هارد اکسترنال مناسب برایwd میخوام بگیرم دوستان بهترین گزینهها کدومن؟
500 گیگ بهتره یا 1ترا بگیرم؟
سیلیکون پاور A80 چطوره دوستان؟
کد:http://www.-------------/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Silicon-Armor-A80-750&Type=Specifications#Tab
Printable View
کد:http://www.-------------/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Silicon-Armor-A80-750&Type=Specifications#Tab
هارد اکسترنال مناسب برای wdمنظورتون ایناس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم بدونم کدومو دارین؟
ببینید دوست عزیز هارد اکسترنال بهترین مارکش الان همونwdهست یا سیگیت خب 1ترا با500هم فرق زیادی ندارن معمولاًwdبه سری های مختلف تقسیمشون میکنه وهرکدومو ظرفیت محتلف میزنه مثلاًیه مدل داره به نامESSINSHIA خب یه مدل دیگه هست که همینه فقط بعدشSE داره که کلا My Pasport Essinshial se الان بهترین هست.البته مدلusb3رو منظورمه.
اینم لینک کل محصولات wdازسری اکسترنال:
کد:http://www.wdc.com/en/products/catalog/?segment=2
اساتید گرامی
بنده میخوام یه HD Player بخرم. چه مدلی الآن بهترینه؟
دستگاهی که بشه بهش هاردهای دو سیمه رو وصل کرد، 3D و فایلهای خیلی حجیم رو راحت پخش کنه و گیر نکنه، قابلیت آپدیت داشته باشه و زیرنویس رو ساپورت کنه چی هست؟
اگه قیمت را هم بفرمایید ممنون میشم.
با تشکر
بنده یه وسترن لایو دارم....میخوام از آخرین نرم افزاری که آپدیت کردم به یک ورژن قبل تغییر نرم افزار بدم(به علت مشکل نمایش اسمهای فارسی فولدرها)
چه کار باید کرد؟
مسئول های فنی WD به هیچ وجه downgrade رو توصیه نمیکنن. منم میگم قبل از downgrade حتماً تصمیم قطعی بگیرید و بعد اقدام کنید. راهش اینه؛نقل قول:
firmware قدیمی رو دانلود کنید (اگه ندارید). بعد از extract روی فلش یا هارد، فایل wdtvlive.ver رو با notepad باز کنید و ورژن نوشته شده در خط اول رو به ورژنی بزرگتر از ورژنی که در حال حاضر روی دستگاه نصب هست، تغییر بدید. مثلاً 1 ابتدایی رو 2 کنید. فایل رو ذخیره کنید و دستگاه رو upgrade کنید که در واقع downgrade میشه. بعد از upgrade ورژن صحیح روی دستگاه لود میشه.
اما به نظر من منتظر بمونید تا update بعدی. downgrade ممکنه دستگاه رو دچار اشکالات جدی بکنه و یا بدتر اونو از کار بندازه.
:40::40::40::40::40:
اين مدل رو ميشه به سينمای خانگی وصل کرد و صدای دالبی داشت ؟ ورودی اپتيکال که نداره ؟
سلام بهترین hdd player چنذه؟ اگع هارد هم داشته باشه بهتر
flv و زیرنویس فارسی ساپورت باشه
این چطوره ؟
کد:http://www.dig*ikala.com/?Page=Album&Products=Computer&Product=Computer-HDD-Mata-HddPlayer-1TB&Image=0
نقل قول:
خبر بهترین hd media player را باید از اقای stb2xxx بگیری ایشون وارد کردن اما مثل اینکه بخاطر مجوز وایرلس حیرون شدن.
اسمشم اینه :
Xtreamer Sidewinder 2
ممنون حالا میشه چند مدل از اونجوری که مخوام بگید قیمتشم مهمهنقل قول:
نقل قول:
اونجوری یعنی چجوری ؟
الان 1 مدل جدید امده تو بازار Wd tv live hubک هارد 1 ترا داخلی داره و اینترنت وصل میشه زیرنویس فارسی ساپورت میکنه قیمتشم 276 تومن اعلام شده مورد خوبیه علاوه بر این ها میگن از لحاظ ساپورت شرکتی خوبه یعنی اپدیت فریمور براش میاد
این لینک سایت اصلی :
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570[/HTML]
اینم لینک تاپیک همین محصول در پی سی ورلد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467414[/HTML]
سلام
این دستگاه از چه فونتی برای نمایش زیرنویس های فارسی استفاده میکنه؟
بنظرتون الان این دستگاه ارزش خرید داره یا خیر ؟
ممنون.
بإسلام وخسته نباشيد خدمت اساتيد
من پارسال يه wd player liveخريدم خيلي راضيم اصلاًاپديت نكردم ولي فيلمهاي إيراني دانلودشده ازاينترنت را كهvcdrip(wmv هستن پخش نميكنه
ايابا اپديت جديد wmvپخش ميكنه؟باچه برنامه ميشه vcdripروبه فرمت ديگه كه قابل پخش در دستگاه باشه تبديل كرد؟
لطفاًراهنمايي كنيد منتظرم ممنون
نقل قول:دوست عزیز این دستگاه از فرمت WMV با ورژن کد گذاری 9 شده رو پشتیبانی میکنه ، و ورژن های پایین تر رو نمی تونه پخش کنه .
برنامه های مختلفی هست . برای این کار
Total Video Convertor
corel Video Studio
All Video Convertor و ....
باتشكرفراوان به چه فرمتي بايد تبديل كنم
تقریبا تمام فرمت ها رو پشتیبانی می کند .نقل قول:
خوب روی AVI , MKV بهتر مانور می دهد .
من توصیه می کنم به MKV تبدیل کنید .
سلام يك آپديت جديد آمده ولي شكل دستگاه عوض شده و نوشته streaming wdtv يعني چي؟
1.03.10
این دستگاه جدید اومده ، فکر کنم ورژن جدید دستگاه قبلی باشه . با سخت افزار های جدید .نقل قول:
آپدیت ای هم که اومده برای این دستگاه اومده و مناسب دستگاه های قدیمی نیست .
درود بر شما
من یه مشکلی دارم . از وقتی که آخرین آپدیت رو تو دستگاه ریختم (1.06.15 ) ، دستگاه خیلی خیلی کند شده و حدودا 2 الی 3 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا . هاردی هم که بهش وصل میکنم همون هارد 500 گیگ هستش که با آپدیتای قبلب خیلی سریع میومد بالا .
یکی کمکم کنه .... :19:
سپاس
منم همین مشکل رو دارم اضافه بر اینکه خیلی dvd هایی رو که قبلا راحت میدیدم الان نمیتونم ببینم و دستگاه هنگ میکنه. هارد رو هم که باید براش جلسه معارفه بزاری تا بعد چند دقیقه بشناسه. اما با فرمور قبلی اصلا از این مشکلات نداشتم. دوستان راه حلی دارند ؟ آپدیت جدید میاد براش یا نه ؟ اگه آپدیت نیاد میشه به ورژن قبلی برگردوند ؟نقل قول:
با سلام
دوستان آیا این دستگاه زیرنویسهایی رو که جدا از فیلم باشند پخش نمیکنه؟ خب همونطور که میدونید که بعضی از فرمتهای MKV خودشون زیرنویس دارن که خب دستگاه راحت پخششون میکنه ولی برای بعضی از فیلمها که زیرنویس ندارند من خودم زیرنویس رو بصورت جدا دانلود کردم و توی فولدر فیلم ریختم متاسفانه دستگاه اونو نشون نمیده و لودش نیمکنه میخواستم بپرسم راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟ و زیرنویس رو لود کرد؟
ممنونم
رضا
برای زیر نویس هایی که شما در پوشه فیلم قرار می دهید . باید نام فایل با نام فیلم دقیقا یکی باشند . در غیر اینصورت نمایش داده نمیشه .نقل قول:
نقل قول:دوستان اگه با این ورژن مشکلی دارید و از اون خوشتون نمیاد . می تونید به ورژن های قبلی دانگرید کنید . مراحل آموزش هم در همین تاپبک موجوده .نقل قول:
ولی در مورد مشکلاتی که شما فرمودید . من هم از هارد 2Tr استفاده میکنم ولی فقط برای وقتی که دستگاه روشن بشه نزدیک به 1 دقیقه و برای شناسایی هارد هم تقریبا 1.30 زمان لازم داره تا اماده استفاده بشه . که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه برای هارد 2 ترابایت .
پس دوست عزیزم اگه نام زیرنویس رو به نام دقیق فیلم Rename کنم مشکل حله درسته؟نقل قول:
ممنونم
دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1) دستگاه من ایمیج رو نمیشناسه میشه بفرمائید چه کار باید انجام بدم؟
2)ضمنا" آیا راهی برای تغییر دادن محل زیرنویس وجود نداره؟ (میخوام زیرنویس رو ببرم بالای تصویر).
3) آیا نمیشه مدت زمان نشون دادن info bar رو کم کرد؟ آخه مدتش زیاده و میفته روی زیرنویس.
باز هم ممنونم
رضا
سلام به همه بچه های گل این بخش فروم
میخواستم یه پلیر بخرم و مهمترین چیزی که واسم مهمه پخش فیلمهای mkv حداقل 720p است . از طریق USB منظورم هست .
زیرنویش فارسی هم که حتما میخوام پشتیبانی کنه اونهم srt .
شنیده بودم این پلیر خوبه . حالا میشه بگید ایا این پلیر توی واسه کار عالیه یا نه ؟ با توجه به قیمتش که میدونم مناسبه ولی نمیدونم دقیقا چند . میشه قیمت دقیقش رو هم بگید ؟
خیلی ممنون
دوست عزیز عالیه شک نکن. همه فرمتها رو پخش میکنه و برای زیرنویس هیچگونه مشکلی نداره. فکر کنم الان قیمتش توی رنج 110-120 باشه.نقل قول:
این پلیر 3 بعدی پخش می کنه؟ اگر نه چی پیشنهاد میدین؟
نقل قول:
1- چه نوع ایمیج هایی شما درون دستگاه ریختید
2- در مورد تغییر محل زیر نویس من هم گزینه خاصی ندیدم . فکر نمی کنم بشه این کار رو انجام داد ولی سایز رو میشه تنظیم کرد .
3- شما اگه دکمه OK رو ی ریموت رو بزنید همان لحظه info bar مخفی میشه .
سلام دوستاان
آپدیت جدید نیومده ؟ خبر دارید اگه بخوان آپدیت بدن حدودا چه تاریخی منتشر میشه ؟
این فرمور آخری که منو سرویس کرد !!!
دوستان سلام
یکی از دوستان برام این دستگاه را هفته پیش از دبی آورد : (با قیمت 1200 درهم)
این دستگاه مزیت هائی خوبی داره :کد:http://www.merlin-digital.com/product_info.php?products_id=365
مثل wifi
هارد 1ter
USB.3
ساپورت کننده فیلمهای 3 بعدی
فونت فارسی : به راحتی و اکتیو
و مهمتر از همه : "نشان دادن بلوری با کیفیت 1080 همراه با منوی اصلی فیلم"
تا بحال 3 فیلم با آن دیدم. (راضی باشید)
همان دوست هفته آینده از آلمان این یکی دستگاه را قرار است برام بیاره : (با قیمت 160 یورو)
چون ندیدم ، هیچ اظهار نظری در موردش ندارم !!!کد:http://www.asus.com/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_HD2/
فقط خودتون این اینک را ببینید تا بدونید عجب دستگاه محشری است
به محض رسیدن این دستگاه دومی ، قاعدتا یکیش برام اضافی است....
هر کسی خواست (بدون اینکه بخواد چونه بزنه) سریعا PM بده تا انشالله خدمتی کرده باشم
هر دوی آنها از نظر قیمتی و کیفیت با نسبت دستگاههای ضعیف و افتضاهی که در ایران هستند ، اصلا قابل مقایسه نیستند!!!
اصلا به همین دلایل بود که تصمیم گرفتم که بجای خرید از ایران ، بگم برام از خارج با کلی التماس و درخواست بیارند...
لطفا اگه سوالی داشتید ، حتما PM بدید چون فرصت سر زدن به فروم را آنچنان ندارم....
دوست عزیزم ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)نقل قول:
ممنونم
چیزی که شاید دوستان ندوند اینه که این پلیر وسترن پتانسیل تبدیل شدن به یه سورس صوتی بسیار گرون قیمت رو داره... با یه DAC میتونید خروجی اپتیکال پلیر رو تبدیل به آنالوگ کنید و بهترین صدای ممکن رو ازش بگیرید... من از Shanling DAC50 استفاده میکنم و نتیجه کار باور نکردنیه :46::8:
دوست عزیزم میشه دقیقا" با توضیحات بیشتر بفرمائید این Shanling DAC50 چیه و قیمتش چنده؟نقل قول:
نقل قول:
آره منم خیلی دنبال همچین وسیله ای میگردم اگه لطف کنی و در موردش توضیح بدی ممنون میشم ممنون
نقل قول:نقل قول:
یه توضیح میدم درباره DAC که به اختصار بهش دَک میگن:
Digital to Analog Converter وسیله ای است که که دیتای دیجیتال موسیقی رو که از سورس های اپتیکال یا USB و گاهی فایروایر بهش میدید رو به سیگنال آنالوگ خطی مناسب برای آمپلی فایر تبدیل میکنه... چیزی که خیلی از علاقمندان موسیقی بهش دقت نمیکنن اینه که اگه شما به کیفیت صدا اهمیت میدین و صدای واقعی* رو میخواید نمیتونید از سورس های چیپ و بی ارزشی مثل MP3 استفاده کنید چون خیلی از فرکانس های صدا در اون کات شده... شما بوسیله یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ میتونید با اتصال این دستگاه به کامپیوتر فایل صوتی خالص (مثلا سی دی اودیو یا Wave یا Flac) رو مستقیما به آنالوگ تبدیل کنید و از خروجی این دستگاه (که آنالوگه) به آمپلی فایر (یا پری آمپلی فایر و بعد به آمپلی فایر) متصل کنید و صدای واضح و شفاف و واقعی رو بگیرید... از 150 دلار میشه اینارو تهیه کرد تا چند هزار دلار ... اینی که من گرفتم نسبت به امکانات و ظاهرش قیمت فوق العاده ای داره که من 1400 دلار خریداری کردم... یه مدل خیلی عالی دیگه که با حدود 500 الی 600 هزار تومن میشه تو ایران تهیه کرد (از امارات خریداری میشه به ایران میاد) DACMagic از کمپانی Cambridge Audio هست که یه چیز خیلی عالیه...:11:
* صدای واقعی یعنی صدایی بسیار نزدیک به اجرای زنده با ساند استیج مناسب و صدای شفاف و شیشه ای و گرم که Timber Accuracy بالایی داره و گوش شنونده رو خسته نمیکنه... در کل بهترین صدا یعنی شنوایی انسان و بازآفرینی یا Reproduction صدا توسط سیستم صوتی یعنی یه صدای خوب
سلام دوستان .
به تازگی یه WD Live گرفتم و فریمورش رو هم Up Date کردم به ورژن [Current Firmware - 1.06.15 یه مشکلی باهاش دارم اینه که هنوز با اینکه ورژن جدید شده هنوز زیر نویس انگلیسی که Srt هم هست رو نمیخونه !!!!!!!!!!!! و Option که میزنم برای زیر نویس مینویسه No Subtitle !! در صورتی که همونو به PC میزنم زیرنویسو نشون میده .
چی کار باید انجام بدم اساتید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوستان آیا مدیا پلیری هست که خروجی صدای 5/1 داشته باشه منظورم شش تا خروجی واسه صداست؟
ممنون از کسانی که جواب میدن
با اپگرید فرم ور میتونی از طریق HDMI صدای 5.1 بگیری... ولی 7.1 نمیده گویا :46:نقل قول:
SALAM KASI IN WD TV LIVE JADIDARO NEMIYARE KE WIFI DARE KHEILI TO KAFESHAM
مثل اینکه شرکت وسترن مدل لایو را اپدیت سخت افزاری کرده دیگه خبرای از مدل قدیمی لایو توی سایتش نیست
کد:http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330