دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی
-=-
یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم :11:
Printable View
دوستان یه مشکلی برای من بوجود اومده این هست که
من هر از گاهی مثلا تو بازی یه هو به کل بازی بسته میشه و میاد بیرون
میخوام ببینم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه مرسی
-=-
یه ترینری که 100% کار کنه هم اگر کسی پیدا کنه ممنون میشم :11:
دو خبر در مورد Ac3 که کاملا متناقض با هم هستن
طبق گزارش سایت CVG در نسخه ی سوم بازی Assassin's Creed (که در سال مالی 2011 منتشر خواهد
شد)هم اتزیو کاراکتر اول خواهد بود و داستان بازی مربوط به حوادث بعد از AC2 میشود.این نسخه از بازی یک
Assassin's Creed کامل خواهد و به عنوان یک بازی کامل و جداگانه عرضه خواهد شد.
Yves Guillemot از یوبی سافت در این رابطه میگوید:
"ما AC جدید و بسیار با کیفیتی را عرضه خواهیم کرد که علاوه بر بخش تک نفره ی کامل،دارای مود Multiplayer هم خواهد بود.این بازی با همکاری چندین استودیو ساخته خواهد شد."
و دومی که به نظرم معتبر تره:
یوبی سافت به تازگی خبر جدید و جنجالی ای مبنی بر وقوع حوادث AC3 در جنگ جهانی دوم به همراه کاراکتر زن منتشر کرده است!Sébastien Puel گفته است،احتمالا شخصیت نسخه سوم یک زن خواهد بود که در طول وقایع تاریخ فرانسه و انگلیس در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد.البته هنوز این موضوع قطعی نشدهو سازندگان بازی در حال پیدا کردن زمان و مکان مناسب برای نسخه سوم بازی Assassin's Creed هستند.با توجه یه صحبت سازندگان سری Assassin's Creed و سران یوبی سافت به احتمال بسیار بالا Assassin's Creed بیشتر از یک سه گانه خواهد بود.
آقا بعد اجرای سرور ارور زیر میاد
یعنی چی؟
root - INFO - Listener for port 13200 active
root - INFO - Listener for port 13000 active
root - INFO - Listener for port 13005 active
.................................................. .................................................. ..................نقل قول:
نه راستش جیگر من تا شهر ونیز بیشتر نرفتم و هنوز فکر کنم تا اخرش یه 5 تا مرحله دیگه مونده باشه فعلا که شنبه امتحانات میان ترم دانشگاه شروع میشه و منم در حال خر زدن هستم و نمی تونم زیاد بازی کنم ..........گذاشتم بعد از این 3 یا 4 روز امتحانات ادامه بازی رو برم .............
شرمنده
موفق باشید..................
وقتی یه فایل بدرد بخوره و کارت رو راه بندازه ارزش تشکر بسیار زیادی رو داره و غیر تشکر دکمهای اینجا من هم ازت تشکر میکنمنقل قول:
اینقدر محو بازی شده بودم که نمیخواستم بیام بیرون و بگم کار کرد اما دیدم کارت ارزشمنده و دستت درد نکنه
راستی یه ترینر درست و حسابی که بشه باهاش ÷ول رو زید کرد تا من ب ه راههای خلاف کشیده نشم و جیب ملت رو خالی نکنم وجود نداره اگه داره لینک بدید و من رو به تای÷یکهای دیگه هم ارجاع ندید و اگه بوده هم شرمنده
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوب شما . . . در مورد اولی باید بگم که اونی که در سال مالی 2011نقل قول:
فقط با هدف مولتی پلیر کردن بازی عرضه خواهد شد فقط یک ادیشن از AC-2 هست که فکر نکنم استقبال زیادی ازش بشه چون تنها
هدفش مولتی پلیر هست که با توجه به سبک سری assassin's-creed شاید جالب از آب در نیاد
اما اونکه در جنگ جهانی دوم با شخصیت اصلی زن (( احتمالا تصویر همین خانمی که در آواتار من میبینید)) قراره بیاد AC-III هست که
به نظر من به علت زن بودن کاراکتر اصلی استقبال بسیار زیادی ازش خواهد شد. البته طبق شایعات موجود احتمالا اینبار داستان بازی در ژاپن خواهد بود. من خودم
وقتی کاراکتر اصلی بازی خانم باشه از بازی کردن بیشتر لذت میبرم نمی دونم چرا !!!:31:
دوستان اون نقشه که باید درست کرد چه شکلی هر چی مهرهارو بازی میدم نمشه
برای ورژن 1.0 هیچ ترینری کار نمی کنه ، یا حداقل من تا حالا ندیدم کار کنه... اما برای 1.01 هر ترینری که از google بگیری کار میکنهنقل قول:
راستش بدبختی حساب من در چیت هپنز قبل از اومدن این بازی تموم شد و گرنه حتما این ترینز رو میگرفتم ازش دوستانی که حساب های اینترنتی دارند میتونند مگا ترینر رو ازش دانلود کنند
سلام من تو یه مرحله ای گیر کردم نمی تونم از اون رد بشم اگه ممکنه کمک کنین. تو عکس ها مشخصه من تو ونیز میرم تو کلیسا ولی اون جمجمه ها (Skull) هیچ کدوم کار نمی کنن(عکسها رو ببینن).ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کدوم نقشه دوست من سوال شما...... برای n امبن بار خواهش میکنم اگه جایی گیر کردید اول به این سایت :نقل قول:
مراجعه کنید بعد حل نشد اینجا بگید و لطفا واضح مطرح کنیدکد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/
دوست عزیز saeed_136915 شما هم به سایت بالا مراجعه کنید ... حل نشد از صفحه اول این تاپیک Value بریزد .. حل نشد اینجا مطرح کنید
...................
بچه ها اگه نکمیزنین این پچ چه چیزایی یا چه مشکلاتی رو حل میکنه میشه لینک پچ 1.01 رو بزارید+طریقه نصبش ؟
اینجا نوشته چه مشکلاتی رو حل میکنه....طریقه نصبش هم مثل برنامه های معمولی هیچ فرقی نمی کنه :نقل قول:
برو به شاخه downloadکد:http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7731
همون نقشه که شبیه کره زمین .بعد از پیدا کردن CODEXها باید 30 خونه تو دیوار بازی دد تا نقشه درست بشه.
سلام من در ماموریت memory 4 وقتی پدر اتزیو ماموریت رو میده گیر کردم
نمیدونم کجا برم و نامه رو به کی برسونم ! تو Map هم چیزی رو نشون نمیده
در ضمن
وقتی به بالای view ها میرم و E رو میزنم
در در بازی Map update نمیشه ( یعنی مینویسه ولی اتفاقی نمیفته) و دوباره Map به همون صورت باقی میمونه
و در بازی همچنان 1/72 تا رو مینویسه !
میدونید مشکلش چیه ؟
این شکلک کچل شدن کجاس؟ جان من شما که جدید عضو شدید نگید تا حالا تو هیج فرومی نبودید اول چند تا صفحه ها رو بخونید بعد همین چند تا پست قبل جوابتون داده شده
بی صبرانه منتظر پچ 1.1 + یه ترینر هستیم :41:
دوستان یه کمکی کنید
برای 1000 امین بار هست که این سوال پرسیده میشه لطفا اول صفحه اول این تاپیک رو ببینید بعد که همه ی کارهای اونجا رو کردید بیاید اینج مشکلتون رو بگید....نقل قول:
دوست عزیز شما هم اگه Value رو از صفحه اول دانلود میکردید و تو پوشه ی Server.exe مینداختید دیگه نمیومدید اینجا برای هزارمین بار این سوال رو تکرار کنید !!!!:41:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
اگه ورژن به 1.01 آپدیت بشه که ترینر دیگه مشکلی نیست . هر ترینری که از گوگل بگیری جواب میده ... صبر کنم دارم روش کار میکنمنقل قول:
شاید فهمیدم مشکل آپدیت از کجاست..... ممنون
سلام دوستان...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...
کد:http://www.persianupload.com/1289928
اينم توضيحاتش...کد:http://www.multiupload.com/J1GR84JK1P
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...
من اين رو توي بازي سنتر ديدم...
سلام دوستان...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...
کد:http://www.persianupload.com/1289928
اينم توضيحاتش...کد:http://www.multiupload.com/J1GR84JK1P
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...
من اين رو توي بازي سنتر ديدم...
الان اینو میشه نصب کرد با افلاین بازی کرد ؟نقل قول:
من که با همون سروری که تو پست اول گذاشته بودن دارم بازی رو انجام می دم. تا الانم که مشکلی نداشتم.
دقيقا همين مرحله ه.. اما من از توضيحات چيزي نفهميدم. كسي اين مرحله رو رد كرده ميتونه راهنمايي كنه ؟نقل قول:
دوست من کجاش گیر کردی..؟؟
منم همینجا گیر کردم ! نمیدونم چرا وقتی نزدیک این قبره میشه دکمه shift کار نمیکنه ؟!!! به اون سایتی هم که گذاشته بودید رفتم ولی هیچی نفهمیدم ! لطفا کمکنقل قول:
value بازیت مشکل داره. 2 صفحه قبل گذاشته بودم 1906 رو برو دانلد کن
خیییییییییییییییییییییلی ممنون. واقعا عالی بود. مشکلم حل شد.مشکل من این بود:نقل قول:
نقل قول:بعد از اجرای فایلی که شما گذاشتی، این برنامه بهم نشون داد کدوم پورتم هست که الآن در حال استفادست و سرور نمی تونه ازش استفاده کنه. با پاک کردن برنامه ای که از پورت مورد نظر استفاده می کرد، بازی خیلی راحت اجرا شد. واقعا ممنون. عالی بود.نقل قول:
[QUOTE=mojtaba57;4853603]دوست عزیز چه جوری تو 7 بازی رو اجرا کردی. قبلش مشکلش چی بود؟ چون هرکاری میکنم تو 7 ارور میده و یه پیغام میده که نوشته دیسکانکتم .:13:[/QUO
شرمنده که دیر جواب دادم و الان هم فقط اومدم یه چک کنم
ویندوز من xp sp3 بود که به هیچ طریقی بازی رو بالا نیاورد و من هم 7 رو نصب کرئم و بعد بازی رو و بعد یه فایل به نام Ubisoft_Game_Launcher.rar رو از یکی از سایتها گرفتم که فکر کنم دوستان توی همین تای÷یک قبلا گذاشته باشن و بعد اون رو جایگزین کردم (( دقت کن که ک÷ی نکردم بلکه جایگزین کردم )) تویc:/program files/ubisoft
بعد رفتم به C:\Windows\System32\drivers\etc و فایل HOSTS رو با نود÷د باز کردم و این اعداد رو تهش اضافه کردم و سیو کردم
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
البته اعداد بالا رو توی وین xp وجود داشت اما توی ویستا نه
و بعد از اجرای server بازی رو اجرا کردم و به راحتی بازی بالا اومد البته مشکل ظاهر نشدن ماموریت داشت که دوست خوبم یه فایل رو گذاشت که یه value بود و دان کردم و در ÷وشه بازی جایگزین کردم بدون مشکل بازی میکنم (( این value دو سه صفحه قبل هست ))
امید.ارم مشکل تو هم حل بشه آخه بازیه خفنیه و حیفه که از دست بدی
سلام
من تو اونجایی که به وسیله اون گوی 30 تا نقشه رو باید جوری درست کنی که نقشه زمین درست بشه گیر کردم
میشه بگید چیکار کنم
اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.نقل قول:
سلام دوستان
خوشحالم که تونستم این بازی رو نصب کنم و دوباره به جمع شما بپیوندم.
اگر راهنمایی های دوست خوبمون Beny-Nvidia نبود شاید حالا حالا ها تو کف نصب کردن این بازی میموندم.
خدا را شکر.
تو مرحله ی آغازین بازی، زمانی که وارد دستگاه میشیم و برمیگردیم به گذشته، افراد من با یه گروه دیگه درگیر میشن و وقتی که درگیری تموم شد، یک علامت دست مشت کرده میاد رو صفحه و موندم که چکار باید بکنم. تقریبا همه دکمه ها رو هم امتحان کردم.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی های لازم را متذکر شوند.
یه چیز دیگه: خوشحالم از اینکه گرافیک GTS 8600 من با 256 مگابایت حافظه DDR3 این بازی رو با 100 درصد تنظیمات گرافیکی البته با رزولیشن 1280*1024 روی مانبتور 17 به راحتی اجرا میکنه.
مثل اینکه هنوز وقت دور انداختنش نشده!
خواهش ميكنم...نقل قول:
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد...
لطفا به دوستاني كه همين كشكل رو دارن ادرس همين پست رو بدين تا اونام بازي كنن و تاپيك بهتر باشه...:11:
دوست عزیز دکمه shhft رو نگه دار بالای سر هر کدوم از جنازه ها تا لباسشون رو بگرده و بعد حل میشهنقل قول:
بازم مشکلی بود بگو در خدمتم
بالاخره بازی تمام شد.ولی چقدر طولانی بود.تا حالا بازی اینقد طولانی ندیده بودم.دوستان اخر بازی نوید قسمت 3 میده .؟نظر شما چیه
برای بعضی ها که اررور میده حالا می خوای شما هم یه امتحان کن شاید نصب شد....نقل قول:
بزودی : داستان بازی و مقدمه ای درباره ی سری " اساسینز کرید " برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند یا از دیالوگها سر در نمی آرند.
سلام
دوستان سیو بازی دانلود کردم کجا باید ذخیرش کنم؟
اینجا :نقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFya29zbGF2\4
برای شما شاید اسم این پوشه (bWFya29zbGF2) فرق کنه ولی داخلش یه پوشه به نام 4 هست بنداز اونجا
بچه ها توی مرحله آخر چه اتفاقی می افته
سلام
من تازه بازیو شروع کردم.اون اول اولشم. وقتی که حالت فیلمی میشه :31: صدای حرف زدنشون خیلی ضعیفه انگار از ته چاه می اد .هیچی متوجه نمیشم چی میگن. این طبیعیه یا مشکل داره یه جا؟