اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.
Printable View
اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.
سلام.من سمند EF7 پایه گاز سوز دارم.از روزی که روغنشو عوض کردم شتاب ماشین پایین اومده.قبلا با دنده دو اسفالتو میکنند ولی الان ضعیف شده.روغن ایرانول ریسینگ ریختم.یکی از دوستام میگفت واسه اونم اینطوری شده بود و رفته نمایندگی و یه قطعه عوض کردند که اسمشو نپرسیده دوباره مثل اول شده.ماشینم صفره و در 2000 کیلومتر روغنشو عوض کردم.به نظر شما ایرادش از روغنه؟
سلام به احتمال زیاد شما روغن اضافی داخل موتور ریختید که تا حدودی موتور خفه تر کار میکنه ماشین منم اینطوری شده بود که فهمبدم نباید 5 لیتر کامل روغن میریختم و 200 سی سی کشیدم مثل اولش شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
مدل شهریور 91 به بعد واشرهاشون عوض شده اما هنوز نمیشه قظعی درموردش نظر داد
مشکل روغن ریزی اویل ماژول رو دیدم ازشون
اگر بخواهبد انصراف بدید تا پول ماشین رو بهتون پس بدهند حدود 40 الی 60 روز طول میکشه
پیشنهاد من اینه که تحویل بگیرید و اون موقع در مورد نگه داشتن یا فروختنش تصمیم بگیرید
سلام آقای ملک پورنقل قول:
اگر اشتباه نکنم ماشین شما مدل 88 بود
حرف شما برای این مدل و89 کاملا صادقه اما برای هیچ کدوم از جدیداشون نمیشه قطعی نظر داد
ممنون دوست من.روغن 4.75 لیتر یا 5 لیتر ریختن.که اون 750 سی سی یا یک لیتر اخر روغن دیزلی بود.با این اوصاف من بهتره از این به بعد 4.5 لیتر روغن بریزم.درسته؟نقل قول:
4.5 هم کمه شما 4.7 بریزی حله.البته روغن سرریز داشته باشی که هر وقت لازم شد بریزی و از 4.5 کمتر نشه که باز خودش باعث استحلاک قطعات داخلی مخصوصا اول صبح که موتور سرده میشه.نقل قول:
من روغن elfریختم با بدون فیلتر 4.2 .نقل قول:
کشش و شتاب خوبه
من سمند ef7مدل 91دارم ،مدتی میشه که صدای موتور زیاد شده نسبت به روزهای قبل!این مشکل راه حلی داره ؟؟:n13:
از کی صدا زیاد شده؟ روغن خیلی تاثیر داره.اگه 5 30 بریزی صدا خیلی خیلی کم میشه ولی احتمالا از همه جای موتورت روغن بده! چون روان تره!
من الف 10 40 میریختم صدای موتور خیلی کم بود
ایندفعه تعویض روغنی بعد خالی کردن روغن گفت الف نداریم! منم گفتم یه تمام سنتیک خوب بده گفت بهران رانا! منم ریختم صدای موتور به شدت زیاد شد! رفتم ازش پرسیدم ویسکوزیتش چنده؟ گفت 5w50!!
فعلا هم دارم استفاده میکنم و از صدای موتور لذت میبرم:دی هنوز 3000 کار کرده حیفم میاد عوضش کنم!
بهترین روغن برای این موتور در تمام فصول و شرایط بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک هست.سراغ بقیه روغن ها نرید که صدای موتور رو در میاره و هرچند هم گرون باشه و فول سنتتیک بدرد این موتور نمیخوره.
یه سوال داشتم یکی از اکسل های چرخ عقب من کمی کج شده به نظرتون آیا می شه ماشین را برونم وبعد یک ماه درستش کنم ؟
در قسمت مربوطه سوالتون رو مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛ در گارانتی دوره ای چه کارهایی انجام می دهند آیا روغن و فیلتر ها رو عوض می کنند بهترین نمایندگی کدوم می باشد .
باتشکر از دوستان عزیز:n16:
بسته به نوع موتور ماشین و کارکرد خودرو فیلتر روغن، روغن و ... رو عوض می کنن. تو دفترچه کارانتی ماشینتون بطور کامل توضیح داده. بهترین نمایندگی هم شماره یک هستش. تجربه چندین ساله بنده تو نمایندگی ها نشون داده بقیشون مفت نمی ارزن. نمایندگی های غیر مرکزی که اصلا قابل اعتماد نیستن. مرکزی ها هم فقط یک درصد بالایی از کارهای ماشین رو درست اجام می ده.نقل قول:
سلام دوستان
نمایندگی آپشن ایران خورو در مشهد کسی میدونه کجاست ؟
با تشکر/.
من شنیدم که موتور های ef7 خرابیشون بالا رفته درسته؟
نه دوست عزیز. من امروز نمایندگی مرکزی بودم. اتفاقا بخاطر تغییراتی که تو کیفیت سر سیلندر دادن و همینطور اویل ماژول ef7 خرابیش خیلی کم شده. طرف می گفت الان بیشتر خرابی ها برای پارس هستش.نقل قول:
لیست نمایندگی های آپکو در مشهدنقل قول:
کد نمایندگی : 5188107 /مشهد-خیابان آیت اله عبادی -بین عبادی 45 و 47-نمایندگی 13028 ایران خودرو- منطقه : 0 تلفن : 05112232055
کد نمایندگی : 5188112/مشهد-بلوار وكيل آباد-نبش وكيل آباد62-پلاك 620-نمايندگي 3040 ايران خودرو منطقه : 0 تلفن : 05115016800
کد نمایندگی : 5188118/مشهد -بارسپاد-به طرف شهيد فهميده -نرسيده به خين عرم- نمايندگي 3071 ايران خودرو منطقه : 0 تلفن : 05117651706
کد نمایندگی : 5191187 /مشهد- خیابان فرودگاه- نمایندگی 3013 ایران خودرو منطقه : 0 تلفن : 0511-3444100
اینطور نیستنقل قول:
الان مشکل اویل مازول واسه بعضی پیش میاد
شاید کسی که بتون اطلاع داده ماشین هایی رو توی نمایندگی دیده که به خاطر فراخوان واشر سر سیلندر به نمایندگی مراجعه کرده بودند
شاید. ولی من شنیدم مدل اویل ماژول ماشینای جدید فرق می کنه. برای کسایی هم که اویل ماژول رو عوض می کنن مدل دیگه ای میندازن. خدا رو شکر برای بنده که مشکل اویل ماژول تا حالا پیش نیومده. برای فامیلها و آشنایانی از ما هم که سمند موتور ملی دارن هیچ کدوم نه مشکل اویل ماژول داشتن نه واشر سر سیلندرنقل قول:
بله یکی از دوستان من در ایران خود رو می گفت سریهای جدید میزان خرابیشون بسیار بالا است و به من سفارش نمود که سمندال ایکس معمولی بخرمنقل قول:
ماشین من EF7 مدل 90 هست و الان کیلومترش نزدیک 49 هزار تاس
نیاز هست تسمه تایم عوض کنم؟ کنار تسمه تایم چیز دیگه ای هم باید عوض کنم؟
نه احتیاجی نیستنقل قول:
کیلومتر تعویض تسمه تایم 60 هزار
اما تا 70 لازم به تعویضندارید و فقط روی کیلومتر 60 به تعمیرکار بگید چک کنند تا در صورت تغییر وضعیت و ضعیف شدن
براتئن تعویض کنند
همراه تسمه تایم بلبرینگ هرزگرد هم باید تعویض بشه
الان شده 2 سال.نقل قول:
موتور ef7 پایه گازسوز بهتر هست با بنزین آب بندی بشه یا گاز؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
زیاد فرقی نمکنه!این نکته رو در نظر بگیر تا میتونی از بنزین استفاده کن!
ماشین های جدید هیچ کدوم پایه گاز سوز نیستن،فقط اسمش یدک میکشن
دوست عزیز موتور ef7 پایه گاز سوزه. اصولا از ابتدا طراحی این موتور برای گاز انجام شده. نوع طراحی موتور برای گاز هست. پس این حرف شما اصلا درست و علمی نیست.در مورد آب بندی. سعی کنید از بنزین استفاده کنید چون دمای احتراق پایین تری داره و فشار کمتری به موتور میاد. از بنزین سوپر مرغوب هم استفاده کنید. از جایگاه های معتبر.نقل قول:
فکر می کنم منظورشون مشکلات سرسیلندر باشه که با استفاده از گاز بدجور خودشو نشون میده.نقل قول:
تو ماشینای دوگانه سوز و یا تک سوزی که بصورت غیر کارخانه ای گاز سوز شدن به علت جنس آلیاژ سرسیلندر بعد از مدتی خوردگی سرسیلندر بوجود میاد که باید سرسیلندر رو عوض کرد. اما تو موتور ef7 طراحی به گونه ای انجام شده که این موضوع اتفاق نمی افته و دمای بالای احتراق تاثیری روی سرسیلندر نداره.نقل قول:
اگه منظور سوختگی واشر سرسیلندره تو بعضی مدلهای سال 90 و اوایل 91 به علت هندی بودن واشر سرسیلندر اتفاق می افتاد که در حال حاضر در مدلهای جدید کاملا برطرف شده. و از واشر سرسیلندرهای مدل آلمانی استفاده می شه.
سلام
ببخشید میخواستم بدونم
1-واشرسرسیلندر مدل 4/89 آلمانی هستش ؟
2-بهترین لنت جلو برای ef7 چه مارکیه و چنده ؟
3-الان جدیدا وقتی ترمز میزنم یه چراغ نارنجی رنگ سمت راست چراغ چک که یک دایره هستش و چندتا نقطه دورش هست چشمک میزنه میخواستم بدونم مشکل از چیه آیا لنت تموم شده (این چراغ موقع زدن ترمز چشمک میزنه )
با تشکر
سلامنقل قول:
جواب سوالات شما به ترتیب:
1. واشر سرسیلندر های مدل 89 اصلی آلمانی هستن
2. بهرتین لنت جلو برای EF7 ها مارک Textar هست حدودا جفتی 90 هزار تومان
3. اون چراغی هم که گفتی بله برای هشدار تعویض لنت هستش.
سلام
دوستان ما امروز کل نمایندگی های شیراز رفتیم که یه سمند پایه گازسوز بخریم جز 2تا نمایندگی همه از ای اف 7 بد میگفتن!
آخر ما نفهمدیم چی به چیه
خداییش یه پولی میخوایم بدیم هیچکس نیست مارو راهنمایی کنه
یکی میگه کلا سمند بعد یه سال اتاقش به سروصدا میوفته
یکی میگه ای اف 7 شانسی هستش. هیچ تضمینی وجود نداره احتمال تعمیرگاه اومدنت زیاده
یکی میگه سمند فقط اس ای!×! میگه موتور اون دست نخورده!
توروخدا یکی این قضیه رو واسه ما مشخص کنه:n03:
من کاری به شایعات ندارم. می خوام تجربه شخصی خودمو بگم. من تا حالا 3 تا ماشین ef7 داشتم. برای سالهای مختلف. الان هم سورن Elx موتور ملی دارم. تو هیچ کدومش کوچکترین مشکلی ندیدم. مخصوصا از نظر موتوری. خرج ماشین هم فقط تعویض روغن و لنت و ... بوده. (بجز مواردی که تصادف داشتم که خرجهای دیگه هم داشته برام) حقیقتش تو هیچ کدوم از این ماشینایی که داشتم مشکلاتی که پشت ef7 می گفتن رو ندیدم. حالا شاید شانس من اینقدر خوبه که 3 بار ماشینم عالی در اومده. ماشینای دیگه هم داشتم مثل 405 ، پارس یا 206 تیپ 5. ولی ef7 هام از همه برام جذابتر و بهتر بوده. مخصوصا سورنی که الان دارم از همه بهتره.نقل قول:
سلام
من چند روزی هست ef7 پایه گاز سوز گرفتم یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین.
توی دفترچه راهنمای ماشین نوشته ماشین روی بنزین استارت میخوره و بعد اتوماتیک میره روی حالت گاز سوز ولی اگه بخواین میتونین زمانی که سوییچ روشن هست، کلید CNG رو 5 ثانیه نگه دارین تا چراغ CNG روشن بشه و بعد استارت بزنین. در این صورت روی گاز استارت میخوره.
از این میشه نتیجه گرفت که پس در حالت عادی موقعی که سوییچ روشن هست چراغ CNG باید خاموش باشه و بعد از استارت که ماشین میره روی حالت گاز باید چراغش روشن بشه ولی هم ماشین من و هم ماشین دوستم که اون هم ef7 داره هر دو در زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG هم روشنه!
میخواستم بدونم در حالت عادی و زمانی که سوییچ روشن هست چراغ CNG آخرش باید روشن باشه یا نه؟ و آیا دفترچه راهنما اشتباه نوشته؟ و اگه در حالت عادی چراغ CNG روشنه پس زمانی که میخوایم روی گاز استارت بخوره چطوری متوجه میشیم. یعنی بعد از 5 ثانیه فشار دادن کلید CNG چراغی روشن میشه یا نه؟
ماشین روی بنزین استارت میخورهنقل قول:
ef7 بهینه شده برای گاز هست نه اینکه بخواد با گاز روشن بشه
توصیه میکنم به هیچ وجه اون کارو انجام ندید .این مورد برای مواقع اضطراری است
این که اتوماتیک یه ماشین بره روی گاز و یکی مثه پژو های گازسوز به صورت دستی ببری روی گاز
بستگی به نوع و مدل ecu خودرو داره
که تمامی ecu سمند های ef7 به صورت اتوماتیک روی گاز میبرند.
خیلی کم پیش میاد که مشکل بنزین نداشتن و در عوض گاز داشتن پیدا کنید
برای اون مواقع شما دکمه cng نگه دارید و استارت بزنید ماشین روشن میشه البته با سختی و یکم بد کار کردن در ابتدای روشن شدن
کاری هم به روشن بودن و نبودن چراغ cng برای این کار نداشته باشید.
اگر هم خواستید با بنزین رانندگی کنید و اتوماتیک روی گاز نره قبل از استارت یکبار روی دکمه cng بزنید
اگه سوالی در موردنقل قول:
هر کدوم از مدل های ef7 و مشکلات احتمالی هر کدوم داشتید
پخ کنید .
سوالات و جواب های از این قبیل باعث انحراف تاپیک و پست های متعصبانه میشه
دوستان من قبلا پارس داشتم و به نحوه و کیفیت رانندگی با اون آشنا هستم اما با سمند تا بحال رانندگی نکردم .
دوستانی که تجربه رانندگی با هردو ماشین رو دارن میشه مقایسه ای بین کیفیت رانندگی و راحتی و باقی فاکتورها ارائه بدن.
راستش میخوام سمند ای اف 7 بنزینی بگیرم اما بعضی از آشنایان که سمند دارن درمورد راحت نبودن رانندگی با اون مخصوصا توی شهر گلایه میکنن . خودم با پارس بشخصه هیچ مشکلی با این قضیه تو شهر نداشتم . میخوام بدونم برای سمند چطوره.
ممنون میشم از دوستان اگه نظری دارن ابنجا اعلام کنن تا استفاده کنیم.
ممنوننقل قول:
البته من نمیخواستم روی گاز استارت بزنم چون میدونم به ماشین فشار میاد صرفا برای این پرسیدم که مطمئن بشم سیستمش درست داره کار میکنه. که اینطور که شما گفتید گویا درسته.
اگر با سمند قبلا رانندگی نکرده باشیدنقل قول:
یه چیز خیلی اذیتتون میکنه
ستون جلو سمت راننده و ستون عقب سمت شاگرد
شما مثل پژو که کاملا روی اطراف مخصوصا پهلوهای ماشن تسلط دارید رو با سمند نمیتونید داشته باشید
ولی به هیچ وجه راحتی و نرمی که توی پیچ ها و هندلینگ خوب که از سمند توی جاده تجربه میکنید را با پژو تجربه نمیکنید