دوستان من یه چیزی فهمیدم
واسه فعال کردن استراتژی ها اول select رو بگیرین بعد دکمه مورد نظر
اینطوری اون پایین هم شکلشون میاد :46:
Printable View
دوستان من یه چیزی فهمیدم
واسه فعال کردن استراتژی ها اول select رو بگیرین بعد دکمه مورد نظر
اینطوری اون پایین هم شکلشون میاد :46:
انصافا پس با همه ضعفهایی که داره جذابتر از فیفاست آدم از بازی کردنش سیر نمیشه اما با دو بازی فیفا من که دلزده شدم با اون همه انیمشن ضمن اینکه گرافیک پس بهتره
دوستان یه خبر خوش آوانتاژ هم به داوری این نسخه اضافه شده عجب آوانتاژی میده این داور
درکل این نسخه به نظرم بازگشت پادشاه هست خیلی تمیز کار شده ضمن اینکه اعتراف میکنم ضعفهایی هم داره که اون هم در نسخه بعدی انشالا مرتفع خواهد شد چه فوتبالی بشه پس 2012 تازه پس در این نسل راهشو پیدا کرده
دوستانی که دمو رو دان نکردن بدونن نصفه عمرشون بر فناست ضمن اینکه من فیفا رو هم دان کردم میگم پس بهتره
سلام دوبارهنقل قول:
دوست عزيز من زباد گير نمي دم من واقعيت ها رو گفتم چيزيه كه هستش نميشه گفت كه نيست و واقعا عالي شده و ...
دوست عزيز تا اينجا كه من متوجه شدم شما اصلا نه موقعي كه مي خواست 20009 يا 2010 ريليز شه حتي دمو تاپيك ها رو دنبال نكردين حتي فك نكنم دمو هاشو رو هم بازي كرده باشين .... من هم دنبال كردم هم بازي كردم و دقيق مي دونم مشكلش چيه ؟ اگه حرفه دمو هستش تو دمو 2010 حتي تو 2009 هم اينجوري نبود چه برسه الان بگيم اين دمو و اين مشكل رو داره ... دمو هم برگرفته شده از كارهاي كه رو نسخه اصلي پياده كردن و قراره پياده البته نه همش بلكه بخشيش .هستش ... در ضمن من گفتم شايد تنظيم خاصي داشته باشه كه اين طوري شده چون تو شروع مجدد نشون ميده ... اما حين بازي نه .
در ضمن من نقد نكردم فقط سوال كردم اگه دقت كرده باشي گفتم اول جواب اين سوال ها رو بگيرم ببينم كه جريان از چه قراره بعد وقت شد يه توضيحي بدم ... دليل اين سوالم اينه كه گفتم خيلي وقته به اين تاپيك سر نزم وقت نشده سر بزنم وگرنه من از همون 2009 تمام تاپيك ها رو دنبال مي كردم و جايي براي سوال كردن نداشتم ....
همين .
موفق باشي عزيز
جیگر شرمنده . من طرف بحثم فقط شما نبودی . وگرنه مستقیم بهت می گفتم . اگه چند تا صفحه قبل رو هم ببینید خیلیا ایراد گرفتن که شاید تو نسخه فاینال درس شه و من منظورم با اونها هم بود . همچنین چون تاپیک ماشالا خیلی کند پیش میره :دی من 2 ساعت بعد میام ببینم چی شده میبینم 100 تا پست اومده همشم یه صفحه نقد نوشتن به خاطر همین کلی گفتم و کسی ناراحت نشه :11:نقل قول:
یه چیز جالب دیدم تو بازی
داور خطا اعلام کرد بعد تا دیوار دفاعی حریف رو نچید اجازه به ضربه زننده نداد
اینکه دیوار دفاعی رو سر جاشون نگه داشت جالب بود
پچ ها را داشته باشید فعلا :
New Menu PES 2011 Demo by amir7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
کد:http://uploading.com/files/de2f4444/pes2011demo_menu.rar/
کد:http://hotfile.com/dl/69942519/a137a24/pes2011demo_menu.rar.html
دوست عزیز شما حتما یه سر به اون تاپیک هم بزن تعداد کسایی که دقیقا نظر عکس شما رو دارن بسیار زیاده . کدوم پادشاه ؟؟؟دیگه این حرف رو انقدر دوستان زیاد زدن جنبه تشریفاتی گرفته !!!! کونامی در این نسخه هم پیشرفت خوبی داشته اما هنوز حتی قابلیت رقابت با نسخه 2009 فیفا رو هم از خیلی جهات نداره . در کل واقع بین باشیم هیچ کدوم از این دو شرکت هم برای اقوام ما نیستن !!! سود فروششون هم میره توی جیب صاحبان شرکتها پس اینکه چشممون رو روی واقعیت ببندیم یا مثله بعضی دوستان بگیم FIFA هر چقدر خوب باشه من سمتش نمیرم کمی دور از عقله .نقل قول:
دوستان یه خبر خوش آوانتاژ هم به داوری این نسخه اضافه شده عجب آوانتاژی میده این داور
درکل این نسخه به نظرم بازگشت پادشاه هست خیلی تمیز کار شده ضمن اینکه اعتراف میکنم ضعفهایی هم داره که اون هم در نسخه بعدی انشالا مرتفع خواهد شد چه فوتبالی بشه پس 2012 تازه پس در این نسل راهشو پیدا کرده
دوستانی که دمو رو دان نکردن بدونن نصفه عمرشون بر فناست ضمن اینکه من فیفا رو هم دان کردم میگم پس بهتره
salam doostan,aga noskheye fifa2011 pc hamechizesh next shode ya fagat animationash,mamnoon misham javab bedin.
اگر اینطوریه این ساکر برگشته به دوران WE روی PS1نقل قول:
جواب سوال یک رو الان فهمیدم با دگمه سکلت و R میتونی اینکارو بکنی:31:نقل قول:
2 اینجا دموعه از بالا فقط تو حالت واید نشون میده با زدن دگمه A
3سیو نداره
3 متوجه نشدم
4 وقی میخای حالت یک نفره و یا دونفره رو انتخاب کنی برو به خط سوم select side وارد شد X یا همون دگمه شوت رو بزن تنظیم میشه
5 منویی برای اینکار پیدا نکردممرسی مرسی مرسی:10::26::26::26::26::26:نقل قول:
من دمو را بازی کردم با این که طرفدار pes هستم,خوب واقعیت را باید قبول کرد بازی مشکلاتی داره ولی این بی انصافیه که بگیم با نسخه 2010 هیچی فرقی نکرده.gameplay بازی واقعا تغییر کرده وخیلی هوشمندتر وسخت شده.کونامی خیلی سعی کرده که بازی را به واقعیت نزدیکتر کنه وتا حدی هم موفق بوده.
من هنوز هم فکر میکنم pes توی فوتبال وبرای pc بهترینه.
بازی فوق العاده شده یعنی دیگه اینطوری نیست هر کی از راه برسه با یه ادم سرعتی به ادم گل بزنه
راستی من سرعت بازی رو میزارم رو +1 بازی خیلی جذاب تر و سریعتر میشه یه جورایی هیجان بشتر میشه
شما هم امتحان کنید از game settings داخل خود بازی سرعت بازی رو بزارید +1
فقط تنها مشکلی که هست اینه که تا میری توپ رو از حریف بگیری الکی خطا میگیره
تا دستت بخوره به بازیکنا حریف داور سوت میزنه که از سرعت بازی میگیره
این دوربین بد رو اعصابه
امیدوارم تو نسخه نهایی بشه دوربینو عوض کرد
کسی راه حلی برای مشکل من پیدا نکرد؟
اونایی که بازی رو دانلود کردن دارن تست میکنن بیان درست حسابی نقد کنن.
من 10 ساعت دیگه طول میکشه بازی رو دانلود کنم. بیاین قشنگ توضیح بدین چطوریه .... ثواب داره والا!!!
اگر امكانش هست يه ويدئو از صحنه تغيير دوربين در محوطه جريمه بزاريد(مثل اينكه كسي راضي نيست از اين قضيه!!!)
میشه لینک پچ تغییر زمان رو بدین....
هرچی گشتم پیدا نکردم.....
salam doostan,aga noskheye fifa2011 pc hamechizesh next shode ya fagat animationash? kasi nist javabe maro bede?
بله دوست عزیز کاملا نکست شدهنقل قول:
ضمنا این سوال رو باید تو تاپیک فیفا میپرسیدی نه اینجا
1000 بار گفته شد اینم 1001 بار . اینجا تاپیک pro evolution soccer 2011 هست . هرچی هم بخوایم به کونامی میگیم . پادشاه ، امپراطور ، گنده و ... . داداش فیفا دوس داری ؟ برو تاپیک زدن واسش اینجا چیکار می کنی ؟نقل قول:
مدیرای عزیز اگه بخواین این پست رو حذف کنین باید همه پستای مربوط به فیفا تو این تاپیک رو هم حذف کنید .
پسر جون اول یاد بگیر همیشه درست حرف بزنی این یک ، نظرمو گفتم هیچ ارتباطی به شخص تو پیدا نمی کنه این دو توی حرفم به شخص خاصی شاره نکردم ، میگم تعصبو کنار بزارید با طرفدارای دو طرفم اینم سه دفعه بعدی خواستی پست بزنی اول خوب فکر کن بعد تراوش کننقل قول:
1000 بار گفته شد اینم 1001 بار . اینجا تاپیک pro evolution soccer 2011 هست . هرچی هم بخوایم به کونامی میگیم . پادشاه ، امپراطور ، گنده و ... . داداش فیفا دوس داری ؟ برو تاپیک زدن واسش اینجا چیکار می کنی ؟
مدیرای عزیز اگه بخواین این پست رو حذف کنین باید همه پستای مربوط به فیفا تو این تاپیک رو هم حذف کنید .
به نظر من که یکی از بهترین فیچرهای جدید بازیه! البته شاید به خاطر اینه که من قبلا هم زاویه 30 می دادم به دوربین و به این سیستم عادت دارم، یعنی میشه تقریبا Broadcast، یعنی مثل فوتبال واقعی که دوربین وسط زمینه و به طرف دروازه ها می چرخه، نه اینکه کنار زمین باشه و با توپ حرکت کنه.نقل قول:
این طوری بازی کردن و جهت دادن کمی سخت میشه (برای کسی که عادت نداره) ولی واقعا هیجان انگیزتر از دوربین Tele هست و حس فوتبال واقعی رو خیلی بیشتر منتقل می کنه.
ye soal az kasayee ke daran bazi mikonan peso.animationayee ke to 2011 hastesh be fifa2010 mirese .az nazare real boodane animationha migam ya bishtar shabihe animationaye mozakhrafe pes 2011
سلام بچه ها بعد دو روز بازی کردن واقعا نمی دونم چرا یه حس ناامیدی به من دست داد
اونی که انتظارش رو داشتم نبود :41:
مشکلات زیادی تو نسخه دمو هست که باید تو نسخه نهایی بر طرف بشه . مثل زمان پاسخ دهی که واقعا افتضاح شده یا کنترل توپ
توسط بازیکن که اصلا خوب کار نشده . گرافیکم که دقیقا مثل نسخه 2009 شده
ولی گیم پلی بازی بهتر شده . دروازه بان ها هم همون خنگ های نسخه های قبل هستند با تعدادی انیمیشن بیشتر .
کسی خبر داره کونامی مشکلات نسخهدمو رو حل میکنه تو نسخه اصلی یا نه ؟ یعنی تفاوتی بین نسخه دمو و نسخه اصلی خواهد بود یا نه ؟
برای اولین امروز دمو بازی فیفا رو هم دانلود کردم و بازی کردم انصافا بازی خوبی بود و خوشم اومد .
در کل امسال دو تا بازی خوب خواهیم داشت . فکر نکنم دیگه امسال خبری از فوتبال زدگی باشه .
فقط کاش کونامی مشکلات دمو رو کامل حل کنه و وگرنه زد حال میشه برام .
راستی با شوت ها و دوربین بازی هم من زیاد حال نکردم .
نه انیمیشن ها به اون وسعت نیستن اما بازی رو کاملا دگرگون کردن ، انیمیشن های سانتر و تکل و دریبل ها بهتر از قبل شدن اما بعضی از دویدنای مصنوعی هنوز توی بازی وجود داره . در ضمن انیمیشن های جدید یه مزیت دارن که بیشترشون موشن کپچرن و مثله قبل دستی ساخته نشدن .نقل قول:
ye soal az kasayee ke daran bazi mikonan peso.animationayee ke to 2011 hastesh be fifa2010 mirese .az nazare real boodane animationha migam ya bishtar shabihe animationaye mozakhrafe pes 2011
وحید جان شما مطمنی که دموی 2011 رو دان کردی؟!!!!!!!:18::18:نقل قول:
زمان پاسخ دهی مشکل داره؟؟ فکر کنم شما انتظار دارید که دریبل ها مثل نسخه قبلی راحت باشه که اینطور نیست چون بازی کلا ګیم پلی متفاوتی رو در پیش ګرفته
کنترل بازیکن روی توپ به لطف حرکت 360 واقعا عالیه و میشه تو یه وجب جا به راحتی چند تا بازیکن رو پیچوند که البته کار بسیار مشکلیه
دروازبانها که واقعا عالی شدن نمیدونم شما چرا میګی خنګ هستن حتی والدس که واقعا سوتیه تو این فوتبال خیلی عالی کار میکنه
در کل بازی ۱00٪ عوض شده و به نظر من امسال باید XBOX 360 خودم رو بفروشم و با همین لپ تاپم PES بزنم:40:
جایی نیست که بشه نظرمون رو به کونامی بدیم؟
فکر کنم یکی از دلایل ارائه ی دموی بازی همینه دیگه!!!!!!!!! که ملت عیب و ایرادای بازی رو بگن!!
نه؟
اره پدرام جان 2011 رو دان زدم :31:نقل قول:
والا نمی دونم شاید چون هنوز زیاد عادت نکردم به این نوع گیم پلی برام کمی غریب میاد
ولی انصافا دیگه زمان پاسخ دهی خیلی کمه مخصوصا وقتی می خواد پشت محوطه جریمه پاس یا شوت بزنه :18:
دروازه بان هم قربونش برم چند بارعجیب سوتی داده که منجر به گل خوردنم شده
راستی شوت زدن هم خیلی سخت شده یعنی هر جور ضربه میزنی میره بالای دروازه :18:
در کل امیدوارم کونامی ایراداتی رو که بهشون اعلام می کنند بررف کنه برای نسخه نهایی :11:
راستی پدرام جان برای مقایسه هم شده دمو فیفا رو هم بازی کن به نظرم اونم بازی خوبی هستش بعد چند تا بازی
که انجام دادم .
یه ایراد اساسی که میشه از گیم پلی دمو pes 2011 گرفت اینه که قدرت شوتها مثل نسخه قبلی بسیار بالاست ، از هر زاویه و هر موقعیتی که شوت میکنی چه از راه دور و چه نزدیک اکثر توپها یا به گل تبدیل میشه یا به یک موقعیت بسیار خطرناک تبدیل میشه ، پارسال باحسین عزیز (4039 ) با استفاده از نرم افزار pes edit قدرت شوتها رو کم کردیم و دیگه هر توپی با شتاب فوق العاده زیاد از راه دور به سمت دروازه نمیامد ، فکر میکنم امسال هم با استفاده ازهمین نرم افزار باید قدرت شوتها رو پایین بیاریم ، تا نشه از فواصل دور دروازه هارو باز کرد .
باز هم در آخر میگم در بعضی مواقع شتاب پاسها زیاده و گهگداری ( البته نه همیشه ) توپ حالت پینگ پنگی پیدا میکنه ، البته این مورد به هیچ وجه آزار دهنده نیست
کجا گرافیک عین 2009 شده من هر دو بازی فیفا و پس رو دان کردم به نظرم پس گرافیکش شاخترهنقل قول:
فقط انیمیشن های فیفا و صداگزاریش بهتر بود که در مورد انیمیشن ها میشه گفت بعد چند بازی تکراری میشه اما صداگزاری فیفا از پس یه سروگردن بالاتره
گیم پلی فیفا هم آدمو یاد پس های قدیمی میندازه که ورمیداشتی میدوئیدی هیچ کس حریفت نبود
یه نکته مثبت در پس که بعضی ها نقطه ضعفش میدونن اما من اونو نقطه قوت حساب میکنم اینه که سرعت بازیکن پا به توپ کمتر از بازیکن بدون توپه که در واقعیت هم همینه و همین باعث میشه راحت نشه پا به توپ بود
وحید جان ببین دوستمون میګه که سرعت شوتا خیلی بالاست و اکثرا موقعیت خطرناک میشه!!!ولی واسه من که اینطور نبوده تا الان و شوت هام اکثرا ګل نمیشه پس این برمیګرده به توانایی ګیمر و نقطه ضعف بازی نیستشنقل قول:
دروازبانها مثل بازیکنها هستن و صد در صد سوتی میدن حتی در واقعیتنقل قول:
وحید جان امروز صبح دانلود دموی فیفا ۱۱ کنسول 360 م تموم شده باید رایتش کنم روی دی وی دی بعد که بازی کردم میام نظرم رو میګم:20:
ولی این فیفا که الان شما روی PC دارید رو من یک سال پیش روی کنسول بازی کردم ولی بعد از یک هفته کاملا خسته کننده میشه و هیچ لذتی واستون نداره
من یک سال ګذشته کل بازی های فوتبالی که انجام دادم به ۲۰۰ تا نرسید چون نه PES و نه FIFA واسم جذابییت نداشت ولی امسال وضع متفاوته تا الان که دموی PES رو انجام دادم از بابت حداقل داشتن یک عنوان خوب واسه یکسال خیالم راحته حالا ببینم فیفا چطوره فقط امیدوارم که عنصر جذابیت رو داشته باشه که خیلی مهمتر از انیمیشن و لایسنس و ګرافیک و ..... هستش:10::11:
نداره من که باحاش حال نکردمنقل قول:
عملکرد دروازه بانها با نسخه پارسال چندان تفاوتی نکرده و اگه کسی نظری غیر از این داره مطمئنا فقط میخواد سر خودشو کلاه بزاره . به نظر من موتور فعلی بازی دیگه بیشتر از این جا نداره و کونامی تمام سعی خودشو کرده تا از حداکثر قابلیتش استفاده کنه . این موارد فقط گوشه ای از ضعف شدید دروازه بان رو نشون میده :
اینجا ببینید یک شوت نه چندان محکم از یک متری دروازه بان رد میشه و یکی از بهترین دروازه بانهای دنیا نمیتونه توپو بگیره حتی نمیتونه دفعش کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا دروازه بان با مدافعین قاطی میکنه و یک گل به خودی به ثمر میرسه در صورتیکه اصلا موقعیت خطرناکی نبود اینهمه مدافع معلوم نیست اینجا چیکار میکنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک توپ نه چندان محکم از نیم متری دروازه بان وارد دروازه میشه و دروازه بان وقتی توپ به نیم متریش میرسه تازه تصمیم میگیره واکنش نشون بده و جالب اینجاست که حتی نمیتونه توپو لمس کنه از این فاصله کم در صورتیکه حتی اگه پاشو دراز کرده بود میتونست جلوی توپو بگیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجام که کار دروازه بان با یک لایی از این زاویه و فاصله دور تکمیل میشه :
تازه اینا فقط مربوط به یک بازی و یا نهایتا دو تا بازی میشه .
متاسفانه مثله چند سال گذشته کونامی فقط وعده های بزرگ داده بود . بازی قطعا بهتر از سال پیش هست اما این دلیلی بر خوب بودن بازی نیست چون نسخه 2010 یک شکست کامل بود !
در کل من به عنوان گیمر و نه کسی که فقط فوتبال نسلو بازی می کنه می تونم به شما اطمینان بدم تا پایان این نسل هیچ پیشرفت بزرگی از سمت کونامی رخ نخواهد داد پس اگه از نسخه 2010 بازی خوشتون اومده نسخه های بعدی هم براتون جذاب خواهند بود اما اگه نسخه 2010 رو ناامید کننده دیدین مطمئن باشین تا انتهای این نسل با تحولی عظیم روبرو نخواهید شد ( البته این بازی به اندازه ای که برای کونامی لازمه فروش خواهد کرد و مثل هر سال بازار بیشتر کشور های شرقی رو در دست خواهد داشت اما با توجه به حضور بازی هایی مثله castelvania و یا MGS در لیست عرضه امسال کونامی بدیهی بود که سرمایه گزاری عظیمی هم روی این نسخه انجام نشه )
با سلام.
من هم نظر اقا پدرام (pedramgolchin) رو قبول دارم.
تو این نسخه شوت زدن خیلی سخته . من اصول بازیم شوت هستش یعنی در مواقع حمله 80 درصد از شوت استفاده میکنم ولی تا حالا
شاید سه یا چهار تا گل در 10-12 بازی با شوت پشت محوطه به ثمر رسوندم .
من طی مقایسه ای که با فیفا داشتم متوجه شدم که کنامی داره یه چیزایی از فیفا تقلید میکنه البته اینو بگم که تقلید از بزرگان یه نوع پیشرفت حساب میشه.
در آخر هم یه سوال از اقا حسین داشتم.
من احساس میکنم که یه تعداد کارتهای مهارتی دیگه ای هم در این نسخه گنجونده شده که همت اقا حسین رو می طلبه که پیگیری کنه و این حقیر رو بنده نوازی کنه.
سپاسگذارم.
من تصمیم دارم از اینجا به بعد واقعیتهای موجود در دو بازی PES و فیفا رو توی تاپیکهای خودشون بنویسم و با تصویر , ویدئو , آمار و هر چیز دیگه ای که میتونه سندیت داشته باشه حرفهای خودمو ثابت کنم , لطفا کسی نه اینجا و نه توی تاپیک فیفا از نوشته های من ناراحت نشه . این چیزیه که باید اتفاق بیفته تا حقایق روشن بشه قوانین سایت این اجازه رو به همه میده که انتقادات و نظرات خودشونو بدون توهین کردن به کسی توی تاپیک تخصصی هر بازی قرار بدن .
اگر کسی هم مخالف صحبتهای منه خوشحال میشم بصورت منطقی دلایل خودشو بگه . ما اینجا خاله بازی نمیخوایم بکنیم که همه چیز با تعریف و به به و چه چه کردن خوب و بی نقص جلوه داده بشه ماشالا اینجا همه هم بالغ و عاقل هستن .
باز که این دروازبانا شاس میزنن :
421 کیلوبایت
حجمش از این پایینتر نیومد دیگه . می خواستم کاری کنم دایل آپی ها هم ببینن . شرمنده .کد:http://rapidshare.com/files/419587640/pes2011demo_2010-09-17_17-00-02-78.flv
دوستان مود excellent رو براش پچی اومده یا نه ؟ و اینکه چه پچ هایی برای اضافه کردن تیمها به صورت رسمی اومده . آرمین جان پست 2 رو آپ کن دیگه . فقط بارسا و بایرن ؟
اینم بگم والدز خیلی منگله شاید دروازبانای دیگه بهتر باشن .نقل قول:
حسین جان :10:دروازبانهای فیفا 10 کنسول هم خیلی راحت ګل میخوردن مخصوصا با اون چیپ های مسخره که راحت ګل میشد حتی توی فیفا ورلد کاب هم این ضعف دروازبانی بودشنقل قول:
الان دارم دموی فیفا xbox360 2011 رو رایت میکنم تا بازی کنم ببینم چجوری شده امسال
تا چند ساعت دیګه یه نقد کامل میزارم:10:
وای چه حالی کردیم امروز بالاخره هر دوتا فوتبال به دستم رسید و 3 ساعت دارم بازی میکنم چقدر این pes تغییر اساسی کرده
نورپردازی بازی و گرافیکش خیلی بهتر شده چمن خیلی طبیعی تر شده از همه مهمتر که منو متجب کرد گیم پلی روان بازی بود دیگه حداقل اون حرکات رباتیک تو بازی به چشم نمیومد چه حالی میکنم وقتی پاس تو عمق میندازم لامسب تا حال این جرکت 360 درجه کجا بود :31: کلا جذابیتش خیلی بیشتر شده فقط دوربین کاش بشه تو نسخه نهای بشه واید انتخاب کرد چون اینجوری یکم گیچ کننده هستش شایدم چون اولشه عادت نداریم ولی من واید رو دوس دارم:41:
خوب بعد رفتم سراغ فیفا :8: نصب کنم بازی کنم
تا بازی شروع شد اینجوی شدم :18: واقعا کفم برید چقدر شناور چقدر نرم حال میکردی فقط پاس تک ضرب بدی یاد بارسا میفتادم :18: چند دست بازی کردم تا بازی دستم بیاد میتونم بگم بهترین مزیت فیفا گیم پلی راونش هستش که اینم بخاطر موشن کپچر هاش هستش اگه اینا رو pes کامل کنه مطمئن باشید فیفا خواهد مرد
گرافیک Pes و چمن هاش خدائی از fifa سرتر هستش کلا شفافیت خاصی داره pes
شوت زدن و سانتر کردن تو فیفا اصلا حال نمیده یکجوریه توپ سبکه به نظرم خیلی کات میگیره نمیدونم بقیه هم همین نظر رو دارن
گزارشگری فیفا واقعا دیوانه کننده هستش کاش این روی pes بود چی میشد :19:
در کل امسال 2 تا بازی عالیه چون با هر دوتا شوکه شدم ولی بازم گرافیک و جذابیت بازی pes فک کنم کمتر بزاره طرف فیفا برم اخه اصلا تو فیفا حال نکردم با شوت زدن :41: