واسم درست اومد..نقل قول:
فیرم ور با این کد میاد( برید تو کی پد این کد رو وارد کنید)
*#4321#
(از راست بخونید)
مال من اینه
s523AJPIK3
Printable View
واسم درست اومد..نقل قول:
فیرم ور با این کد میاد( برید تو کی پد این کد رو وارد کنید)
*#4321#
(از راست بخونید)
مال من اینه
s523AJPIK3
مشکل اصلی همین باطریش هست که پدرتو در میاره وقتی Low هستش.
یه مشکل مال من داشت نمیدونم همشون اینطوریه یا مال من اینطوریه.
اینکه هر سری که میخوای عکس بگیری باید بگی تو مموری بریزه.
یا وقتی میخوای اس ام اس بدی.
یا بلوتوث کنی.
کی تست کرده!؟؟ جواب بده
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
به قول بچه ها گفتنی باتری خداسسسسسسسسسسسسسست.نقل قول:
فقط این مشکل آلارم باتریش رو اگه میشد کاری کرد خوب بود. لااقل وقتی آلارم بده که ومیخواد خاموش بشه.
نه 1 روز جواب بده..
تو موقع آلارم باتریش من 20 دقیقه حرف زدم!!!!!!!!!:18:
نه من همون یه بار تو ستینگز کردمش مموری/....دیگه هر بار نمی پرسه ازمنقل قول:
عجیبه! چرا استار هامون فرق دارن با هم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:27::21:
گوشی s5233 دو مدل هست s5233a و s5233w مال من 5233w هست با این ورژن s5233wJPIH4 که عربی هست ( گ چ پ ژ ) رو نداره اگه به گوشیت میخوره برات بفرستمش
مگه سری وای فای اومده؟؟چند گرفتین؟چجورکیه؟1عکس میزاری ازش با معمولیها فرق داره؟
کسی بازی درست حسابی رو این نصب نکرده. بازی که شتاب سنج هم داشته باشه. واسه من بازیای خودشم اجرا نکرد. میگفت باید کد بدی!! درسته؟
من هم اين مشکلو دارم ولي نه بدين شکل.نقل قول:
من توي تنظيمات دفالت مموريو ميزارم روي رم. ديگه مشکلو ندارم تا موقعي که گوشيرو با کابل به کامپيوتر وصل کنم وقتي اين کارو ميکنم دوباره همه چيز ميره روي فون مموري.
نقل قول:
اين يه امر عاديه. واسه همه همينجوره :20:
من به مشکل دارم اونم اینه که ایکون های روی صفحه اصلی رو نمی تونم بکنم تو منوی ویجت ها... هر کار میکنم نمیره هی میره پشتش رو صفحه اصلی..... گاهی شانسی میره. راهش چیه؟
آره اومده من کرمان رنگ مشکیش رو خریدم 185 خریدم با 5230 از لحاظ ظاهری فرقی نداره فقط Wi-fii هست که 5230 ندارش البته حافظه داخلیش هم 100 مگا بایت هست و کارت مموری رو خود گوشی هم 2 گیگ بود .کیف و قلم هم رو خودش هست .نقل قول:
راستی حافظه داخلی منم 100 ا هااااا
ممنون حالا فقط حافظش بالاتره وای فای؟هیچ برتری دیگه نسبت به معمولیش نداره؟:13:
مبارکت باشه چند خریدی؟نقل قول:
سبز باشید و شاد
از دوستانی که s5233دارند و خطش هم همراه اول باشه,کسی تونسته GPRSشو فعال کنه؟
با اینکه تنظیماتش رو از طریق سایت MCI.IR گرفتم, باز هم فعال نمیشه:19::19::19::19:
من روي گوشي قبليم فعال كرده بودم. استار كه خريدم خودش ديگه فعال بودنقل قول:
من هروقت گوشيمو به کامپيوتر وصل ميکردم توي برنامه PC Studio آيکون گوشيم ميومد سمت راست صفحه و براي باز کردن گوشي روش کليک ميکردم و مينوشت Loading وپس از چند لحظه گوشي باز ميشد اما الان که روش کليک ميکنم لودينگ ميکنه(دو تا پيکان خلاف جهت هم دوران ميکنن) ولي گوشي باز نميشه و فقط لودينگ ميکنه هرقدر هم صبر کردم اتفاقي نيفتاد. حتي پس سي استوديو رو هم عوض کردم و درست نشد.
ممنون بدون گارانتی خریدم 185 شد.نقل قول:
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم
دوستان برای اتصال این گوشی با کامپیوتر بهترین راه اینه که گزینه ی media رو هنگام وصل کردن انتخاب کنید . از همه ی شیوه های اتصال بهتره . مخصوصا اگه ویندوز سون یا ویستا دارید .نقل قول:
دوستان برای استفاده از وایمکس ایرانسل ، همین مدل وایفادار استار خوبه ؟؟نقل قول:
حالت PC Studio خيلي برام مهمه. چون تو اون حالت وقتي يک کليپ رو ميخوام کپي کنم تو گوشي برنامه به صورت اتوماتيک اون کليپ را با بالاترين کيفيت قابل پخش در گوشي کانورت ميکنه.
دوستان ستاره دار. من میخوام این برنامه ی PC Studio رو روی ویندوزم که 7 هست بریزم ولی مشکل داره یعنی درایور USB رو نمیشناسه.
کسی راهی چیزی امتحان کرده؟
لطفا راهنمایی کنه!:20:
شما اگه امکانش رو دارید، ورژن جدید رو از آدرس زیر دانلود کنید؛ من که دارم بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنم(ویندوز سون):نقل قول:
موفق باشی:10:کد:http://www.samsung.com/iran/support/download/supportDown.do?group=&type=mobile-phone&subtype=%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF&model_nm=GT-S5230&dType=D&mType=UM&vType=R&prd_ia_cd=01011500&acc_ia_fl=&disp_nm=Samsung%20S5233&menu=download
در مورد وایمکس نمیدونم چجوری هست میشه با wifi گوشی از وایمکس ایرانسل استفاده کرد؟نقل قول:
سیستم وایرلس با وایمکس فرق می کنه و شما با دیوایسی که وای فای داره نمی تونی از وایمکس استفاده کنی.نقل قول:
مودم مخصوص وایمکس هستش که حدود 200 هزار تومنه و روی دسکتاپ و لپ تاپ جواب میده.
البته یه سری گوشی ها هستن که فکر می کنم می تونن وایمکس رو ساپورت کنن.اما بعید می دونم تو ایران داشته باشیم.
من استار دارم ملی هر چقدر سعی کردم pc studio کار نکرد واسه همین رفتم و یه بلوتوث واسه کامپیوترم خریدم:5:
تو قسمت Setting بعد phone Setting بعد Pc Connection میتونی تنظیم کنی روی Mass Strage که بودن برنامه مموریت رو تو سیستم بشناسه. البته فقط مموری خارجی رو. مموری گوشی رو نمیشناسه!!نقل قول:
چقدر خلوت شده بابا .استار دارا انقدر ذوق گوشیشونو دارند دیگه یادشون رفته اینجا یا سری بزنند!!
با سلام .
دوستان من یه سری اشکالات تو این گوشی دیدم .
ببینید راه حلی واسه این مشکلات هست ؟؟؟؟
1. هر چی عکس می زنم به پشت زمینه یه کپی می گیره و میندازه تو حافظه گوشی !!
2. شب ها وقتی به پهلو خوابیدم و می خوام اس ام اس بزنم گوشی rotate میشه و کیبورد کامپیوتر میاد !!!:41:
3 . توی بعضی از برنامه جهت ها میان و نمیشه راحت کار خودمو بکنم .
کسی بازی شتابی داره ؟ بده ما هم بازی کنیم . !:11:
ممنون از همه .
سلام من چند وقتیه استار خریدم یه امکانی کوکی داره که به نظر میرسه استار نداره من امروز فهمیدم کلی حالم گرفته شد کوکی وقتی یه فایل فیلم با زیر نویسش داخل فولدر ویدئو کپی می کنی به شرطی که فایل زیرنویس و فایل ویدئو هم نام باشن فیلم رو با زیر نویس پخش میکنه اما استار نمیکنه :41:
تجربه به من ثابت کرده که هرچقدر امکانات گوشی بیشتربشه درصد خطا و خرابیش بیشترمیشه.نقل قول:
درضمن. فیلم با زیر نیویس که تو گوشی نمیبینن آخه!!! کوکی هم یه سری چیزا نداره که ستاره داره!
به نظر من شما اگه میخوای فیلم بریزی تو گوشیت تبدیل که میکنی Subtitle رو فعال کن خودش با زیر نویس واست Convert میکنه!
ولی خداییش کیفیت تصویرش فوق العاده هست. یادت هم نره که فریم گوشی 15 هست. یه جورایی خاصه! ولی خوبه!:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها! :دی
پس از ماه ها بالاخره یه ریویو مقایسه ای بین کوکی و استار نوشتم! :دی خوشحال میشم یه سر بزنید و نظرات خوتونو بگید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388054
حالا من یه چیزی گفتم شما زیاد سخت نگیرنقل قول:
راستی فکر کنم کیفیت صدا و تصویر کوکی بهتره آخه من یه کوکی واسه خانومم گرفتم یه استار واسه خودم
ولی در کل استار بهتره
بازم داری بزار........ ممنونم :11:نقل قول:
تصویر کوکی از استار بهتره :18: . این دیگه از اون حرفا بود.نقل قول:
استار تو کیفیت تصویر یه سرو گردن از کوکی بهتره.
اما صدای کوکی درسته بهتر از استاره(تو اسپیکر) اما تو هدفون کیفیت استار بهتره و طبیعی تره.
اخه ال جی گوشیه حتی دربارش نباید نظر بدیم چه برسه تحلیلش کنیم یا مقایسه کنیم
زمانی که ال جی تو قونداق بود سامسونگ تاچ داشت
ال جی اسم خنده داریه برای گوشی!
خوب چندتا كاغذ ديواري كه دست پنجول خودم است را برايتان قرار ميدهم !:11:
اميدوارم مورد پسند قرار گيرد.
شما چرا انقدر رو برند تعصب داریننقل قول:
من فقط مقایسه تجربی کردم
یه فایل ویدئو با حداکثر کیفیت تو کوکی و استار رو نگاه کردم واسه کوکی بهتر بود
حالا شما انقدر حساسی شاید من اشتباه کردم