علتشو ميگين؟چرا ارزش نداره؟
اون گوشيايي هم كه گفتين هم رده قيمت همين گوشيه؟
Printable View
علتشو ميگين؟چرا ارزش نداره؟
اون گوشيايي هم كه گفتين هم رده قيمت همين گوشيه؟
آخه N97 هیچی نداره! فقط یه تاچ مقاومتی و یه صفحه کلید کامل کشویی داره... همین! :13:نقل قول:
دوستان چند جا خوندم که ان86 خیلی هنگ میکنه و باید ریست کنی و باطریشو در بیاری .واقعا اینجوریه ؟ نکنه بگیرم پشیمون شم ؟
خدایی بدون تعصب رو گوشیتون بگید .
این دو نمونش :
burnpit:
۸م فروردین ۱۳۸۹ ساعت ۲:۴۲ ب.ظ
من الان سه ماهی هست که n86 خریدم از نمایندگی اتصالات. به کسی توصیه نمی کنم از اونجا خرید کنه. یه دیکشنری نصب کرد رو گوشی، وقتی بردم خونه دیدم ویروسیه. اتصالات فقط یک وجهه تجاری و شیک داره اما قابل اعتماد نیست.
اما از گوشی. کیفیت دوربین خیلی خوبه اما مدام قفل میشه. گاهی مجبور میشم دو سه بار گوشی رو restart کنم. نرم افزار رو آپدیت کردم اما بازم درست نشد.
محمد:
۲۴م فروردین ۱۳۸۹ ساعت ۷:۴۶ ب.ظ
من حدود 4 ماهه خریدم اصلا راضی نیستم خیلی گیر داره تا حالا مجبور شد م چندین بار باطری را در آوردم کلا گوشیه ریلکسی نیست و سیستم عاملش مشکل داره
والا من تو تجربه یک هفته ای نه هنگ دیدم توش نه این مطالبی که تو پست بالا گفتین برام اتفاق افتاده.
بازم بذارید اونایی که مدتی هست این گوشی رو دارن بیان نظر بدن
نقل قول:
دوستان چند جا خوندم که ان86 خیلی هنگ میکنه و باید ریست کنی و باطریشو در بیاری .واقعا اینجوریه ؟ نکنه بگیرم پشیمون شم ؟
خدایی بدون تعصب رو گوشیتون بگید .
باور كن مال من يكي كه اينطور نيست:20:
این مشکلات مال نگارش 20 هست... نگارش های تازه مشکلی ندارن... :دینقل قول:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان... خبر ورود N8 رو به بازارهای جهانی شنیدین...؟! نوکیا بالاخره از خواب غفلت برخاست!!! :27:
شاد باشین :دی
منم یه ماهی میشه دارم .... این مشکلات رو در حد عادی یعنی مثل گوشی های دیگه داره نه بیشتر ......
اصلا اون قدر بزرگ نیست ....
والا من که قبلنا داشتم یه 3 ماهی هم بود که داشتم و مشکلی نداشت
نقل قول:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=85761
به اینجا سر بزنین جواب میگیرین
سلام دوست عزیزنقل قول:
این گوشی هنگی تو کارش نیست.این مشکلی که بهش اشاره کردی فقط در صورتی به وجود میاد که حافظه گوشیت زیاد پر شده باشه(حدود 700 مگ تا یک گیگ از حافظه گوشی خالی باشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد.)
سلام خدمت دوستان.
من از وقتی گوشیمو خریدم روش برچسب tft گذاشتم. مگه ال سی دی این گوشی ضد خش نیست؟ پس این چسب نیازه یا نه؟
مرسی...
سلامنقل قول:
به نظر من که ضد خش نیست.ان 86 دست یکی از دوستام دیدم که کلی خش رو صفحه اش افتاده بود.
حتما دوستت باهاش کشتی میگرفته که خش انداخته
به جا کل انداختن یه جواب خوب بدین؛ پانل بالایی گوشی کامل کریستاله اما ماله من بعد از چند ماه هیچ خشی بر نداشته...
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این گوشیرو حدود 1سال داشتم.
واقعا از نظر جنس بدنه و کیفیتش تو نوکیا بدون شک یکی از بهترین ها بود.
صفحشم تا جایی که پیش من بود و منم زیاد احتیاط نمیکردم ولی هیچ خشی بر نداشت.
این گوشی تاحالا بالای 10 با از دست من افتاده که 2بارش از فاصله ی بیشتر از 1 متر افتاده رو سنگ، نقطه بر نداشته، کیفیت ساخت و جنس بدنش عالیه وگرنه نمیشد 150 گرم!
دوستان gps من 2 روز از کار افتاده البته تا ورژن 30 رو آپدیت نکرده بودم کار نمی کرد ولی الان حدود 2 روز از کار افتاده شماها چی مشکل فکر می کنید از چی
سلامنقل قول:
دوست عزیز منظورتون واضح نیست.یعنی چی از کار افتاده؟ وصل نمیشه؟
ممکنه از مکانتون باشه.تویه فضای باز امتحان کنید.
من قبلا ورژن 20 داشتم تم گوشی خود به خود بر میگشت به پیشفرض. الان که با 30 آپدیت کردم این اتفاق بیشتر میفته روزی یکی دو بار که رو شاخشه. هر تمی بذارم همینه. ورژن قبلی چند روز یه بار میشد اما این ورژن...
هنگ که داره گوشی سرعت گالریش از 95 یا 95 8گیگ هم کم تره و گیرش بیشتر. عکس هم فول اسکرین نکنی نسبتا بد نشون میده اگه با گوشی مثل همین 95 مقایسه کرد. اما ماله من هنگ اصلیش همون ماله تم هستش...
نقل قول:بالاخره یکی پیدا شد مشکل منو داشته باشه
دوستانی که میگن تمشون به حالت پیش فرض بر میگرده چه موقع اینجوری میشه؟
موقع وصل به کامپیوتر؟
آیا تم رو روی فون مموری هم نصب کردید و باز تست کنید؟
والا من 3تا ان86 دمه دست داشتم یکیشم ماله خودم بود.اما هیچ وقت تمم به حالت پیش فرض بر نمیگشت .
و اما در مورد هنگ که اون دوستمون گفتن.
من گوشیهای قبلیم ان82 و ان95 بوده.تو مواردی مثل سرعت و هنگ ان86 واقعا از اونا بهتره.سرعتش به مراتب از ان82 قبلیم بیشتر بود.هنگم خیلی کم پبش میومد الا تو ورژن 20 که اشکال داشت و تو ورژن های بعدی رفع شد.
دوست عزیز من که نکیخوام تو سره گوشیه خودم بزنم.نقل قول:
اگه تم رو فون مموری هم نصب نباشه با وصل شدن به کام درسته که به پیشفرض بر میگرده اما با جدا شدن کابل تم مورد نظر باز جایگزین میشه با این حال مشکله من این نیست وقتی دارم با گوشی کار میکنم مثلا گزینه ریپلی رو تو مسیج میزنم قبل از اینکه صفحه نیو مسیج باز شه تم بر میگرده! زیاد پیش میاد.
شما که میگی رو فون خو من نمیخوام فون مموری رو با تم پر کنم.
میگم که تو ورژن 20 کمتر پیش میومد اما تو 30 زیاد شده. هر ان 86یی مشکل خاص خودشو داره!
از گوشیم راضیم اما فکر میکردم بهتر از اینا باشه از لحاظ باگ نرم افزاری...
سلامنقل قول:
منم همچین جسارتی نکردم دوست عزیز.
ولی در کل مشکلتون با اینکه من این همه با ان86 ور میرفتم تا حالا تو ماله خودم و نزدیکام ندیدم که کمی عجیبه.
با اين توصيفاتي كه از مزايا و معايب ورژن جديد وجود داره، آيا پيشنهاد مي كنيد به اين ورژن گوشيمونو آپديت كنيم؟ و چرا؟
نقل قول:
قانون تازه نوکیا = هر گوشی ای که 2 سال از عمرش گذشته باشه، به تدریج دچار مشکل می شه تا گوشی های نو نوار نوکیا به فروش بره... قانونی که متاسفانه در گوشی های N95 و N82 و N95 8G صدق کرده... :13:
آپگرید نکن.
شاد و سبز باشین :دی
سلامنقل قول:
نه داریوش جان هنوز ان86 به اون مرحله نرسیده.
دوست عزیز شما اگه ورژنتون 30 نیست حتما به 30 آپدیت کنین.هیچ مشکل خاصی نداره.خیالت راحت دوست عزیز.
اون مورد عوض شدن تم هم فقط مختص اوشون هست.
من نه تو فریم ورهای قبلی داشتم نه تو 30.
فریم ور 30 واقعا فریم ور خوبی هست خیالت راحت.
پس خدا رو شکر :42: هنوز جا داره پس...نقل قول:
فکر کنم مانند ماها برای شما ها هم نگارش 35 بدترین نگارش و نگارش پایانی باشه؛ درسته؟
اگه اشتباه نكنم در مورد گوشيه N82 تا حالا ورژن هاي 10، 20، 30، 31 و 35 عرضه شده كه اين نسخه ي آخريه اصلا نتونسته راضي كننده باشه و ديده شده اشكالاتي مثل افت محسوس فيلمبرداري و عكسبرداري و يكسري باگ هاي غير قابل پيش بينيه ديگه به وجود اومده حالا با اين خلاصه اي كه عرض كردم ميشه گفت سياست نوكيا در عرضه ي ورژن هاي گوشي در جهت متفاعد كردن مشتري ها به داشتن گوشي هاي جديد باشه يا چنين سياستي در كل وجود نداره؟ با اين حال آيا نسخه هاي باقيمانده آپگريد عزيزمون در جهت افزايش معايب اعصاب خورد كن باگ هاب گوشي و يا احيانا، در جهت افت كيفيت عكسبرداري بي نظير گوشي به منظور ترغيب مشتريان به خريد مدل هاي گوشي هاي ديگه نيست؟
با عرضه ي ورژن 30 گوشي فقط پيش بيني ميشه نسخه ي نهايي باقيمونده 35 باشه، عزيزان دارندگان اولين 8MP نوكيا آيا آپگرد گوشي به ورژن هاي باقيمونده نميتونه به عنوان راهي براي نفوذ پك هاي سيستمي و ويران كننده ي نوكياباشه؟
داريوش جان نكته اي كه اشاره كردي قابل تامل هست ازت ممنونم،
توتال جان آيا تنها شنيده هاي ما براي تصميم گيري ميتونه كافي باشه، آيا اعتقادي به سياست هاي نوكيا در مورد ساير برندها مثل N82 نداري، چرا؟
خواهش می کنم :دی:11:نقل قول:
رفیق گلم توتال جون خودش کاملا در جریانه... :10::دی چقدر پای درد و دل های کلوپ N82 نشسته... :37:
یه جورایی راست میگه؛ فکر کنم هنوز زود باشه. من چشمم به مشکل عجیب اون دوستمون خورد که مشکل تم داشت و گفتم فاتحه الصلوات!!! :13: اما بعد در طی بررسی هایی که کردم دیدم نه... بروز کردن به فرمویر تازه میارزه. مث اینکه دارندگانش بیش از اندازه ازش راضی هستن! :دی احتمالا نگارش بعدی 31 یا 32 خواهد بود و پس از اون نگارش پایانی... البته باز هم تاکید می کنم؛ از هم اکنون همگی گوش به زنگ باشیم خوبه :46::10:
شاد و سبز باشین :دی
سلام
یکسری عکس برای دوستانی که قصد دارند گوشی را با گارانتی اصلی بخرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال ؟
اگه مدت زیاد مثلا 1 ساعت گوشی رو به تی وی توسط کابل تی وی وصل کنم به باطری و خود گوشی آسیب نمیرسه ؟؟؟
ممنون
تا اونجایی که من میدونم و چند بارهم امتحان کردم مشکلی نباید پیش بیاره ...
اما در مورد باتری فکر کنم مصرف رو بالاتر میبره چون کابل تی وی هم مثل هندزفزی و یا هم وسیله دیگه ای با کابل به گوشی وصل میشه و ارتباط برقرار میکنه و همین مسئله باعث فشار بیشتر روی باتری میشه و مصرف رو بالاتر میبره ....
سری دوم عکسها برای کسانی که قصد دارند گوشیو با گارانتی اصلی بخرن.
سلام
میخواستم بدونم نصب گارمین روی N86 نیاز به ساین کردن و ... داره ؟ یا راحت میشه نصب کرد ؟ برای دریافت نقشه تهران و کرج برای ovimap باید چکار کنم ؟
برای نصب گارمین احتیاجی به ساین و -- ندارید و میتونید راحت نصب کنید ....
برای برنامه اسمارت کام باید ساین کنید ...
ممنون از پاسختوننقل قول:
بالاتر رفتن مصرف باتری مسله ای نیست
میخواستم ببینم خود باتری رو ضعیف نمیکنه ؟
یا مثلا بعد از مدتی زود شارژ خالی کنه ( غیر معمول باشه ) و خرابیای دیگه ؟؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
دوستان شما با چه برنامه ای فایل های تصویری تون رو کانورت میکنید که بدون افت کیفیت رو گوشی پخش بشه ( بدون نیاز به برنامه منظورمه )
دقیقا چه کدکی رو میزنید واسه MP4 ؟؟؟؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
دوستان شما با چه برنامه ای فایل های تصویری تون رو کانورت میکنید که بدون افت کیفیت رو گوشی پخش بشه ( بدون نیاز به برنامه منظورمه )
دقیقا چه کدکی رو میزنید واسه MP4 ؟؟؟؟
اين مشكلات پيش نمياد.نقل قول:
میخواستم ببینم خود باتری رو ضعیف نمیکنه ؟
یا مثلا بعد از مدتی زود شارژ خالی کنه ( غیر معمول باشه ) و خرابیای دیگه ؟؟
سري جديد باطري هاي نوكيا كار كرد خوبي دارند.
البنه نبايد ضربه اي به ائنها وارد بشه.
دوستان من پس از 8 ماه خرید گوشی امروز آپگریدش کردم حالا 11.043 است حالا این همونه که شمادارین یا چون من الان آپگرید کردم و پس از اون هر بار یکی جدیدتر اومده من هم باید یکی یکی آپگرید بکنم تا برسم به ورژن گوشی شما:19: در ضمن تو این آپگرید منو 11تا شده و یکیش خالیه
دوستان آپگرید گوشی پله پله ای است ؟ یعنی منی که تازه پس از 8 ماه می خوام آپگرید کنم باید تا به ورژنتون برسم باید چند بار آپگرید کنم
نه يه بار آپگريد كني كافيه.بايد فريمور ورزن31روبگيري.:10:نقل قول:
دوستان آپگرید گوشی پله پله ای است ؟ یعنی منی که تازه پس از 8 ماه می خوام آپگرید کنم باید تا به ورژنتون برسم باید چند بار آپگرید کنم