راستی اگه میتوانید شما هم باهاشون تماس بگیرید ببینید چی میگن، میگفتن که میخوان تعرفه ها رو تغییر بدن یا همچین چیزی.
من که درست متوجه نشدم:n02:
Printable View
راستی اگه میتوانید شما هم باهاشون تماس بگیرید ببینید چی میگن، میگفتن که میخوان تعرفه ها رو تغییر بدن یا همچین چیزی.
من که درست متوجه نشدم:n02:
صد در صد بیشتر 1 به 8 نمیشه(یا نهایتن کمی کمتر و بیشتر)...در طرح نامحدود سرعت واقعیه و نه بیشتر...یعنی 512 میشه 64و....
جاهای دیگه هم به همین منواله...
اینو گفتم اطلاع داشته باشن دوستانی که خبر ندارن، قبل از گرفتن ...با دید سرعت دو برابرسرعت نرید سراغش...
کلن بدرد کسایی میخوره با این دید:
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.... رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.:n02:
-شانس ما حالا که آمد خورد به افزایش تعرفه
-الانم که اون بخش نامحدود رو قیچی کردن:n02::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستون دوم !
بخش سرعت 2M
12 تومن واسه 0 گیگ ؟ :n08:
ینی چی؟؟؟؟؟
من یه کمی از اینترنت مخابرات استفاده کردم برام جالب بود سایتهای تورنت مثل ایزوهانت و پیریت بی بسته بود ولی برای شرکتهای دیگه بازه؟ برا شما هم اینجوریه؟ عجیب نیست؟
یه سوال متفرقه از بچه های اراک: آموزشگاه خوب رانندگی توی اراک کجاست؟ (خوب آموزش بده و خدماتش خوب باشه) میخوام ب1 بگیرم. تشکر
یعنی از این به بعد یه هزینه ای رو باید به عنوان حق اشتراک بدینقل قول:
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
تف به تو روح دزدشون. بجایی که کمتر شه بیشتر میشه برپدر و مادرشون لعنت
نبود؟؟؟؟؟!نقل قول:
فکر کنم کاربرای قدیم طبق همون تعرفه های قدیم هزینه واسشون میاد
یه سوال متفرقه از بچه های اراک: آموزشگاه خوب رانندگی توی اراک کجاست؟ (خوب آموزش بده و خدماتش خوب باشه) میخوام ب1 بگیرم. تشکر
دوستان اینترنت شما هم امروز و دیروز و پریروز و ... قطعی داشته؟
از من گاهی اوقات به کل میره رو هوا!! کلهومه چراغا مودم خاموش میشه دوباره روشن میشه!!! عین ریست کردن!
دروازه تهران آموزش رانندگی شاهیننقل قول:
همچین مشکلی که ندارمنقل قول:
دوستان اینترنت شما هم امروز و دیروز و پریروز و ... قطعی داشته؟
از من گاهی اوقات به کل میره رو هوا!! کلهومه چراغا مودم خاموش میشه دوباره روشن میشه!!! عین ریست کردن!
انگار داره برای بقیه شهرها نامحدود در کنار محدود ارائه میشه، فعلا منتظریم اراک هم به این جرگه بپیونده.
خیر..........نقل قول:
برای من چند روزه حدود ساعت 1:30 شب دیسکانکت و کانکت می شه! برای بقیه دوستان رخ نمی ده؟
برای من 1/58نقل قول:
از قبل 1 کانکت باشی ساعت یک و نیم دیسکانکت میشه.
من متوجه شارژ دزدي مخابرات هم شدم. براي من احتساب 6 گيگ رو تا اينجا زده من هرطور حساب ميكنم نميتونم بالاي 5 گيگ استفاده كرده باشم . 1 گيگ رو زياد زيده . بي پدرا دزدي هم ميكنن . مملكت گل و بلبل ديگه :n21:
امرزو به شدت کند و بی کیفیت شده
سلام من هم واسه استان مرکزی و شهرخمین هستم ... اصل جهان نما فکرکنم واسه خمین باشه که موسسش پدر دوست من هست که الان خیلی وقت واگذارش کرده! اینترنت من سرعتش 128 و نمیدونم رمزش از جهان نما و بقیش مخابرات خمین هست ... یک چند روز سرعتش از دایل آپ هم اومده بود پایین ...
واسه من یه چند ساعتی افت کرده بود که درس شدنقل قول:
این مخابرات چکار داره میکنه من ماهی 6 گیگ دارم تا حالا هم نشده هر ماه بیشتر از اون 6گیگ مصرف کنم اما مال این ماهم زده 8.5گیگ حجم مصرفی یعنی 2.5گیگ هم از ماه آینده کم کرده . ریز کارکردو که حذف کردن سایتم که همیشه خرابه . دوستان عزیز به نظرتون از شما هم حجم مصرفیو اشتباه حساب نکردن ؟
دوست عزیز مدیران پست های شما رو پاک نکردن بلکه چون تازه واردی فقط باید تاییدش کنن بعلاوه اینکه شما هنوز اکانت خودتون رو فعال نکردید. بالای اسمتون رو ببینید!
واسه منم همیشه زیر 6 می آمد اما الان 8 شده :n02:نقل قول:
این مخابرات چکار داره میکنه من ماهی 6 گیگ دارم تا حالا هم نشده هر ماه بیشتر از اون 6گیگ مصرف کنم اما مال این ماهم زده 8.5گیگ حجم مصرفی یعنی 2.5گیگ هم از ماه آینده کم کرده . ریز کارکردو که حذف کردن سایتم که همیشه خرابه . دوستان عزیز به نظرتون از شما هم حجم مصرفیو اشتباه حساب نکردن ؟
نقل قول:این بلا سرمن هم اومده ... آپلود ممنوع - تماشای فیلم هم ممنوع ... مسخره بازی هست ...نقل قول:
منم احساس میکنم حجم مصرفی رو زیادتر نشون میده . :n02:
هر کی این احساس رو داره du meter رو نصب کنه .
حالا مثلا اگه بفهمیم که مخابرات داره ازمون دزدی میکنه فکر میکنید میشه کار کرد ؟ باید بسوزیم و بسازیم . جالب هست برام که ببینم که کار رایتل به کجا میکشه ؟ !!!
میگم سرعت من فقط خرابه یا همه وضعشون خرابه؟
الان یه فایل 7 مگی رو میخوام بگیرم نمیشه! تا چند کیلوش رو میگیره بعدش گیر میکنه و جلو نمیره!
پ.ن: اراک نامحدود نشد:n28:
ای لعنت به روح پدرشون .رفتم توی سایت میبینم از جشنواره اومدم بیرون. 2020 میگه برو مخابرات
مخابرات میگه کاره 2020 هستش
الکی دارن پاسم میدن.دردش اینجاست هزینه گیگ هایی که توی تعرفه 16 گیگ مصرف کردم بهم اضافه شده
ای لعنت بهت مخابرات:n30:
اینترنت من که همچنان قطعی داره و سرعت تو روز زیر خط فقره!!!
ولی فکر کنم دو شبه که یادشون میره قبل از رفتن شیرفلکه رو ببندن!! سرویس 256 راحت با 200-210 دانلود میکنه!
جالبه ... منظورتون این که ترافیک رو حساب نمی کنند؟؟؟؟:n04:نقل قول:
یک سوال دیگه دوستان خیلی ضروری هست من یک لیست پی دی اف دانلود کردم که حجمش 256 یا کمترکیلو بایت هست و مصرفم بیست روز پیش گذشته چقدر بهم اضافه میشه ؟ بدبخت که نمیشم !:n28::n28:الان 25 هزار تومان مفت و بیخود برایمان افتاده ... خدا لعنتشان کند ...
دوستان برای امنیت بیشتر حتما پسوردشون را عوض کنند!
در مورد حجم اضافی و نداشتن ریزکارکرد هم از طریق زیر شکایت کنید حداقل بفهمند ناراضی هستیم:
کد:http://bazresi.telecom.ir/ticketing/?=30
منم یه اعتراض نوشتم .نقل قول:
این چند روزه ترافیکم رو زیر نظر داشتم و بالای 1 گیگ نرفته اما الان رفتم ببینم چقدر مصرف کردم دیدم که دو گیگ استفاده کردم!
خیلی مسخره ست، نمیدونم اگه با پشتیبانی تماس بگیرم درستش میکنن یا نه:n27:
ما هم یه شکایت مینویسیم ببینم چه گهی میخورن.
من فکر کنم کار کرد کلی مثل همون ریز کارکرد( خدا بیامرز ) هستش . یعنی کارکردی که الان میده واسه یه هفته قبل هست .
برین خدارو شکر کنین که سرعت ها همینه فرضآ گه شبی 10 گیگ میتونستین دان کنید و در ماه یکی دو بار همچین مشکلاتی پیش میومد هر سری 50-60 تومن ناقابل پیاده میشدین:n09:
سرعت وب گردی بعد غروب خیلی بد میشه . اما لامصب 7 صبح واقعا عالیه میشه .
یعنی اعصابم را مخابرات خورد کرده معلوم نیست گزارشش بروز هست یا نه من توی مدت زمان حجم مصرفی را اندازه گرفتم 15 مگ هم نشد نزدیک 40 مگ حساب کرده. هر کس هرجوری می تونه اعتراض کنه.
واقعا چه جوری هزینه می اندازه ؟ حالا من مطمئنم 20 روز کامیپوتر قطع باشه الکی هزینه می اندازه !باید چه جوری اعتراض کنم ؟نقل قول:
فرم شکایت بازرسی، 2020 تلفن و ایمیل آقایی به نام ترابی که قبلا شکایت کرده بودم شمارش را دادن:نقل قول:
کد:2223111
نقل قول:نقل قول:
امروز عجيب سرعتم اومده پائين ... قبلا تا 160 دانلود ميكردم الان ماكزيمم 40 تا . كسي مشكل داره؟