خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیست
Printable View
خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیست
نقاط شروع ماموریت های اصلی تو نقشه ها کاملا مشخص هستن.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوریه که میگین چیز خاصی نیست؟ توضیح هدف که تو نقشه هم هست!
برای این میگم که علاماتی تو نقشه هست ولی به صورت مجزا جدا نشده
حالا میرم ببینم چی میشه
دوستان این بازی رو دارم بازی میکنم ولی ظاهرا جز هدف های تکراری و این که یک چیزی رو بیار و یک چیزی رو ببری چیز خاصی نداره
دیالوگها هم خیلی تکراری شده ، یمدونم داستان داره ولی الان خیلی جالب نیست
تا اخرش این جوریه ؟
اگر داستانش رو متوجه بشین بازی قشنگیه ؛ اگر به این میگین تکراری پس به ac1 چی میگین ؛ شاید منظورتون از تکراری طولانی بودن بازیه؟
ac1 چون اولین نسخه بود قشنگ بود
ولی این هم یک کم طولانی و هم اینکه فعلا ( میگم فعلا ) اون هیجانات نسخه ی قبلی رو نداره
اون خیکی رو کشتم ، الان اونجام ، ولی ظاهرا فقط باید بازی کنی و بس
این بازی درجه سختی نداره که اول بازی بشه انتخاب کرد ؟
با سلام
من تو مرحله ایی که باید 9 نفر رو بکشیم گیر کردم ، همرو کشتم به غیر از اونی که تو کشتی هست . تمام سربازای اطراف رو می کشم اما اون شوالیه ها رو نمی تونم بعلاوه 4 تا سرباز توی کشتی . این قسمت رو باید چطوری رد کنم ؟
سلامنقل قول:
چند تا سرباز اونجا هست:
سرباز های 1و2 در محوطهی قرمز رنگ 1و2 حرکت می کنند و سرباز های 3و4 در بخش قرمز 3و4حرکت می کنند .
شما اول باید در قسمت3آبی رنگ قرار بگیرید و وقتی سرباز3 اومد اونو کشته و توی آب پرت کنید.بعد برید توی قسمت4و همین بالا رو سر سرباز4بیارید.بعد آهسته وسط سرباز های 5و6قرار بگیرید و دوتاشونو بکشید. حواستون باشه سرباز های پایینی شما رو نبینن.
بعد وقتی سرباز های دیگه روشون اونور بود بپرید پایین و سفید و بکشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د
. . .
یه مرحله هایی هست که با انجام دادنشون وسایل الطایر آزاد میشه من همشونو انجان دادم،فقط یکی مونده همونی که باید پرواز کنیم من اونجا نمی دونم باید چه کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
منظورت معابد هست؟ کدوم معبد؟ معبد ششمی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
معبدا رو تموم کردم فقط یکی مونده که بالای یک برج هست و سفید رنگه وقتی بالا می ریم سوار اون وسیله ی لئوناردو داوینچی میشه.
بعد بقیشو من دیگه نمی دونم چیکار باید یکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی مونده.
دوستان
من اینجاش گیر کردم . یه یارو رو تعقیب میکنم میره توی قلعه در بسته میشه بعد باید از بالاش برم . هر چی میپرم لبه دیوار رو نمیگیره بره بالا !
عکس :
کد:http://up.--------.com/images/kr0lxqo7ocs0rk92g0t.jpg
چیکار کنم ؟ :دی
همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!نقل قول:
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
آره همونجاست ! میرم رو دیوار رو میگیرم میرم بالا میرسم به این دره بالاش یه چوب هست ولی هر کار میکنم نمیگردش ! گیج شدم .نقل قول:
همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدم :31: باید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.نقل قول:
اینجاست :
نکنه بازی خراب باشه ؟ آخه باید بالای در رو بگیره ولی نمیگیره ! هی بالا پایین میپرم آخرش پرت میشم پایین ! :دی برای شما بالای در رو میگرفت ؟نقل قول:
اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدم باید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.
ویرایش :
ردش کردم . رفت مروی دیوار نشستم دکمه راست موس رو گرفتم و اسپیس زدم یه راست پرید بالای چوبه ! :دی
نقل قول:
این جا باید از روبرو بپری , فقط بپر خودش می گیره ، جلو نچسب!
شما همینجا که الان نشستی برو سمت راست انتهاشو برو جلو میرسی به دیوار که سمت چپت همون چوبست.دستنقل قول:
خب حالا دیدی بعضی وقت ها از یه دیوار میری بالا هیچی رو دیوار نیست بعد هیچی رو نمیتونی بگیری بعدش میوفتی پایین.
حالا شما روبروی همون دیوار که رسیدی اینکارو بکن تا اومد بیفته پایین کلیک راست و سمت چپ رو بزن تا اون چوبرو بگیره.اینو امتحان کن .اگه نتونستی بگو بیشتر راهنمایی کنیم
فقط موظب باش اون بالا رسیدی بازی یه کم چیز داره:31::31:
دوستان من همون موقع رد کردم اونجا رو خیلی رفتم جلو . پستم رو ویرایش کردم مثل اینکه ندیدید ؟ :دی
با این حال تشکر میکنم باز :دی
فقط یه چیزی الان صندوق incom دهکده پر شده ولی من روی نقشه خیلی دور هستم نسبت به دهکده . توی شهر دیگه هستم . نمیتونم برگردم پولها رو خالی کنم ؟ یا باید به ماموریت ها ادامه بدم خودش بعدا بر میگرده ؟ آخه حیفه دیگه ملت پول نمیدن :دی
زیاد به دهکده بر میگردید. مشکلی نیست. اون پولها فرار نمیکنن! :31:نقل قول:
بچه ها چرا این بازی اینقدر معروفه؟
آخه درسته که گرافیکش خوبه ولی خسته کننده است. نصف مدت بازی در حال دویدن هستی!
تنها تفریحت هم اینه که بری بالای برج و به شهر نگاه کنی.
من فقط از اسب سوارش خوشم میاد. واقعا بی نظیره. ولی در کل سروته نداره فقط باید بدویی
من فقط سوالتون رو جواب میدم...چون نظرتون بسیار محترم و قابل تامل هستش..نقل قول:
من فقط از اسب سوارش خوشم میاد. واقعا بی نظیره. ولی در کل سروته نداره فقط باید بدویی
خب چون که ادامه ای هستش بر قسمت اول
+
همون گرافیک بسیار بالا + داستانی قوی..+ گیم پلی عالی که ممکنه به مزاج بسیاری از سلیقه ها جور درنیاد از جمله مال شما
از لحاظ حل معماهاش که توی مقبره ها میری اون مهر هاشون رو بدست بیاری منو یاد گاد آو وار میندازه !
در کل خیلی جالبه مرحله های جانبیش مثل ریس دادن و اون مرحله پروازش خیلی حال داد :دی
همه بازی یک طرف اون " ریکواستو دی پاچه " (rest in peace ) گفتن اتزیو وقتی جملات آخر و به مقتول ملعون میگه یک طرف ! جیگر آدم حال میاد ! :دی
نقل قول:
نقل قول:
من فقط سوالتون رو جواب میدم...چون نظرتون بسیار محترم و قابل تامل هستش..
خب چون که ادامه ای هستش بر قسمت اول
+
همون گرافیک بسیار بالا + داستانی قوی..+ گیم پلی عالی که ممکنه به مزاج بسیاری از سلیقه ها جور درنیاد از جمله مال شما
بازی بسیار جذاب و زیباییه البتهنقل قول:
از لحاظ حل معماهاش که توی مقبره ها میری اون مهر هاشون رو بدست بیاری منو یاد گاد آو وار میندازه !
در کل خیلی جالبه مرحله های جانبیش مثل ریس دادن و اون مرحله پروازش خیلی حال داد
همه بازی یک طرف اون " ریکواستو دی پاچه " (rest in peace ) گفتن اتزیو وقتی جملات آخر و به مقتول ملعون میگه یک طرف ! جیگر آدم حال میاد
مخصوصا مثله نینجا عمل کردنش خیلی حال میده .راه رفتنش که همه رو فراری میده خیلی ابهت داره .مبارزاتشم که دیگه معرکس.داستانشم که کم نظیره
اهه نفهمیدم چطور تموم شد ! سیب رو بردیم دادیم یه خانوم با شخصیت و نورانی , یه سخنرانی کرد بعد یهو نوشته اومد و اینا . بعدش یه چند نفر با دزموند کشتم و اینا . آخرش چی شد ؟ :دی میگه نیروی مغناطیسی زمین داره از بین میره توسط یه چیزهایی درست نفهمیدم چقدر ناگهانی تموم شد .
حالا باید چیکار کنیم ؟ غاز بچرونیم توی دهکده و اینا .
سبک بازیش خیلی حال داد .
این بازی در کل چند سکانسه؟
وقتی ماموریتی برای کشتن یه نفر هست که دور تا دورش پر سرباز هست باید چه کار کنیم؟ باید همرو بکشیم؟!
لطفا راهنمایی کنید.
اقا وسط بحث مزاحم شدم:31:
یکی از دوستان میگفت نسخه 3 این بازی هم اومده...کسی خبر داره؟؟
13 سکانسنقل قول:
دیگه اون بستگی به خودتون داره. می تونید از بمب گاز استفاده کنید.می تونید از بین مردم آروم برید و بکشیدش ، می تونید از راه دور با تفنگ دستی بزنیدش و...نقل قول:
به غیر از مراحلی که نباید شناسایی بشی ، در بقیه مرحله ها می تونی همه گارد ها + هدفتو توی یک نبرد بکشی.
بله ، فهلا واسه ایکس باکس و پی اس 3 اش اومده. خیلی هم جالب و قشنگه ، اینم تاپیکش:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
پس دارم تمومش میکنم راحت بشم از شرشنقل قول:
13 سکانس
خیلی بازیه زیباییه
سلام دوستان.
یه سوال:تو نقشه 2 تا علامت تعجب هست(همونایی که شخصیت جدیدی هست و باید کار انجام بدیم) منتها یکیش که میخوره به یه دروزه که اصلا راه ورود نداره و یکی دیگش هم که نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم.باید چه کارایی انجام بدم تا اینا آزاد بشه؟
من یکی از شخصیت ها رو تموم کردم ماموریت هاش رو.
ممنون
سلامنقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال:تو نقشه 2 تا علامت تعجب هست(همونایی که شخصیت جدیدی هست و باید کار انجام بدیم) منتها یکیش که میخوره به یه دروزه که اصلا راه ورود نداره و یکی دیگش هم که نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم.باید چه کارایی انجام بدم تا اینا آزاد بشه؟
من یکی از شخصیت ها رو تموم کردم ماموریت هاش رو.
ممنون
باید کدکس پیج هارو پیدا کنی
به شهرها سفر کن یه 7 تاش تو شهر زادگاه اتزیو هسش و بقیشم تتو شهرهای دیگه
کدکس پیج هارو که پیدا کردی میاری داوینچی ترجمش میکنه و میبری اون اتاق که میگی نمیشه اون قسمت از خاطراتم وارد شد
بعد همه ی صفحات میرن رو دیوار و باید e رو بزنی تا با همون بینایی عقاب ببینی که رو دیوار باید نقشه ی جهان رو با پازلها تشکیل بدی و تمام
بعدش میفرستنت رم و اونجا باید ...
بچه ها بازی 14 سکانس هستش نه 13 سکانس
------------------
من که تموم کردم هدف بازی ترویج اعقاد به مسخ هستش (البته از نظر من) چون اون زنه نورانی اینو میگه
و همیشه راه سومی هست.خیلی چیزای خوب و بد دیگه....
كدكس منظورت چي هست دوست عزيز؟نقل قول:
همونجا ها كه هي ميريم تو زيرزمين و بايد هي گنج پيدا كنيم؟
چطور به شهر ها سفر كنم؟ يكم بيشتر توضيح ميدي؟
ممنون
من الان هي اون قلعه ها رو تصرف ميكنم كه واسه لباس قرمزاس.
این تو اواوخر سکانس 13 هستش که منم اونو گفتمنقل قول:
نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم
شما وقتی میوای وارد اون ااق بشی چی میگه؟
شما تو کدوم سکانسی؟
تو کدوم شهر؟
اونجایی که قصر هستش؟
من هنوز اولاشم.تازه يه علامت تعجب رو رفتم.شهر اولي هستم حدود 20 درصد ساختم شهر رو و 2.3تا راه زيرزميني و گنج هاش رو رفتم.الان دقيقا اونجام كه يه بلندي هست(زير زمين) بايد ازش پايين بريم.كه اگه يه دفعه بپري پايين ميميري...نقل قول:
به نظرم جایی رو میگی که یه جممه ی اسکلتو میکشی و در وا میشه و میری زیر زمین اون prophet داره با همدستاش نقشه میکشه و وسطش یه استخر آب هم هست فکر کنم.در بزرگی هم هست که میبندن و بعد باید از دیوارا بری بالا(گوشه کنارا یه چنتا دیوار هستن پله ای که از اونا بالا میری)نقل قول:
من هنوز اولاشم.تازه يه علامت تعجب رو رفتم.شهر اولي هستم حدود 20 درصد ساختم شهر رو و 2.3تا راه زيرزميني و گنج هاش رو رفتم.الان دقيقا اونجام كه يه بلندي هست(زير زمين) بايد ازش پايين بريم.كه اگه يه دفعه بپري پايين ميميري...
یکم تلاش کن برو بالا اونجا یه دستگاه چوبی هست که دستشو میکشی بعدش میبینی چی میشه
نه اينجا رو رد كردم ديروز رفتمش.تازه يه جاي ديگه مثل همينم رفتماين كه شما ميگي همونه كه هي آب مياد و استخر پر ميشه و ريزش ميكنه.نقل قول:
من فقط مشكلم اينه نميدونم چطور به اون منطقه هايي برم كه هنوز نيومده تو نقشه.نكنه بايد قلعه هاي اطرافش رو تصرف كنم و آتيش بزنم؟!
میگم از جاهایی حرف میزنی که دارم به اسم تاپیک شک میکنم
نکنه شما اساسنز کرید برادر هود رو بازی میکنی؟
تصرف شهر من نمیدونم چطوری انجام میدید .شما باید علامت تعجبهارو طی کنید تا مراحل دیگه که تو مناطق دیگه هستش راه
بسته هارو باز کنن
خوب... به سلامتی بعد از پایان «تپه ی خاموش 6» می ریم تا این بازی رو بی آغازیم :31:
آقا من این بازی رو نصب کردم راحت هم اجرا میشه. یکی دو ساعت بازیش کردم ولی اونجایی که میره پیش لئوناردو داووینچی که اون چیزه رو واسش درست بکنه بازی گیر میکنه. مشکل از کجاست؟