سلام به همگی
بچه ها فایل های بازی مدال (Medal OF Honor) رو چه جوری بازشون کنم تو یو دی کی؟
با تشکر:11:
Printable View
سلام به همگی
بچه ها فایل های بازی مدال (Medal OF Honor) رو چه جوری بازشون کنم تو یو دی کی؟
با تشکر:11:
تاپیکش رو خودم توی فروم زدم اونجا نوشتم باید چیکارکنتی.
سلامنقل قول:
ببخشید میشه آدرس بدین هر چی گشتم پیدا نکردم:13:
سلام به همه دوستان چه پست خوبی
من امروز با این پست اشنا شدم
از دوستان که توی این پست زحمت می کشن بسیار ممنون
سلام
بلاخره موفق شدم اسلحه ای که خودم ساختم رو به بازی اضافه کنم:26::26:خیلی باحال بود_البته اگه کمک دوستان نبود نمی تونستم_از آقا محمد و آقا حسن هم تشکر می کنم:11:
اینم عکسش:
با تشکـــــــــر:40:کد:http://up.--------.com/Files73/f20859a354474c088757.jpg
همچین جالب شده . کدهاش رو برام بفرست ببینم چیکار کردی؟
سلام:
من یک گیت (دری که زمان نزدیک شدن پلیر باز میشه) با متنی ساختم.
ولی وقتی پلیر به گیت نزدیک میشه در باز نمیشه(انیمیشن اجرا نمیشه) چه کنم.؟؟؟؟
شما Triger رو چطور تنظیم کردی . یا اصلا اون رو ساختی ؟
سلام:
بله من Triger رو ساختم و حتی در Kismet اون رو به متنی (play) وصل کردم.
توی triger تنظیماتش یه تیک هست به نام player only اون رو فعال کن . یا تعداد دفعات تکرارش رو بکن صفر فکر کنم قسمت count اون با شه .
بچه ها من تازه میخوام کار با این انجین رو شروع کنم ... یعنی از صفر شروع کنم.
منو راه بندازین :10:
از کجا شروع کنم ؟ :31:
به این پست مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5444031&postcount=1756
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.:20: ببین، یه راه بهت معرفی می کنم. فقط قبلش این پست رو بخون:
با توجه به چیزایی که گفتم تصمیمتو بگیر، اگه لازمه چند روز تحقیق کن و بعدش تصمیمتو بگیر. ولی یادت باشه، فقط یه انجین رو نهایتا انتخاب کن، تفریحی می تونی با چیزای دیگه هم کار کنی ولی به عنوان یه تخصص اصلا فکرش رو هم نکن. قبلا رو این قضیه صحبت شده.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5420026&postcount=1700
بعد این موارد اگه تصمیمت با UDK شد، بگو اینجا تا یه روش یادگیری بهت بگم. فقط همه ی فکراتو همین اول که شروع نکردی بکن، بعدا ضرره.
تا بعد.:8:
نقل قول:
خیلی ممنون از پست مفیدت :40:
من با Unity کار کردم و خیلی از این انجین خوشم میاد ... مخصوصا برنامه نویسیش ... کلا انعطاف پذیره.
اینجور که معلومه UDK برای بازی های اول شخص بیشتر به درد میخوره ... درسته ؟
مثلا یه بازی سوم شخص بخوایم باش بسازیم دردسر نداره ؟
لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟ :11:
مثلا یه بازی SandBox توی Unity بهتر میشه ساخت یا UDK ؟
یا کلا یه بازی سوم شخص ... ماشینی :31:
سلام
آقا کسی مشکل Speed Tree که در ویندوز سون هنگ میکرد رو حل کرده؟؟؟؟:41:تو فروم Epic هم در موردش صحبت شده ولی فکر کنم بی فایده بوده البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست!
اگه کسی این مشکل رو حل کرده بی زحمت راهنمایی کنه:46:
با تشکر
سلام دوستان من میخوام تازه به جمعتون بپیوندم پست 1700 رو هم کامل خوندم وحالا تصمیم دارم که کارمو با UDK اغاز کنم لطفا هر جوری که صلاح میدونید روش کار رو در اختیار بزارید! چون میخوام از صفر شروع کنم و اصلا هم قصد ندارم از این انجین به اون انجین در حال کوچ باشم. :31:
با تشکر ویژه:11:
نه خیر همه جور شخصی میتونی بسازی حتی دوربین استراتژیک فقط هر کدوم سیستم خودشو داره برای سوم شخص توی صفحه اول آموزش هست .....نقل قول:
کلاس های مربوط به ماشین داخل خود انجین هست ... فقط کافیه یه کم آموزش ها رو ببینید تا متوجه بشید ...
سلام
مثل اینکه کسی هنوز مشکل پست قبلیه منو حل نکرده یا واسش پیش نیومده!
خوب,کسی لینک دانلود City Engin رو واسه UDK داره؟؟البته سایت procedural نسخه Trial هستش که سی روز بیشتر کار نمیکنه.واسه اینم کرک پیدا بشه خوبه:46:
با تشکر:40:
سلام علی اقا
نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
سلام علی اقا
نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )
نقل قول:سلامنقل قول:
برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.
در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.
فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.
آموزش ها کاملا قابل فهم هست.:5: فقط نیاز هست که در حد مقدماتی انگلیسی بدونین.
تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.
میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.
یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.
تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
لینکش اینه:46:
کدوما رو باید دانلود کرد؟؟کد:http://www.filecrop.com/city-engine.html
7تا پارت؟؟
همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.نقل قول:
تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست.:21: دو حالته هست دوربینش.
قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.
اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:
همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.کد:http://www.udk.com/showcase
اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:
یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.کد:http://www.indiedb.com/engines/unreal-development-kit/games
------
راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:
دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.کد:http://www.theballthegame.com/
سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!:20:نقل قول:
بازم ممنون!:11:
سلامنقل قول:
مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟
سلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::کد:http://bytespot.net/files/EyeCommon.zip
:40:کد:C:\UDK\UDK-2010-10\Binaries\SpeedTreeModeler\EyeCommon.dll
سلام به همه و همچنین خوشامد می گم به M.RMe30
ببخشید این بازی گرشاسپ رو من یه ترایلر ازش دیدم بابا این که شکل God of ware خودمون هست.
علیک سلام :11:نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون :20:
راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDK :31: مثل خیلیای دیگه.
ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه :13:
معلومه خب UDK بهتره نه ؟ :46:
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟ :10:
سلام....
علی جان واقعا دستت درد نکنه به اون کسی که راه حل رو پیدا کرد هم از طرفم تشکر کن:11: واسه من درست شد...نقل قول:
سلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
کد:
http://bytespot.net/files/EyeCommon.zip
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
کد:
C:\UDK\UDK-2010-10\Binaries\SpeedTreeModeler\EyeCommon.dll
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جمع یو دی کی کارها خوش اومدی:10:نقل قول:
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟
یه پستی بود که محمدجان همه ی آموزشها رو دسته بندی کرده بود ، اونو پیدا کنی خیلی خوب میشه.....جدیدا چند تا آموزش هم اومده لینکش تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه...
سلام
خوبه. آخر پست رو هم یه نگاه بنداز.نقل قول:
من با Unity کار نکردم. همون طور که از اول به شما گفتم، یه وقتی بذار و راجع بهش تحقیق کن، نه اینکه نظر من و آقای X رو بپرسی، چون آخرش اینا از نقطه نظر یه شخص خاص هست و تضمینی نیست گفته ها برا شما هم صدق کنه.نقل قول:
این اول کار یه مقدار وقت صرف کن، و زحمتشو متحمل شو که عوضش بعدا راحت باشی.
زمانی که The Ball رو شروع کردند، اصلا UDK وجود نداشته، برای همین به عنوان یه مود شروع به ساخت کردن.نقل قول:
زمانی که اپیک می خواست UDK رو بده، از چند ماه قبل، نسخه ی اولیه رو به Teotl Studios، سازنده ی The Ball و Psyonix سازنده ی Whizzle داده بود، اونا هم اولین بازی های UDK رو تموم کردن و همزمان با پابلیش UDK گذاشتن برای دانلود. فقط فرقش این بود که The Ball یه مود بود که کاملا منتقل شده بود به UDK، در صورتی که Whizzle یه بازی کوچیک بود که از ابتدا با UDK ساخته شده بود.
خلاصه اون چیزی که تو Showcase سایت UDK از پارسال می تونستی دانلود کنی و بیلد های قبلیش که مود بوده، همگی دمو بوده و نسبتا ناقص. اینی که الان اومده بازی کامل شده هست و استانداردهای یه بازی تجاری رو هم داره. تو سایتش می تونی یه سری تغییرات رو پیدا کنی.
برای ویدئوهای 3DBuzz - UDK، برو توی این صفحه:نقل قول:
ویدئو ها رو دقیقا به همین ترتیبی که گذاشته بگیر و ببین. لینکاش دایرکته، سرعتش هم خیلی خوبه.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html#3D Buzz Video Tutorials - Using UDK
زیرش دو تا فایل هست که پکیج های مورد نیازه، برای زمانی هست که خودت می خوای تمرین کنی.
آخر صفحه هم زیرنویساشو گذاشته، دانلود کن و با برنامه ای مثل KMPlayer یا VLC ببین. طوری بشین پای ویدئو ها که همشو متوجه بشی.
فعلا بای.:8:
در ضمن اگه ایران حق کپی رایت رو امضا کنه(که بزودی میکنه)میدونستین دیگه تو ایران هم نمیشه با UDK بازی تجاری داد بیرون؟؟؟
این جمله آخر رو نگفتم بچه ها رو پشیمون کنم بلکه گفتم بدونن اگه برای آینده میخوان بیان سمتش به جایی نمیرسن مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن چون تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید./ولی برای تجربه و این حرفا میخوان 100% توصیه میکنم بیان و از دستش ندن.
این صحبت های آقا پیام هست !
به نظر شما چقدر این گفته ها میتونه درست باشه در مورد این اینجین؟
کلا نطرتون چیه؟آیا واقعا برای توزیع بازی ، حتما بایستی لایسنس رو خرید؟
ممنون
این اطلاعات قدیمیه . الان UDK لایسنس جدیدی داره که سازنده ها میتونند بعد از ساخت بازی و عرضه بازی حق استفاده از موتور رو به اپیک بدن ...نقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا غلط.نقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم ایشون که نقل قول کردی، چقدر از بازی سازی اطلاع داره، ولی کاملا مشخصه ایشون از UDK چیزی نمی دونه.
این صفحه ی لایسنس UDK که از زمانی که UDK اومده ثابت بوده:
برای بازی رایگان نیاز به هیچ پیگیری نیست. حتی یه میل ساده هم نیاز نداری. برای بازی تجاری هم لایسنس به صورت Royalty (به قول ما درصدی) هست. حتی اینارم که ندونین، بهتر بود قبلش یه نگاه به تاپیک می نداختین. همین صفحه ی قبل خبر اولین بازی کاملا تجاری با UDK رو دادم.کد:http://www.udk.com/licensing
25 در صد از فروش رو اپیک ازتون می گیره، البته به جز 5000 دلار اول. یعنی مثلا اگه بازیتون تو سه ماه اول 10 میلیون فروخت، 1.250 میلیون میدین به اپیک. اونم بعد اینکه پول به دستتون رسید. منظورم اینه مثل انجین های دیگه نیست که اول باید پول رو بدین، بعدش ممکنه بازیتون حتی فروش هم نره.
فقط می مونه مسئله ی تحریم که لازمه براش از روشهایی مثل خرید به عنوان یه خارجی استفاده کنید.
دوست عزیز می دونی قیمت لایسنس فول سورس این انجین چقدره؟ بین 400 میلیون تا 1 میلیارد و 300 میلیون تومن. چه جوری یه بازی ساز (حتی اگه شرکت باشه) تو ایران می تونه این انجین رو بخره. البته اونم UDK نیست، UE3 هست.
پس مشخصه این همه آدم که دارن باهاش کار می کنن یه لایسنس دیگه ای براشون وجود داره.
متاسفانه ایشون که ازشون نقل قول کردی، اولین نفری نیست تو ایران که بدون هیچ اطلاعاتی میاد یه سری مطلب اشتباه می ده به جامعه ی بازی ساز. بدتر از اون اینکه یه سری از بچه ها به راحتی با این صحبتها گمراه می شن.
البته اینو هم بگم، با توجه به اخلاقی که ایرانی ها دارن، طی چند سال آینده بازیهای زیادی رو می بینی توی بازار ایران که با UDK ساخته شده ولی اپیک روحشم خبر نداره.
در مورد کپی رایت هم خودمونی بهت بگم، به اجرای کپی رایت تو ایران امید نبند، حداقل نه تا سال 1400.
لایسنس UDK از همون زمانی که UDK پابلیش بود، ثابت بوده، و تغییری نکرده، هموناس که تو صفحه ی لایسنسش می بینین.نقل قول:
بای.:8:
ایول بابا چه حالی از این پیام گرفتین.
خب مرد حسابی اونم یجورایی گفته باید پول بدی عرضه بشه بازی دیگه برای چی انحراف ایجاد میکنید بحث الان 200 صفحه شده فکر کنم 120 صفحش سر این دعواهای الکیه.
حالا اینکه حق کپی رو امضا میکنن یا نه من نمیدونم ولی خودمم یه چیزایی دربارش شنیدم که سر این که شرکت های داخلی اعتراض کردن که ما بازی و نرم افزار با کلی زحمت می سازیم مردم میرن یه مجموعه میخرن چندصد تا نرم افزار داره اونوقت نگاه هم به مال ما نمیندازن.
در کل من کاری با این چیزا ندارم مهم اینه که اومدید گفتید این پیام اشتباه گفته بعد پشت بندش 80% حرف هاش رو تایید کردید.
احتمالاً ایشون اوّل صفحه لایسنس رو دیدن که گفته حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین باهاش بعد بقیش رو بیخیال شده چون من خودمم الان دیدم گفته پول بدین حدس میزنم اونم مثل من شده باشه.
ویرایش :تازه همون صفحه لایسنس سمت راست زده خریداری لایسنس.
اول سلامنقل قول:
خب من نمی دونم چیکار کردم که همچین آتیش خشم شما رو برانگیختم (چه ادبی شد:31:). خلاصه نمی دونم شایدم کاری کردم و نمی دونم.
ولی در هر صورتی توقع دارم زمانی که به بنده گیر می دی حداقل کاری که می کنی این باشه که منطقی صحبت کنی، فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه، درست نمی گم؟
به عنوان دلیل موارد رو تک تک جواب دادم.
من همچین جمله ای نمی بینم، میشه شما که می بینی به ما هم نشون بدی؟؟نقل قول:
خیر، اتفاقا برعکس، ایشون گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید".
اتفاقا من خیلی خوشحالم که اکثر غریب به اتفاق پست های این تاپیک صرفا فنی هست و دوستان نذاشتن بحث از موضوع خارج بشه.نقل قول:
از این 200 صفحه ای که شما می گی تا جایی که من می دونم 2 صفحه هم روی این مسئله نیس.
ممکنه بیان مثل الان یه قانونی تو مجلس برای خودشون تصویب کنن، مثل جرایم رایانه ای که الان هست ولی مسلما حداقل تا 8-7 ، 10 سال حرفی از کپی رایت نخواهد بود. به دلایل متعدد. از جمله اینکه با اجرای کپی رایت فقط و فقط سه قوه از جمله دولت نیاز به چند صد میلیارد تومن لایسنس دارن، با توجه به ابزار هایی که استفاده می کنن.نقل قول:
بازم من موردی که تایید کرده باشم تو پستم نمی بینم، بی زحمت شما که می بینی اون 80 درصد رو به ما نشون بده.نقل قول:
من در این مورد فقط این دو جمله رو از ایشون می بینم:
که هر دو همون طور که گفتم کاملا غلطه. اولی رو که قیمت انجین اصلیرو بهتون گفتم، در ضمن اصلن تو سایت UDK حرفی از لایسنس فول سورس وجود نداره. دومی هم که خب، صفحه لایسنی به عنوان مدرک، اگه هنوز فک می کنید اشتباه می گم توش این جمله رو نشونم بدین.نقل قول:
1 مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن
2 تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید
دوست عزیز من کم کم دارم شک می کنم. نکنه شما چشم بصیرت داری :18:که هی یه چیزایی می بینی که بقیه نمی تونن ببینن؟نقل قول:
کجای صفحه ی لایسنس گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین"؟ من که نه اولش همچین چیزی می بینم، نه وسطش نه آخرش.:13:
کاملا درسته. خب که چی؟نقل قول:
---------------
دوست عزیز اینو بدون، من با این آقای پیام دشمنی که ندارم:20:، من حتی نمی دونم ایشون کی هست، شاید حتی 10 برابر بنده تجربه تو این صنعت داشته باشه، من باتوجه به جمله ای که از ایشون نقل قول شده حرفامو زدم، جاییشم به نظرم نمیاد اشتباه کرده باشم.
از این به بعد بی زحمت شما اول یه مقدار روی موضوع تامل کن بعد یه نفر رو بکوب. ممنون.
بای.:8:
آقا من که وکیل مدافع پیام نیستم ولی میگم:
اوّلش گفته در راه آموزش مجانیه و تو خط چهارمش کلفت نوشته شده The UDK is also FREE for non-commercial use ولی نگفتن Commercial یعنی نمیشه تجاری بیرون داد دیگه البته میدونم پایین تر قوانین تجاری بیرون دادنش رو گفته.
اصلاً ببین خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش پرسیده آیا باید لایسنس رو خرید حتماً و این یعنی حالا هر جا که صحبتش بوده(من که تو این انجمن ندیدم شاید مال جای دیگست)منظور لایسنس بوده.
بگذریم من دیدم پیامی مجود نداره گفتم حالا جاش یکم ازش دفاع کنم این جور فکر نکنین دربارش.راستی خط اوّل رو من جدی نگفتم که با خط دومم میخوندیش میدیدی که قضیه حال گیری وجود نداره :31:
در ضمن یه بازی با UDK دو نفری ساخته بودن بعد پی پیدا کردن عرضه میگفتن یکی میخواد مجانی بگیرش یکی میخواد یه ذره پول بده حالا فکر کن 5000$ و یک چهارم سودش هم بدن :31:البته بازیش هم بازیه هاااا کیفیت تکسچرها بالا و Shader هایی که توش میبینی خیلی باحالن حالا چرا ازشون درست و حسابی نمیخرن من نمیدونم.اسمشم پسر ماجراجو هست/گفتم چون هر جا دیدین بازی رو بدونین کارشون درسته/
شما برداشتت از جمله The UDK is also FREE for non-commercial use خیلی باحاله. قربان اینا میگن برای استفاده غیر تجاری میتونی از UDK به صورت مجانی استفاده کنی. و هیچ لایسنسی احتیاج ندارین. معنیش این نیست که نمیشه باهاش نرم افزار یا بازی تجاری ساخت.
بعد از این 5 خطی که شما اشاره کردی ، یه صفحه کامل برای شیوه های مختلف استفاده تجاری توضیح داده(با مثال:31:) . تازه علاوه بر این یه بخش پرسش و پاسخ هم هست که توش مباحث بیشتری وجود داره.
خواهشا اول کل مطلب رو بخونین بعد با اطمینان پست بدین. اینجوری 4 نفر دیگه که هنوز آشنایی با این نرم افزار رو ندارن و میخوان بین گزینه های مختلف انتخاب کنن به اشتباه میندازین.
من میخوام 200صفحه این تاپیک رو مطالعه کنم. آیا روشی هست که بشه فقط و فقط ، این 200 صفحه رو یکجا دانلود کنم و سر فرصت به صورت آفلاین بخونم؟
ممنون
بازم دعوا شروع شد . اقایون چرا قبل از اینکه بیاین اینجا الکی جر و بحث کنین اولین نمیرین یه تحقیق بکنین بخدا کلی از سوالاتتون با یه تحقیق کوچیک بدست می اد .
دوستان علاقه مند به یادگیری انریل اسکریپت یه سایت مفید پیدا کردم حیفمم اومد به شما هم معرفیش نکنم
توی این سایت می تونید اونواع سوالات رو بپرسین در ضمن بعضی موضوهات رو با لینک زدن به فروم های اپیک جواب دادهکد:http://omgili.com/script-unreal