هیچ فرقی ندارن . یک یا دو حرف پارت نامبرها در کشورهای مختلف با هم فرق دارند ولی از لحاظ جنس و کیفی کاملا یکی هستند :46:نقل قول:
Printable View
هیچ فرقی ندارن . یک یا دو حرف پارت نامبرها در کشورهای مختلف با هم فرق دارند ولی از لحاظ جنس و کیفی کاملا یکی هستند :46:نقل قول:
سلام
اگه امکانش هست منم به گروه دعوت کنید
۳۷۴ گرفتم
سلامنقل قول:
اپل مدلی با مشخصات شما نداره و اینجا تاپیک اپل هست
سوالتونو در تاپیک خرید لپ تاپ تا600تومان مطرح کنید
موفق باشید:20:
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=352579&page=61[/HTML]
سلام کسی هست که از چاره خرید کرده باشه؟
اگه هست می خواستم بدونم از لب تاپش راضیه ؟ مشکلی ندارن؟ آخه قیمت هاش خیلی پایینه
سلام دوست عزیز
در اصل (تا حدودی) بله ، پیدا میشه ؛ ولی با شرایط فعلی (چون در داخل) از بازی های تحت سیستم عامل ویندوز (نسبت به مکینتاش) خیلی بیشتر استقبال میشه ، در اینصورت عرضه کنندگان بازی ها تمایل بیشتری به ارائه بازی ها برای ویندوز دارند.نقل قول:
اما مشکلی نیست ، میشه با داشتن مکینتاش هم بازی های ویندوز رو اجرا کرد ! البته قبلا" هم گفته شده.
به پست های زیر مراجعه کنید :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5249532&postcount=1906 [/HTML][HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5231595&postcount=1871[/HTML][HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5231595&postcount=1871[/HTML]برای این موضوع (چون کاربرد نوت بوک اشاره به مقوله بازی داره) ، به نظرم بهتره اول اندازه مانیتور مناسب باشه (مثلا" 15 اینچ) چون در مدت طولانی دچار چشم درد و اینجور مسائل نشید.نقل قول:
لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر
با این فرض (15 اینچ بودن) در کل چند تا انتخاب هست ، که با مشخصات و قیمت میگم :
MC371LL/A :
cpu : 2.4 / 3mb / ci5
ram: 4 gb / 1066 fsb
hdd : 320 gb / 5400 rpm
odd : dvd-rw
vga : geforce 330m gt & intel hd / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy / 1440x900
other : webcam / bt / pau / sd card slot
weight : 2.54 kg
price : not yet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MC372LL/A :
cpu : 2.53 / 3mb / ci5
hdd : 500 gb / 5400 rpm
vga : geforce 330m gt & intel hd / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy / 1440x900
price : 22.400.000 rials
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MC373LL/A :
cpu : 2.66 / 4mb / ci7
hdd : 500 gb / 5400 rpm
vga : geforce 330m gt & intel hd / 512 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 15.4" / LED / glossy
price : 25.400.000 rials
برای بازی ، من سری مک بوک ایر رو پیشنهاد نمی کنم ! ؛ چون بایستی کانفیگ قوی تری داشته باشیم.
موفق باشید.
قیمت های الماس هم مناسب تره و هم قابل اطمینان ترنقل قول:
ببخشید،میخواستم بدونم تمام Macbook Pro ها ویندوز رو به خوبی Mac OS اجرا میکنن؟
تو این بخش دیده بودم که بچه ها سر این داشتن با هم بحث میکردن که با ویندوز ،Macbook مثل تنور داغ میشه و باطریش زود تموم میشه!میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟
مرسی
ببینید ویندوز ۷ به مراتب از مک سنگین تره . پس مصرف بیشتر باطریش طبیعیه :13:نقل قول:
در مورد گرم شدن هم این خبرا نیست که مثل تنور گرم میشه . چون مک بوک پروها از طریق بدنه ی فلزیشون گرما رو منتقل می کنن بعضی ها فکر میکنند که لپتاپشون خیلی داغ شده ولی اینطور نیست :31:
سلام به همه دوستان عزیز به خصوص آقا امید و محسن خان که ازشون بابت راهنماییهاشون در مورد خرید و انتخاب اپل راهنماییهای زیادی گرفتم. این مدت که دیگه تو فرم نبودم سعی در خرید و کارهای نیمه کاره دانشگاه و ... بودم که بالاخره امروز موفق به خرید لپتاپ اپل شدم. امیدوارم اطلاعاتی که تونستم در خرید این دستگاه جمع کنم به بقیه هم بتونم انتقال بدم تا با اطلاعات کاملی قصد خرید این برند بکنند.
و باز هم سوال از بزرگان: "فک کنم جای این سوال اینجا نباشه ولی واسه اول کار اینو ببخشید"
قبل از انجام هر کاری میخواستم یه image از کل هارد بگیرم که اگه مشکلی به وجود آمد مانند لپتاپ دل و ... سریع بتونم recovery کنم. در این مورد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم. موقع خرید فروشنده گفت رایگان ویندوز و برنامه برات میریزم که من گفتم نمیخوام. و ازم پرسید چرا, من جوابشو نتونستم بدم فقط یادم بود یکی از دوستان گفته بود که فک کنم آقا امید بودن, گفتن نزارین براتون ویندوز و برنامه بریزن حتی رایگان. حالا این سوال تو ذهنمه که دلیل این چی میتونه باشه؟
آخه بعد دیدم پک برنامه های اپل گرونه, با خودم گفتم کاش اول کاری میدادم برنامه هارو میریخت واسم. ولی مشکلی نداره تهیه میکنم. ولی این سوال یه جورایی جوابشو نگرفتم.
ممنون.
ممنون آقا Mohsenfhm ؛من لپ تاپ MC372LL رو انتخاب کردم برا خریدن،دیدم تو امضای شما هم همین لپ تاپ هستش،ازش راضی هستین؟
در ضمن دکمه تشکر رو پیدا نکردم که از شما تشکر کنم!شرمنده!
نقل قول:
سلام ميلاد خان :11:
ورودتون رو به دنياي مكينتاش تبريك ميگم . حالا از مك لذت ببر :46:
براي آشنايي ساير كاربران بگيد چه مدلي و چند و از كجا خريديد :11:
در مورد image يا همون بك آپ در اينجا مطرح كنيد :11:
[HTML]
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=74[/HTML]
ببين ميلاد عزيز شما بهتر اين كارها رو خودت انجام بدي تا وقتي مشكلي پيش اومد خودت بتوني حل كني :13:فروشنده دلش براي شما نسوخته :27: معلوم نيست چه ورژني از نرم افزارها رو براتون ميريزه . نصب ويندوز توسط بوت كمپ خيلي راحت تر از نصب ويندوز روي pc هست پس نگران نباش :31:نقل قول:
محتوای مخفی: نصيحت
اميد و معين عزيز تمامي برنامه هاي مورد نياز مك رو معرفي كردن و لينك دانلودش رو هم تو تايپيك زير گذاشتن .
بازم اگر نياز به نرم افزاري داشتي بگو تا لينكش رو برات بزاريم :11:
[HTML]
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=74[/HTML]
خيلي راضي هستم . جديدا هم اپل گفته خنك ترين پردازنده در بين مك بوك پروهاي 2010 مربوط به مدل MC372LL/A هست .نقل قول:
من اين مدل رو همه جوره تست كردم ولي اصلا كم نمياره :18:
در فكر يك ريويو درست حسابي هستم ولي فعلا كه حسش نيست :31:
در يك كلام : از خريدم واقعا راضي هستم . البته نبايد از راهنمايي ها و كمك اميد جون هم گذشت :11:
من حدود 1 سالي انتظار كشيدم ولي ارزشش رو داشت :13:
ممنون آقا محسن. اگه راهنماییهای شما و این فرم نبود نمیتونستم انتخاب درستی داشته باشم.نقل قول:
من ابتدا مدل 372 انتخاب کرده بودم ولی با توجه به نیازم در مورد یه لپتاپ کوچکتر (لپتاپ قبلیم, دل 15.4 بود) و سبکتر مدل 374 توسط یکی از دوستانم در مجتمع کامپیوتر پایتخت با قیمت 1320 بدون گارانتی انتخاب کردم.
بچه ها یه چیز جالبتر اینکه تا گرفتم یکی از دوستانم هم شیفته زیباییش شد و وقتی برخی از ویژگیهای مک رو براش گفتم قرار شده فردا بریم برای اونم یه 374 بگیریم.(خیلی وقت قصد خرید لپتاپ داشت.)
سلام . من تصمیم به خرید MC373ll دارم . کسی می تونه مشکلات احتمالی این مدل رو به من بگه ؟
کمبود یو اس بی رو چجوری میتونم جبران کنم ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
اپل اشکال نداره:20:خیالت راحت
بوسیله هاب می تونین از یک USB چند USB بگیرید
دوستان بودجه ي من حداكثر1 تا 1.150 هست. اگه ميشه ليست قيمت هاي اپل رو بزاريد تا ببينيم ميتونيم اپل بگيريم يا نه!
قیمتاش بالاسنقل قول:
این گرافیک به نظرتون مناسبه برای بازی؟
:13:
پشیمون شدم اپل برای گیم در شرایط ایران مناسب نیست
نه؟
بستگی داره چه بازی مد نظر شما باشه :13: من RESIDENT EVIL 5 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم . بدون هیچ مشکلی :46:نقل قول:
شما فقط میتونی به مک بوک وایت فکر کنی :46:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم
mc374lz/a سفارش کدوم کشور هست؟
دوستان تا بودجه 1,600,000 چه گزینه هایی از مک بوک هست ؟
کلاً کجا میشه قیمت ها و مدل های موجود (ایران) مک بوک ها رو دید ؟
سلام به همه بچه هایی که با جون و دل دارن بدون چشم داشت تو این انجمن کار میکنن،خدا قوت!
یه سوال داشتم،
من موندم بین خریدن MC372LL و MC373،
از اونجایی که فرقشون روی CPU هستش،میخواستم بدونم می ارزه 300 تومن اضافه تر بدم به خاطر Core i7؟
بازم ممنون!
فرقشون فقط در سی پی یو نیست ، ۳۷۲ دارای حافظه ی گرافیکی ۲۵۶ مگابایتی هست ولی ۳۷۳ دارای ۵۱۲ مگابایت حافظه ی گرافیکی هست :13: اگر بودجت میرسه به ۳۷۳ فکر کن :11:نقل قول:
مدل mc375 قیمت : ۱۶۵۰نقل قول:
شما میتونی به سایت الماس یا نقش بری و مدلها رو ببینی :31: اگر خواستی تو پروفایلم بپرس تا آدرس سایت رو بدم :46:
محسن جان سلام
قيمت 375 رو از الماس پايتخت گرفتي 1650 ؟ اين قيمت بدون گارانتيه ديگه آره؟
سلامنقل قول:
ممنوم از راهنمایی شما
ولی من تماس گرفتم گفتن که هر وقت بخوای واست رم ارتقا میدیم ( اینجوری هم گفت : 4تا پیچ دیگه :3: )
حالا نمیدونم چطور مطمئن بشم :question:
در ضمن گفت می تونی آپشن های مختلف رو انتخاب کنی یعنی به صورت کاستوم iMac سفارش بدی ولی حدود 800$ بیشتر از قیمت سایت باید پول بدی و چند وقتی هم طول می کشه
دلیل افزایش قیمت هم گفت واسه اینه که اگه کاستوم بخوای iMac ببندی مالیاتش بیشتر می شه، واقعا اینجوریه؟
راستی این اطلاعات رو از سرزمین رایانه گرفتم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز :10:نقل قول:
بله قیمت برای الماس و بدون گارانتی :11:
سلام دوستان
کسی از قیمت های جدید خبر داره؟ انگار صعود کرده حسابی!
من امروز از تبریز میخواستم 374 بگیرم،فروشنده با هرکجا که تماس گرفت(الماس،نقش،...) همه گفتن تموم کردیم!
بعضی جاهای نه چندان معتبر هم که داشتن قیمت ها بالاتر از اون چیزی بود که دوستان اینجا میگفتن!
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمت امروز (1389.05.23) MC374LL/A نقش : 14.900.000
منبع :
[HTML]نقش[/HTML]
شما تا حالا آیمک رو باز کردی ؟؟؟؟نقل قول:
- ولی من باز کردم! دردسر داره! هیچ وقت هم مثل اولش بسته نمیشه! و همیشه تابلوه که باز شده!
- من دنبال ماژول های رم 4GB ، بودم میدونی هر ماژولش تقریبا ۴۰۰،۰۰۰ تومن براتون درمیاد!!!!
ربطی نداره!نقل قول:
در ضمن گفت می تونی آپشن های مختلف رو انتخاب کنی یعنی به صورت کاستوم iMac سفارش بدی ولی حدود 800$ بیشتر از قیمت سایت باید پول بدی و چند وقتی هم طول می کشه
فرقی نمیکنه! همینطوریش هم ، رو آیمک ۸۰۰ ، ۹۰۰ تومن می کشند!نقل قول:
دلیل افزایش قیمت هم گفت واسه اینه که اگه کاستوم بخوای iMac ببندی مالیاتش بیشتر می شه، واقعا اینجوریه؟
موفق باشید ،
امید
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
چرا ، وضع بازار عجیب شده ، تا حالا من اینجوریش رو ندیده بودم!
شما فکر کن ، رو قیمت های مک بوک پرو، مثلا همین MC373LL/A ، کمتر از ۲۰۰ هزار تومن می کشند!
اما رو قیمت ، آی مک و مک پرو ، بین ۸۰۰،۰۰۰ تا ۱۲۰۰،۰۰۰ می کشند!
اول فکر میکردم ، بخاطر حجمشون ، ممکنه قیمت حمل و نقل این چیزا باشه!
اما الان می بینم ، رو قیمت مک مینی هم ۷۰۰،۰۰۰ تومن کشیدن!
وقتی از آرمان خان (Stream) پرسیم :
می ترسم جنساشون ، ریفر باشه! و یا...!!!
به نظر شما چرا اینطوری شده ؟
ایشون گفتند :
ولی ، این موضوع داشت حسابی مخ منو میخورد ، تا اینکه با گمرک تماس گرفتم ،نقل قول:
هزینه گمرک ایران برای واردات دسکتاپ های آماده (مثل iMac و Mac Pro و Mac Mini) فکر کنم حدود 40 درصده ولی برای لپ تاپ حدود 5-10 درصد. برای همین اختلاف قیمت دسکتاپ ها با قیمت اروپایی و آمریکایی اینقدر زیاده.
فکر نکنم ریفر باشن .. چون جنس های ریفر اپل طرفدار زیاد داره و فقط هم از طریق اپل استور به فروش می رسه، همیشه هم به چند ساعت نکشیده تموم میشن. من خودم یه iPod Touch ریفر دارم وقتی گرفتمش هیچ فرقی با نو نداشت .. کلا کیفیت ریفرهای اپل خیلی خوبه و همون گارانتی جنس های اصلی رو هم دارن.
گمرک دسکتاپ (آیمک ، مک مینی ، مک پرو) بین ۴۰ تا ۵۰ درصد و گمرک لپتاب (مک بوک و مک بوک پرو) بین ۱۰ تا ۱۵ درصده!
دلیلش خیلی جالبه!!!
به خاطر حمایت از تولید کننده های داخلی!
گفتم ، مگه ما تو ایران ، تولید کننده ی داخلی برای کامپیوتر های رو میزی داریم ؟ و ما خبر نداریم!!!
طرف گفت ، بله ، شرکت مادیران الان چند سالی میشه که خودش رو به عنوان تولید کننده با نام تجاری میوا ثبت کرده!!!
گفتم یعنی به خاطر یه مادیران ، که اونم پشتش LG ه! (جالبه ، چون مدیرعامل LG ایرانیه!) ما باید یک دسکتاپ ۲۰۰۰ دلاری رو با ۴۰ درصد گمرک بخریم!!! (تازه ، هزینه ی حمل و نقل و سود فروشنده و وارد کننده بماند!)
خب ، در هر صورت من پنجشنبه مک مینی Unibody رو خریدم ، سؤالی درباره اش بود ، در خدمتم!
موفق باشید ،
امید
سلام آقا امید.
میتونید یه توضیح کلی در مورد مک مینی Unibody بدید.
راستش نرفتم تو سایت اپلو ... از زبون شما مزایاشو بدونم خیلی بهتره.
ممنون.
من بیشتر برای گیم میخوامنقل قول:
بازیای روزو راحت اجرا کنه
قویترین گرافیک درون لپتاپا چیه؟
به نظرتون اپل برای گیم مناسب نیست؟
یرم تو فکر همون g51 ایسوز؟
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
در اين جا شما شاهد مطلبي در مورد کليت مک ميني ( يعني چي هست و چيکار ميکنه ؟ ) به اضافه تشکيلات دروني اين سيستم که توسط ifixit باز و بررسي شده خواهيد بود.
تعريف : مک ميني را ميتوان يک کيس بسيار کوچک اما با امکانات فوق العاده ناميد که با وصل شدن به يک نمايشگر ( مثلا LCD خانه يا هر نمايشگر ديگر ) تبديل به يک PC فوق العاده قوي ميشود. در ادامه ما کل اطلاعات اين سيستم و تفاوت آن با مک ميني قديمي را به صورت جز به جز براي شما بيان خواهيم نمود.
يک عالمه پورت براي اتصال : اين بار مک ميني براي شما يک عالمه پورت به ارمغان آورده است . شما ميتوانيد يک پورت شبکه , يک پورت HDMI , دو پورت براي ميکروفون و گوشي , يک پورت براي خواندن کارت هاي SD و 4 پورت USB 2.0 , يک پورت FireWire 800 در اختيار داشته باشيد که به وسيله آنها ميتوانيد کيبورد , موس , آي پاد , آيفون , آي پد , دوربين ديجيتال , هارد اکسترنال , پرينتر و هر دستگاه ديگري که از اين پورت ها پشتيباني ميکند را به اين دستگاه متصل کنيد.
يک مجري کوچک عالي : شما با مک ميني صاحب نسل جديد NVIDIA GeForce 320M - سريع ترين پردازنده گرافيکي موجود در بازار - و حافظه DDR3 خواهيد شد. اين پردازنده گرافيکي با 48 هسته پردازنده و 256 مگابايت حافظه گرافيکي به صورت shared , دو بربر سريع تر از نسل قبلي کار ميکند. با NVIDIA GeForce 320M شما لازم نيست سرعت را فداي کيفيت نماييد.
حافظه بيشتر , قدرت بيشتر : با امکان ارتقا حافظه تا 8 گيگابايت , مک ميني دو برابر حافظه نسل قبلي را پشتيباني ميکند. پس در نتيجه شما ميتوانيد همزمان برنامه هاي بيشتري را اجرا نماييد. مک ميني از پردازنده هاي 2.4 و 2.66 گيگاهرتزي اينتل با باس 1066 مگاهرتزي و کش 3 مگابايتي از نوع L2 بهره ميگيرد.
ارتباط آسان : در مک ميني آخرين فناوري بيسيم 802.11n استفاده شده است که با آن ميتوانيد به شبکه Wi-Fi متصل شويد و به وبگردي و پرينت و پخش موزيک هاي خود به صورت بيسيم بپردازيد. بلوتوث دستگاه نيز امکان اتصال به موس و کيبرد و هر وسيله ديگري را که از اين فناوري بهره ميبرد را به شما ميدهد.
هارد ديسک : مک ميني در دو نوع 320 گيگابايتي و 500 گيگابايتي عرضه ميشود. شما همچنين ميتوانيد سي دي ها و دي وي دي هاي خود را با دي وي دي رام فوق سريع آن رايت کنيد. متاسفانه مک ميني هنوز از بلوري پشتيباني نمي کند.
با نمايشگر هاي بزرگ مشکلي نخواهيد داشت : از اين به بعد شما ميتوانيد Mac mini خود را به بزرگترين نمايشگر هاي موجود ( مثلا HDTV ها ) متصل نماييد. تنها کافي است که پورت HDMI را به نمايشگر متصل نموده و از سيستم لذت ببريد.
به راحتي آپگريد کنيد : براي اينکار کافي است در پشتي ( زير ) مک ميني را باز نماييد و با کشيدن دو گيره , حافظه (RAM) سيستم را ارتقا دهيد و يا تعويض نماييد.
سيستم عامل : روي مک ميني سيستم عامل Mac OS X Snow Leopard نصب ميباشد که امکانات فوق العاده اي دارد و بي شک ميتوان آن را رقيبي براي آينده ويندوز عنوان کرد.
حال قطعات داخلی این دستگاه که توسط fixit باز شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :کد:http://www.itkadeh.com/متفرقه/گجت/345-مک-مینی-با-امکانات-فوق-العاده.html
موفق باشید ،
امید
ممنون از راهنماییت محسن جاننقل قول:
من ميخوام يه 375 بخرم. اشاالله...
زنگ زدم الماس، ايران اپل، پيشرو لپ و چاره
به يه نتيچه جالب رسيدم كه حيفم اومد نگم:
قيمتها:
الماس: 1720( راه مياد)
چاره: 1660(خريد غير حضوري)
پيشرو لپ: 1710( تا حدي راه مياد)
اپل ايران: گفت برات ایمل می کنم قیمت ها رو( موجود نداشت)
خريد از چاره منطقي نيست. الماس طوري گفت تا 1660 هم راه مياد (بدون گارانتي) و پيشرو لپ هم هم گفت تا حدي راه مياد.
قيمت375 نسبت به اوايل مرداد حدود 100 تومن كم شده
يه سئوال داشتم ممكنه بازم قيمتها كمتر بشه؟
همین الان دیدم که اپل ایران قیمت ها رو برام ارسال کرده قیمت 375 رو داده بود: 1750 قیمت 374 و 371و372و373 و ... رو هم داده بود اگه می [واین بزارم براتون.:31:
بعید به نظر میرسهنقل قول:
يه سئوال داشتم ممكنه بازم قيمتها كمتر بشه؟