نقل قول:
سلام کسی این پک رو داره که باهم Share کنیم....؟؟؟دمتون گرم....
Printable View
نقل قول:
سلام کسی این پک رو داره که باهم Share کنیم....؟؟؟دمتون گرم....
من دارم ولی من کجا شما کجا؟؟
بچه ها کسی می دونه حجم یونیتی چقدره؟
اگه منظورت فایل دانلودشه 700مگابایت.نقل قول:
من دوازده سالمه باکدوم موتور بازی سازی بازی بسازم بهتره ؟
با گیم میکر
سلام به دوستان یه راهنمایی میخواساتم چه جوری میشه به player کدی داد که دستشو به دیوار بگیره وبره بالا و اسلحه یا جون یا هر چی دیگه که رو زمین هست رو برداره و در دستش بگیره ممنون میشم اگه جوابمو بدبد اگر یکیشم جواب بدید ممنون میشم.
لینک از تو سایت حذف شده
با سلام دوستان . دوستان من یه شی خالی ایجاد کردم و بعد مکانش را برار با جایی قرار دادم که کلیک انجام میشه و بعد گفتم وقتی کلیک انجام میشه شی به وجود بیاد . ولی اون شی ایجاد میشه ولی دیده نمیشه و جلوش نوشته میشه clone
این کد
#pragma strict
var plan : Transform ;
function Update ()
{
this.transform.position = Input.mousePosition;
if(Input.GetMouseButtonDown(0))
{
Instantiate(plan , this.transform.position , this.transform.rotation );
}
}
شما اون کدی که برا تریگر گذاشتی رو باید بذاری تو تابع Ontrigerenter بعد اونو نسبت بدی به تریگر تا کار کنه. می تونید این تابع رو توی help یونیتی سرچ کنید تا بقیه توابع مربوط به تریگر رو هم اونجا ببینید.
برای اینکه یه اسلحه توی دست کاراکتر بیفته کافیه اسلحه رو child دست کاراکتر خودتون بکنید که این کار رو میشه از طریق کد هم انجام داد برای بالا رفتن از دیوار و از این حرفا توصیه می کنم از پلاگین itween استفاده کنید که به صور مجانی می تونید از Asser store دانلود کنید ولی نکته مهمتر تو بالا رفتن داشتن انیمیشن خوب است نه کد .
سلام دوستان
یونیتی 4 بتا 7 رو نصب کردم ولی چون کرکش پیدا نشد مجبور شدم از کرک بتا 8 استفاده کنم
و جواب داد ولی وقتی باهاش خروجی میگیرم (چه وب پلیر و چه exe) بازی ساخته شده اصلا" ران نمیشه و این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه راه حل چیه؟
از ویندوز 7
64 بیت استفاده میکنم. روی اکس پی هم بازی اجرا نشد .
ممنون.
بابا بی خیال کرک یونتی بشین فریشو نصب کنیین بهتره...
مشکل از کرک شماست اگه می خواهید بدونید مشکل از سیستم یا نصب یونیتی هست یا نه می تونید یونیتی رو Reactivate کنید و سپس روی گزینه اگنیو کردن از طریق اینترنت کلیک کنید و نسخه trial رو امتحان کنید که خروجی می ده یا نه .
اگر هم لول خیلی بزرگی ندارید یا از شیدر های reflective و از قابلیت های light mapping و real time shadow نمی خواهید استفاده کنید از همون نسخه free استفاده کنید .
ورژن 4 اصلا فری نداره و فقط برای کسانی هست که سفارش دادن . کرک کردم که بشه استفاده کرد.
کسی کرک ورژن 3.5.6 رو داره ؟
دو تا سوال دارم.
چه جوری میشه واسه Android خروجی گرفت ؟
میخوام یه آبجکت رو از یه نقطه translate کنم به یه نقطه ی دیگه.
باید چیکار کنم ؟
1 - در قسمت Build Settings ، اندروید رو انتخاب میکنه ( باید SDK و یک گوشی اندرویدی متصل شده به کامپیوتر داشته باشی )
2 -کد:transform.translate(new vector3(1,1,1));
ممنون لرد جان.نقل قول:
خب منم میدونم باید اون قسمتو انتخاب کنم :31: منظورم توضیحات بیشتری بود.
جواب سوال دومم به نظرم غلطه چون امتحان کردم. نیدونم :20:
ممنون :11:
فکر کنم منظورت vertex های یک شی هست نه؟ دو راه داری
یکی استفاده از skined mesh دومی تغییر یک مکان با استفاده از دستوارت کدومش می خواهی؟
نه ببین ... فرض کن دو تا آبجکت روی صحنه داریم.
یه گردالی و یه مکعب.
حالا من میخوام مثلا با یه دکمه، آبجکت مکعب بره دقیقا تو position آبجکت گردالی بشینه.
متوجه شدی ؟ :20:
نکته : از راست به چپ بخون.
مکعب.پوزیشن = گردالی.پوزیشن.
یا
کیوب.پوزیشن = وکتور3.موو تو وارد ( مکعب.پوزیشن ، گردالی.پوزیشن ، تایم.تایم);
یا
کیوب.پوزیشن = وکتور3.لرپ ( مکعب.پوزیشن ، گردالی.پوزیشن ، تایم.تایم);
و اینا دیگه. ( تو تابع آپدیت حتما باشن)
البته بهتره هنوز تو lateUpdate باشه بهتره.
لطفا یکی در مورد خروجی آندروید گرفتن توضیح بده.
آیا کار سختیه ؟
میشه این کارو کرد ؟
خب چه جوری ؟
sdk چی میخواد ؟
و اینکه ورودیا توی تاچ چه جوری میشه ... مثلا اگه من واسه بازیم نوشتم با دکمه چپ موس اینجوری شه آیا لازمه کدم رو تغییر بدم واسه تاچ ؟
خروجی گرفتن از آندروید کار سختی نیست ولی تست گرفتن از خودش سخته زمانی گوشی آندرویدی نداشته باشی. و کنترل ورودی اش یکم دنگ و فنگ داره(یک کم که نه بیشتر منظور totch هست).
حتما البته یک نکته بگم اگه فرضا نوشتی Input.GetKey("r");
اگه آندریود کیبورد داشته باشه جواب میده .
تو خروجی اصلا موس جایگزین تاچ نمی کنه باید خودت انجامش بدی.
خب یعنی چی خودم انجامش بدم ؟ چه طوری ؟نقل قول:
مثلا فرض کن یه گردالی دارم که میخوام کاربر با صفحه ی تاچ بگیردش و پرتش کنه !
والا من زیاد باهاش کار نکردم.
از این می توانی بفهمی کاربر تاچ کرده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از این می توانی اطلاعات تاچ بدست بیاری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .GetTouch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای فعلی تاچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف مکان فعلی نسبت مکان فعلی (برای موقعی که تاچ روی صفحه نگه داشته میشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم باشه چند بار پشت سرهم زده باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالت تاچ ...
لطفا یکی در مورد استفاده از yeild توی سی شارپ یه توضیحی بده ممنون میشم :sq_8:
ممنون.نقل قول:
ولی ببین منظورم سی شارپ یونیتی بودا ! :31:
از yeild واسه مکث کردن استفاده میکنن توش ... مثلا بعد از دو ثانیه فلان کد اجرا بشه.
ولی نمیدونم جه جوری.
استفاده از Yeild تو #C دردسر داره.
اگه نیاز داری که حالا یه تابع صدا بزنی و اینا و . . . ، بهتره از Invoke استفاده کنی.
تابع Invoke رو تو داک سرچ کن.
درسته ولی invoke هر چند ثانیه یه بار اون . تابع رو اجرا میکنه و واسه کنسل شدنش باید از cancel invoke استفاده کرد.نقل قول:
من میخوام بعد از چند ثانیه فقط یه بار اجرا بشه.
فهمیدم ... اونقدرام کار پیچیده ای نیس البته قبول دارم که تو کارای بزرگ ممکنه پیچیدگیای خاص خودش رو داشته باشی.
راستی یه سوال ... Coroutine چیه اصلا ؟ :31:
answers.unity3d.com/questions/8135/how-do-i-use-yield-in-c.html
docs.unity3d.com/Documentation/ScriptReference/index.Coroutines_26_Yield.html
:31:
ممنون ... همین پست بالایی گفتم یاد گرفتم :31: مرامتو عشقه :sq_8:نقل قول:
چیز خاصی نداره . خوب چرا از invoke استفاده نکنی خیلی هم بهتره...
چه جوری میشه یه Sphere که بهش RigidBody دادیم رو Rotate کنیم ؟
transform.Rotate میشه (البته بعضی مواقع اذیت می کنه)
rigidbody.Rotate هم میشه
نمیشه پرویز جون ... منظورم جرخشیه که باعث تغییر جهت بشه. جسم اگه ریگید بادی نداشته باشه خوب کار میکنه ولی چون داره نمیشه ... انگار راه دیگه ای داره.نقل قول:
والا از transform.Rotate خودم برای چرخش ماشین استفاده کردم (steer angle مشکل اساسی داره!!! ).می تونه بعد چرخش rigidbody.rotation=transform.rotation کنی.