دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
Printable View
دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
این صدا ها بیشتر ناشی از حرکت و جابجایی هدها هست و در حالت عادی نشاندهنده وجود مشکل نیست . برای اطمینان برید به قسمت health برنامه hdtune و بررسی کنید که آیا statusـها ok هستند یا خیر .نقل قول:
درود خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
سلام میخواستم یه هارد SSD بگیرم 128 یا 64 !!!
بی زحمت یه مدل خوب معرفی کنید !!!
بعد به نظر شما تفاوتی در پرفورمنس کامپیوتر داره ؟؟؟
جناب عطا هارد اکسترنال رو میزنم به تلویزیون میگه این دستگاه پشتیبانی نمیشود ... چرا؟؟؟؟؟؟
ماهواره و dvd player هم میزنم اول یه چشمک میزنه بعدش چراغش ثابت میشه اما بازم نشونش نمیده. یه سری برنامه هم داخلش بود اینا رو چکار کنم؟؟؟؟
my passport ultra 1tb
1. قبل از هرچیزی اگر هارد را lock کردید ، پس unlock کنید و سپس به TV متصل کنید . یک پارتیشن کم حجم بصورت FAT32 بسازید و تست کنید که آیا شناسایی میکنه یا خیر . از کابل رابط با طول بلند هم استفاده نکنید (بیواسطه به TV متصل کنید) .نقل قول:
2. توصیه میشه که این برنامه ها را حذف نکنید و نصب بشوند . قبل از پارتیشن بندی مجدد هارد ، این برنامه ها را در جای دیگری کپی کنید . با این برنامه ها میتونید هارد را lock کنید و یا حتی safely remove کنید (safely remove به روش ویندوزی هارد را خاموش نمیکنه مخصوصاً در ویندوز 7) .
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.نقل قول:
راستی FAT 32 نداشت فقط EXFAT داره.
همه رو نصب کنم؟ آخه طرز کارشون رو بلد نیستم اصلا نمیدونم اینها چی هستند.
میشه یه آموزش بدید کدومش SAFE REMOVE میکنه؟ یعنی راه درستش چیه؟
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:پست زير را بخونيد .نقل قول:
همه رو نصب کنم؟ آخه طرز کارشون رو بلد نیستم اصلا نمیدونم اینها چی هستند.
میشه یه آموزش بدید کدومش SAFE REMOVE میکنه؟ یعنی راه درستش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگر تمام حالات را امتحان كرديد پس TV اين هارد را پشتيباني نميكنه . البته براي اطمينان پيشنهاد ميكنم با نرم افزار مديريت هارد مثل اكرونيس يك پارتيشن fat32 بسازيد و تست كنيد .نقل قول:
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.
راستی FAT 32 نداشت فقط EXFAT داره.
جناب عطا ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون:
چرا وقتی هارد 1 ترا رو میزنم به هارد 930 گیگ نشون میده؟ پس 70 گیگ بقیه اش برای چیه؟
با اجازه اساتید، اون 1 ترابایتی که برای هارد میگن با درنظر گرفتن هر 1000 گیگ برای 1 ترا هست. ولی در کامپیوتر هر 1024 گیگ 1 ترا هست. این قضیه برای تبدیل بایت به کیلوبایت و به مگابایت هم هست.نقل قول:
پس شما میتونین 1 ترا رو سه بار بر 1.024 تقسیم کنین تا حجمی که داخل کامپیوتر نشان میده بدست بیاد. که میشه 931.1 گیگ
ممنون دوست عزیز ولی حالا چرا 3 بار تقسیم میکنیم؟نقل قول:
نقل قول:به جدول زیر و تفاوت بین Decimal و Binary دقت کنید .
برای بیان حجم و ظرفیت هارد دیسکها ، فلش مموریها هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدانند . ولی ویندوز هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت محاسبه میکند . هارد یک ترابایت برابر با 1.000.000.000.000 بایت (هزار میلیارد بایت) خواهد بود .
1000000000000 بایت تقسیم بر 1024 برابر با 976562500 کیلوبایت خواهد بود .
976562500 کیلوبایت تقسیم بر 1024 برابر با 953674.31640625 مگابایت خوهد بود .
953674.31640625 مگابایت تقسیم بر 1024 برابر با 931.322574615478515625 گیگابایت خواهد بود .
دقت کنید که قسمتهای قرمز رنگ ، اعداد اعشار هست .
سلام دوستان
من دو هادر یه ترا پاسپورتی دارم که دارن پر میشن، فایلهای آرشیوی زیادی دارم که استفادهی خیلی زیادی ندارند ولی دلم هم نمیاد حذف کنم واسه همین من یه هارد با نسبت خوب قیمت به حجم میخوام. قاعدتا نوع آداپتوری (دسکتاپ) بهتر هست تا پاسپورتی که بهیچ وجه نیاز ندارم:
۱. چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که با توجه به معیارم از وضعیت کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار باشه (فایلهائی که توش میریزم اصلا حیاتی نیستن)
۲. بجز هاردهای دسکتاپ راهحل ارزونتر دیگهای هست که حجم بالاتری رو پیشنهاد بده؟ (گاهی فایلها استفاده میشن به همین خاطر ذخیره کردن روی دیسکهای نوری یا Tape! اصلا واسم جالب نیست.)
سلام .نقل قول:
1. در مورد مدل مناسب ؛ یکی از دو مدل WD my book و Backup plus پیشنهاد میشه . ممکنه که مدلهای دسکتاپی دیگری هم در بازار پیدا بشود مثل ADATA که به هر حال پیشنهاد نمیشه . ایندو مدل معایب و مزایایی دارند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . هر کدام که متناسب با نیازهای خودتان هست پس همان را انتخاب کنید. (پیشنهاد شخصی من WD my book هست ! البته از مدلهای جدید که تازه وارد بازار شده اند)
2. بنظر من ساده ترین ، سریعترین و شاید ارزانترین روش ذخیره سازی دیتا ، همان هارد دیسکها باشد . البته هارد دیسکها بیخطرترین روش ذخیره سازی هم نیستند .
ممنون، فقط کمی استفاده از یه هاردباکس و هاردهای معمولی وسوسه کننده است چون گفتم فایلها حیاتی نیستن و اگر روزی خراب بشن شاید زحمت ریکاوری هم به خودم ندم:n01: شما توصیه میکنید؟ میدونم استفاده از هاردهای معمولی یه کم ریسکش بالاست ولی در عمل میشه با اطمینان بالا واسه چند سال استفاده کرد؟ (چون حالت آرشیو نه چندان ضرور داره). تا حالا هاردباکس استفاده نکردم.
اگر هارد بلا استفاده دارید میتونید برای صرفه جویی در هزینه ها فقط یک باکس بخرید و تبدیل به اکسترنال کنید . در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم به جای خرید باکس+هارد اینترنال ؛ هارد اکسترنال بخرید .نقل قول:
با سلام
من یه شش ماه پیش یه هارد یه ترا سیگیت اینترنال sd 1000dm003
گرفتم و چون سیستمم قرن بوقی بود با این کابل های ساتا و ای دی به یو اس بی با ادابتور مدل R-driver III به سیستمم وصل میکردم و اطلاعاتی که بعد از چند وقت هارد 80 من پر میشد توش خالی میکردم. البته بگم این هارد تو کیس پیچ بود و برقشو از پاور کامپیورتر استفاده میکردم فقط یو ای بی رو قطع و وصل میکردم.
یکی دو هفته پیش این هارد خراب شد. البته بگم که قبلش یه خطا هایی وقتی با یو اس بی متصل میکردم تو منو استارد میزد. یه پسوند عجیبی داشت و درایو هارو نمیشناخت دو سه بار قطع و وصل میشد بلاخره میومد بالا.
بعد تعویص ویندوز وقتی برای خالی کردن هارد کامپیوتر زدم بالا نیومد هرکاری کرد.
یه هارد 80قدیمی دارم با همین کابل تست کردم دیدم اومد بالا پس کابل خراب نبود.
بردم نمایندگی بعد دو هفته امروز گفتن خراب شده دیگه درست نمیشه یه نو بهم دادن.
حالا سوال اینه طریقه اتصال به کامپیوتر با این کابل ها درسته باعث خرابی هاد نمیشه؟
این مدل هارد جنسش خوبه یا نه دوباره خراب میشه.
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .نقل قول:
احتمالاً پاور سیستم قدیمی هست و تضمینی هم نیست که اگر مدل دیگری بخرید دچار چنین مشکلی نشود . اگر نمیتونید سیستم و پاور را ارتقا بدید پیشنهاد میکنم یک هارد اکسترنال آداپتوری صرفاً برای آرشیو دیتا بخرید .نقل قول:
راهنمایی شما چیه. اینو هنوز نوه بفروشمش یه اینترنال مدل دیگه بگیرم. یا اکسترنال بگیرم با این سیستم قدیمی من؟
سلام خسته نباشید با راهنمایی های شما دوستان به این نتیجه رسیدم که هارد
seagate barracuda st1000dm003 9YN162
رو ایشالا فردا برم بخرم ولی از پاورم میترسم که میتونه این هارد رو ساپورت کنه یا نه،مشخصات پاورم رو مینویسم دوستان لطفا بگن که مشکلی از نظر برق برای هارد ایجا میشه یا نه؟پاورم جواب میده برای این هارد؟
ERSCH
Model : 550w - p4 - 24pin - 2sata
AC Input : 200 - 240V - 4A - 50Hz
Dc Output : 550w peak
Dc Outputs
Orange : +3.3v 21A max
Red : +5v 28A max
Yellow : +12v 17A max
Purple : +5vSB 2A
White : -5v 0.3A
Blue : -12v 0.8A
Green : PS-ON
Gray : P.G
REAL : 250w
safety : IEC 60950
performance : IEC/EN 61204
سلام
من یک هارد سیگیت مدل Barracuda ST3250410AS 250GB 7200 RPM 16MB Cache دارم توی این چند سال هیچ مشگل فنی نداشتم . اما حالا به دلیل کمبود جا میخوام یه هارد با ظرفیت بالاتر بگیرم مثلا 320 و یا 500 چی پیشنهاد میکنید که هم سرعت بهتری نسبت به مدلی که الان دارم داشته باشه و هم کاملا بیصدا باشه و پرفورمنس و پایداریش هم خوب باشه ؟ با توجه به اینکه مادربردم ساتا 6 رو ساپورت نمیکنه .
راستی امروز از یکی از بچه های بازار شنیدم هارد های سیگیت 320 گیگ ها توی بازار ریفرویش هستند . این مساله درسته ؟؟؟
ممنونم
اگر Mainboard شما SataIII ساپورت نمی کنه به نظرم برند وسترن دیجیتال سری Black تهیه فرمایید این سری های جدید سیگیت خرابی زیاد داره چند وقت پیش مدل 2T آنرا گرفته بودم ولی تا سه بار مجبور شدم برم گارانتی تعویضش کنم و هارد نو بگیرم .... همشون مشکل مشابه داشتند بار آخر باز نکرده ردش کردم رفت .این نظر شخصی من بود حالا خود دانید .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مدل پاور شما کار نکردم ولی اگه واقعا" Real باشه جواب میده تا چهار تا هارد هم جواب میده مشکلی نداره .
ممنون از توضیحتون مادربورد من مدلش asus P8H67 هست که روش نوشته sata 6G که فکر کنم همون ساتا 3 میشه درسته؟نقل قول:
بله مادر بورد شما SATAIII 6Gb/s ساپورت میکنه
نقل قول:
یعنی الان که ساتا 3 دارم این مدل هارد رو بگیرم یا نه؟
به نظرم یه مقدار بیشتر هزینه کنید و Western Digital - SATA3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black تهیه فرمایید .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا 2T (سری گرین) + 500GB WD Caviar Black
[البته شما میتوانید بعدا" یک هارد 1T یا 2T دیگر از سری گرین وسترن دیجیتال به آن اضافه کنید( برای آرشیو)]
سلام،
من تصمیم دارم یک هارد اکسترنال برای آرشیو خریداری کنم، از بین سه مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
هارد قرار نیست جا به جا بشه، فقط برای آرشیو قرار هست استفاده بشه.
ممنون :n16:
با سلام به دوستان.میخوام هاردمو عوض کنم.الان 500 گرین وسترن دارم. بیشتر کاربردم گیم و بعد وب گری هست.
بین 1 ترای بلو و 1 ترای بلک حدود 100 تومن اختلاف قیمت هست.به نظرتون برای من با این کاربردهایی که گفتم ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و وسترن بلک بگیرم؟
راستی شنیدم هاردهای سیگیت سرعتش حتی از وسترن بلک هم بیشتره.پس چرا قیمتش نسبت به وسترن بلک اینقدر پایین تره؟
سلامنقل قول:
1. ارزش داره كه با 100 هزار تومان هزينه بيشتر WD Black را بخريد .
2. هاردهای سیگیت 7200.14 به خاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد و از WD Blak هم جلو میزند وگرنه از لحاظ Access time و يا IOPS (نکته مهم) پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم ندارد و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد . هارد WD Black از لحاظ Access time و IOPS بهتر و برتر هست .
استاد در مورد ssd ها هم کمی توضیح دهید که کدوم برند الان تو بازار خوبه؟ Silicon Power ، Adata و ....نقل قول:
سلام .نقل قول:
اگر واقعاً مدل جديد سيگيت Backup plus در بازار موجود باشد پس مدل expansion را از ليست حذف كنيد گرچه از لحاظ هاردهاي بكار رفته در آن تفاوتي باهم ندارند.
انتخاب از بین دو مدل WD my book و Seagate Backup plus کار ساده ای نیست ولی تفاوتهایی دارند که شاید در انتخاب نهایی موثر باشد مثلاً هارد اکسترنال Seagate Backup plus 4TB سرعت بیشتری دارد و در نتیجه اگر طالب هارد اکسترنال پرسرعتی هستید میتونید همین مدل را انتخاب کنید . هارد اکسترنال چهارترابایتی سیگیت 5900rpm و Max data Transfer rate در حدود 180MB/s هست ولی هارد اکسترنال وسترن 5400rpm و Max data Transfer rate در حدود 150 MB/s هست . هارد اکسترنال WD my book قابلیت رمزگذاری سخت افزاری و امکانات نرم افزاری کاملتری دارد .
خیلی ممنون به خاطر توجهت :n16:نقل قول:
بله، هارد Backup Plus رو به راحتی میشه تهیه کرد اینجا. برای من اصلا سرعت اهمیتی نداره، فقط چون برای آرشیو تصمیم دارم هارد انتخاب کنم، کیفیت هارد و ماندگاری اهمیت بیشتری دارد.
با سلام.من به تازگی یه هارد 1 ترا وسترن بلک خریدم.با نرم افزار hd tune سرعتش رو با سرعت وسترن بلو(بنچمارکهای موجود در سایتها) مقایسه کردم.دیدم جفتشون سرعت متوسطشون 144 هست!
همچنین در تب Benchmark هم transfer rate و access time و burst rate هردو هم اندازه هست! چرا اینطوریه؟ چرا بلک 100 تومن گرونتره؟؟؟ یعنی اشتباه کردم بلک خریدم؟
نقل قول:
سلام .
مقايسه كلي هارد ديسكهاي WD Blue و WD Black كار درستي نيست آنهم تستهايي كه بر روي سيستمهاي متفاوت انجام شده . مشخصات سیستم ، تنظیمات انجام شده در بایوس (مثلاً فعال بودن یا نبودن AHCI) ، نصب بودن بودن یا نبودن آخرین ورژن درایور (مثلاً درایور Intel RST در سیستمهای اینتل) و ... همگی در کارایی هارد دیسک موثر هست و باعث تفاوت تستها در سیستمهای مختلف خواهد شد .
به تستهای پیوست شده این دو هارد دیسک دقت کنید . تفاوت در Access Time ، Random Seek 4KB/64KB/8MB ، Butterfly Seek کاملاً مشهود هست و هارد WD Black از این لحاظ کاملاً برتر هست . البته هارد WD Blue از لحاظ Sequential transfer rate بهتر هست ولی تاثیر زیادی در کارایی سیستم ندارد . احتمال میدم مدلهای جدید WD Black از لحاظ Sequential transfer rate بهتر شده باشند چون ظاهراً یکترابایتی آن تک پلاتر و صورتیکه مدلهای قدیمی آن دو پلاتر هست ولی در Seek Time و در نتیجه بر روی Access Time تاثیر منفی خواهد داشت و بدتر خواهد شد .
محتوای مخفی: WD1002FAEX
محتوای مخفی: WD10EZEX
اگر كارايي و عملكرد ايندو هارد يكسان بود چه نيازي به توليد WD Black از سوي كمپاني بود ؟
چقدر به نوع چیپست ارتباط داره؟نقل قول:مادربردم 770t-usb3 هست.مثلا اگه به 970 ارتقا بدم تغییری مشاهده میکنم؟
یه هارد مکستور 160 گیگ دارم خیلی قدیمیه با 2 مگ کش و ساتا 1 چند روز پیش یه هارد هیتاچی 250 گیگ خریدم با 8 مگ کش و ساتا 2 اما سرعت نصب برنامه ها و کپی فایل در هارد جدید کمتر از هارد قدیمیه مشکل از چی میتونه باشه؟
motherboard:asus p8h61/usb3
نقل قول:
سلام .
قبل از هرچيزي از سلامتي هارد مطمئن بشيد . وجود مشكلاتي مثل بدسكتوري ميتونه در كاهش كارايي و سرعت هارد موثر باشه . در اولين قدم ، پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه hdtune بررسي كنيد smart statue در چه وضعيتي هست ؟ آيا تمام موارد OK هست يا مثلاً warning دارد ؟ (از اين قسمت برنامه عكس بذاريد)
با سلام بر شما.
آیا تغییر Native ide یه AHCI در افزایش کارایی سیستم تاثیر داره؟
و اینکه اگر به AHCI تغییر بدم دیگه dvd رام که به ide وصل هست کار نمیکنه؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبل از هر كاري اگر بصورت دست دوم اين هارد را خريديد در اسرع وقت پس بديد . به هر حال اگر فروشنده اين هارد را پس نگرفت پيشنهاد ميكنم پس از خارج كردن كليه اطلاعات ، با استفاده از نرم افزاري كه در سايت سازنده هست يكبار آنرا zero fill كنيد كه البته نميشه گفت 100% موثر هست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
من تو یه سایت یه مطلبی رو دیدم که بدون نیاز به عوض کردن ویندوز این تغییرات اعمال میشد فقط باید تو رجیستری در مسیرنقل قول:
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\msahci
در سمت راست صفحه بر روی Start دابل کلیک کنید و مقدار اون رو به 0 (صفر) تغییر بدید.
من این کارو انجام دادم و سیستم بدون مشکل بالا اومد(تغییری هم در سرعت سیستم احساس نکردم!).
آیا این کار درست هست یا بهتره دوباره ویندوز عوض بشه(که فکر نکنم به صرف کردن وقت بیارزه)؟