وقتی update میکنی کجا مینویسه چند ملیون رنگ یا چند هزار رنگ موثر؟
Printable View
وقتی update میکنی کجا مینویسه چند ملیون رنگ یا چند هزار رنگ موثر؟
آپدیت جدید هم همون 160 مگ هست.نقل قول:
من گوشی رو همون روزه اول به ۲.۱ up کردم از طریق se update service اما مگه چند تا up ۲.۱ میاد؟ایا حجمش عین این زیاده؟یا نه؟جه مزایایی داره؟
2.1 که الان هست شماره 1 هست و شماره بعدی هم به زودی میاد.
16 میلیون نیست.احتمال شدنش هم خیلی کمه.
سامان جان مبارک باشه...
من هم x10 دارم..البته:
x10 mini pro
گوشی خوبیه... تبریک
آقا چندتا نکته بگم
گوشی من صدای مکالمش بلنده که حتی بغل دستیت هم میشنوه(شاید هم گوشهای من حساسن:31:)
شما کاری به آپدیت نداشته باشید دولپر زیاده کار رو راه میندازن
قشم هم فعلا موجود نیست پس فعلا قیمت نمیدم:31:
ای ول.پس خوش بحالت:دی..
راستی سیم کارت ایرانسل انداختی یا همراه اول؟
از همراه اول:10:نقل قول:
عجب.پس خوش شانس بودی پسر:دی..
اونایی که با صدای مکالمه مشکل دارن
با جوال دوز با اون نوکش اون سوراخ بالای گوشی رو گشادتر کنند صداش بیشتر میشه :27:
من انجام دادم نشود:دی..
برم تو کار گوشم؟
چرا من مشکلی با تماس و انت دهی ندارم...
شاید بخاطر اپ دیت به جدید ترین وژن 21 دسامبر...؟
اين حامد اينقدر تحقيق و تفحص كرد آخرش هم اينطوري شد :31:
اينقد رحساسيت به خرج نديد
take it easy
فول پکش اینطوری نیست
میشه یکی توضیح بده با توجه به اینکه الان کیفیت تصویر این گوشی 65000 است اگه مثلا یه فیلم HD توس بریزیم با یک گوشی با کیفیت 16000000 چه تفاوتی میکنه ؟
علی:
:دی..انقدرا هم بد نیست.فقط توی پیکان که میشینم با دور موتور بالا مشکل داره.صدا نمیاد اصلا:دی..
فرهوده:
لوووووول.پک ناقص همه چیزش ناقصه:دی..
بالایی:
والا باید یه گوشی در حد خودش بیاری با 16 ام که بزاری کنارش که مقایسه کنی.
گوشیتو میفروشی یانه؟
دوستان یک مدت از هدفون بزرگ استفاده کنید که بزور بره تو گوشتون.(شما هم بزور جاش کنید:31:)
یا میتونید برای چند مدت صدای کم گوش بدید.....
ولی گوشی X8 هم مثل X10 صداش بلنده و من کاملا از جفتشون راضیم:10:
چرا من نمی تونم از فلش دوربینش استفاده کنم ؟
یا اصلا فلاش نداره ؟
موقع عکس گرفتن که فلاش نمی زنه .
من هم نتونستم.کسی راهش رو بلده؟
فلش نمیزنه...حکم چراغ قوه داره...فکر نکنم نورش از این بیشتر بشه
فکر کنم با برنامه بشه.پیداش کردم مزارمش.
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
استفاده از gallery 3D و music در خانواده x10 با ورژن 2.1
در خانواده x10، برنامه های gallery 3D و music مخفی شده اند ولی در سیستم انها موجود است.
فایلهای ضمیمه یک shortcut بوده و باعث نمایش این برنامه ها میشود.کافی است انها را رو گوشی خود نصب کنید.
توجه:جایگزین کردن این فایلها در /system/app باعث میشود تا برنامه ها از کار بیافتد و امکان استفاده را میگیرد.و مجبور به دانلود اصل برنامه شده و مجدد انها را نصب کنید.
امکان استفاده از این برنامه در گوشی های دیگر هم که مثل سونی مخفی کرده اند هم هست.
گرفته شده از XDA
من هم از ای آر تی سی گرفتم.
کد:http://www.box.net/shared/fhqezns1zz
این lock رو چجوری ببندیم ؟
کیبورد لاک رو می گم . تا آدم 10 ثانیه می خواد دستشو از صفحه برداره زود می ره به قفل .
فلشش اتوماتيک نيست
يايد روشنش کنين دستي
تو دوربين کليد سمته چپو بزنين تنظيمات مياد اونجا
بعد اولين گزينه فلش لايت هست اونو ان کنين حله
ایول.مرسی.ادونسش رو ندیده بودم:دی
یه سوال دیگه .
من الان با لپ تاپم اینترنت ADSL امو Share کردم و با اون یکی لپ تاپ می تونم بهش وصل شم . ولی با این x10 نمی تونم.
یعنی به اون connection وصل میشه ولی به اینترنت دسترسی ندارم . تنظیمات خاصی می خواد ؟
بچه ها سلام. من تا حالا اندورید استفاده نکردم.خواستم ببینم چه نر افزارهایی رو ساپورت میکنه با چه پسوندی؟؟؟ ودر کل ساپورت نرم افزاریش چطوره؟؟ من بین این یا تبلت سامسونگ موندم که دو تاشون اندورید هستند....؟؟؟؟
سلام.خیلی خوبه.من سیستم عامل به این خوبی ندیدم.ساپورتش عالی هست البته بستگی به شرکی که ازش گوشی میخری داری.اچ تی سی بهترینه به نظرم.
پسوند برنامه هاش apk هست.
کسی تا حالا تونسته از market دان کنه ؟
من برنامه no lock رو لازم دارم . apk نداره و از مارکت هم نمی شه دان کرد . چیکار کنم ؟
پیام خصوصی بدین و ایمیلتون رو برام بفرستید.
یه نفر توی فروم XDA هست که تقریبا منبع موثقی هست برای اخباری که از شرکت سونی اریکسون میاد.در مورد ایکس 10 این رو گفته.
خودش نوشته اگه قطعی بشه بعد از نمایشگاه CES گفته میشه.
There's some new info's, if its correct then it's good news, however I can't say much as there's not much info about it yet. I'll share my info after CES, need to gather more info.
هه هه!! خسته نباشه...این گفته منتظر اون برنامه ی ces بشین تا اطلاعات بیشتری بدست بیاریم!!!نقل قول:
There's some new info's, if its correct then it's good news, however I can't say much as there's not much info about it yet. I'll share my info after CES, need to gather more info.
خوب مهم اینه که گفته یه خبری هست.من سعی میکنم خوشبین باشم.شاید عقل اومد به سرشون و یه حالی دادن با 2.2 شایدم 2.3 خفیف:دی..
لیست برنامه های سیستمی که پاک کردن اونها باعث افزایش حافظه میشه و سرت گوشی رو تا حدی بالا میبره:
برای پاک کردن برنامه های سیستمی هم از برنامه System app remover استفاده کنید:
فقط با دقت پاک کنید.اشتباه گردن خودتون.کد:http://www.box.net/shared/pf8e7n0hti
Apps Remove
*[moxiermail.apk] MOXIER An App for syncing Email,Contacts,Calendar and Exhcnage, Not Needed
*[Danish_keyboard.apk] Danish Keyboard are you danish? no? remove this.
*[JapaneseIME.apk] Japan Keyboard are you from tokyo? do you like hello kitty? no? remove this.
*[SEMCTouchPalKoreanQWERTY.apk] Korean Keyboard Do you like Kim Jun Il? no? remove this
*[chinesetextinput.apk] Chinese Keyboard Chinese? Communist? no? remove
*[quadrapop.apk] Quadrapop a really crap game, remove.
*[EManual.apk] & [usersupport.apk] & [uuserguide.apk] The Help Files Its the User Guide for those users not from Generation Y
*[wisepilot.apk] Wisepilot Some Gps app, remove it you have GMaps
*[SEMCSetupWizard.apk] & [SEMCsetupguide.apk] Setup Wizard That program that set up your phone when you first turned it on.
*[playnowback.apk] & [playnowclient.apk] & [playnowappinstaller.apk] Playnow - this is an internet music service integrated into Mediascape & the SE app store
*[officesuite.apk] Office Suite A bare bones app for viewing doc, pdf,xml etc files on you phone, ooooooooooooooooo google docs any1?
*[creatouch.apk] Creatouch Some random SE paint program, Piece of SH!t
*[PcCompanion.apk] PC Companion the installer that will install the software on your PC upon USB connection, i suggest remove
سلام دوستان
من میخواستم این گوشی رو بخرم الان ان86 دارم4تا سوال مهم دارم
اول-ایا مرور گر ایکس10 فلش رو ساپورت می کنه در حال حاضر با اندروید2.1؟؟؟ اگه بله که خوب ولی اگه نه برنامه مرورگری براش نیومده فلش رو تو اینترنت ساپورت کنه؟ مولتی تاچ نبودن تو اینترنت اذیت نمی کنه؟؟
2-البته این خیلی تخصصی می شه من الان سیم کارت ایرانسل دارم و سرعت اینترنتم با ان86 خیلی خوبه با 25 کیلوبایت دانلود دارم می خواستم بدونم با این گوشی هم می تونم این سرعت دانلود داشته باشم؟؟
3---لطفا چند نمونه عکسی که با این گوشی خودتون گرفتید بزارید و یا فیلم می خوام دانلود کنم ببینم چقدر اختلاف نسبت به ان86 دارن..متاسفانه تو صفحات اولیه حدود صفحه 40 اینا بود ولی لینک ها خراب شده بودن
4---چه برنامه های تاپی داره که مثلا سیمبین اونو نداره؟؟
قیمت روزش 462 تومن هافبک
سوال رو باید اینجوری مطرح کرد که سیمبین چه برنامه هایی داره؟!!نقل قول:
4---چه برنامه های تاپی داره که مثلا سیمبین اونو نداره؟؟
در حقیقت این سیستم عامل،مارکت بزرگی برای خودش داره الان پر استفاده ترینه!!!
روی تبلت ها،موبایل هعا خیلی عالی داره کار میده و یوزر هاش روز به روز داره بیشتر میشه!!!
از برنامه گرفتن نبض شما با استفاده از دوربین و شاغول با استفاد از شتاب سنج گرفته تا واقعیت افزوده(لایار) و نویگیشن های ساده و حرفه ای برای جی پی اس و قطب نما....
به شخصه معتقدم که این گوشی بهترین کیفیت عکاسی رو داره...عکس هایی که توی صفحه ی اول هستن،گویای این مسئله هستن!!نقل قول:
3---لطفا چند نمونه عکسی که با این گوشی خودتون گرفتید بزارید و یا فیلم می خوام دانلود کنم ببینم چقدر اختلاف نسبت به ان86 دارن..متاسفانه تو صفحات اولیه حدود صفحه 40 اینا بود ولی لینک ها خراب شده بودن
سرعت جی پی ار اس در این گوشی خوبه...احتمالا مشکلی نخواهید داشت!!این مسائل بته به منطقه هستن و به شخصه گوشیی که شما دارین رو نداشتم قبلا!!برا همینم نمیتونم دقیق راهنمایی کنم...ولی شک نکنین که سرعتش خوب و رضایت بخشه!!نقل قول:
2-البته این خیلی تخصصی می شه من الان سیم کارت ایرانسل دارم و سرعت اینترنتم با ان86 خیلی خوبه با 25 کیلوبایت دانلود دارم می خواستم بدونم با این گوشی هم می تونم این سرعت دانلود داشته باشم؟؟
راستش مرورگر رو نمیدونم....ولی من ویدیو های خیلی زیادی رو با استفاده از وایرلس از یوتوب تماشا کردم با مدیا اسکیپش!!!گوشی که فلش رو ساپورت میکنه....نقل قول:
اول-ایا مرور گر ایکس10 فلش رو ساپورت می کنه در حال حاضر با اندروید2.1؟؟؟ اگه بله که خوب ولی اگه نه برنامه مرورگری براش نیومده فلش رو تو اینترنت ساپورت کنه؟ مولتی تاچ نبودن تو اینترنت اذیت نمی کنه؟؟
نداشتیم دیگه:31:نقل قول:
بزار همه استفاده کنند:10:
بلاخره با صدای مکالمه چکار میکنین
اوکی.میزارم.
فرهونده اونقدرا هم بد نیست.قابل تحمله ولی خیلی کمه:دی.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نحوه دسترسی به مارکت:
توی این لینک که گذاشتم 2 تا فایل هست هر دو باید نصب بشه.
بعد به این ترتیب عمل کنید:
اول گوشی رو به حالت آفلاین ببرید.
بعد برنامه evo.v..p..n رو بازکنید و بزنید connect
حالا برنامه دوم یعنی market access رو بزنید.برنامه که باز شد تب دوم رو انتخاب کنید و گزینه اول رو بزنید تا سیم کارت دیگه ای به صورت نرم افزاری به سیستم معرفی بشه.
حالا به مارکت برید و حالش رو ببرید.
اگه گوشی رو آفلاین نکنید مرتب دیسکانکت میشه.
این آموزش از فروم ای آر تی سی گرفته شده و منبعش اوناست.کد:http://www.box.net/shared/n9du9c9z9r
حامد اینجای گوشی رو باید سوراخ کنی
دقت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]