نقل قول:
اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...
لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟
Printable View
نقل قول:
اتفاقا الان دوباره DAP رو اكتيو كردم و باز روي دكمه دانلود زدم اما بازم مديا پلير باز شد...
لينك مستقيم 160 مگي رو نداريد؟
بفرما :نقل قول:
کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
نقل قول:
آقا ممنون بلاخره يه جورايي با اعمال شاقه دارم دانلودش ميكنم چون روي همين لينك آخري هم كليك ميكردم دوباره مديا پلير باز ميشد كه آخر برداشتم به صورت URL LINK تو يه سايت ديگه زدمش و با DOWNLOAD WITH DAP دارم دانلودش ميكنم...
راستي يه سوال غير تخصصي...
الان يه مدتيه سرعت دانلود من 4 برابر شده يعني قبلا كه نهايت سرعت دانلودم 16 كيلوبايت بود الان شده 62-63 كيتوبايت...!!! :18:
سرويسمم از شاتل هست 128
براي همه اينطوري شده يا فقط براي جاهاي محدود؟
اینجا جاش نیست و هیچکس هم جواب نمیده ، جوابش رو تو پروفایلت میذارم.نقل قول:
من فقط یه چیز ازPES10 می خوام اونم سخت تر شدن گلزنی نسبت به PES09 هستش
همونطوریکه میدونین این روزا سایتهای معتبر بازی دیدگاه و نظرات خودشون رو از آخرین پلی تستی که از بازی داشتن ارائه میدن .
هفته پیش ویدئو گیمر دیدگاه خودشو از بازی روی سایت بردکه یکی از دوستان زحمت کشید و لینکشو توی تاپیک گذاشت . در جریان هستید که بخشی از اون متن ترجمه شد درادامه من امشب ترجمه بقیه اون متنو آماده کردم که در زیر میتونید ببینید . علت اینکه ادامه اون متنو با تاخیر توی تاپیک میذارم اینه که طی چند روز اخیر اخبار مختلفی از بازی منتشر شد و از طرفی احتمالا تا مدتی , خبر خاصی نداشته باشیم من تصمیم گرفتم که بقیه متن ها رو کم کم توی تاپیک بزارم تاحوصلمون از بی خبری کمتر سر بره .
محتوای مخفی:
بخش دوم ( پایانی)
رویکرد جدید کونامی , رویکردی مطلوب به حساب میاد .نسخه پارسال , مثل بازی پین بال سرعت زیادی داشت .صدای توپ توی زمین جالب نبود .با این نسخه بازی , دوباره ما احساس میکنیم که داریم فوتبال بازی میکنیم و همه بایستی (احتمالا) از این بازی لذت ببرن .
کونامی امسال یک نوآوری جدیدی بنام سیستم کارت به بازی اضافه کرده که بوسیله اون شما میتونید بعضی از قابلیتها رو جهت بهینه کردن برنامه های تیمی فعال یا غیر فعال کنید .مثلا میتونید کارت "Long Ranger" رو برای استیون جرارد فعال کنید که از این طریق هوش مصنوعی بازی , اونو به موقعیتی هدایت میکنه که موقعیت شوت زنی براش فراهم بشه .بعضی از کارتها منفعل و غیر قابل تغییر هستند مثل کارتهای "One Touch Play " و "Quick Turn "
این سیستم بر این مبنا استوار شده که به شما اجازه میده که از طریق هوش مصنوعی بازی برای زمانهایی که بازیکنان تیم درکنترل شما نیستند حرکاتشون رودر خدمت استراتژی تیم بهینه سازی کنید .توی این نسخه شما خیلی راحت میتونید مانع از برگشت یک بازیکن به عقب بشید و اونو مجبور کنید که به عقب بر نگرده .
رشد و پیشرفت تواناییهای بازیکنان توی این بازی به سختی میسر میشه بخاطر اینکه شما بعضی از کارتها رو غیر فعال میکنید .بعنوان مثال نانی یک کارت داره بنام "Trickster " که در تعریف این کارت گفته شده که این مهارت step over ( این حرکتو بعضی از بازیکنان بخصوص بازیکنان برزیلی انجام میدن ) رو دربازیکنان افزایش میده .
منوی بازی به طور اساسی تغییر کرده
راستشو بخواید سیستم کارت اینطور نیست که فکر کنید اساس بازیو بطور کل دگرگون میکنه . شاید این سیستم بدرد کسانی بخوره که حقیقتا کارکردن با تاکتیکها و فرمیشن رو دوست دارن . برای بقیه فقط یک مساله قابل توجه و جذابه که نهایتا ازش استفاده نمیکنن .
از نکات جذاب این بازی سیستم تاکتیکیه "Team Style "است .ما 4 تا سبک دفاعی و 4 جور سبک حمله داریم .این امکان برای شما مهیاست که این بخشها رو تنظیم کنید :" سوویچ موقعیت " , " سبک حمله " , " میزان و نوع پرسینگ " و " تراکم یا باز شدن تیم " .بصورت پیش فرض تیمهای معین و مشخصی ( تیمهای معروف ) همون سبک و روشیو بازی میکنن که در عالم واقع تیمهای هم اسمشون بازی میکنند .بعنوان مثال منچستر یونایتد توی سبک بازیش از تغییر جهت و جناح بازی زیاد استفاده میکنه .اینکار رو عموما بازیکنانی مثل رونی , نانی , برباتوف و هرکدوم از بازیکنانی که چنین قابلیتیو دارن توی زمین انجام میدن که این مساله کار رو برای مدافعین حریف سخت تر میکنه . اگه شما دوست داشته باشید سبک بازی منچستر رو تغییر بدید این امکان براتون فراهمه و بازیکنان سبک مورد نظر شما رو توی بازی پیاده میکنند.
گرافیک بازی مشخصا امسال درکانون توجه کونامی قرار گرفته
مستر لیگ توی این نسخه هم وجود داره البته با جراحی که درش صورت گرفته که عمق خیلی زیادی بهش داده و جنبه مدیریتی زیادی به خودش گرفته ( از قبیل حامیان مالی که باید با این اسپانسرها کار کنید ) .مجوز لیگ قهرمانان توی این نسخه وجود داره . تعجب داره که تمام تیمهای حاضر در اون لایسنس نشدن ( از لیگ برتر انگلیس فقط منچستر و لیورپول مجوز دارن و لایسنس شدن ) .
توی این نسخه یک بخش و مود بنام " Community "وجود داره که این اجازه رو به شما میده که برای دوستانتون لیگ ها و تورنمنتها رو تنظیم کنید به نظر میرسه چیز بزرگ و مهمی باشه .همچنین بخش BAL هم توی این نسخه وجود داره .
کونامی تمام تلاش خودشو برای برگردوندن PES به دوران شکوه و عظمت خودش انجام داده هنوز معلوم نیست و زمان این مساله رو مشخص خواهد کرد .حقیقتا تلاش زیادی صورت گرفته که طرفداران مایوس متقاعد به بازگشت بشن اما به هیچ نمیشه گفت وقوع چنین اتفاقی مسلم و قطعیه . هرچند نشانه ها و علائم خوب و دلگرم کننده ای دیده میشه و احساس مطبوع و خوش آیندی درمورد بازی وجود داره .
جنگ و نبرد امسال دوباره شروع میشه !
این بازی طبق برنامه پاییز امسال برای PS2 و Wii , PS3 , XBOX 360 , PSP منتشر خواهد شد.
حسین جان این پرسش و پاسخ با سیباس انجام شده!!؟
چرا اين konami يه کليپ خودش از بازی نميده بيرون ، اين چه وضعيه دوست دارم يه عکس از manchester ببينم يا يه تيم ديگه
منم دقیقا یکی از مهم ترین خواسته ام از 2010 اینه که بازی سختر بشه.نقل قول:
قردادش که با بارسا و لیورپول هست ، فیفا با بیشتر با لیگ انگلیس کار می کنه ! تریلر جدید فیفا رئ دانلود کن ، چیزای باحالی میبینی ، مخصوصآ منچستر رو زیاد نشون میده:31:نقل قول:
از این سایت مسخره نمیشه دانلود کردنقل قول:
این همه سایت آپلود کسی نمیتونه جایه دیگه اپلود کنه
zshare.net
4shared.com
:19::19::19:
من که فکر نکنم بازی سختر بشهنقل قول:
چرا؟نقل قول:
منم همین یک ساعت پیش دانلود کردم
برای دانلود باید عضو بشید
اتفاقا سایت خوبیه برای دانلود
این حرفت رو تو تاریخ ثبت می کنیم!!:31::31:نقل قول:
این اصلآ سایت اپلود سنتر نیست!! باید اول عضو بشی و بعد دانلود کنی که البته برادر های گرامی لینک مستقیمش رو گذاشتن :
حجم 30 مگ :
حجم : 160 مگ :کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
در ضمن این نحوه ی لینک گذاشتن توی سایت های نیوک هست، اگر به این بگی مسخره یعنی به سیستم نیوک گفتی مسخره=> (جلو کسی نگیا :31:)کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
به خدا این سایت بازیه!! یعنی هیچ جاش به بازی نمی خوره ؟؟:31::31:نقل قول:
دلیلتون چیه ؟نقل قول:
برای اینکه شک هاتون برطرف بشه باید بگم که درجه سختی تاپ پلیر PES 2009 معادل درجه سختی آماتور 2010 خواهد بود.
بله مهران جان اما چون چیز خاصی نداشت توی تاپیک نذاشتم .کلا 7-8 تا سوال کم اهمیت ازش پرسیده بودن که سر این جریان کلی از کاربرا به انتخاب سوالات اعتراض داشتن . از همین تاپیک خودمون هم چند تا سوال گذاشته بودیم .نقل قول:
ولی چند از سایتهایی که توی پلی تست شرکت داشتن میگن بازی سخت تر شده و دیگه مثل PES 2009 نمیشه با یک بازیکن یک تنه به دفاع حریف زد .نقل قول:
لطفا اگر حرف جدیدی میزنید دلیل و مدرکی چیزی رو کنید ؟! الان من خیلی خوشحالما :31:نقل قول:
حسین جان یادمه قبل از امدن pes 2009 از این حرف ها زیاد میزدندنقل قول:
حتی یادمه میگفتند بازی برای نصب به 18 گیگ فضا احتیاج داره
یا مثلا میگفتند تو بازی میشه ورزشگاه رو ساخت
و غیره
حالا توکل به خدا شاید راست بگن
من که خیلی به pes 2010 امید دارم.نقل قول:
کونامی این بار قضیه اش فرق می کنه...میخواد خیلی چیز ها رو ثابت کنهنقل قول:
حسین جان یادمه قبل از امدن pes 2009 از این حرف ها زیاد میزدند
حتی یادمه میگفتند بازی برای نصب به 18 گیگ فضا احتیاج داره
یا مثلا میگفتند تو بازی میشه ورزشگاه رو ساخت
و غیره
حالا توکل به خدا شاید راست بگن
من که برای هیچ کدام از نسخه های pes مثل نسخه 2010 هیجان زده و کم طاقت نبودم
امسال سال کونامیه
اگه لیگ های بیشتری را پشتیبانی کنه عالی می شه
نقل قول:
دوست عزیز هر دو لینک 169 مگ هست.
پس کو این 30 مگی؟؟؟!!!
جدی میگی ؟ من پارسال زیاد پیگیر اخبار بازی نبودم .یعنی همین سایتهای معتبر بازی این چیزا رو میگفتن ؟ اگه اینجوریه که ما داریم با خوندن نظراتشون فقط خودمونو علاف میکنیم !نقل قول:
در این که pes همیشه بهترین و شاهکار ترین بازی فوتبال جهان هست شکی نیت و امیدوارم این بار هم تیم قدرتمند konami سونامی در گیمر ها ایجاد کنه
این پیش نمایشی هست توی سایت سیمز47 منتشر شده بود. و هادی عزیز چند وقت پیش توی همین تاپیک گذاشته بود. صرفا به خاطر حرف شما که گفتید مدرک بده این رو نقل قول کردم دوباره. در ضمن گفته بودم آماتور که اصلاح می کنم Regular . به طور کلی به اندازه دو درجه بازی قوی تر شده. فقط چون این بحث وجود داشت که بازی قوی می شه یا نه من در جواب گفتم که بله شده. چون قبلا این پیش نمایش رو خونده بودم. شما هم فرصت کردید بخونید.نقل قول:
محتوای مخفی: متن پیش نمایش
من گیم پلای رو دانلود کردم. چیزی که توی بازی خیلی بارز بود این بود که اولا سرعت بازی بیشتر شده و دوما بازی روون تر شده.
درست نمیگم ؟
یکی از ضعف های PES 2009 سرعت بالای بازیکناش بود. یعنی kONAMI سرعت رو از اینی که هست بیشتر کرده?نقل قول:
من گیم پلای رو دانلود کردم. چیزی که توی بازی خیلی بارز بود این بود که اولا سرعت بازی بیشتر شده و دوما بازی روون تر شده.
درست نمیگم ؟
بهتر بود NFS : SHIFT رو میدادن KONAMI میساخت!
دهنمون سرویس شد!!:13: خب تو صفحه های قبل هست ، یکم بگرد:31:نقل قول:
بیا لینک 29.95 مگی :
کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes_2010_1vs1_GamesCom_2009__www.gigagame.ir__low_quality.avi
نقل قول:حالا اصلآ این سایت آپلودسنتر نیست!!نقل قول:
در کل تاپیک PES خیلی کاربرای باحالی داره جدآ خیلی باهاتون حال می کنم ، دمتون گرم !! :31:
اشتباه فکر کردی :31: منظور من از سرعت بازی, مجموعه ی بازی رو گفتم.سرعت PES از حد معمولی کمتره و دوست داشتم که بیشتر بشه. وقتی صحبت از سرعت بازی میشه, کلاً مجموعه اون رو در نظر بگیر. مطمئناً به همون نسبت سرعت بازیکن ها هم بیشتر میشه ولی اینکه یک بازیکن مثل Eto'o از بقیه بازیکن ها در حد زیادی سرعتش بیشتر باشه رو دیگه نمیدونم.نقل قول:
شما الان یک جاسوس محسوب میشی :27: بلاخره من نفهمیدم تمرکزه فکرت روی فیفاست یا ساکر ؟ :18:نقل قول:
منظور کامل پست رو نگرفتی:31:نقل قول:
ولی من هر2تا رو به یه اندازه بازی می کنم، ولی این روزا فیفا نکست بیشتر می چسبه !
من عضو شدم ولی بازم نمیزاره دانلود کنمنقل قول:
نمی گم خیلی باحالی !!! لینک مستقیمش که برات گذاشتم با حجم 30 مگ ::::::::::::نقل قول:
http://gigagame.ir/dl2/files/pes_2010_1vs1_GamesCom_2009__www.gigagame.ir__low_ quality.avi
یکی از کسانیکه توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشته امروز نظرات خودشو توی سایت WENB گذاشته بود اگه بنظرتون جالبه من ترجمه متن صحبتهاشو توی تاپیک بزارم .
یکی از نکات جالبی که اظهار میکرد این بود که میگفت سرعت بازی خیلی مناسب شده واصلا شباهتی به ویدئوهایی که طی چند روز اخیر از گیم پلی بازی منتشر شده نداره .
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشیم حسین جان....
کف کردیم از بی خبری...
ای خدا کف کرديم از بی خبری
کی میاد این؟
محتوای مخفی:
شرمنده یک کم دیر شد فعلا این قسمتو نوشتم تا اینو میخونید ترجمه چند تا پاراگراف باقی مونده رو هم میذارم .
دوستان
دیروز من به نمایشگاه GC آلمان رفته بودم . دیدن بازی PES 2010 توی نمایشگاه از اولویتهای من بود .
باید اینو بگم که بعد از خوندن پستها و نظرات منفی که کاربران توی سایتهای مختلف ارائه دادن غافلگیر و شگفت زده شدم . من چند تا از ویدئوهایی که گری ( یکی از کاربران ) گذاشته بود رو نگاه کردم . این ویدئوها آدمو به اشتباه میندازن ! توی این ویدئوها سرعت بازی خیلی زیاده اما وقتی شما خودتون بازی میکنید متوجه میشید که اون خیلی آهسته تره . دوستان بلافاصله در برابر حرف من جبهه گیری نکنید .سرعت بازی عالیه ! در مقایسه با PES 2009 نسبتا آروم تره که خوبه .
من 6 تا بازی انجام دادن اونجا ( و تعدادی رو هم تماشاکردم) اجازه بدین برداشت هامو بیان کنم :
- سرعت و آهنگ بازی کاملا مناسبه .کمتر از PES 2009 اما نه به آرومی فیفا 9 .
-گرافیک WOW . بسیار عالی و شگفت انگیز بود .
انیمیشن های توپ بازی : چه پیشرفتی ! به نظر من توی بیشتر اظهار نظرهایی که سایتهای مختلف داشتن حق مطلب رو در این مورد به خوبی ادا نکردن .احساس میشه توپ خیلی به واقعیت نزدیک شده و بسیار آزادانه حرکت میکنه .بعنوان نمونه وقتی که من داشتم در برابر دوستم بازی میکردم توی یک صحنه بازیکنانمون به بهم برخورد کردن درحالیکه توپ بینشون قرار داشت توپ یک خورده به هوا بلند شد این حرکت چیزیه که شما به هیچ وجه قبلا توی سریهای قبلی بازی ندیده بودید . همینطور در زمان حرکت با توپ , توپ خیلی متفاوت از قبل حرکت میکنه و حرکتش بسیار عالی شده .و این آزادی حرکت توپ روی گیم پلی بازی خیلی اثر گذاشته . حرکات توپ بنظر خیلی راضی کننده است .
-انیمیشن ها : مشخصا نسبت به PES 2009 خیلی پیشرفت کرده ! البته هنوز بعضی از انیمیشن های 2009 توی این نسخه هم وجود داره اما اصلا احساس نمیشد که داریم PES 2009 رو بازی میکنیم . فقط این وسط انیمیشن دویدن به نظر بد میومد .انیمیشن های جدید واقعا خوب به نظر میرسیدن بخصوص انیمیشن های شوت و پاس . کفشهای بازیکنان خیلی خوب مناسب طراحی شده بودند .(من توی یکی از ویدئوهایی بازی که چند روز پیش منتشر شده بود گل مسخره آنری که روی سانتر عجیب مسی به ثمر رسید رو دیدم اما توی مدتی که اینجا بودم اینجور باگهایی به چشمم نخورد) . بنابر اظهار نظر کونامی هنوز خیلی از انیمیشن ها توی بازی قرار داده نشده اند .شما میتونید چیزای جدیدی توی بازی پیدا کنید .
درباره تاکتیکهای تیمی : شما میتونید مشخصا گوناگونی رو توی گیم پلی بازی مشاهده کنید.توی کد نمایشگاه فقط 4 تا تیم وجود داشت .اما این 4 تا تیم واقعا احساس میشد از هم متفاوت هستن و با هم فرق میکنن .شما بطور واضح میتونید ببینید دنی آلوز حرکت اورلپ انجام میده بخصوص در بعضی از زمانهای خاص .اون به آرومی تغییر مکان میده بیشتر وبیشتر .عالی بود !یک نگاه گذرا هم به سیستم کارت بازیکنا داشتیم اما مثل بخش تاکتیهای تیمی من همه چیو امتحان نکردم . هویت و شخصیتی مجزا در بازیکنان و تیمها وجود داشت که مشخصا نکته مثبت بزرگی قلمداد میشه .
زمان لودین بازی: اصلا ما زمانی بنام لودینگ تایم نداشتیم که نکته بسیار بزرگی به حساب میاد .
دروازه بانها : شما راحت نمیتونید دروازه بان رو دریبل کنید (دریبل دروازه بان زیاد امکان پذیر نیست ) که نکته مثبت مهمی به حساب میاد ! زمانیکه رفیقم یک فرصت مسلم گل زنی داشت من از کنترل دستی دروازه بان استفاده کردم و یک جهش دستی با دروازه بان انجام دادم ( از طریق فشار دادن دکمه دایره و مثلث ) دروازه بان شوت دوستمو مهار کرد .یکبار هم اتفاق افتاد که دروازه بان توپو خیلی کم پرتاپ کرد در هر صورت توی 6 تا بازی یک باگ یا ارور بزرگ از دروازه بان دیدم . من میخواستم بدونم آیا واقعا میشه از راه دور هم اقدام به شوت زنی کرد به همین خاطر با بابل یک شوت روانه دروازه حریف کردم ( شوت طبیعی به نظر میرسید ) این شوت زیاد قدرتی نداشت ( البته بهترین شوتم نبود) اما با این حال دروازه بان مضحک عمل کرد و هیچ تلاشی برای مهار توپ از خودشو نشون نداد .امیدوارم اون یک باگ باشه !
...
ادامه
من حرکت در 360 درجه رو توی بازی ندیدم اماشاهد تنوع زیاد در حرکت بودم . من حدس میزنم بیشتر شبیه حرکت در 32 جهت بود نه 360 درجه .تغیر مسیر دادن در زمان دویدن یک کم سخت تر شده ( شاید بخاطر آهنگ حرکتی آهسته بازی باشه ) .حرکت بدون نگهداشتن دکمه R1 خیلی ثمر بخش و مفیده . بدون نگهداشتن این دکمه بعضی از بازیکنان مثل ریبری حرکاتی تا حدودی سریع انجام میدن دوباره احساس شد که بازی خیلی با 2009 متفاوت شده ( البته در جهت مثبت ) !-سیستم برخورد فیزیکی بازیکنانن با هم : این سیستم هم بهبود پیدا کرده و به نظر میرسه خیلی طبیعی و واقعی شده .یک پیشرفت بزرگ : وقتی شما حریفو تکل میکنید این امکان وجود داره که بصورت ناخواسته مقداری به هم تیمی خودتون هم که نزدیک حریفه ضربه بزنید .من یک مقداری هم روی بررسی وضعیت بازیکنان وقت گذاشتم ( هرچند که به زیان آلمانی بود ) . استورم آنری 95 بود استورم به معنی حمله هستش البته من حدس زدم .اون هنوز شوتهای خیلی خوبی داره .بنزما و گورکوف هم همینطور .فرناندو تورس توی زمین خیلی خوب کار میکرد واقعا بعضی چیزاش ویژه بود مثل تکلهاش .مسی هم خیلی عالی بود وضعیتش مثل پارسال خیلی خوب به نظر میرسید .آربلوآ وضعیت وحشتناکی داشت وضعیت کلیش 69 بود . من حدس میزنم در عالم واقع هم وضعیت زیاد خوبی نداشته باشه .به نظر با این دمو احساس میشه PES داره دوباره به روزگاران قدیمیش برمیگرده ! اما اگه PES 2010 بخواد عنوان بازگشت پادشاه رو بدست بیاره اون حتما نیاز به تنظیمات و پالایش هایی داره . اما من واقعا به کونامی ایمان دارم اونا تمام باگها رو برطرف میکنن و انیمیشن هایی بیشتری به بازی اضافه میکنن و اینجا بازگشت پادشاه معنی پیدا میکنه .بعد از نمایشگاه من واقعا هیجان زده شده بودم . بالاخره PES نکست جن رو لمس کرد . من مشتاقانه منتظر چیزایی از کونمای هستم که برای ما ذخیره کرده . 23 اکتبر قطعا روز بزرگیه .
آقا من بالاخره موفق شدم اين کليپ بازيه بين ليورپول و بارسا رو ببينم خيلی متعجب شدم چون تفاوتی بين 2010 و 2009 نديدم الا يه چند تا animation جديد يه چند تا چيز خيلی ناراحت کننده بود اول : سره گل اول باز henry کل زمين و طی کرد و... و اينکه zlatan بعد از به دست اوردن توپ اونم به شکل rebound به يه شکل عجيب توپ رو گل کرد و به زمين خورد ، دوم: torres يه شوت زد که valdez باز هم به شکلی احمقانه و دقيقاً مثله 2009 توپ رو برگشت داد تو يه صحنه هم دفاع بارسا به شکل خيلی عجيبی پرتاب شد ، بعد از ديدن اين کليپ خيلی ناراحت شدم