سلام
کسی می دونه آخرین فرم ور ویواز کدوم ورژنه؟ مال چه تاریخی هستش؟
Printable View
سلام
کسی می دونه آخرین فرم ور ویواز کدوم ورژنه؟ مال چه تاریخی هستش؟
ورژن R2EA023. همین اواخر اومده، یههفتس تقریبانقل قول:
----------------------
راستی، یهوبسایت چند روز پیش دیدم، بازیهای خوبی توش گیر میاد، گفتم شاید بعضیا ندیده باشیدش...:46:
کد:http://mobile360.org/
سلام يه مشكلي الجدي :18: جان خودتون هر كس ميدونه از ما هم دريغ نكنه من امروز صبح اخراي اپديت بود كه پام توي سيم يو اس بي گير كرد و گوشيم خورد به زمين بعد كه اپديت تموم شد گوشيم رو روشن كه كردم نوشته بود فقط تماس هاي اضطراري بعد منم يه خاموش روشن كردم درست شد بعدش امروز ظهر به بعد يه ايرانسل انداختم روي گوشيم و تا الان كه دوباره اومدم سيمكارت همراه اول بندازم ديدم دوباره نوشته فقط تماس هاي اضطراري و هزار بار خاموش روشن كردم بازم نشد يه سيمكارت همراه اول ديگه هم گذاشتم روش همينطوري شد و ولي وقتي ايرانسل ميندازم روش درسته خواهش مي كنم كمكم كنيد
شما میگی آخرای آپدیت بود، یعنی آپدیت کامل انجام نشده، دوباره باید بریزی. حالا میخوای یه مستر ریست قبلش بکن، ببین نشد بعد دوباره فرمویر رو نصب کن.نقل قول:
تائید میشه .. با مستر ریست احتمالا مشکلتون حل شه ..نقل قول:
اگه آپدیت مشکل داشت اصلا گوشی روشن نمیشد !
آقا ی سوال ... کسی میدونه از وقتی این گوشی به بازار عرضه شده چند بار تا حالا آپدیت جدید گوشی رو سایت سونی اریکسون عرضه کرده ؟؟؟ لطفا اگر کسی میدونه تاریخ و مشخصات فریمور ها رو بگه ...
از اونجایی که تصمیم به آپ گوشی گرفتم لطفا نکات مهمی که موقع آپدیت گوشی باید رعایت کرد رو بگین که بعد از آپدیت مشکلی پیش نیاد ... لطفا همه دوستان اگه چیزی میدونن بگن
باتشکر
معمولا هر آپدیتی که اومده تو این لینک اعلام شده. فروم رسمی سونیاریکسون.نقل قول:
اون بنده خدایی که آپدیت ها رو اعلام میکنه با نام کاربری Anton1234 هست. آواتارش هم عکس ویواز پرو ه:)
خب تاپیک یهکم طولانیه، میتونی محتوای هر آپدیت رو ببینی. تاریخ پست هم تاریخ تقریبی آپدیت رو میگه (حداکثر یکی دو روز بالا پایین)میخوای برای راحتی از FIND مرورگر ctrl + f استفاده کن و اسم این بنده خدا رو سرچ کن. اینجویر پستهاش راحت تر پیدا میشه.
کد:http://talk.sonyericsson.com/message/5556#5556
بچها تا حالا کسی Garmin رو ویواز نصب کرده من با نقشه دانلود کردم ولی در نصب با مشکلات زیادی روبرو شدم لطفا اگه تایپیکی مرتبط با آموزش نصب هست لینکش رو بدید ...
لطفا اگه امکان داره لینکی تایپیکی واسه دانلود آخرین ورژن نقشه های برنامه oVi map هم بدین
وب دستتون درد نكنه لطفا بگين چجوري مستر ريست كنم لطفا بگيد لازمه مموري رو هم پاك كنم و برنامه ها رو پاك كنم؟
نه لازم نیست !نقل قول:
با این #7370#* کد ریست کن .. !
پست همزمان... :)
ویرایش شد
ولي فكر كنم قبلا گلمحمدي جان گفته بود لازمه !!!!!!نميدونم شايد اون واسه فرمت بود هر چيزي كه بود همين كد بود
برای اینترنت گردی.......این خوبه؟یا اگه گوشی ای تا 350 هست که خیلی از این سر باشه....کدومه؟آیا مثل کامپیوتر می شه؟save target as کرد فایل های دانلودی رو؟:21:کلا این گوشی اینترنتش خوبه؟یا برنامه وب خوان خوبی براش گیر میاد؟مثل جت نباشه که پی سی رو بالا نیاره و اصلا بعضی سایتا رو بالا نیاره...
اره اين چيزايي كه شما مي خواي داره تمام چيزاي دانلوديتو هم توي يه پوشه ذخيره ميكنه
ممنون منظورمو متوجه نشدید می گم.......save target as کرد فایل های دانلودی رو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی می شه فایلای مستقیمو دانلود کنه......و دانلود منجر داره؟:13:ممنون.....کلا می شه یه گوشیه کامل نامبرد اینو تا 360 تومن؟:46:نقل قول:
n97 هم خوبه ولي به اين نميرسه
مینی یا اصلی؟می شه روش قفل گذاشت(ویواز)رو اس ها....نقل قول:
با برنامه بله
سلام
من يه مشكل با اينترنته همراهه اولم دارم
يه بار هفته ي پيش ميخواستم ببينم تنظيمات اينترنتش اوكي هست يا نه گوگل رو باز كردم باهاش كه ديدم درسته، چند روز بعدش هركاري كردم وصل شم به نتش، چه برنامه هاي مرتبط با نت چه وب گردي شروع ميكرد به كانكت شدن ولي چند مين بعدش ارور ميداد، كه فكر كردم تنظيماتش مشكل داره،اما امروز بيرون بودم، همينجوري زدم كانكت شه، ديدم وصل شد!
اما باز اومدم خونه زدم وصل شه، وصل نميشه!
مشكله آنتنم نداره!
كمممممممممممممممممك
-----------------------------------------------------
يه چيزه ديگه، از وقتي گوشي رو گرفتم خودمو كشتم فارسي بريزم روش كه هر روشي رو رفتم نشده!
كسي برنامه ي تست شده داره معرفي كنه
مرسي از همه
فکر کنم ایراد از همراه اول باشهنقل قول:
چون یادمه چند روز پیش هر کاری کردم وصل نشد :41:
در حالی که روز قبلش براحتی وصل میشد
دوستان من دنبال ي مرورگر ميگردم که امکانات مرورگر skyfire بهمون بده و از اونجايي که sky fire ايران رو تحريم کرده لطفا ي مرورگر بدين که امکانات اين مرورگر رو بده ...مخصوصا قابليت نمايش صفحات flash ,فايهاي ويديويي با فرمت asx
لطفا یکی جواب پست1968 رو بده
از اونجایی که تصمیم به آپ گوشی گرفتم لطفا نکات مهمی که موقع آپدیت گوشی باید رعایت کرد رو بگین که بعد از آپدیت مشکلی پیش نیاد ... لطفا همه دوستان اگه چیزی میدونن بگن .........
سلام گلمحمدي جان اگر ميشه جواب سوال ما رو هم بده تا اين ويوازمونو ريست كنيم
مرسي آقاي گلمحمدي :11:
پس همه مشكل دارن با اينترنت همراه اول؟؟؟
درباره ي تايپ فارسي روشه تست شده نبود؟؟؟
چرا فكر كنم يه جا بود كه اينو ياد داده بودن توي همين فروم اما ادرسش يادم نيست البته توي صفحه هاي زير 100 همين تاپيك بود
آره منم يادمه، ولي فكر كنم بچه ها گفتن جواب نداده يا يه همچين چيزي!
چندتا برنامه رو امتحان كردم، جواب نداد، ميخوام اگه كسي برنامه اي رو امتحان كرده معرفي كنه :20:
نه برنامه نبود يه مشتي تنظيمات نصب يه مشت چيز و دستكاري درست ميشد من قبل از اينكه ويواز بخرم همشو خوندم ولي يادم نيست فكر كنم از total-overdose بپرسي بهت بگه يا همين اقاي گلمحمدي
من با گارمین کار نمیکنمنقل قول:
ovi هم مخصوص نوکیاست
اینا هم که نصب میکنیم با کلک هستند
پس هر ورژنی را نمیشه نصب کرد
QUOTE]
اولا باید اینترنت خوبیداشته باشینقل قول:
موقع آپدیت نباید کامپیوتر ریستارت بشه
پس کارای سنگین نکن
شارژ باطری بهتره فول باشه
بهتره در اپدیت گزینه ای را انتخاب کنی که هم اپدیت کنه و هم تنظیم کارخانه
قبل از این هم از اطلاعات خودت بکاپ بگیر
سوال شما چی بود یادم رنیستنقل قول:
اره ظاهرانقل قول:
والا من به فارسی نیاز ندارم به اونصورت
اما یکی از دوستان (مجید) گذاشته بود
من هنوز تست نکردمش
دوست عزیز شما خیلی وقته دنبال اضافه کردن فارسی به گوشیت هستی و جواب خوبی نگرفتی:20:نقل قول:
پیشنهادمیکنم انرژیتو بزاری و بری یه مغازه بدی برات نصب کنن:46:
مرسي
burberry جان، اينم ميشه، ولي بعد از اينهمه گشتن خيلي دلم ميسوزه اگه بخوام بدم بيرون واسم درستش كنن!
واسه همين ميخوام خودم رديفش كنم :13:
كسي برنامه اي سراغ داشت بگه
مرسي
گلمحمدي جان گفتم كه براي ريست گوشي با كد 7370 لازمه كه حافظمو پاك كنم و ازش بكاپ بگيرم چون قبلا خودت گفته بودي ممكنه بعدا اختلال ايجاد كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستي واسه اپديت من قبلا فقط گزينه ي اپديت رو انتخاب كردم نميشه برم دوباره از اول و گزينه ي 2 رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یه نفر نباشه که موارد مهم را صفحه اول جمع کنه همین میشهنقل قول:
بفرما اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vivaz, satio, aino)
نه موردی ندارهنقل قول:
بعدا میتونه با همون کد 7370 فرمت کنی
اره اگه گوشی را فرمت کنی بهتره از مموری بکاپ بگیری و مموری را نیز در گوشی فرمت کنی
اگه فرکت نکنی فایلهای سیستمی ممکنه باعث کندی گوشی بشه
و یا مشکلات دیگری بوجود اورند
مرسي آقاي گلمحمدي
اين تاپيكو ديده بودم، ولي چون نياز به آپديت داره، ترجيح دادم روشهاي ديگه رو امتحان كنم، اگه نتيجه نداد مجبورم همين راهو برم
ممنون از كمكتون:11:
شما اپديت هم بكن به نظر من اپديت خيلي عاليه چون باعث شد سرعت گوشي من دوباره خوب بشه
مرسي 7evil جان
با برنامه اي كه دوست خوبم vahid_civil معرفي كرد كارم راه افتاد
:31:
اون روش آپدیت جواب نمیده... به آپدیت واسه امکان اضافه شدن فارسی امید نبندین.نقل قول:
در ضمن اگه پیشنهادی واسه بهبود ظاهری این برنامه دارین بهم بگین.شروع کردم رو ورژن جدید کیبورد فارسیش کار کنم.
ممنون از شما . کار خیلی ارزشمندی میکنید:10::11:نقل قول:
اگه کیبردش مثل کیبرد پیش فرض خود گوشی بشه خیلی عالیه . یعنی هر حرف بزرگ که با انگشتای بزرگ هم قابل لمس بود ! یا حداقل حروف از هم جدا بشن . مثل س و ش که باید بکشیم پایین تا ش به س تبدیل بشه اینا .
فارسی رو هم تو کیبرد افقی همونطور که میدونید برعکس مینویسه .
بازم به شخصه ممنونم از شما:11:
:40:
اينجوري بشه كه خيلي عاليه! :20:نقل قول:
من فعلا باهاش زياد كار نكردم، اما چندتا مشكل دارم باهاش
* كاش يكم اندازه ي دكمه ها بزرگتر بشن!
* ش و ك رو هرجوري كه زدم نتونستم س وگ رو تايپ كنم، با بقيه ي كاراكترا مشكل ندارم ،فقط اين دوتا!
*تو حالت افقي هم هركاري كردم نتونستم به حروف فارسي دسترسي پيدا كنم!
البته شايد يكم سروكله بزنم باهاش عادت كنم بهش، ولي اگه بتونين يكم پيشرفته ترش كنين خيلي عالي ميشه...
------------------------------------------
راستي
من هنوز مشكلم با اينترنت همراه اول درست نشده ها!
فقط من مشكل دارم يا بقيه هم نميتونن كانكت بشن؟
فقط ديروز بيرون از خونه چند مين كانكت شد، بعدش ديگه هركاري كردم وصل نميشه! :13:
سلام:2:
من گوشيمو ريست كردم ولي هنوز وقتي سيمكارت دائمي رو روش ميزارم ميگه emeregency calls only ولي روي يه گوشي ديگه جواب ميده و حتي ايرانسل هم كه ميزارم روي ويواز خودم جواب ميده:18::19::41:
اگه فیرمور شما اخرین هست راهی نیستنقل قول:
اگه گارانتی داری بده گارانتی
شما برو تنظیمات اینترنت را یه بار پاک کننقل قول:
بعد برو سایت همراه اول
اونجا درخواست بده تنظیمات اینترنت را براتون بفرستند
وقتی پیامک رسید ضخیره کن