سلام
واقعیتش دو سال پیش تخلیه کردم چون قیمتاش و حجمش به جیب من نمیخورد اون موقع؛ ولی جدا از قیمتاش خیلی اون موقع عالی بود. اون زمان یادم میاد تنها شرکتی بود که توی مرکز ما همه ازش راضی بودن. هم تک کانکشنش و مولتی کانکشنش پایدار بود ولی الآن از یکی دوستام شنیدم شنیدم جدیدا خیلی قطع و وصلی داره و خودم همکه چک کردم دیدم تک کانکشنش خیلی افت کرده نسبت به اون موقع.
والا من از پیشگامان تا پیش از اختلالات اخیر راضی تر از بقیه شرکتا بودم و مهمترین دلیلم هم اینه که زیرساختی که برای استان بوشهر استفاده میکنه، اختصاصی خود استانه. اینجا "برای من" حداقل مولتی تقریبا 24 ساعته استیبل هست ولی تک کانکشن جدیدا حتی پیش از اختلالات افت محسوسی داشت.
همین الآن هم که داریم این پست رو مینویسم ظاهرا رسپینا که پهنای باند این شرکت رو تامین میکنه، اختلال داره و منجر به قطع و وصلی شده و ما هم مثل بقیه شرکتا فعلا قطع وصلی داریم ولی تا پیش از این زمان تقریبا صفر بوده (حداقل در طی اختلالات چند روز اخیر شبکه اینترنت کشور)
در واقع این شرکت هم مثل یه هندونه دربسته هست؛ ممکنه برای خط و پورت شما خوب باشه ممکنه هم بد. من پیشنهادم اینه که ماه اول خیلی هزینه نکنین و یه تست کنین؛ اگه خوشتون اومد که خدا رو شکر و اگه هم ناراضی بودین، حداقلش اینه که کمتر ضرر کردین.