معدل کل من 11.5 هست. حالا با دیپلم انسانی بهتره چه رشته هایی و دانشگاهی رو انتخاب کنم که قبولیم 100%بشه؟
Printable View
معدل کل من 11.5 هست. حالا با دیپلم انسانی بهتره چه رشته هایی و دانشگاهی رو انتخاب کنم که قبولیم 100%بشه؟
خيلي ممنون از راهنماييتوننقل قول:
مجتمع فنی پودمانی نرم افزار داره؟من الان موندم چه دانشگاهي برم ترمي ، پودماني ؟ واينكه ميخوام هم نزديك باشه و هم سطح علمي بالايي داشته باشه؟
اگر پودماني و ترمي با هم فرقي ندارن پس چرا ايشون اين طوري گفتن؟
نقل قول:
يه سوال ديگه داشتم اينكه ساعت تشكيل كلاسهاي پودماني كيه؟
چون من شاغل نيستم و ترجيح ميدم صبح باشه
ببخشيد اين همه سوال پرسيدم
خواهش میکنمنقل قول:
مجتمع فنی نرم افزار نداره ... دانشگاه تو سعادت آباد و شهرک غرب ، چهار پنج تایی هست ولی هر کدوم رشته های خاصی دارن و باید ببینی کدوم رشته میخوای انتخاب کنی . مثلا رشته نرم افزار 2 تا دانشگاه هست که میتونی انتخاب کنی ... .
در خصوص صحبتهای این دوستمون خودشون جواب بدن بهتره ولی اینکه 6 تا 10 واحد بیشتر نمیدن که کاملا اشتباه ست حداقل برای ما که اینگونه بود و ترم اول 14 واحد و ترم دوم 13 واحد داشتیم . البته اینم بگم پودمانی در آخر باید آزمون جامع بدی تا مدرکتو بگیری (فکر کنم معدل اگه بالای 17 باشه بدون کنکور مدرک میدن ، اینو مطمئن نیستم :31: ) . فرق دیگه شم نمره قبولی که ترمی 10 و پودمانی 12 ست . فرق دیگشم برای آقایون هست که ترمی کارت پایان خدمت یا معافی سربازی نمیخواد و پودمانی میخوادش .
راجب ساعت کلاسها بطور مثال برای ما اینطوری بود که 3 تا گروه A , B , C داشتیم که گروه A کلاسهاش صبح بود . گروه B هم صبح هم ظهر . گروه C هم کلاسهاش ظهر بود .
یعنی چی کارت پایان خدمت میخواد پودمانی؟ یعنی من الان باید اول سربازی برم بعد پودمانی شرکت کنم؟
...................
دوستان من برای دیپلمم یه درس (عربی) افتاده دارم ... و باید دی ماه امتحان بدم. میتونم علمی کاربردی ترمی این ماه ثبت نام کنم و یه ترم تا دی مرخصی بگیرم از دانشگاه؟
نتایج کارشناسی پیوسته ترمی علمی کاربردی هم دیگه کم کم باید پیداش بشه!
کسی دقیقا اطلاع نداره چه روزی یا هفته چندم شهریور میاد؟
دوست عزیز آزمون جامع دوره پودمانی برداشته شد.نقل قول:
ثبت نام کارشناسی پودمانی از 27 شهریور شروع میشه، کسی میدونه مدرکش چه جوریه و چند ترم طول میکشه تا مدرک بگیریم.
کسی می دونه دفترچه پودمانی کارشناسی ناپیوسته نیم سال دوم میاد یا نه اگه بیاد کی؟
آزمون دارهنقل قول:
دوستان همه جا نوشته ثبت نام ترمی کاردانی پیوسته و ناپیوسته شروع شده حتی تو سایت علمی کاربردی لینک هم دادن ولی وقتی میرم تو سایت سنجش هیچ خبری نیست
چه عجله ای دارید ...!!!نقل قول:
نترسید تا 18 وقت هست ، ثبت نام تموم نمیشه :20:
موفق باشید
سلام برای ثبت نام فقط دیپلم میخواد یا پیشم باید داشته باشی؟اینی که نوشته یعنی چی؟
نقل قول:
ثبتنام قطعي پذيرفتهشدگان نظام جديد در مراكز آموزشي، منوط به ارايه مدرك ديپلم سه ساله نظام جديد و مدرك پيشدانشگاهي ميباشد.
سلام من دفترچه رو دانلود کردم ولی راجب کاردانی پیوسته و نا پیوسته چیزی نگفته .کاردانی پیوسته با ناپیوسته چه فرقی میکنه؟کدومش بهتره؟
فکر کنم:نقل قول:
کاردانی پیوسته باید دیپلم فنی /کاردانش داشته باشی
کاردانی ناپیوسته باید پیش دانشگاهی داشته باشی
نه عزیز فکر نکنم اینجوری باشه چون تو دفترچه نوشته اونایی هم که مدرک پیش دانشگاهی دارن باید فقط معدل کل دیپلم رو بزنن.نقل قول:
فکر کنم بعدا باید مدرک پیشو ببری بدی
کد نظام وظیفه چطوریه؟
من سربازم اخه!!!
این یعنی چیی؟نقل قول:
14) سربازان شاغل به خدمت جهت تحصيل در مقطع كارداني از خدمت ترخيص نخواهند شد.
شماره ندارن زنگ بزنیم بپرشیم؟
داداش خیالت تخت مدرک پیش نمیخواد اونی که شما نوشتید که تو دفترچه هست مخصوص اتباع خارجیه.با دقت بخونی متوجه میشینقل قول:
کسی می دونه دفترچه پودمانی یا ترمی کارشناسی ناپیوسته نیم سال دوم میاد یا نه اگه بیاد کی؟
دفترچه ثبت نام آزمون پودمانی نیمه دوم سال میاد، با عنوان آزمون کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی - پودمانی . این ثبت نامی هم که روز 27 شهریور داره شروع میشه برای کسانی هست که تو کنکور این مقطع که در اردیبهشت ماه 91 برگزار گردید و قبول شدن هستش.نقل قول:
برای علمی کاربردی ترمی هم نیمه دوم سال ثبت نام هست و نیمه اول سال کنکورش.
کسی اینجا کد های نظام وظیه رو نمیدونه چی بزم؟
تو دفترچه چیزی ننوشته.
دوست من اگه منظورتون دفترچه ی کاردانی پیوسته و ناپیوسته ی ترمیه.....شما باید با توجه به صفحه ی سوم دفترچه ....اونجایی که تیتر نوشته : (( 3-2) مقررات وظیفه ی عمومی))....از شماره ی 1 تا 14 .... متناسب با وضعیتتون یکی رو انتخاب و موقع ثبت نام درج کنید....نقل قول:
الان این ثبت نام مال امساله؟یعنی از مهر شروع میشه دانشگاه؟
به احتمال خیلی زیاد همینطوره و از مهر کلاس ها شروع میشهنقل قول:
نمیدونم متونم بنویسم.من میخوام باسه معافی اقدام کنم.الان بنویسم تا اخر شهریور جوابش بیاد که من برم به سازمان وظیفه بگم من میخوام برم دانشگاه.
سلام دوستان
من این دوجا قبول شدم کدوم را برم بهتره؟
ترمی:
پودمانی:
مهندسي تكنولوژي ارتباطات وفناوري اطلاعات گرايش مخابرات سيار / مركزاموزش علمي -كاربردي كارخانجات مخابراتي ايران -شيراز
مهندسي تكنولوژي ارتباطات وفناوري اطلاعات گرايش ديتا-شيراز-مركزاموزش علمي -كاربردي شركت صنايع مخابراتي راه دورايران -شيراز
دوستان کد رشته همون کد زیر گروه اموزشیه؟
از دوستان کسی اینجا هست که تجربه ترمی کاردانی رو داشته باشه ؟ من 25 سالمه میترسم برم ترمی مهد کودک باشه :( برا همین بین ترمی و پودمانی مرددم . میانگین سنی دانشجوها چجوریاست ؟
من ترمی کاردانی بودم. از شما یه سالی بزرگترم و بین دانشجوهایی که بودیم من جزء رده جوانان -امید محسوب میشدم . چنجا هم مهمان بودم تقریباً همین وضع بود . ولی ازمن میشنوی زیاد در قید و بند این چیزا نباش مدرکتو زودتر بگیر که که سنت داره یواش یواش بالا میره
دوستان بنده ترم دو کارشناسی نا پیوسته نرم افزار هستم حالا کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات گرایش فناوری اطلاعات قبول شدم چون مدرک کاردانی من هم فناوری اطلاعات هست میخواستم بپرسم کسی اینجا هست خبر داشته باشه که چه تعداد واحدم رو میتونم تطابق بدم چون ترم اول رو همه رو پاس کردم میترسم تغییر رشته بدم یک ترم عقب بیفتم و یک سوال دیگه اینکه ایا این کار ارزش داره یا همون نرم افزار رو ادامه بدم بهتره ممنون میشم ازتون
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من این دوجا قبول شدم کدوم را برم بهتره؟
من جای شما باشم ترمی رو میرم :20:
با توجه به حذف ازمون جامع الان تفاوت ترمی و پودمانی چیه؟بجر محدودیت 14 واحدی و ترم تابستان اجباری؟نقل قول:
کسی در مورد رشته نظری نداره؟
نرم افزار خیلی بهتر از فناوری اطلاعاتنقل قول:
دوستان بنده ترم دو کارشناسی نا پیوسته نرم افزار هستم حالا کارشناسی ناپیوسته فناوری اطلاعات گرایش فناوری اطلاعات قبول شدم چون مدرک کاردانی من هم فناوری اطلاعات هست میخواستم بپرسم کسی اینجا هست خبر داشته باشه که چه تعداد واحدم رو میتونم تطابق بدم چون ترم اول رو همه رو پاس کردم میترسم تغییر رشته بدم یک ترم عقب بیفتم و یک سوال دیگه اینکه ایا این کار ارزش داره یا همون نرم افزار رو ادامه بدم بهتره ممنون میشم ازتون
در واقع نرم افزار میتونه کارای فناوری اطلاعات رو انجام بده ولی فناوری اطلاعات برخی از کارای نرم افزار رو انجام بده بخصوصو برنامه نویسی که فقط نرم افزار میتونه انجام بده
دوستان من میخوام برای ترمی ثبت نام کنم منتها معدل کل دیپلمم رو نمیدونم چون هنوز نگرفتمش ولی یه معدل کل تو یه برگه خلاصه تحصیلی دارم که 16.13 . همینو میتونم بزنم برای ثبت نام؟ اگه معدل کل دیپلم بیشتر یا کم تر بود چی؟ (ولی میدونم از 16 پایین تر نیست دیگه)
دوستان راسته که میگن تو دانشگاه علمی کاربردی دوره ترمی کاردانی همه کلاسا عصر برگزار میشه و به خاطر افراد شاغل طرف صبح کلاس برگزار نمیشه؟