کیفیت dvdش خیلی خوبه//
فعلا قسمت 22 رو دیدم خوب بوده تا الان
Printable View
کیفیت dvdش خیلی خوبه//
فعلا قسمت 22 رو دیدم خوب بوده تا الان
نقل قول:
شما تو چه سایزی دیدی که میگی کیفیت ش خوبه ؟
اتفاقا هرچی این سریال خوب باشه کیفیت اون در حد معمولی هست خوب نیست این همه خرج
تعجب میکنم چرا کیفیت این سریال اچ دی نیست این کار اگه بره رو انتن خیلی کیفیت بدی
داره حتی فرمت دی وی دی هم نیست میشه گفت اس وی سی دی در این حد
خوب ما هم نیم ساعت پیش گرفتیم ببینیم این پک چجورهنقل قول:
============
دیگه چی میخوای ؟نقل قول:
اینجا ایرانه هالیوود نیست همین dvd شم خیلی ترکوندن برای اولین بار دادن بیرون
دوستان انشالله تا چند وقت دیگه میگن چرا کیفیتش FULL HD نیست کیفیت پایینی داره اخه تا الان هر چی فیلم ایرانی امده همه FULL HD بوده این یکی متاسفانه روی DVD عرضه شده با کیفیت پایین
ولی انصافا این پک قشنگ بود من که خندیدم
میگم این پک چقدر الفاظ .... داشت :دی
یه جاش برزو گفت سلامتی دیوار که مرد و نامرد بهش تکیه میدن,بلد در اومد گفت اون ماله جایه دیگس:دی
اون قسمتی که بابای اتی میاد میگه حالا بابای این بچه کیه تا جایی که هی میگه کیه خیلی باحاله...
نقل قول:
تا حالا وی سی دی پلیر دیدی؟
تا حالا استان های دور افتاده و محروم رفتی؟
تا حالا تلوزیون 14 اینچ که کارگرا توش سریال میبینن دیدی؟
بزرگ تر فکر کن رفیق :46:
کاملا موافقم.....متاسافنه گاهی ماها تی وی های کوچیکتر رو فراموش میکنیم....نقل قول:
تا حالا وی سی دی پلیر دیدی؟
تا حالا استان های دور افتاده و محروم رفتی؟
تا حالا تلوزیون 14 اینچ که کارگرا توش سریال میبینن دیدی؟
بزرگ تر فکر کن رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش هم شاید اینه که مثلا وقتی من و کل فک و فامیل هام دیگه 42 ها رو میذاریم تو اتاقامون و 50 نصب میکنیم تو خونه،فک میکنیم که خوب بقیه دیگه حداقل 40 رو دارن!!!
به ظنرم کیفیت سریال پایینه،و باید توی دو نسخه ی سی دی و دی وی دی عرضه بشه که کیفیت دی وی دی خیلی بالاتر باشه!!(نمیدوم دی وی دیش رو تاحالا ندیدم که چقد کیفیت داره!!
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
راستی،
دو تا جمله به دلم خیلی نشست:
توی ایران اداره ها کی باز میشن؟!
اداره که ساعت 7 صبح بازن،ولی کارمند ها کی میان ....!!!!
قسمت دومش هم یادم رفت...تو سیدی اخر بود کسی میدونه چی بود؟!!!
مثلا قرار بود با اومدن بلوتوس روند سریال بهتر و جذاب تر شه...اما به نظرم پک 7 و 8 خیلی ضعیف بود...مخصوصا 8...سکانس های بلوتوس هم خیلی خسته کننده س!
این پک تیکه های سیا30 زیادی داشت: دی
نمونه ش هیچکی توی زندان نوشتن بلد نبود مستشار سابق گفت...
و کلی دیگه
خوب بود در کل
نقل قول:
این پک تیکه های سیا30 زیادی داشت: دی
نمونه ش هیچکی توی زندان نوشتن بلد نبود مستشار سابق گفت...
و کلی دیگه
خوب بود در کل
آ
افرین...همین....اینکه گفت خاک تو سر این دربار که یه مشت بیسواد دورش جمع شدن!!!(دقیقش رو یادم نیست ولی دیگه خیلی تابلو بود چی گفت!!!)
والا ما مثل شما مرفه بی درد نیستیم:31: تو 21 اینچ دیدم:27:نقل قول:
قبلا cdش تو 21 کیفیتش خوب نبود ولی ایندفعه که dvd اونو خریدم کاملا تغییر کیفیتش محسوس بود و خیلی خیلی از cd بهتر بود
آره یه جاش که مستشار گفت:نقل قول:
راه یونان از شمال میگذرد :27:
(راه قدس از کربلا میگذرد):31:
تو قسمت 22 اونجای که بلوتوس گفت مستشار دقیقا کجات می سوزه ..خیلی باحال بود....
در کل این پک طنزش خیلی باحال بود.حرفهای 30 یا 30شونهم که خیلی تابلو بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد رو تی وی نرفت وگرنه بیشترش سانسوز می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت خوابیدنشون کنار هم و تصویر از بالا شبیه سریال های پاورچین و شب های برره بود که هی میخوابیدن کنار هم:دی
همدم : این 2 تبهکار به جنایتشان اعتراف کردن. مدارکشان هم موجود است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا هم اون تاریخ نویسه گفتش که شماها یه دروغی رو هی تکرار میکنید تا جایی که خودتون هم باورتون میشه.
خیلی حرف قشنگی بود
به به به به .تایپیک باز شده.تبریک تبریک. اقا اصلا اون کیه کیییییییییییییییییییییه کییییییییه که یه کاری میکنه تایپیکو ببندن؟نکن اقا نکن.
یه مسئله ای که میخواستم بگم اینه که قبول دارم کیفیت فنی این سریال چندان مطلوب نیست ولی بعضی از ایرادا رو نباید تا اخر فیلمو ندیدیم بگیریم.مثلا اینکه مستشار ازلب تاپی که باتریش تمومیده استفاده میکنه.خوب مدیری کسی نیست که همچین سوتی ای بده.حتما اگه تا اخرشو ببینیم این قضیه حل میشه.چون این قضیه خیلی تابلو بود و همه متوجه شدن پس حتما مدیری اخر سر این قضیه رو هم حل میکنه.
نکته بینی خوبه اما صبر بهتره.:11:
حتما مستشار باتری زاپاس داشته
فقط اونجاش که ابتر هی می گفت پدر این بچه کیه باحال بود..........
حالا پر این بچه کی هست........!؟ :31:
سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم.
چرا کیفیت دی وی دیش بهتره؟
دوما مگه دی وی دی هایی که به صورت ارجینال پر می شن 120 دقیقه ای نیست؟پس چطوری 135 دقیقه رو زدن رو یه دی وی دی؟
خب به دلیل ظرفیت بیشتری که دی وی دی داره کیفیت بهتری هم میتونه داشته باشهنقل قول:
مث بلوری یا اچ دی دی وی دی که کیفیتشون از دی وی دی هم بیشتره
بیشتر از 120دقیقه هم میشه
به طور مثال BATMAN BEGINS 140 دقیقه زمانشه که تمامش تو یه دیسک با حداکثر کیفیت ممکن واسه دی وی دی آورده شده.
کیفیت قهوه تلخ هم که زیاد بالا نیست درقبال نمونه های مشابه خارجیش ولی خب راضی کنندست
من از این سه قسمتش واقعاً خوشم امد. واقعاً قشنگ شده
افلاین خدا بگم چیکارت کنه از قست 1 تا 24 امروز دانلود شد حالا از نظر شرعی حکمش چیه ؟؟ من که دانلود نکردم خودش دانلود شده امیدوارم مدیری حلال کنه؟ :27:
از نظر شرعی و غیر شرعی اگر مجدد این تاپیک قفل بشه ، خودم میام حلالت می کنم تو محلول ! :21:نقل قول:
تو پک 7 بلوتوث(از اونجا که همه رو سیاه میکنه) یه تیکه ی باحال انداخت:
خیلی بده که یک مرد دچار سردرگمی تاریخی بشه.ما روزی نبوده که تاریخ رو تغییر ندهیم!
به...داش حمید با اواتار حبیب جان اومد......
این پک بهترین پک بو.دش تقریبا.....خیلی باحال بود...من که کیف کردم....این دختره که عاشق کیانوش شده رو هم خیلی دوسش دارم ولی اسمش رو نمیدونم!!!من خیلی خوشم میاد از این دختره!!!
سحر جعفری جوزانی!نقل قول:
دختر کارگردان معروف
مدیری خودشو خجالت داده تو تیتراژ اسم شیدا رو هم اورده !!!!!!!!!!!!
شیدا کیه ؟ کییییییییییییییییه؟:دی
شیدا دیگه کیه؟! میشه توضیح بدی؟
سحر جعفری جوزانی؟! ایول خوشم اومد داداشی....
اولین خواننده آهنگ امشب شب مهتابهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال
روشنایی توی مکانایی که داستان سریال توشون اتفاق میفته(توی شب) تا حالا دیدید که با چی تامین میشه؟
چراغ گذاشتن یا 200سال پیش هم برق داشتن؟:دی
من خودم تا حالا دقت نکردم ببینم
من 3 قسمت اول رو دیدم . با احترام خیلی مزخرف بود ! بقیه اش رو به بهبود میره یا همین روند رو طی میکنه ؟
یه نظر من قسمتهای اولش زیاد جالب نیست! بعدش خوب میشه.نقل قول:
خیلی مثل 90 قسمتی های قبلشیه ولی خودش که گفته روی این خیلی بیشتر کار کرده و به نظر منم این یکی بهتر از بقیه س.
امروز توفیق نصیب شد قسمتی از برره رو دیدم. خیلی جالب تر بود! (البته فعلا که قسمت ۲۲ رو دیدم تیکه حرف سی یا عدد ۳۰ بیشتر داشت قوه تلخ)نقل قول:
یه نظر من قسمتهای اولش زیاد جالب نیست! بعدش خوب میشه.
خیلی مثل 90 قسمتی های قبلشیه ولی خودش که گفته روی این خیلی بیشتر کار کرده و به نظر منم این یکی بهتر از بقیه س.
وای چقد خندیدم :39: - اونجا که مستشار و اون زندانیه رفتن بیرون بعد اومدن مو هاشون سیخ شده بود شدید حال کردم . چه اهنگیم میزد - :16::16::16:- واقعا این پک هم مثله بقیه شاهکار بود - (با اینکه هنوز 24 رو ندیدم) - اونجا هم که بلد برای اولین بار حرمت شکوند و بهبرزو خانه سپه سالار هم گفت پددر سوخته خیلی حال کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - همونطور که میبینید نقش بلوتوث تازه داره جا میوفته و زیبا میشه - (قابل توجه دوستان کارشناس و پیشگو:2: )
.
در کل عالی بود:40:
دوست عزیز اگه با همین طرز فکر و نظر قبلی بخواید بقیه سریال رو ببینید حتما بقیه ی قسمت ها هم براتون همین مزخرفی میشه که دیدید !نقل قول:
پک های یک و دو از نظر طنز زیاد جالب نیستند ، البته کل اینکار از نظر طنز ضعیف شده ولی اون دو پک بیشتر !
به نظر من باید به این سریال بیشتر به عنوان یه کار اجتماعی نگاه کنید تا یه کار طنز ... !
دو کجاش بد بود ؟نقل قول:
پک های یک و دو از نظر طنز زیاد جالب نیستند ، البته کل اینکار از نظر طنز ضعیف شده ولی اون دو پک بیشتر !
اونجایی که زلزله اومد خیلی خفن بود :دی کــــــــــیه :دی
میگم توی قسمت 15 ، اونجایی که جهانگیر با کاترین میان تو که بشینند یه آهنگی میذاره ، کسی میدونه اسم اون آهنگ چیه ؟
همه دیگه اینجورین!!!!نقل قول:
من 3 قسمت اول رو دیدم . با احترام خیلی مزخرف بود ! بقیه اش رو به بهبود میره یا همین روند رو طی میکنه ؟
مثلا تو ببره هم یکی دو قسمت اولش همون تو زندان بود که کیاونوش داشت با قاشق زندون رو میکند و اخر سر از اتاق رئیس زندان در اورد!!!
در مورد شیدا هم تحقیق کردم خودم..ایشون نویسنده و تنظیم کننده ی شب مهتاب هم بودن....
حقیقتا من فقط از فروهر شنیده بودمش و این مهران مدیری!!