نقل قول:
من بودم:دی
کنکورم سال 87 بودش
Printable View
نقل قول:
من بودم:دی
کنکورم سال 87 بودش
من الان میخوام مبحث های کتاب رو مرور سریع بکنم و بعدش بلافاصله برم سر کمکیش. اما کمکی رو دقیق بخونم. نظرتون چیه؟نقل قول:
آره مشاوره مشاور خوبیم هست تو شبکه آموزشم میاد همیشه...نقل قول:
یکی توضیح بده نیکخو کیه ؟
مشاوره ؟
دوستان يه چيزي فكرمو مشغول كرده و اينكه من هنوز پيش رو نگذروندم و از مهر بايد برم مدرسه كسايي كه كنكور دادن به من بگن كه آيا وقتي واسه تسلط رو مطالب پيش دانشگاهي و مرور اونها علاوه بر خوندن و مرور درسهاي پايه ميمونه؟
لطفا روشنمون كنيد چه جوريه ؟
اصلا كي بايددرسهاي پيش تموم شه؟ خيلي نگرانم ميترسم درسهاي پيش رو نتونم مسلط شم؟
آقا سلام...!
دانشگاه آزادو چیکار کردین؟!
بابا خیلی کشکه این دانشگاه آزاد!!!:31:
من با ریاضی 10 درصد صنایع تهران جنوب اوردم!:18:
شما چی؟
کسی برق قبول شده؟:31:
آره من برق قبول شدم...:5: البته تو اردبيل:31:نقل قول:
چرا نمي رين تو تاپيك مخصوص همين موضوع (نتايج دانشگاه آزمون سراسري دانشگاه آزاد آمد)...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345934&page=15
ایول!:46:نقل قول:
تازه تاپیکشو دیدم...
كسي ميتونه راهنمايي كنه:
من تو رسم مثلث هندسه ٢ گير كردم آيا ارزش داره وقتمو بذارم روش سوالاش خيلي مزخرفن ! كسي اين مبحثو خونده بدونه چم و خمش چجوريه؟ممنون
بله .. وقت داري. زياد خودتو نگران نكن. بيشتر حواست باشه درس هايي رو كه مي خوني با تمركز باشه و روشون تسلط كافي رو پيدا كني. در ضمن مگه يه برنامه ي منظم تا آخر سال براي خودت نداري؟ از طرف مدرسه يا آزمون هايي كه شركت مي كني يا مشاور؟؟؟نقل قول:
خيلي خويه كه تا يكي دو ماه آخر مونده تا كنكور اكثر كليات رو ياد بگيري. ولي حتي ممكنه تمام مطالب رو نتوني تموم كني.
فقط بايد برنامه داشته باشي... اصلا بدون برنامه نميشه... حتما بايد مشخص كني كه چي قراره بخوني، چيزايي رو كه مي خواستي خوندي يانه.
سلام
کسی در مورد رشته مهندسی پرتو پزشکی چیزی میدونه؟؟؟
سلام
من رشته ام رياضيه ولي مي خوام كنكور تجربي شركت كنم.پيشم تموم كردم.
كار خاصي كه نبايد بكنم؟فقط موقع ثبت نام بايد تجربي رو انتخاب كنم؟
مشكلي نداره؟
من ! البته انتظار نداشته باش تهران در اومده باشما :31:نقل قول:
فکر کنم باید دیپلم تجربی داشته باشید !نقل قول:
سلام
مشكلي نداره؟
سلام بچه ها . من امسال کنکور دادم . رشتم هم انسانی بود . خدا رو شکر هم بد نشدم :8:. راستش می خواستم بدونم کسی میدونه که برای قبولی مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران چه رتبه ای لازمه؟؟ اصلا آخرین نفر قبول شده پارسال تو این رشته رتبش چند بوده؟؟؟ اهان یادم رفت رتبم رو بگم شدم 295
اگه یکی جوابمو بده خیلیییییییییییییی خوشال میشم هاااا:10:
مشکلی نیست ! اتفاقا شما کار درستی انجام دادیدنقل قول:
سلام
مشكلي نداره؟
زیست دوم و سوم رو حتما باید تا الان خوبه خوب خونده باشید ... چون درس اصلی شما همین زیسته که البته خود تجربی ها باهاش مشکل دارن چه برسه به شما که ریاضی هستید و سر کلاس زیست نرفتید:31:
به نظر من که رسم ممکنه جوری بدن که بگن بعد از اینکه فلان خطو کشیدی چه میکنی؟نقل قول:
میشه دقیقتر منظورتو بگی؟ آخه اینجوری سوال دیدم که بگن با این اعداد میشه مثلث ساخت یا نه؟
كاملا كار خوبيهنقل قول:
من خودم ديني پايه رو همين كارو كردم ، يه خلاصه نويسي داشتم ، براي آزمونام يه مرور 15 دقيقه اي ميكردم و وقتمو ميذاشتم روي تست ...
روش خوبيه...:46:
سلام
در مورد بخش رسم مثلث در هندسه كه reza_atom پرسيده بودن.
من خودم هم روي اين مبحث خيلي وقت گذاشتم ولي هيچ وقت يادش نگرفتم... فكر نمي كنم ارزش چنداني تو كنكور داشته باشه. ولي بازهم نمي دونم به شما چي بگم!!!!!! شايد امسال دوست داشتن و طرح كردن..... دوستاني كه خوندن بايد روش مطالعه اش رو بهت بگن.
>>>>لطفا راهنمايي كنين:
من حل همه ي تمرينهاي حسابان رو ندارم ميخواستم ببينم كه آيا خوندن تمريناي حسابان اهميت چنداني داره؟
اگه داره لطفا كتابي معرفي كنيد كه شامل حل همه تمرينات حسابان باشه! ميدونم اينجا جاش نيست ولي ديگه مجبور شدم!
عزيز اولا اصلا سخت نگير ، نه اينكه بيخيال باشيا ،يعني الكي اضطراب براي خودت درست نكن ، نگران نباشنقل قول:
دوما ،مهمترين چيز براي شما كه دانش آموزي ابنه كه بهترين استفاده رو از كلاس بكني و درس هر روز رو همون روز بخوني
ما اون موقع كه كانون بوديم هي به ما ميگفتن ، ما فقط مسخرشون ميكرديم و ميگفتيم فقط همينو بلدن بگن ولي نميدوني واقعا چه قدر تاثير داره
اصولا ،مدرسه هاي خوب قبل عيد تموم ميكنن ولي چون شما عين ما از مهر شرع ميكنين احتمالا تا اواخر فروردين ميرين مدرسه!
بعدشم سعي كن اول روي پيش مسلط شي و وقتي خيالت از پيش راحت شد برو سراغ پايه
خلاصه برات بگم اگه ميخواي كم نياري بايد برنامه ريزي داشته باشي...:46:
اگه حسابانت ضعيفه كه حتما بايد كار كنينقل قول:
ولي كلا حل تمرينهاي حسابان حياتيه!
به گام به گام بگير من داشتم اون موقع ، خوب بود...
از آقای dirty_coat یه سوال داشتم:
من کتاب زیست1 انتشارات سبز رو خوندم که خیلی عالی بود ولی مال سال سومش جون درسنامه نداره خیلی خوشم نیومد.
آیا کتاب دیگه ای برای آموزش مفهومی نه در سطح کتاب درسی معرفی میکنید؟
نقل قول:
سلام . ببین من اصلا این حرفت رو قبول ندارم :41:. من خودم امسال کنکور دادم و با اطمینان خاط میگم که اگه برنامه ریزی قلم چی نبود امکان نداشت که من بتونم این رتبه رو کسب کنم . رتبه من شده 290 . درسته که آزموناش سختن اما برنامه ریزی واقعا دقیق داره ...اگه کسی واقعا با این برنامه جلو بره مطمئن باش که قبول میشه:46::46:
سلام.
دوستان میخاستم بدونم بین رشته های
"زیست شناسی سلولی مولکولی/ بیوتکنولوژی"
و
"بیوتکنولوژی"
چه تفاوت هایی هست؟
درس هایی که هر دو رشته تو دانشگاه میخونن چی هست؟
نه من كه فكر نمي كنم يه سوال مستقيم مثل ايني كه شما گفتين بدن...بيشتر به صورت حالات فرعي همنهشتي مثلث ها مي دن مثلا مي گن با داشتن اندازه ي كدوم يك از اجزاي مثلث مي شه اونو رسم كرد كه توي گزينه ها مثلا مي گن "دو ميانه و يك ضلع" يا "يك عمود منصف و دو زاويه"(اينا رو مثال گفتم چون حضور ذهن ندارم الان تا مثالاي درستي بگم) كه از بين گزينه ها يكيش جزو حالات فرعي همنهشتي مثلث هاست و شما اينو بايد از قبل بدوني...نقل قول:
البته اين شرايطي هم كه گفتم توي آزموني مثل قلم چي و... مياد اما واسه خود كنكور به نظر من سوالاي زياد مناسبي نيستن...تو كنكور بيشتر سوالاي هندسه رو به صورت محاسبه از روي مفاهيم مطرح مي كنن نه اينكه خود اون مفهوم ها رو مورد سوال قرار بدن
سلام
میگم یکی از دوستام میخواد کنکور تجربی شرکت کنه
دقیقا چه ذرسایی رو باید بخونه؟
ممنون/:5:
سلام.به نظر من شما داری خیلی خوب پیش میری،ولی قسمت مشکل کارت جاییه که میری سر کتب کمک درسینقل قول:
.یهو بعضی فرامیل:46: و میبینی که تا حالا تو عمرت ندیدی.به نظر من زودتر بشین سر کتب کمک درسی بخصوص برای اختصاصیا.راستی بالاخره کتاب و خوندی یا نه؟
من خوندمش 1 سری فرمول داره که من از رو گاج سفید خوندم ولی به نظرم اول باید حداقل 1 نمونه از هر فرمول رو با خط کش و نقاله و پرگار رسم کنی تا بفهمی فرمول چی میگه.نقل قول:
درضمن خود این قسمت اصلا برای کنکور مهم نیست(قسمت های مرتبطش رو نمیدونم).فک کنم تو کنکور (رشته ریاضی) 3.4 تا بیشتر تست ندادن.
تا اون جاییکه من میدونم یکیش لیسانسه یکیش دکتراست.اونیکه لیسانسه تا رتبه های بالای 1000 هم میگیره و اونیکه دکتراست کلا 7-8 نفر ظرفیت داره که 3 ، 4 تاشونم المپیادی پر میکنه.یعنی از سراسری 4 نفر برمیداره(یا یک خورده بیشتر.)دکتراشو دانشگاه تهران ارایه میده و شنیدم تا حالا فارغ التحصیل نداشته ، چون همه قبل فارغ التحصیلی از ایران رفتند.:31:نقل قول:
خب مسلما مهمترین درس زیست شناسیه که زیست دوم و شوم و پیشو باید بخونه.اگر هم علاقه ای به رشته های غیر پزشکی و دندون داره(مثلا داروسازی) باید زمین شناسی سوم و پیشو هم بخونه.دروس عمومی و شیمی مثل ریاضیاست و ریاضی و فیزیک هم از ر شته ریاضی اسونتره.نقل قول:
توی چند تا پست قبل دیدم راجع به مشاور تحصیلی آقای نیکخو نوشته بودند.
من چند سوال داشتم.
اگه کسی شمارشو داره لطف می کنه که به من هم بده؟
من که شیراز هستم آیا باید زنگ بزنم وقت بگیرم؟
هزینه اش چه قدره؟
توی مشاوره هاش معمولا چی میخواد؟معدل میخواد؟
حالا چی بهمون میده؟برنامه میده؟جزوه میده؟چی میده؟
با یه جلسه پیشش رفتن کار حله؟
در کل اگه کسی راجع به کارهایی که توی جلسه مشاوره میده اطلاعی داره راهنمایی کنه.
دوستان عزیز، من دو ساله از تحصیل دور بودم و حالا میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم و باید رتبم طوری بشه که IT تهران قبول شم. تورو خدا کمکم کنید، راهنماییم کنید به مسیری که بتونم به نتیجه برسم.به نظرتون اصلا امیدی هست؟چطور شروع کنم خوندن؟کجا برم؟با کی مشورت کنم؟کدوم راه مطمئن تره؟
نقل قول:
كاملا كار خوبيه من خودم ديني پايه رو همين كارو كردم ، يه خلاصه نويسي داشتم ، براي آزمونام يه مرور 15 دقيقه اي ميكردم و وقتمو ميذاشتم روي تست ... روش خوبيه...
خوبیه این گاج رو که دیدی آخر هر درسنامه و تستش یه درخت درسو به طور نصفه نیمه کشیده اگه درست خونده باشی کل درس رو مطالبش رو با دیدن هر شاخه اون درخت یادت میاد :D:D:D
دوستان برا عربی نظر خاصی ندارین که چطوری باهاش باید برخورد کرد؟
نقل قول:
یکبار در شبکه آموزش دیدمشون به نظرم مشاور خوبیه تو تلویزیون که خیلی جدی و رک بود
نقل قول:
بله دوست عزیز همیشه امید هست نفر اول تجربی و زبان کنکور سراسری امسال چند سالی از درس دور بوده خواستن توانستنه در باره راه رسیدن به رشته مورد علاقت باید کسایی که طی کردن کمکت کنم من رشتم در این زمینه نیست ولی شرط اول خواستن و داشتن هدفه تلاشتو بکن حتما موفق می شی
وای...
این تاپیک واسه ما کنکوری های سال دیگه بدرد بخوره.
میگم به نظر شماها کلاس خصوصی ثبت نام کنم یا نه ؟!؟!؟
سلام به همهی بروبچه های کنکور89
چند روزه بد جوری به شک افتادم که مدرسه برم یا نرم(حضوری -غیر حضوری -از راه دور-نیمه حضوری)
تعجب نکنیداینا انواع مدارس پیش دانشگاهی بود
از بروبچ 88ی خواهش دارم اگه اطلاعاتی دارن به ما 89 ها بگن
یه سوال؟
دوستان 88ی حضوری بهتر نتیجه گرفتن یا غیر حضوریا؟
اگه ممکنه همه جواب بدن چون خیلی حیاتیه
مر30
سلام توضیح نمیدی رفیق!نقل قول:
:10:
با عرض سلام و ادب خدمت همه شما دوستان عزیز
برای امسال میخواستم که یک بهترین شخص برای مشاوره و برنامه ریزی کنکور پیدا کنم
خیلی دنبال این قضیه در قسمت های مختلف بودم مشاوره های گزینه 2 رو دنبال کردم و ضبط کردم ، مشاوره های کانال آموزشی 7 برنامه فرصت برابر را دنبال کردم و در اینترنت و روزنامه دنبال بهترین مشاور گشتم
مثلاً جناب آقای پور دستمال چی ، علیرضا خراطها ، حسن همت یار ، علی میرصادقی ، دیبازر ، شکوری ، دکتر جعفرقلی ، رامین نیکخو و .... در تلویزیون برنامه اجرا کردند
در اینترنت هم به دنبال مشاوران زیادی گشتم که به مشاورانی از جمله آقای دکتر غانمی فرد ، اسماعیلی ، مهندس ایمان سرور پور ، دکتر نکوئی ، دکتر فرهاد شمس ، مهندس امیرشهبازی ، دکتر میرزا بیگی ، حسین احمدی ، دکتر محمد پور ، دکتر باقری ، موسسه فرهیختگان شریف و .... برخورد کردم و پیدا کردم
دوستان من برای پیدا کردن مشاوره خیلی تلاش کردم و از همه دوستان در این زمینه راهنمایی میخوام
چون یک مشاور خوب میتونه سرنوشت انسان را عوض کنه و بلعکس و باید یک سال تحصیلی تا کنکور در کنارمون باشه و برنامه ریزی کنه و در خواندون دروس کمک کنه و ... بنابراین باید بیشترین دقت را در انتخاب مشاور داشت
ممنون میشم که هر کدام از شما دوستان اگه شخصی رو میشناسه که مشاور و برنامه ریز خوبی هست در اینجا معرفی کنه که هم من و هم دوستان از ایشون بهره مند بشویم و شماره تماس یا ... مشاور را در این تاپیک عنوان کنید
دوستان هدف قبولی من دانشگاه شهید بهشتی رشته دندانپزشکی می باشد که به امید خدا باید تمام تلاش را برای کنکور 89 انجام داد به همین دلیل در انتخاب بهترین مشاور از شما عزیزان شدیداً راهنمایی میخواهم
با تشکر از همه شما عزیزان ، ببخشید که زیاد توضیح دادم
خيلي صميمي بايد برخورد كني!:31:نقل قول:
من خودم اين كارو كردم و نتيجه گرفتم
اولين چيزي كه خيلي مهمه ، كتابه
من اول يه دفتر خلاصه نويسي برداشتم و هر درسو به چند قسمت تقسيم كردم كه عبارت بودن از!!: معني لغات و عبارات مهم ، قواعد ، نكات كارگاه ترجمه ، تمرينات و مثال هاي كليدي كتاب
بعد هر درسو دقيق دقيق ميخوندم و هر چي نكته و مطالب مهم داشت تو اين دفتر مينوشتم
دفعه دوم ميومدم اين دفتر حدو 15 دقيقه ميخوندم ميرفتم سراغ تست ، خيلي روش خوبي براي من بود
تست هم حتما حتما گاج سفيد بگيرين
اموزش هم اگه مشكل دارين رمزينه ...