . فقط میریم ترورش کنیم که ما رو میگیره و به دراگویچ میده . اونم در قبال همکاریاش که دراگویچ میتونه توی مرز های کوبا هر غلطی که بخواد بکنه :دی
تا آخرش رفتم. به نظر من از نظر تنوع مرحله و داستان یه سر و گردن از MW2 بهتر بود.
بابا الکی از بازی ایراد نگیرین. بازیش فوق العاده بود. طولانی هم بود. فقط یه کم گرافیکش میتونست بهتر باشه.
دمشون گرم.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
اگه میشه یکی لینک آپدیت و کرک 4 رو بذاره.
برو بچ این مود زامبی هم بسی حال میده ها :31:
پایه این یه تاپیک زده بشه در رابطه با مود زامبی و رکورد شما در این مود
البته یه عنوان بهتر براش می ذاریم.نظرتون چیه؟؟من سرچ نکردم اگه تاپیکش هست بگین.
آره بعدش فهمیدمنقل قول:
حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم. :46:
این بابا که تو روسیه با این پسره رفیق شده بوده، اول داستان مرد؟ بقیه ش توهمه؟
مود زامبی مگر غیر از خود بازی هست!!!نقل قول:
از اونجا که تاپیک بازی دیگه از تب و تاب اولیش افتاده همین جا در موردش بحث بشه خیلی بهتره...
دوستانی هم که مشکل نصب و اجرا داشتن میتونن به این تاپیک مراجعه کنن :
الان 80 درصد تاپیک pc شده مشکلات نصب و اجرا و باگ!!!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
(کاش دوستانی که بازی رو تموم می کنن حداقل یک نقد کوتاه هم میزاشتن)
تاپیک کنسولی بازی 2 یا 3 صفحه آخرش حسین جان زحمت کشیدن کل داستان رو ترجمه کردن واسه دوستان...نقل قول:
حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من Black Ops رو میخوام با بهترین کیفیت و جزییات بالا بازی کنم مشخصات سیستمم هم اینه ...
core i3----------XFX ATI 5770 -------4GB ram DDR3
grafic setting رو که خیلی بالا بزارم یه ذره سرعت میاد پایین و بعضی صحنه ها پیکسل پیکسل میشه ....اگه نخواسته باشم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم چه راههایی هست....
update کردن درایور کارت گرافیک یا مثلا share کردن گرافیک با رم میتونه مشکل رو رفع کنه؟
اگه میتونه در مورد share کردن رم در ویندوز 7 توضیح دهید
کارت من ATI 4890 هست. البته CorssFireX. مشکلی هم نداشتم. Full Game بازی کردم.نقل قول:
سلام به همه
من یه جایی رفتم گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم هر چقدر میکشم تموم نمیشن:18:
اینم عکسشه ممنون میشم راهنماییم کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجایی که علامت گذاری شده 2-3 تا بشکه قابل اشتعال هست اون ها رو بنداز تو خندق راه عبورشون بسته میشه.نقل قول:
سلام خوبی باید بری پاین سریع.بعد نقطه بعدی رو میده فقط یک نکته مواظب باش چون ممکنه کشته بشی:31:.روش بالا هم میشه اما من خطر بیشتر رو دوست دارم این جور بهتره چون یک نوع نو اوریهنقل قول:
کجا نقطه بعدی رو میده؟!!!نقل قول:
اگه نقطه بعدی رو میداد که مشکلی کسی نداشت.مشکل اینه که بازی هیچی نمیگه میری اون نقطه میبینی بازم همون آش و همون کاسه.
همون تو تصویر نگاه کنی 3تا بشکه متمایز میبینی اون ها رو بنداز پایین یکیش هم وودز کمک میده میندازه.همین!
هـــــــــــــــــی جوونی !!!. ما چه بساطی داشتیم سر این مرحله . چنتا از دوستان و من، توی این مرحله اون بشکه ها رو کشف نکردیم و تا اون پایین با دست خالی رفتیم و قتل عام کردیم :27:. ولی رسما دهن من آسفالت شد تا ردش کردم .
بعدش تازه فهمیدیم که چنتا بشکه ئم اون وسط مسطا بوده :31:.
.