تا جایی که من میدونم روی گوشی های گارانتی دار تعدادی آهنگ مجاز بصورت پیش فرض وجود داره!نقل قول:
Printable View
تا جایی که من میدونم روی گوشی های گارانتی دار تعدادی آهنگ مجاز بصورت پیش فرض وجود داره!نقل قول:
دقيقا .. همونطور كه قبلا هم عرض كرده بودم روي گوشي من در حدود يك گيگ و خورده اي آهنگ مجاز بود ... گوشي من = ايكس 6 16 گيگ!نقل قول:
این گوشی مشکل از بابت GPS نداره؟چقدر طول میکشه وصل بشه؟
خدا پدر ومادرت رو بیامرزهنقل قول:
داشتم تا الان خودمو میخوردم
که رفته تو پاچم ولی خیالم راحت شد
گوشی های گارانتی دار اصلی با برچسب سفید رنگ اومدند و برچسب آبی ندارند. ساخت چین هستند. آهنگ های مجاز رو گوشی هستش که این تقریبا معادل عبارت comes with music هستش البته این عبارت بیشتر رو گوشی های قاچاقی وارد کشور بوده که داخل جعبه کدی هستش که میتونی از زمان فعال کردنش بمدت نمی دونم یک یا دوماه بی نهایت آهنگ رایگان دانلود کنی که خوشبختانه این جور چیزا تو کشور تعریف نشدس!
من خودم این گوشی رو خریدم و به دلایلی فروختمش و اگه صفحات قبل قبل این کلوپ رو بگردید توضیحات زیاد و آموزنده دادم. هر مشکلی داشتین در خدمت هستم. دوستانی که تازه خریدن یا تازه میخوان بخرن هر مشکلی داشتن به حد وسع در خدمتم از گوشی گرفته تا جی پی اس و غیره و غیره
نقل قول:
ببخشید منظورتون چیه دوست عزیز؟
یکم واضح تر بنویسید.!:10:
دوستان من سوال دارم
اول اینکه استفاده از gpsهزینه ای هم داره یا نه؟
دوم هم اینکه من اگه بخوام پیغامگیر یا منشی گوشیمو فعال کنم باید چیکار کنم؟
استفاده از GPS هزینه نداره و فقط کافیه که نقشه ها روی گوشیت ذخیره بشهنقل قول:
گوشیت منشی تلفنی نداره اما شما می تونی برنامه منشی نصب کنی
موفق باشی
با گوشیتون بازی میکنین شما؟......پس اینجا رو هم ببینید:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443779[/HTML]
استفاده از جی پی اس هزینه ای نداره و کاملا رایگان و مجزا از اپراتور و سیمکارت و این حرفاس. فقط یه نکته که اگه بخوای از جی پی اس در حالت آن لاین استفاده کنی یعنی برای ایجاد اتصال سریع و 3 ثانیه ای بخخوای از قابلیت آن لاین یا اینترنتی جی پی اس استفاده کنی دراین حالت مقادریری واست هزینه خواهد انداخت! البته اونم اول کانکشن خواهد بود و مقدارش هم ناچیز خواهد بود.نقل قول:
آقایون میخواستم بدونم که دقیقاً پردازنده این گوشی چه مدلی هست اون arm 434 رو خودم میدونم اما وقتی میری تو سایت arm چندین مدل داره که تو قسمت ARM11 بازهم چندین قسمت میشه لطفاً هرکی اطلاعات دقیقی در مورد پردازنده این گوشی داره کمک کنه و آیا پردازنده این گوشی رو میشه اوور کلاک کرد اگه میشه با چه برنامه ای و آیا تاثیری هم دارند تو سرعتش و همچنین میگن که وقتی میخوای گالری عکسو باز کنی حدود 2 هزار سال طول میکشه مگه پردازنده این گوشی با n97 mini یکی نیست و در ضمن میخواستم بدونم که آیا کیفیت ال سی دیش در حد ان 900 هست و اینکه میگن تو روز در حد آشغالی واقعیت یا میشه تحملش کرد چون اونطور که گفتن بدترین ال سی دی نوکیا برای نمایش در روز هست
همه این مطالب رو فقط در مورد مدل 8 گیگ زدم و اصلاً مدل های 16 و 32 برام مهم نیست
لطفاً راهنمایی دقیق بدید
نقل قول:
سلام
پردازنده های رایج arm تویه گوشی های سیمبین بیشتر arm11 و arm9 و arm cortex هستند.....
x6 از پردازنده arm11 بهره میبره با فرکانس 434 مگاهرتز که پردازنده خیلی بدی نیست....
اورکلاک کردن این پردازنده عمومی نیست...چون یه ریسکه....واسه همین کسی عمومیش نکرده.....
البته در یک آزمایش همین پردازنده رو در 5230 تا 800 مگاهرتز آورکلاک کردن و مشکلی پیش نیومده....
ولی الان هم برای باز شدن گالری 2000 سال طول نمیکشه!...من خودم 97 دارم و گالریم با حدود 200 عکس و فیلم بیشتر از 5 ثانیه طول نمیکشه!
ال سی دی X6 هم تاچ خازنی که کیفیا خوب و بالاتری نسبت به N900 داره.....ولی زیر نور خورشید چندان جالب نیست!
1: پردازنده X6,N97,5800 دقیقا این هست:نقل قول:
Family:ARM11
Architecture Version:ARMv6
Core:ARM1136J(F)-S
این پردازنده تا 528MHz فرکانس نورمال هست! یعنی تا 528 اورکلاک حساب نمیشه! و اگه بالاتر برید اورکلاک حساب میشه!
من روشی سراغ ندارم برای اورکلاک، اگه کسی بلده ممنون میشم به منم بگه خیلی دنبالش گشتم!
2:نمایشگر N900 رزولیشنی حدود 60% بالاتر داره و جزئیات بیشتری رو به شما نشون میده!
3: X6 در مقابل نور خورشید حرفی برای گفتن نداره!!
4:سرعت توی گالری هم با کوک قابل حل هست!
دوستان برای شما هم اسپیکرش تو اخرین حد ولوم نویز داره؟
نقل قول:
منظورت از این قسمت چیه من که نفهمیدم کوک یعنی چی ؟؟؟؟؟:18::18::18:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
بعد اونوقت این پردازنده با پردازنده n97 mini فرق میکنه یا نه دقیقاً مشابه هم هستند
یا اینکه چون اون سری n هست از مدل بالاتری ولی با همون فرکانس استفاده کردن ؟؟؟؟؟
کوک کردن یعنی پختن!!! :31:نقل قول:
فرموری که برای -- و کارای دیگه دستکاری شده باشه می شه فرمور کوک شده!
شاد باشین :20:
مثال اون 2 تا رو گفتم! N97 mini هم با اینا یکی هست!نقل قول:
من هفته پیش این گوشی رو به قیمت 330 تومان خریدمنقل قول:
بله کلا صدای این گوشی تا اخرش نویز داره و کم هستشنقل قول:
مشکلی نیست که جدی باشه :31:
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
قیمت 8 گیگا بایتیش 3 روز پیش 292 هزار با گارانتی و....نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم یه تستی انجام بدین. وقتی که آهنگ گوش میکنین به منوی option برین و وارد setting شوید و اونجا بالانس اسپیکرهای گوشیتون رو تست کنین و ببینید آیا بین اسپسکر بالایی و پایینی گوشی خود تفاوت صدا وجود داره. مثلآ گوشی من اسپیکر بالاییش صدای بیشتر و تیز تری رو پخش میکنه و اسپیکر پایینی صدای بم تری داره.
من گوشیمو بردم گارانتی و اسپیکرهامو تعویض کردن البته پس از قانع کردن گارانتی که این گوشی مشکل داره و صداش خش خش میکنه. پس از اینکه گوشیو از گارانتی گرفتم صدا خش خش نداره دیگه ولی این مشکل رو همچنان داره. یعنی همین تفاوت صدا.
از دوستان عزیز تقاضای انجام این کار رو دارم.
با تشکر
نقل قول:
سلام.داداشه گلم گوشیه من قسمته wheather اصلا نمیاد...چکارش کنم؟راستی بنظره شما آپدیت کنم گوشیمو یا نه؟آخه شنیدم که میگن دیگه قیده ساین کردنه نرم افزار رو باید زد و گوشی رو باید -- کرد منم حوصله این چیزا جدیدو ندارم!!بیشتر واسه مالتی تاچ شدنش و بالا رفتنه سرعتش گفتم آپدیت کنم...دوستانی کی آپدیت کردن کمک کنن.ممنون میشم
من چند روز پیش بدون گارانتیش و 330 گرفتم:دینقل قول:
قیمت 8 گیگا بایتیش 3 روز پیش 292 هزار با گارانتی و....
اشتباه شد. پاک بشه لطفا.
من تست نکردم ولی اگه هم باشه این مشکل نیست! این باعث میشه صدای بهتری تولید بشه! یکی فرکانس های پایین رو تولید میکنه یکی فرکانس های بالا!نقل قول:
سلام به دوستان عزيز
تازه به جمعتون اومدم. مدتيه كه تصميم گرفتم كه گوشيم رو عوض كنم و ايكس شش بخرم. تا جايي كه شد پست هاي قبلي رو خوندم كه سئوال تكراري نپرسم.
ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين. امروز زنگ زدم به گوشي شاپ و بهم گفتن كه ايكس شش، 16 گيگ فقط مشكيش هست. هنوز موفق نشدم به ديجي كالا زنگ بزنم.
اول مي خوام بدونم كه خريد از اين سايت ها مطمئن هست؟ اگه گوشي مشكلي داشته باشه چي؟
از مغازه هم پرسيدم و گفت به خاطر گرون شدن دلار، بازار گوشي خيلي به هم ريخته و گفت اين هفته فقط يه گوشي 16 گيگ براش ميارن كه آبي و مشكي هست. ولي من دوست دارم صورتيش رو بخرم. به نظرتون گوشي در چند روز آينده افزايش قيمت داره يا نه؟
دوست عزیز خرید از این جور سایت ها مطمئن نیستنقل قول:
فردا اگه خدای ناکرده مشکل پیش بیاد دستت به جایی بند نیست
ببین برو از تو سایت نوکیا ادرس نمیاندگی هاشو بگیر برو از اونجا خریدکن
:10:
دوست عزیز منظور از قسمت ودر همون گزارش آب وهواست؟ بیشتر توضیح بده منظورت چی و کجاستنقل قول:
آپ دیت کردن گوشی صد درصد توصیه می شود این کار رو همیشه کردیم و نتیجه مثبت می بینیم.
ساین کردن نرم افزار ربطی به آپ دیت نداره قبل آپ دیت هر جور باشه بعد آپ دیت هم همینطوره. ساین کردن برنامه با هههک کردن گوشی یا آپ گرید گوشی با فریم ویرهای کوک شده هستش
با آپ دیت کردن گوشی قابلیت مالتی تاچ به این گوشی اضافه نخواهد شد. این قابلیت هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. سخت افزار این گوشی مالتی تاچ شدن را ساپورت نمی کند به هیچ وجه
تاثیر زیادی با آپ دیت کردن گوشی تو سرعتش نخواهی دید! به آن معنی! باید بگم با آپ دی تگوشی اشکالات و باگ های گوشی مشکلات مثلا باتری آنتن دهی و .. کمی حل می شود. و از این جور قبیل. سرعت گوشی رابطه مستقیم سخت افزاری با فریم ویر داره. وقتی سخت افزار گوشی توانایی بیشتر رو نداره هرچقدر هم آپ دیت کنی فرقی نخواهد کرد. البته متذکر می شم شاید فرقی تو سرعت گوشیت ببینی ولی بدان حد محسوس نخواهد بود
بله..قسمته آبو هوارو از طریقه سیم کارت نشون نمیده همینطور ovi store رو!! ولی my position رو میاره!نقل قول:
اما با wi fi که وصل میشم همگی نشون داده میشه!!!! اگه مربوطه به فیلترینگه ایرانه که در هر دو حال نباید نشون بده..که مسلما اینطور نیست چون my position رو میاره!!در ضمن جزئیات در my position تو گوشیه من به جاده های اطرافه شهر ختم میشه اما با 5530 دوستم کوچه هارو هم نشون میداد...علت جیه؟آیا از ورژنه 21.0004 جدید تر هم اومده؟با چی آپیدیت کنم بهتره؟wirlesslan یا ایرانسل؟
ممنون از جواب هاتون
دوست گرامی GPS که ربطی به فیلترینگ نداره! دستگاه GPS شما به ماهواره قفل می شه و مکانت را با توجه به نقشه ای که تو دستگاهت دانلود کردی نشون می دهنقل قول:
و اما آب و هوا هم نیازمند وصل شدن به دیتا بیس هستش که فقط از طریق اینترنت این اطلاعات آب و هوایی براتون نشون داده می شه
و در مورد آپدیت هم 100% وایرلس لن خوبه چون سرعت بیشتری داره !
موفق باشی
چجوری ویبره کلیکو بردارم، هر کلیکی که میکنم میلرزه و باعث مصرف شارژ میشه،
در ضمن لطفا از توضیحی از تمام کارایی قسمتهای این گوشی بدین، مث قضیه ماشین حسابم نشه(با ماشین حساب الجبرا رفتم سره کلاس نقشه برداری و بلد نبودم حاصل جمع ها رو بریزم تویه حافظه موقت مثلا A,B,.. و اونجا از خجالت آب شدم، یه حسی بهم دس داد مث آدمایی که فقط پول میدن و هیچی حالیشون نیس بودن)
پس اگه چیزه خاصی میدونین و ما نیدونیم دریغ نفرمایید
سپاسگذارم
سلام خوشحالم از اینکه میتونم باری از مشکلات شما دوستان رو بردارمنقل قول:
دوست عزیز من جی پی اس گوشی اصلا ربطی به اپراتور سیمکارت فیلترینگ اینترنت و مشابه اینا نداره!
اولا باید بگم بخش AGPS که استفاده از اینترنت برای کانکت شدن به ماهواره هاست روشی هستش که در عرض 3 ثانیه به ماهواره وصل میشه و مکان تو رو نشون می ده حالا اگه اینتنت هم نداشته باشی بصورت آف لاین هم این کار انجام میشه ولی یکم با تاخیر مثلا 3 الی 5 دقیقه. باید بگم که اینترنت در این روش آن لاین فقط تو اول کار واسه نشون دادن مشخصات و پوزیشنت مورد استفاده قرار می گیره ولاغیر مکان یابی ربطی به اینترن نداره. در مورد نمایش آب و هوا و این جور قضایا فکر کنم باید اینترنت داشته باشی دیگه اینا به جی پی اس ربطی نخواهد داشت که گاهی هم اختلالات جی پی آر اس جلوی این کار رو میگیره. قسمت ovi store که تو کشور ما فعال نیست و کار نمی کنه و کلا نیاز به وایرلس هم احساس میشه. برای این کار به ویییی پییی ان نصب شده تو گوشیت داری اگه از جی پی آر اس استفاده می کنی!
جزئیات مای پوزیشنت رو که می فرمایی تو گوشی من کامل نیست و گوشی دوستم کامله اینم ربطی به آپ دیت گوشیت ناره شما باید برنامه map loader گوشیتو جدیدشو کپی کن که ورژن 3.04 هستش و با اضافه اون نقشهه ای جدید نوکیا رو تو گوشیت توسط ovi suite بریزی که در این حال جزئیات بهتر رو خواهی دید. البته 6 کلان شهر و راههای اصلی کشور رو فعلا ساپورت داره. برای بعضی شهرها نیز نقشه ماهواره ای هم هستش که میتونی ازش استفاده کنی و بریزی تو گوشیت و حالشو ببری. توضیحات اینارو یه 50 صفحه قبل برگردی من کامل نوشتم که اگه پیداش کردم میزارم واست.
برای اینکه بفهمی آخرین فریم ویرت چنده به اینجا سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت خود نوکیاست میری رو مربع کنار اسم گوشیت که ایکس 6 باشه کلیک می کنی و گزینه get url for selected model رو بزن(البته بسته به آر ام گوشیت باید Rm559 رو انتخاب بکنی) اونجا می بینی آخرین فریم ویر ریلیز شده چنده که من واست این کارو کردم و دیدم که آخریش 21.0.4 هستش. بهترین راه آپ دیت که دوستان پیشنهاد دادن و همیشه این کار رو می کنیم استفاده از ovi suite یا nokia updater هستش که گوشیتو وصل می کنی به کامیپتر و از طریق کامیپوتر آپ دیت می کنی. در مودرو ایرلس یا ایرانسل صدردصد وایرلس هم سرعتش بیشتره و هم قابل اعتماد تره. ولی صلاحت همون کامیپتره. درضمن تو همین سایت دوستان گفتن از داخل گوشی آپ دیت نکنین البته مشکلی نداره ها ولی میگن خیلی ها دچار مشکل شدن همون کامیپتر بهتره
عجب یوزی واسه خودت انتخاب کردی! اسپانسر همراه اولی؟:31:نقل قول:
فدات شم مصرف باتری رو زیاد نمی کنه بیخیال بابا این حرفا چیه من خودم هر سه و رو نیم یا 4 روز یکبار به شارژ می زدم چه مصرف باتری منو کم نکرد؟! اتفاقا هم خیلی خوشایند وقتی ضربه می زنه متوجه می شی که گوشی ریسپانس داده بهت! ولی خوب اگه خواستی خاموشش کنی برو قسمت setting و بخش profile ها و اونجا general رو سفارشی یا personalize کن بعد اونجا فکر کنم گزینه ای به اسم touch vibre یا چیزی شیبیه اینه که سه تا level داره هر کدوم رو خواستی واسه قدرت بیشتر ویبره انتخاب کن یا کلا off کن
حاصل جمع ها رو از M+ استفاده می کنن و رو هم می کنن! این مشکل خودته که بلد نبودی ربطی به گوشی نداره اینو تو دوران راهنمایی ما بلد بودیم!:31: و فراخوانیش هم از طریق RM یا Read memory خواهد بود
نقل قول:
خيلي ممنون از راهنماييتون.:11: :11::11:ببخشين من تازه واردم خواستم از پستتون تشكر كنم اما هنوز خوب با قوانين انجمن آشنا نشدم. فعلا تشكرم رو اينجوري اعلام مي كنم تا بعد كه ياد بگيرم.:10:
راستي من امروز رفتم و به خيلي از مغازه ها سر زدم. در حال حاضر ايكس شش فقط رنگ نقره اي و مشكي، آبي و مشكي و تمام مشكي داره. من رنگ صورتي روي مشكي رو خيلي دوست دارم اما انگار از اول وارد بازار ايران نشده. اگه كسي اين رنگ گوشي رو داره اعلام كنه ممنون ميشم.
به نظرتون گوشي رو بخرم يا باز هم صبر كنم كه رنگي كه مي خوام بياد؟ قيمت هايي كه امروز گرفتم از 380 هزار تومن بود تا 390. يكي از فروشنده ها امروز بهم گفت كه تا چند روز بعد باز هم گرون تر ميشه و بهتره گوشي رو زودتر بخرم. نظر شما چيه؟
راستي اين هم درسته كه عوض كردن قاب گوشي باعث ضعيف شدن آنتن دهي ميشه؟
پيشاپيش از توجهتون ممنونم.:40:
سلام بچه ها من تم دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید بریزم:دی اصلا قسمت تم نداره
1. چون 8گیگ چینی تحت لیسانس فنلاند و با گارانتی نوکیا فقط ارغوانی بود و 16 گیگ مشکی، مجبور شدم ارغوانی بخرم297 ، حالا قاب فابریک مشکیش هست تو بازار و ارزشش رو داره!؟
2. خروجی تلویزیون رو هم ساپورت میکنه ولی مثل اینکه تو یه هیچ کدوم از پک هاش موجود نیس، این هم تویه بازار هست و قیمتش!
ممنون از راهنماییتون.منم همینو گفتم اما دقت کرده باشین گفتم که به هیچ عنوان باز نمیشه...نگفتم با سرعته پایین.اررورش اینه..conection time outنقل قول:
دقت کردم اصلا بعضی از نر افزار های هواشناسیم وصل نمیشه البته بصورته جدا.منظورم اینه برنامه weatherbug که از طریقه hiplogic ( هوم اسکرینو تغییر میده) وصل میشه به اینترنت اما اونو جدا گانه دانلود کردم و ریختم تو گوشی باز کانکت نمیشه و همون اروره بالا رو میده..اعصابم به ریخته
کمک کنین لطفا..
سلام
این کابل خروجی TV توی بازار هست؟
قیمتش چقدره؟
سامبولیک! :31:
اصلا نیازی نیست شما زحمت ریختنش رو بکشین شازده خانوم :31:. کافیه رویش کلیک کنی و مانند یه برنامه نصبش کنی. خودش می ره توی بخش مضمون ها ( تم ها ) :46:نقل قول:
1. مبارکت باشه. ارغوانیش خیلی خوشگله... :31: نیازی نیست قاب اصل بخری. آخه یه 80 هزار تومانی قیمتشه!!! :18: شما یه قاب های کپی بگیر خیلی باشه 10 هزار تومانه! فقط باید بلد باشی عوضش کنی... چون خطر شکستن صفحه نمایش هست! :13:نقل قول:
2. کابلش هست و قیمت هم 2500 تومن ناقابل! اصراری نداشته باش که حتما کابل X6 باشه، چون ظاهرا کابلش با مال 5800، N82، N78، N79 و... (تقریبا همه گوشی های تازه نوکیا) یکیه!
البته که هستنقل قول:
2500 تومان ( توضیحات در بالای نقل قول پست خودت )
شاد باشین :31:
ببخشید چند گیگ 380 هزار تومان ؟نقل قول:
خیر اگر قاب اصلی را درست با تمام امکانات بندازید
در صورتی که چسبی چیزی نداشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
16 گيگ رو پرسيدم كه حدود 380 هزار تومن بود.نقل قول:
خيلي خيلي ممنون از راهنمايتون.:11: