با سلام .من چند ماهی دارم با مودم 635 تو اینترنت میرم و راضی هستم و تا الان مورد ریست شدن برام پیش نیامده:31:
Printable View
با سلام .من چند ماهی دارم با مودم 635 تو اینترنت میرم و راضی هستم و تا الان مورد ریست شدن برام پیش نیامده:31:
من از 5 شنبه شب ترکیدم :D وایمکسم قطع شده
جمعه صبح زنگ زدم مشکلات رو گفتم قرار شد زنگ بزنن خبری نشد شنبه شب یعنی دیشب زنگ زدم گفتن زنگ میزنن بیان برای تعویض مودم یکی دو روز دیگه خبری نشه قاطی می کنم میرم ایرانسل رو میارم پایین :D
من نفهمیدم چطوری میخوای ایرانسلو بیاری پاییننقل قول:
حداکثر پولتو پرت میکنن جلوت
نمی دونم شاید شما عادت داری همیشه پول پرت می کنن جلوت ، ولی من نه به قول خودت نهایتش اینه که پولو می گیرم ولی شما درک نکردی مثلا می گن زبونم مو در اورد مو که در نیورده اصطلاحه منم منظورم این بود که دفعه بعد یه جور دیگه باهاشون صحبت می کنم
واقعا زشت هست اینجور ابراز کردن احساسات..نقل قول:
واسه خودت احترام بگذار آقای محترم..
اینجا یک فروم هست برای درمیان گذاشتن نظرات سازنده و مفید..
متاسفم..
درود..
دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..:20:
به این ایمیل:
1-آدرس مک مودم..نقل قول:
mahyari.ali@gmail.com
2-شناسه وایمکس..
3-نام و فامیل کامل طرف قرار داد با وایمکس ایرانسل..
4-آدرس کامل محل نصب مودم..
5-یک شماره موبایل و یک شماره ثابت ..
آقا از همه دوستان معذرت میخوام سوتفاهم شدهنقل قول:
من منظورم این نبوده که به شما توهین کنم من اصلا قصد توهین ندارم
منظورم این بود که ممکنه ایرانسل در نهایت برخورد مناسبی با شما نداشته باشه
مخصوصا وقتی اینجوری با شما بدقول باشن دیگه چه انتظاری داری
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
اقا ببخشید منظوری نداشتم کهنقل قول:
سوتفاهم شده من اصلا نمیخواستم توهین کنم که
[QUOTE=ata.royalfalcon;5722393]آقا از همه دوستان معذرت میخوام سوتفاهم شده
من منظورم این نبوده که به شما توهین کنم من اصلا قصد توهین ندارم
منظورم این بود که ممکنه ایرانسل در نهایت برخورد مناسبی با شما نداشته باشه
مخصوصا وقتی اینجوری با شما بدقول باشن دیگه چه انتظاری داری
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
نه دوست عزیز من تقریبا یک هفته هست هر روز با پشتیبانی فنی شبکه وایمکس ایرانسل (نه 707) در ارتباط هستم و شک ندارم که تمام تلاششون رو برای از بین بردن ایرادات شبکه و بهبود کیفیت و در نهایت رضایت مشتریهاشون می کنن..
واقعا هم ازشون متشکرم...
درسته خوب همیشه تا یک زیر ساختی به این بزرگی بخواد دارای کیفیت ایده آل بشه نیازمند همکاری مشترکان و تلاش خودشونه..:8:
قابل توجه دوستان ببینید ایرانسلی ها چی میگننقل قول:
من اصلا قصد توهین ندارم و نداشتم
با فونت درشت مشخص کردم
البته دوستمون در تاپیک مبین نت راهنمایی کرد که :
نقل قول:
درود..
من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این ایمیل:
1-آدرس مک مودم..نقل قول:
mahyari.ali@gmail.com
2-شناسه وایمکس..
البته طبق گفته های دوستمون قاعدتا باید همچین امکانی باشه..نقل قول:
ولی..
شاید بتونی ببین..:20:
اطلاعات آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید؟: در صورتی که می خواهید مودم وایمکس توسط شرکت ایرانسل برای شما تهیه گردد گزینه بلی و در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید گزینه خیر را انتخاب نمایید. چنانچه در همسایگی شما دوستان و آشنایان از سرویس وایمکس استفاده می نمایند شما می توانید برای سرویس وایمکس ثبت نام کرده و به جای خریداری مودم از مودم آنها به صورت اشتراکی استفاده نمایید برای این کار شما باید شناسه وایمکس و آدرس مک مودم را از مالک مودم دریافت نمایید و در قسمت مربوطه در فرم ثبت نام وارد نمایید و پس از دریافت تاییدیه مالک مودم توسط سیستم شما قادر خواهید بود ثبت نام خود را تایید کرده و نسبت به پرداخت هزینه های مربوطه اقدام کنید نحوه تهیه مودم: در حال حاضر فقط می توانید با خرید نقدی مودم مالک آن شوید مدل مودم: با توجه به نیاز خود مدل مودم را از بین گزینه های ارائه شده انتخاب نمایید مودم داخلی (Indoor BM 632): "مودم داخلی، با قابلیت نصب و کاربرد بسیار آسان و بدون نیاز به خط تلفن، متناسب با فضای منزل و یا دفاتر کار طراحی شده است." مودم فضای باز (Outdoor BM 8301): مودم فضای باز، که در خارج از ساختمان نصب می گردد، به خط تلفن نیاز نداشته و به علت قدرت گیرندگی بالا، برای مکانهایی که به علت فشردگی ساختمان ها و یا هر دلیل دیگر، فرکانس ها ضعیف تر است، طراحی شده است. مودم داخلی با قابلیت Wi-Fi- BM 635) Wi-Fi): مودم Wi-Fi ایرانسل، با ابعادی کوچک بدون نیاز به خط تلفن، اینترنت را به صورت بی سیم در فضای منزل و یا محیط کار در اختیار شما قرار می دهد. مودم اشتراکی: در صورتی که تمایل دارید از مودم اشتراکی استفاده نمایید لازم است که آدرس مک و شناسه وایمکس مالک اصلی مودم را ارائه نمایید. پس از ارائه این اطلاعات یک اطلاعیه به مالک اصلی مودم ارسال می گردد تا درخواست شما را تایید نماید. لطفا در نظر داشته باشید که شما تنها زمانی قادر خواهید بود که ثبت نام خود را تایید نمایید که مالک اصلی مودم درخواست شما را قبول نماید. در غیر این صورت شما یا باید مودم دیگری را جهت استفاده اشتراکی انتخاب نمایید و یا یک مودم از ایرانسل تهیه نمایید. تاریخ و ساعت تحویل گرفتن مدارک از کاربر (در صورت انتخاب مودم اشتراکی): تاریخ و زمان مد نظر خود را جهت ارائه مدارک مورد نیاز در این قسمت وارد نمایید.تمامي حقوق براي شركت خدمات ارتباطي ايرانسل (سهامي خاص) محفوظ است
منم از همین مودم استفاده میکنم و مودمم ریست میشه! طوری که باید از پریز بکشمش بیرون و بعد یکی دو دقیقه دوباره روشنش کنم! یه وقتایی حدود یه هفته مشکلی نیست و نیازی به ریست شدن نداره و یه روزایی هم روزی چند بار ریست میشه!نقل قول:
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
اگه آدرسی چیزی ازشون پیدا کردی به منم خبر بده که بدجوری به خونشون تشنه ام! :31: ( رجوع به پست بعد )نقل قول:
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
من دو سه ماهی میشه از ایرانسل وایمکس گرفتم! دو هفته ی اول همه چی آروم بود و مشکلی نداشتم تا اینکه یهو چن روز اینترنتم قطع شد! با بدبختی بعد یکی دو روز پشتیبانی رو گرفتیم یه بار گفتن جای مودمو عوض کن .. یه بار گفتن ویندوزتو عوض کن!!! خلاصه هر سری یه جوری پیچوندنمون و آخرشم تنها راه حلشون این بود که مودمو از برق بکشم و دوباره بزنم به برق! تا یکی دو ماهم با این روش سر کردیم و حتی بازم چن بار دیگه زنگ زدیم بازم جواب نگرفتیم تا بالاخره یکی دو هفته پیش کلا قطع شد و مودم اصلا سیگنال نداشت! این بار هم مث سریای قبل پیچندنمون! یه بار گفتن منطقه تون مشکل داره تا چن ساعت دیگه درست میشه .. یکی دو ساعت بعد زنگ زدم گفت آنتن تو منطقتون فوله و اصلا مشکل نداشته! تا اینکه بالاخره یه شماره پیگیری دادن گفتن باهاتون تماس میگیرن! یکی دو روز هم منتظر تماسشون بودیم تا اینکه ظهر عاشورا!! بالاخره زنگ زدن و اون موقع هم خونه نبودم و جواب ندادم! بعدشم که اومدم خونه زنگ زدم ایرانسل گفتن تا 24 ساعت دیگه تماس میگیرن دوباره! 3 تا 24 ساعت گذشت و زنگ نزدن! هر موقع هم که زنگ میزدم بازم همون جمله ی معروف تا 24 ساعت دیگه .... رو تکرار میکردن! بالاخره اونقدر زنگ نزدن که بعد یه هفته خودش درست شد! تازه آقایون لطف کردن دو سه روز بعد زنگ زدن که گفتم مشکل حل شده! جالب اینه که حتی یه آدرس یا شماره ی دیگه ای به غیر از 707 ندارن و اینجور موقع ها آدم نمیدونه باید دردشو به کی بگه! زنگ زده بودم میخواستم شماره ی مدیریتش رو بگیریم که گفتن اصلا نمیشه با مدیریت صحبت کرد و به جز این شماره ی دیگه ای نداریم!
جالب اینه وقتی بخوان سرویساشونو بهت قالب کنن روزی صدبار بهت زنگ میزنن! یکی دو روز بعد این اتفاق واسه سرویس 512 به صورت مودم اشتراکی ثبت نام کردم در عرض دو روز 4،5 بار بهم زنگ زدن که بگن سرویستون فعاله و میتونین شارژش کنین و ازش استفاده کنین!
خـــــــلاصه ... ایرانسل واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و اپراتوراشم خیلی آدمای باسوادی نیستن و کارتو راه نمیندازن!
موافقم ولی فقط تو 707 اطلاعات طوطی واری یاد گرفتن و هر بار زنگ میزنی تکرار میکنن.. من یکی رو تو پشتیبانی فنی پیدا کردم..نقل قول:
این مشخصاتی که گفتم رو میل کنید.. حتما.. هر چی تعداد بیشتر باشه سریعتر پیگیری میکنن..
1-آدرس مک مودم..نقل قول:
mahyari.ali@gmail.com
2-شناسه وایمکس..
پشتیبانی فنی با پشتیبانی 707 فرقی داره آیا؟ :31:نقل قول:
بله.. 707 مثل روبات تکرار میکنن.. همونا 3 بار الکی مودم من رو عوض کردن با گارانتی ولی مشکلم حل نشد..نقل قول:
ولی یه هفتست شدیدا با پشتیبانی فنی شبکه در تماس هستم نتایج هم قابل ملاحضه بوده.. :8:
خو چه جوری باهاشون تماس گرفتی اونوقت؟! :20:
من تقریبا زنگ زدن به 707 شده بود جزئی از برنامه رورانم.. من چون از BM635 به عنوان access point استفاده میکردم این ریست شدن زجر آور بود مثلا شما وسط کپی کردن یا دیدن فیلم با لپ تاپ از روی PC فک کن ریست شه مودم هیچی دیگه باید کلی ور بری تا دوباره کانکت شه!!!نقل قول:
گفتم بعد از 3 بار تعویض مودم و عدم رفع مشکل..:41: دیگه کار درستاشون بهم زنگیدن.. خدایی هر روزم زنگ میزنه پیگیره.. حتی من گفتم خیلیا اینجورین اکثرا متوجه ریست شدن نمیشن ، که گفت اون اطلاعات رو بدم بهش.. الانم وضعم خیلی بهتره:27:.. شما صفحات قبل رو ببین من از همه شاکی تر بودم..:18:
من 11 روزه پول ریختم براشون میگن آنتن منطقتون قطعه!از بچه های همشهری هم پرسیدم میگن مال ما 22-23 روزه قطعه!!!!!!
هنوز نیومدن نصب کنند.یعنی پول همه چیزو ریختم آنلاین بعد گفتن قطعه وقتی وصل شد میاییم نصب میکنیم.
به نظرتون با این مشکل ریست شدن مودم و غیره فسخ کنم باهاشون همین الان؟ضمنا من ADSL هم دارم یعنی نیاز خیلی فوریه فوری ندارم به وایمکس.
نظرتون چیه؟؟
دوستان مشكل ريست شدن مودم به علت قطع شدن تماس مودم با شبكه ايرانسل است و اين يعني قطع و صل شدن شبكه به دلايل فني و مطمئن باشيد خودشان دقيقا ميدونند كدام محل و كجا مشكل دارند يا ندارند .
اين روش پرسيدن چندباره مشكل و گرفتن اطلاعات به اصطلاح كامل و...... فقط براي دفع وقت و گرفتن فرصت كافي است و لاغير.....
فقط بايد اميدوار باشيم اين سرويس و تعميرات اينها زودتر تمام بشود.
درود..
شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این ایمیل:
1-آدرس مک مودم..نقل قول:
mahyari.ali@gmail.com
2-شناسه وایمکس..
از دوستان اگه کسی هست وایمکس ایرانسل 256 داشته باشه با Speedtest یه تست بگیره بگه ببینم سرعت دانلود و آپلودش چقدره. ماله من الان دانلود 0.24M و آپلود 0.13 هستش. طبیعیه؟ :13:
من مودم فضای باز دارم. فکر کنم این نصابه خوب جهت رو پیدا نکرده. چون بعضی موقع ها یه 4-5 ثانیه ای کلاً Send و Recieve قطع میشه.
مرسی
كاملا درست هستنقل قول:
طبق عكس زير سرعت دانلود و آپلود فرق ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت هايي كه بر حسب بيت هستند رو تقسيم بر 8 كن تا سرعت بر حسب كيلوبايت بدست بياد و اكثرا سرعت عملي با سرعتي كه ميگن
(در بالا) فرق ميكنه و سرعت كمتر ميشه!!!
خوب اگه 256 تقسیم بر 8 کنیم باید بشه 32. چرا پس 24 هستش؟ ماله همه اینجوریه؟نقل قول:
بله اكثرا افت سرعت دارننقل قول:
براي من هم همينطوره
من 128 بيت دارم كه بايد بشه 16 اما سرعتم حدودا13 الي 14 هست
خوبه دوسته عزیز..نقل قول:
0.24Mb/s=240kb/s=30kB/s
که خوبه.. ایده آل ترین سرعت برای دانلود 32KB/s=256Kb/s=0.256Mb/s
و برای آپلود طبق گفته خود ایرانسل نصف اینهاست..
که البته بنا بر ترافیک شبکه مقداری بالا پایین میره ولی متوسط 30KB/s برای دانلود و 12KB/s برای آپلود منطقی هست..
برای شما هم بعضی موقع ها 4-5 ثانیه کلاً Send و Recieve قطع میشه؟ آخه من مودم فضای باز دارم باید گیرندگیش بیشتر باشه و نویز کمتری داشته باشه! :19:نقل قول:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
خیالم راحت شد. فکر کردم برم پشت بوم ببینم این کیفیت سیگنال 4 چراغه رو میتونم بکنم 5 چراغ (مودم فضای باز دارم). ولی با این اوصاف الان خوبه و بیخیال میشم و در گرمای منزل از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم :27:نقل قول:
كم يا زياد بودن سيگنال خيلي تاثير نداره توي سرعتنقل قول:
من مودم OUTDOOR دارم از اول 5 چراغ بود الان شده 4 چراغ اما تو كيفيت سرعت تغيير نكرده
من تا به حال متوجه قطع شدن 5 ثانيه اي نشدم تا حالا شما اونو از كجا فهميدين تا من هم تستي بكنم
بزن یک چیز دانلود شه. بعد نگاه کن ببین متوقف میشه برای چند ثانیه یا نه. یا میتونی با یکی Voice Chat کنی. بعد از یه خورده حرف زدن صدا کلاً قطع میشه. بعد از 4-5 ثانیه میاد دوباره. چند بار امتحان کردم. تو این بازه هیچ سایتی هم باز نمیشه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز :10:
با پینگ تست یه تست بگی بزا اینجا..نقل قول:
ببینیم جیترتو چند میزن این پارامتر مهمی برای تماس صوتی چون من خودم خیلی از این استفاده میکنم..:5:
آهان فهميدمنقل قول:
آره بعضي اوقات ميخوام چيزي دانلود كنم يه چندتايي قطعي اون وسط دانلود داره
مثل اينكه براي همه اينطوريه
فکر کنم این لحظه همون لحظه ای هست که مودم های indoor ریست میشن..:21:نقل قول:
فکر کنم موجودات فضایی یک کارایی میکنن :31: (به کسی نگید ولی شایدم استکبار... :4:نقل قول:
حتماً چک میکنم پینگ رو نتیجش رو میزارم. ولی اینظور که معلومه وسواس نباید خیلی به خرج بدم و حالشو ببرم :7:
ببینید ریست شدن مودم با این که سرویس قطع بشه خیلی فرق داره....این مشکلات ناشی از اختلالات خود شبکشون هست و لا غیر !نقل قول:
سلام دوستان.
به نظر شما مجدادا ايرانسل پكيج نامحدود رو مياره؟
نظر بدبد دوستان:31:
خوب دوست من مودم مرض نداره که خود به خود ریست شه (من سه تا مودم عوض کردم هیچ تغییر حالتی حس نکردم.)نقل قول:
100% مشکل شبکه هست.. که داره حل میشه انشاالله..
مودم من از جمعه تا امروز خوب بود ولی دوباره امروز تا حالا 2 بار ریست شده..
:13:
عزیز من اون 24 کیلوبایت نیست 240 کیلوبیت هست و سرویس شما هم 256 کیلوبیت هست که افت سرعت هم کاملا درست هستنقل قول:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
یه سوال دوستان من دیشب ساعت حدود 9 ثبت نام کردم گفت قبل از واریز پول بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز زنگ نزده برای شماها کی زنگ زدن؟ بعد از زنگ زدن واریز کردین یا قبلش؟
معلومه بعد از اينكه واريز ميشه زنگ ميزنننقل قول:
تازه براي من كه اصلا زنگ نزدند
كلي زنگ زدم به پشتيبانيشون كه كي مياين براي نصب ؟؟؟
آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کننقل قول: