سلام
از تمام کسانی که سوال من رو در مورد سری F12 سونی دادند
یا
در موردش اطلاعاتشون رو در اختیار سایرین قرار دادند متشکرم.
سلام
از تمام کسانی که سوال من رو در مورد سری F12 سونی دادند
یا
در موردش اطلاعاتشون رو در اختیار سایرین قرار دادند متشکرم.
سلام...من ديگه تصميم رو گرفته بودم كه sony vaio f123fx/b رو امروز بخرم...
اما به دلايل زير حالم گرفته شد...
لطفا يك لپ تاپ خوب تا 1600 معرفي كنيد(ترجيحا" سوني البته اگر سوني نبود هم عيبي نداره ها):13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5217734&postcount=294
اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین.
میدونی یعنی چی!؟
یعنی وقتی بازی رو اجرا کردی یکی دو دقیقه حالشو میبری بعدش دما میره بالا ، آپدیت وارد عمل میشه ، بعد گندش درمیاد!
میدونی به چی دارم فکر میکنم! آره باید مراقب باشم زیادی فوت نکنم چون هارد از یک حدی نباید خنکتر بشه!
متاسفم خنکشم بکنم بی فایدست چون مهم دمای هسته ی CPU ، GPU و Chipset هستش!
از همه ی اینها گذشته
جای تاسف که به خودم زحمت نمیدم دو صفحه از این پست رو بخونم.اونوقت اینهمه سوال تکراری نمی پرسیدم.
از خودم خواهشمندم ... ببخشید استدعا دارم اول یکمی به خودم زحمت بدم بعد از بقیه توقع کنم!(اینو همیشه به خودم میگم)
وقتی به خودم زحمت ندم P 3 0 W O R L D اینجوری میشه!
در پایان به خودم میگم ببخشید!
فکر نمیکنی لپتاپه ویروسی شده!!!نقل قول:
VPC-F115FMنقل قول:
- Processor: Intel Core i7 I7-720QM / 1.6 GHz ( Quad-Core )
- Memory: 6 GB / 8 GB (max)
- Hard Drive: 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
- Removable Storage: None
- Display Type: 16.4 in TFT active matrix
میتونی از سریه EA و EB بخرینقل قول:
دوستمن به نظر من اگه میخوای برای بازی هم کم نیاره برو سراغ n61jq ایسوزنقل قول:
میتونی رمشم ببری بالا قیمتش 1400 با رم 4 گیگ هستش
i7 720
5730 ati
640 gb
4 gig 1333
مدل خوبیه
جوابتم تو اون تاپیک دادم
مدل هایی که آخرش پسوند FX داره ساخت چین هست این مدلم ساخت چین هستنقل قول:
اگه بازی واسط مهمتره با این قیمت مینونی گزینه های بهتری از برند های دیگه انتخاب کنی اگه نه زیاد اهلش نیستی مناسبترین گزینه هست
نقل قول:
فروشش تازه شروع شده اطلاعاتی در موردش ندارید . نظری . انتقادی البته از روی امکاناتی که توی سایتش نام برده ه چون هنوز وارد بازار ما نشده کسی داشته باشه
اینا رو به شما می گم،ولی می دونم که عمرا(امرا) فرجی بشه!نقل قول:
بارها پرسیدن بارها گفتیم ,لینک دادیم،از اول هم بنا بر جمع آوری نبوده،نمی دونم شما چی می گی!حتما شما از عوامل داخلی سونی هستی و از سیاست های کلان سونی خبر داری!!
ما که F115 داریم،داغ که نمی کنه هیچی,حتی بعضی وقتا می ترسم خراب شده که هیچ صدایی و گرمایی ازش نمیاد،البته تو بازی اینجوری نیست،مثلا وقتی GTA IV رو اجرا می کنم،گرم میشه که عادی هست
در ضمن در کل طول بازی هم حالشو می برم.
شما هم خواستی فوت کنی مواظب باش به جاهای دیگه فشار نیاد
[QUOTE=zaeimian;5217877]اینارو دارم به خودم میگم بلکه فرجی بشه!!!
امیدوارم دیگه در مورد خرید سری F11 سونی سوالی نپرسم!
به چه زبونی بگن سری F11 سونی مشکل داغ کردن داره.
هم درموردش مطلب ها گفته شد هم مدرک معتبر ارائه شد.
فروشنده های داخلی هم این رو فهمیدن قبل از اینکه گندش دراد سری F12 اوردن!(چون روشون گارانتی میدن) تازه معلوم نیست سری جدید چطوری باشه(بعدن گندش در میاد)
کاملا رد میشه
طرف لپ تاپش مشکل داره میاد میگه سریه F مشکل دارن مثل اینه من 22 سالم مشکلی داشته باشم بیام بگم همه پسر ها 22 ساله مشکل دارن
با با 5 ساله لپ تاپ میفروشیم هنوز یکی مشکل شما رو گزارش نداده به این حالت یکی اومده گفته سریه f خریدم بدرد نمی خوره بعد میگه فیلم full hd نیمتونم ببینم نشون نمیده آخه این چه ربطی به برند لپ تاپ یا مدلش داره f115 زیره دستمه سامسونگ 8 سال پیشم دارم یکی از این مشکلاتی که میان میگن نداره طرف تخصص نداره یک کدک نصب کنه میاد میگه سریه F کلا بدرد نیمخوره یک مشتری اومده بود لپ تاپ دلش رو پس بده میگفت کنده هنگ میکنه گفتم بیارش دیدم 2 تا آنتی ویروس با هم نصب کرده با یک آنتی مالواره که سرویسشم فعلاله
فروم هارو بخونید یکی گفته لپ تاپ دل مشکل گرما داره یکی گفته n61jq داغ میکنه یکی گفته msi نخرید که مشکل حرارت زیاد داره
این یک چیزه طبیعی هست که بدسته خودتون حل میشه میتونید خنک کننده بگیرید دمایه اتاق رو مدیریت کنید این مشکلاتم که این روز ها داغ هست زمستان که بیاد دیگه این مشکلات کم میشه
نقل قول:
من نمی دونم این داغ کردن رو کی گفته ؟ خوبه همین چند وقت پیش عکس های مربوط به دمای نوت بوک ها رو گذاشتم! در ضمن این رو هم بدونید که اگر لپتاپ مشکل داغ شدن زیاد داشته باشه با آپدیت بایوس مشکل داغ شدن حل نمی شه !!!! ( پس مشکل داغ شدن نبوده ..... بلکه مدیریت لپتاپ در دماهای بالا بوده ، مثلا اگر دما به حدود 95 درجه برسه ( سی پی یو ) نوت بوک Hibernate بشه ... همین.
خوب یک بار دیگه این عکس ها رو میزارم ! :
سری F با گرافیک 330 و MAX load
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده های معومولی :
مدل دل 1558 :
مدل CW با گرافیک 330
HP DV6
توشیبا A660 با پردازنده core i 3 330 و گرافیک 330M
ممنون که جواب دادیدنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید در مورد مدل ها و کانفیگ و قیمت و...؟
گرافیک این دو سری از سری f بالاتره؟
نه عزيز من...آنتي ويروس كاسپر اورجينال 1 ساله خريديم و همون جا روش نصب كرديم...از اين بابت خدا رو شكر خيالم راحته:31:نقل قول:
سري f12 كه مثلا مشكلات حرارتي رو حل كرده و نويز هم نداره وضعش اينه...اون وقت شما داري ما رو مي فرستي f11نقل قول:
ممنون از راهنماييت....ببين يه لينكي بچه ها دادن كه وضعيت كارت گرافيك هاي لپ تاپ هاي مختلف رو بررسي كرده...لطفا يه توضيحي بده كه تو اون نمودار سبز و قرمز و .... چيه و كارت اين مدل asus در كدام رده بندي است؟نقل قول:
[QUOTE=enriquefk2;5218369]نقل قول:
من رو هر نوع كامپيوتر و لپ تاپي كه شما فكرشم نمي توني بكني با آخرين ورژن برنامه vlc player كه يكي از قوي ترين ها در نوع خودش هست اين كليپ و ديگر كليپ هاي مشابه رو با بهترين بازده اجرا كردم...اما نمي دونم چرا نوبت به اين لپ تاپ كه مي رسه در حالي كه اين برنامه رو نصب و جديدترين كدك ها رو هم نصب كرديم تخصص نداريم يه كدك نصب كنيم....
سلام
biostar عزیز اول بخاطر مطالب مفیدت ممنونم
اما باید بگم:
تصاویری که در مورد دمای لپ تاپ گذاشتی مربوط به شرایط آزمایشگاهی هستش.
تو خود اون تصاویر نوشته: Room Temprature 22.6C
فکرشو بکن وقتی لپ تاپ رو میزاری روی پاهات چه اتفاقی میوفته!
__________________________________________________ _____________
پیشنهاد میکنم دیگه درمورد F11 صحبت نکنیم برسیم به F12
سلامنقل قول:
شماکه 5 ساله فروشنده ای میشه بگی
اولا چرا سری F11 دیگه تولید نمیشه؟:13:
ثانیا فرق سری F12 با F11 چی هستش؟:13:
بگذریم:20:
چه مدل هایی از سری F12 توی ایران اومده و از کجا میشه تهیه کرد؟قیمتشون چقدر هست؟
لطفا مدل هایی با امکانات زیر معرفی کنید.
GPU 330
LCD Full HD
HDD 7200 rpm
Made In USA
نقل قول:
سایز فونت را کوچیک و استاندارد کنی ممنون میشم چون اذیت میکنه ....
شرایط آزمایشگاهی نیست ، شرایط امتحان هست ، شرایطی که هم مدل دل و هم اچ پی و هم توشیبا در همون شرایط قرار گرفتن و تست شدن. پس برای مقایسه کاملا می تونه ملاک باشه ، این تست زمانی غیر معتبر بود که شریاط ذکر نمی شد !
لپتاپ را زیاد روی پام گذاشتم ! اتفاقی نیفتاد :31: در ضمن این نکته هم باید در نظر گرفت که نوت بوک های 15.6 و 16.4 اینچی معمولا برای قرار دادن روی پا طراحی نشدن و بیشتر برای پشت میز گذاشتن هستند.
من هم پیشنهاد می کنم که کلا این بحث که داره تاپیک را به حاشیه می بره بی خیال بشیم و به کارمون برسیم.:31:
نقل قول:
مدل های سری F11 و f12 تفاوت خاصی ندارند و شرکت ها معمولا برای احیا و حفظ بازار تغییر اسم + حل قسمتی از مشکل ها این کار رو انجام میدن.....
کلا برای اجرای هر بازی شما حداقل به 22fps نیاز دارید تا بتونید از اجرای بازی لذت ببرید و کندی تصویر را احساس نکنی ، حالا هر چی این مقدار بیشتر باشه ، بازی با جزییات و جلوه های گرافیکی بهتر و بیشتری اجرا میشه.
اما زیر 22 فریم واقعا عذاب آور خواهد بود.
در مورد پخش فیلم فول اچ دی هم باید بگم که من با نوت بوک F 11 DGX حدود 2 ساعت فیلم فول اچ دی را بدون هیچ مشکلی تماشا کردم ، باید قبول کنید که مشکل نرم افزاریست و 90 درصد از ویندوز شاهکار ماکروسافت !
دوستان عزیز ، کاربران محترم
این تاپیک محل دریافت مشاوره خرید هست ، کسانی که میخوان در مورد برند و سابقه خرید و اطلاعات پس از خرید بحث کنن فقط و فقط اینجا :
و آن هم در تاپیک مخصوص هر برند ، اینطور مسائل رو به بخش مشاوره وارد نکنید ، هم باعث سردرگمی و هم باعث بر هم زدن نظم تالار میشود .
استفاده از فونت و سایز مناسب هم باعث میشه بقیه کاربران تمایل بیشتری به خواندن و پاسخ دادن مطالب شما داشته باشن ، تکرار این عمل به ناچار موجب حذف پست های شما خواهد شد .
با تشکر
تشخیص این که کدوم پست و موارد مشابه باید حذف بشه بر عهده شما نیست دوست عزیز ، تذکر رو به همه دادمنقل قول:
از 2000 پست ، نصف بیشترش کاملا بی ربط به موضوعه کلیش هم خاله زنکه
هیچکدوم پاک نشد به ما که رسید پاک شد.
چرا به جای تذکر دادن به بعضی ها پست منو پاک می کنید!
در زمن 90% مطالب نوشته شده در پست حذف شده کاملا مربوط به موضوع بود.خیلی هم مفید بود.
خوشتون نمیاد دیگه اطلاعات ندم
براتون هم متاسفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطالب مفید بود ولی جای اونها اینجا نیست ، هر مطلبی در بخش مربوط به خودش باید نوشته بشه ، اگر زحمت میکشید و چیزی به بقیه یاد میدین لطف کنید صحیح این کار رو انجام بدید .
تو این هفته بیش از هزار نفر برای من تاسف خوردن ، شما هم اضافه شدید ، ممنون
دیگه لطفا در مورد این قضیه بحثی نباشه ، توضیح کامل داده شد .
هر مطلبی در تالار و تاپیک درست عنوان بشه
با تشکر
[QUOTE=zaeimian;5220305]سلام
شماکه 5 ساله فروشنده ای میشه بگی
اولا چرا سری F11 دیگه تولید نمیشه؟:13:
ثانیا فرق سری F12 با F11 چی هستش؟:13:
بگذریم:20:
بچه جون من اهل کل کل نیستم اگه سوالی داری درست بیان کن اگه نداری هم وقت بقیه رو با این حرف ها که میگی به من فرق این 2تا چیه بعد هم میگی بگذریم هدر نده اگه میخوای فرقشون رو بدونی درست سوال کن اگه هم خودت میدونی و میخوای تنه بزنی به من که مثلا من نمیدونم جاش اینجا نیست این کارا کسایی که میان اینجا ارزششون بشتر از اینه که کل کل بیهوه شما رو با من ببینند دیگه هم در این موارد حاشیه ای پست نمیزنم
من خودم از همه کسایی که این تایپیک رو مشاهده میکردند واسه خرید بهتر و مشاوره و راهنمایی از اینکه با پست بی ربطم هم حوصله شون رو سر بردم هم تایپیک یکم منحرف شد معذرت میخوام
---------- Post added at 04:49 AM ---------- Previous post was at 04:49 AM ----------
سلامنقل قول:
salazarsnape جان آره گرافیک خیلی خوبی دارن از سریه F هم بهتره گرافیکش
بودجه مورد نظرت رو بیان کن تا بیشتر راهنماییت کنم
لطف کردید جواب دادیدنقل قول:
سقف بودجه من1.600تا1.700 هستش
1-روزنامه ی خراسان - ویژه نامه ی بایت شماره 131 صفحه 5 مورخ چهارشنبه 1389/04/30
پيشنهادهفته
لپتاپها را پس نميگيريم
مشکل لپتاپهاي داغ سوني
حتما در روزهاي اخير خبر مربوط به مشکل لپتاپهاي شرکت سوني را شنيدهايد.
داغ شدن بيش از حد سريهاي F و C مدل VAIO اين شرکت، باعث شد تا شرکت سوني خبري را مبني بر تعويض اين لپتاپها منتشر کند اما چيزي نگذشت که شرکت مذکور خبر منتشر شده را تکذيب کرده و از ارائه نرمافزاري جهت رفع عيب مذکور خبر دهد.
گفته ميشود مشکل بهوجود آمده ناشي از عملکرد نادرست سيستم داخلي تنظيم دماي اين لپتاپها بوده است.
بسياري از کارشناسان دليل اصلي اين مشکل را استفاده از باتريهاي نامرغوبي ميدانند که انحصار آنها در سالهاي اخير در اختيار کشور چين قرار گرفته است.
[HTML]http://www.khorasannews.com/Page.aspx?pageid=29&type=7&year=1389&month=4&day=3 0 [/HTML]
2-سایت رسمی سونی 06/30/2010
Dear Sony customers,
Sony takes pride in the quality of its products. Recently, we became aware of a potential issue affecting certain units within the VPCF11 and VPCCW2 series of notebook PCs.
In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.
If you have one of the VPCF11 or VPCCW2 series models, Sony recommends that you download and install a firmware update specifically designed to prevent the potential overheating symptom.
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! اما خود سونی داره میگه خطر سوختگی در حد دفورمه شدن کیبورد و بدنه[HTML]
در آخر هم نگفته رفع عیب. گفته جلوگیری و ممانعت از سوختن(لپتاپ قبل از سوختکی هایبرنیت میشه)
http://esupport.sony.com/perl/news-item.pl?news_id=401&template_id=1®ion_id=1
[/HTML]
حالا من کل کل میکنم یا بعضی ها بجای مشاوره ، دوست دارن لجبازی کنن؟
امیدوارم بجای حذف پستهام به بعضی ها تذکر داده بشه!
راستی سری EC توی ایران نیست؟
حرف شما سر این بود که سونی گفته لپ تاپ ها رو جمع می کنه،حالا وقتی لینک از خود سایت سونی بهت دادیم،کم آوردی و رو تغییر حالت کیبورد مانور می دینقل قول:
خوبه لینک این خبر رو هم خودم واست گذاشتم
شما که خوندی حتما می دونی که rare که سونی گفته یعنی چی؟
یعنی از چند میلیون لپ تاپ فروخته شده،فقط تا حالا 39 لپ تاپ این مشکل واسش پیش اومده،فقط 39 تا،اونوقت سونی داره این پشتیبانی رو می کنه
لپ تاپ های دیگه روزانه 39 تاشون روشن نمی شه
اینم به خاطر اینه که Sony takes pride in the quality of its products
دل یا اچ پی یا ... نیست که اهمیتی نداشته باشه واسش
شما اگه نمی خوای مشاوره بگیری یا بدی،لطفا این قدر اطلاعات منحرف نده
یا برو بگرد دوباره یه چیزی پیدا کن بگو!!!
من معنی این جمله رو firmware update specifically designed to prevent the potential overheating symptom جلوگیری از افزایش دمای سیستم میدونم،حالا شما چه جوری جلوگیری از سوختگی میدونی،مثل دیگر منطق هات میمونه
از بقیه هم معذرت می خوام
1-من هیچوقت نگفتم سونی قراره لپتاپ ها رو جمع کنه در این مورد من گفتم:
پست شماره 1963
سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین
2-میشه بگید منبع این خبر کجاست (مدرک معتبر که برای خودتون قابل استناد باشه هم می پذیرم)
نقل قول:
از چند میلیون لپ تاپ فروخته شده،فقط تا حالا 39 لپ تاپ این مشکل واسش پیش اومده،فقط 39 تا،اونوقت سونی داره این پشتیبانی رو می کنه
لپ تاپ های دیگه روزانه 39 تاشون روشن نمی شه
3-حالا شما که انگلیسیت خوبه به من بگو ببینم معنی این چی میشه
In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.
بجای معذرت خاهی از دیگران دست از لجبازی بردارید.:41::41::41:
چرا لپ تاپ های جدید فقط یه تعداد انگشت شمار USB 3 دارن؟
به نظرتون USB 3 کی رایج میشه؟
واقعا که!
به جای بحث ها و دعواهای تکراری
اگه واقعا چیزی میدونین جواب من بدبخت رو بدید:19:
به نظر من تا سال دیگهنقل قول:
اونم با اومدن فلش های یو اس بی 3 و هارد های اکسترنال و گرافیک های اکسترنال .
بعضی از دوستان هم اعتقاد دارند که تا چند سال اینده مثلا 3 الی 4 سال رایج نمیشه ولی به نظر من تا سال آینده . ( نظر شخصی )
موفق باشید
mamsana و zaeimian جان سلام
من از بحث شیرین بین شما این رو با اجازتون خلاصه میکنم
جدیدن شرکت سونی اعلام کرده که برخی از سری های این لپ تاپ ها با نام وایو مشکل دارند. مشکل گرم شدن بیش از حد که باعث تخریب منابع سیستم میشه
در ادامه این شرکت اعلام میکنه که افرادی که این لپ تاپ ها استفاده میکنند بایوس جدید ی که برای این سری ها اومده رو نصب کنند و بایوس یا بایاس سیستمشون رو بروز کنند . اون طوری که به نظر میرسه این بایوس کارش اینه که قسمت مدیریت گرامایی سیستم رو بر عهده بگیره . ولی میشه شک کرد که ممکنه چون تعداد زیادی از این لپ تاپ ها به فروش رسیده و شرکت توانایی تحمیل همچین ضرری رو نداره که بخواد همه رو جمع کنه گفته بروز کنید و این سوال پیش میاد که آیا سونی واقعا خواسته پشتیبانی نکنه یا اینکه راست میگه.
خوبه بدونید سونی از بین تمامی شرکت های مطرح دنیا که همچین محصولاتی برای فروش داره به بدترین پشتیبانی معروفه. پس اگر کسی بخواد شک کنه میشه بهش حق داد.
ضمنا حالا که خود شرکت میگه ممکنه تو بعضی از این لپ تاپ ها این مشکل پیش بیاد و ما بقی مدل های هم سان اکثرا مشکل ندارند مثل خرید هندونه در بسته میمونه ( انگار ) . به شخصه میرم سراق مدل های دیگه و ریسک نمیکنم چون خود شرکت هم یه جای کارش میلنگه و الا این همه حدس و گمان شبح شبحه پیش نمیومد .
ولی ما کلی از کسانی رو داشتیم که اینجا از این برند و مدل های یاد شده در اون لیست استفاده میکنند و مشکلی گزارش ندادند.
این که ممکنه تک و توک این مشکل پیش بیاد یک نقص و عیب برای اون برند به حساب میاد یعنی یک امتیاز منفی تاریخی.
راستی جو اینجا نا به سامان داره میشه و این بحث کاربران رو که قصد خرید داند رو اذییت میکنه( حالا هدف هر چی که میخواد باشه).
اولا از بقیه معذرت می خوام به یخاطر اینکه وقتشون رو با بحث های بیهوده می گیرم ولی مجبورمنقل قول:
ثانیاشما قبلا گفته بودید:ول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!و جواب دید که مگر شما در سونی نفوذ دارید که از سیاست هاش خیر دارید،تازه هیچ وقت خبری رسمی بر جمع آوری نبوده و چند تا سایت که بالاخره مثل شما در همه جا هست دیگه این خبر رو دادن،که سونی تکذیب کرد
در مورد پایین اومدن سرعت هم بگم،من کردم،هیچ فرقی بین الانبا قبل از آپدیت نیست،شما نمی دونم چه جوری کشف کردی،شاید ذهنی!!
اون خبر رو هم مثل شما از سایت های غیر رسمی دیده بودم
و اما در مورد انگلیسی:
من معنی این جمله رو In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.در خلاصه فکر کنم این باشه:
که به دلیل بالا رفتن دما امکان تغییر قیافه کیبورد و حتی امکان سوختگی هم هست این چه ربطی به جلوگیری از سوختگی داره!!؟؟؟
حالا اگه شما معنی این جمله رو جلوگیری از سوختگی میدونی می فهم که واقعا داشتم وقتم رو با حرف زدن با شما تلف می کردم.چون شما گفتید که سونی آپدیت رو واسه جلوگیری از سوختگی گذاشته و نه بالا رفتن دما که ما گشتیم و چیزی پیدا نکردیم،شاید واقعا از سیاست های سونی خبر دارید!!
به قول فردوسی پور بگردید دوباره یه چیزی واسه مغالطه کردن پیدا کنید!!!
من که دیگه جواب شما رو نمی دم چون تابلو شده قصدتون!!
از Pami و بقیه هم معذرت می خوام که فروم داره به هم میریزه!!!:40::40::40::40::40::40:
پس چرا الان تقریباً هیچ کدوم از لپ تاپ ها USB 3 را ساپورت نمیکنند؟نقل قول:
بخاطر این میپرسم که میخوام یه لپ تاپ بخرم که تا چند سال جوابگوی نیازهام باشه.
نقل قول:
بودجتون چقدره؟
در حال حاظر تو این تاپیک بهترین انتخاب n61jq هست از ایسوز که یو اس بی 3 هم داره و بلو ری هم داره.
موفق باشید
بودجه حدود 2 تومننقل قول:
چیزی که الان مد نظر خودمه Vaio F127 هست که میشه گفت از همه نظر کامله.
میخوام Full HD و 16 اینچ باشه.که مثل اینکه مدلی که شما معرفی کردید Full HD نیست.
مدل دیگه ای با این مشخصات هست؟
ممنون.
نقل قول:
من تا 3 ماه پیش ایسوس داشتم ، تکنولوژی ساخت بردش رو سرچ کنی مبینی که تکنولوژی PC
داغ میکنه که کولر اسپسلیت نمیتونه خنکش کنه
تو سایت notebook review هم در رابطش می تونی بخونی
از هرتعمیرکار لپ تاپ هم بپرسی بت میگن خیلی کیفیت نداره
چون اسوس سودش و ریبیت خوبه فرونده ها میرن دنبالش
به نظر من اچ پی توشیبا یا سونی رو بگیر
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
نقل قول:
F127 مگه تو ایران اومده ، مانیتورش FULL HD va RGB Adobe 100% کانفیگش خیلی خداست مجهز به بلوری رایتر است ،
تو سایت گیمودزو نوشته بور سونی تو سری جدید سونی بجای چیپ شمالی از یک سو پیو دیگه استفاده کرده که سرعت خیلی خیلی بالا میبره
الته این مدل از 127 خوبه
VPC-F127HG/B
Specs: Core i7 1.73GHz (quad-core) processor; 8GB RAM; 16.4-inch display; Nvidia GeForce GT 330M graphics; 640GB HDD; Blu-ray writer; Windows 7 Ultimate
: 16.4" wide (Full HD: 1920 x 1080) TFT color display (VAIO Display Premium + Full HD 1080, Adobe RGB 100% coverage)
كسي مشخصاتي چيزي از VAIO EB 1 CTO داره؟؟ Reviewاي چيزي نيست ازش؟ باتريش چطوريه؟
نه فول اچ دی نیستنقل قول:
این 127 هم هم انتخابی خوبی هست.
من خیلی وقته زیاد پیگیر نبودم به خاطر کنکور . به همین دلیل بهتره از بقیه دوستان بپرسید
موفق باشید
این لینکشهنقل قول:
من تا 3 ماه پیش ایسوس داشتم ، تکنولوژی ساخت بردش رو سرچ کنی مبینی که تکنولوژی PC
داغ میکنه که کولر اسپسلیت نمیتونه خنکش کنه
تو سایت notebook review هم در رابطش می تونی بخونی
از هرتعمیرکار لپ تاپ هم بپرسی بت میگن خیلی کیفیت نداره
چون اسوس سودش و ریبیت خوبه فرونده ها میرن دنبالش
ایسوز تا اونجایی که من میدونم به مادربرداش معروفه و در مورد گرما نمیدونم اولین بارمه میشنومکد:http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-N61JQ.29653.0.html
ایسوز بی کیفیت نیست. دوست عزیز جنس بی کیفیت امار خرابیش زیاده و ایسوز تو یک مقایسه که یک سایت انجام داده بود به همراه توشیبا کمترین آمار خرابی رو داشتن و سونی بیشترین
بیشتر توضیح بدید لطفا. میخوام بدونم
راستی در مورد دما میشه شما تستی از 127 بزارید من میخوام بدونم دما این دو لپ تاپ چقدر فاصله دارند با هم
آخه تا اونجایی که من میدونم گرمای ان 61 ایسوز از اف 115 کمتر بود . ( فکر نکنم زیاد تغییری کرده باشه . فکر میکنم )
لطفا اون جایی که این مطالب رو خوندید رو لینک کنید . موفق باشید
این لینک که گذاشتید به زبان لهستانی است دوست عزیز
در رابطه با مادربرد عادی نیز ممکنه حرف شما درست باشد ولی تکنولوژی تولید و معماری سخت افزار مادربرد لپ تا پ با کامیوتر شخصی فرق می کند در کامپیوتر مادبرد 3 لایه و در لپ تاپ حداقل با توجه به مدل، سایز و برند از 5 لایه شروع می شود
در ارتباط با آمار آرسال به گارانتی معمولا این اطلاعات محرمانه بوده لطفا لینک منبع خود را نام ببرید
در مورد f127 نیز با توجه به اینکه از لحاظ پردازنده این دوستگاه با یکدیگر تفاوت دارند نمی توان قیاس صحیح انجام داد
,کد:http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=49024,43122
تاریخ تولید 720 سه ماهه سوم 2009 و تاریخ تولید 740 سه ماهه سوم سال 2010 می باشد
سلامنقل قول:
شما میتونید به Asus G73 فکر کنید با کانفیگ های متنوعی که داره