سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
Printable View
سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
نقل قول:
اينم براي من ف ي ل تر ميزنه
برنامه helloox2 2.03 رو ازنقل قول:دانلود کن و سپس ساینش کن و بریز روی گوشی و نصب کن حالا اگه گوشیو اپدیت کنی (البته از نوع بدون فرمت) بعد از اپدیت باز هم گوشی -- شده باقی خواهد ماند و دیگه هم نباید گوشیو فرمت کنیکد:http://www.4shared.com/file/137782202/e2408b8e/HelloOX2v203Unsigned.html
بهتره قبل از نصب helloox گوشیو فرمت کنی سپس نصب helloox و سپس اپدیت بدون فرمت
سلام
در آپدیت کردن گوشی چه اطلاعاتی از دست می رود؟
آیا گوشی در آپدیت کردن، فرمت هم باید بشه یا خیر؟
در ضمن -- کردن گوشی در کجا به درد می خوره؟
آیا گوشی قبل از آپدیت باید -- بشه یا بعد از آپدیت؟
ممنون
1-برای فارسی کردن میتونی بری اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-با این روش گوشی به آخرین ورژن هم اپدیت میشه. اینم بدون که اخرین ورژن هنوز --- نشده
3-نرم افزار pc suite رو نصب کن و دکمه how to connect رو از گوشه بالا انتخاب کن
یه سئوال از بچه های حرفه ای ساتیو داشتم:
شما میخواین عکس بگیرین حالت Auto رو فعال میکنین یا بدون حالت Auto عکس میگیرن؟
اصولاً پیشنهاد میکنین با حالت Auto عکس بگیرم یا حالت Auto رو off کنم؟
موقع آپدیت ازت میپرسه که فرمت بشه یا نه اگه بزنی که فرمت بشه اطلاعات رو فون از بین میره که اگه قبلش ازشون بک آپ بگیری هیچی از بین نمیره.. اگه از قبل گوشی رو -- کنی و موقع آپدیت فرمت نکنی گوشی -- شده باقی میمونه ولی اگه فرمت کنی -- از بین میره و بعد از آپدیت هم نمیشه -- کرد..نقل قول:
من الان با ساين كردن مشكل دارم ميخوام هك كنم كه ساين نكنم حالا خود اين برنامه را چطوري ساين كنم؟نقل قول:
2 تا سوال ديگه هم داشتم.يكي اينكه تنظيمات برنامه roadsync را از كجا ميشه گير آورد واسه ياهو و دوم اينكه چطور ميشه فايل هاي فلش را براي پس زمينه قرار داد؟من هر كاري كردم نشد.
يك مشكل هم با دوربين دارم و اون اينه كه روي اجسام نزديك_مثلا 10 سانتي لنز)نميتونه فوكوس كنه و تصوير تار ميشه
برای -- کردن گوشی چاره ای جز ساین کردن برنامه helloox نیست ولی بعد از نصب این برنامه برای نصب برنامه های دیگه نیازی به ساین نیست یعنی یک بار ساین برای همیشه برای اموزش ساین تاپیک هست سرچ کنیدنقل قول:
2-نمیدونم
3-اگه حالت macro فعال نیست فعالش کنید ولی این فاصله فکر کنم دیگه خیلی کمه
اين google maps گوشي بدون اينترنت كار نميكنه؟
نه متاسفانهنقل قول:
ببخشيد من اين همه سوال ميكنم.چطوري بايد مخاطبين سيمكارت را كپي كنم روي گوشي؟هرچي گشتم پيدا نكردم گزينه اي كه بشه كپي كرد
انگار نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه من از خود سايت بانك ملي خودش 3 تا شو گرفتم هيچ كدومش نصب نشد
دفتر تلفن> گزینه ها> شماره های سیمنقل قول:
پوک کد ازت میخاد پوکتو وارد کن بعد شماره هارو کپی :46:
ولی به نظر من دستی خودت وارد کن چون تو سیم کارت تموم اسم جا نمیشه اسمارو تیکه پاره تحویلت میده :13:
دوستان gps این گوشی رو چطوری باید فعال کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید :11:
با سلام ، اساتید بزرگوار یه سوال داشتم ممنون می شم اگه جوابم را بدهیدنقل قول:
آیا ساتیو بدون سیم کارت بالا نمی آید؟
یعنی حالت offline نداره و حتما باید سیم کارت روش باشه تا بشه ازش استفاده کرد
بسیار متشکرم
offline داره ولی با سیمکارتنقل قول:
احتمال زیاد در اپدیتهای بعدی این اشکال برطرف میشه
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
فقط کافیه یک برنامه gps به دلخواه روش نصب کنید مثل گارمین یا اسمارتکام که سرچ کنید تاپیکش هستنقل قول:
با تشکر از شما
بچه ها شما بیشتر توی حالت Auto عکس میگیرین یا Auto رو غیر فعال میکنین
...
در ضمن کسی اون پچی که نصب میکنین و صفحه اول ویواز و فیلم برداری HD رو برای ساتیو فعال میکنه رو نصب کرده. چند صفحه قبل لینکش بود.
سلام دوستان
آیا نیازی به ساین کردن گوشی ساتیو وجود داره یا نه؟
آیا با ساین کردن گوشی روی عملکرد آن تاثیر منفی نمی گذارد؟
در صورت امکان لینک آموزش ساین کردن ساتیو را که برای افراد مبتدی مفید است قرار بدهید چون من نیاز دارم که مرحله به مرحله توضیح داده باشد
ممنون
سیستم عامل سیمبین متشکل از زبان های برنامه نویسی C، C #، جاوا، ویژوال و چند زبان دیگر هست. در زمان 6600، 6630 و N70 بدلیل نبودن ساین متاسفانه ویروس های خطرناکی برای سیستم عامل سیمبین نوشته شد و صدمات زیادی به بار آورد. برای همین شرکت سازنده تصمیم گرفت در نسل های بعدی این سیستم عامل و برای برنامه های ساخته شده برای این سیستم عامل یه امضای دیجیتالی ( Digital Sign ) به عنوان مهر تایید بگذاره و در عین حال برای خود سیستم عامل هم سامانه تشخیص هویت ( Certificate System ) رو قرار داد تا سیستم عامل فقط برنامه های دارای امضای دیجیتالی - به برنامه دارای این امضا ساین شده می گن - رو نصب کنه و اگه برنامه ای اون رو نداشته باشه یا امضاش منقضی شده باشه، اون رو نصب نکنه...نقل قول:
ساین مفید ترین کار ممکن برای گوشی هست و هیچ صدمه ای به اون نمی زنه. ساین برای همه گوشی های سیمبین ( نوکیا و غیر نوکیا ) هست. تعداد زیادی از برنامه ها که کرک شدن برای نصب شدن نیازمند ساین شدن هستن...
درباره نوع ساین هم در بخش Symbian S60 V3.0 یه تاپیک جداگانه زده شده و مفصلا توضیح داده شده! :دی فقط در همین اندازه بگم که برای ساین کردن یه برنامه شما نیازمند دو عدد پرونده به نام های Certificate با پسوند ( cer. ) و Key با پسوند ( key. ) هستی که در تاپیک درخواست سرتیفیکیت، با دادن شماره سریال IMEI گوشی ( کد #06#* رو بزنی نشون می ده ) می تونی تا ماکزیمم 48 ساعت بعد بدست بیاریشون...
شاد باشین :دی
چرا دیگه مموری ریدر رو کامپیوترم نمیخونه ؟
گوشی فقط با usb کار میکنه . با مموری ریدر اون برنامه اول ِ ستاپ میاد دوباره میگه اینارو اینستال کن . در صورتی که همه برنامه ها هست روی کامپیوترم !
من هیچ وقت -- نکردم گوشی رو ، برنامه ای که ارور میده و میگه اگر این رو بریزین ممکنه مشکل پیش بیاد اوکی میزنم و نصب میکنم . چیزی میشه ؟
با 5700 هم همیشه همین کارو کردم .
????????????????????:18:نقل قول:
آيا امكان فيلميرداري hd با ساتيو هست ؟ (با هك يا تغييرات ديگه...) و يا ممكنه با آپديت اين امكان بوجود بياد؟
اون ارور نیست بلکه هشداره که ممکنه این برنامه مثلاً ویروس باشه و اگه شما از برنامه مطمئنی اوکی میزنی و نصب میکنی.. ولی اروری که نیاز به -- یا ساین داره Certificate error هست که فقط یه پیغامه که میاد رو صفحه و بعد از نصب خارج میشه..نقل قول:
:31: چیه خوب .نقل قول:
میتونم الان -- کنم یا باید فرمت کنم بعد ؟
آقا من با اين gps شديدا مشكل دارم هر كار ميكنم وصل نميشه چيكار كنم؟
تو فضاي آزاد هم اين پيغام رو ميده:
gps work poorly indoors and in enclosed area
يه مشكل جديد هم اضافه شد.چرا فايل هاي نصب نشده نرم افزار و بازي را نميشه بلوتوث كرد امروز آبروم جلوي دوستم رفت همش اون n97 را زد تو سرم
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا مکانتون خوب نبوده یا ممکنه عیب از فریم ور باشه که درست میشه.البته یک راهیم بود که بچه ها تو یه فروم دیگه گفتن.پیداش کردم نشونت میدم.
ان97 اصلا با این گوشی قابل قیاس نیست:31: خیالت راحت.ساتیو واقعا سرتر هست.
فایل های نصب شده رو تویه هیچ گوشی سیمبینی نمیشه فستاد.مگر اینکه نصب نشدش رو نگه داشته باشید.
---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------
اینم همون روش که اشاره کردم":
روش سریع lock شدن gps در satio :
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purg asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید.از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چندبار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
شما هم تست کنید خبر بدید
با استفاده از دكمه سبز و قرمز گوشي دستور زير را از چپ به راست اجرا كن
red-green-red-red-green-red
تمام اين كارها رو قبلا كردم ولي نشد.فايلي كه ميخواستم بفرستم نصب نشده بود ولي اجازه ارسال نميداد و اين پيغام رو ميده:نقل قول:
cannot send protected file
سلامنقل قول:
دوست عزیز باز هم هیچ گوشی سیمبیانی با خود فایل منیجرش برنامه ارسال نمیکنه.
شما برنامه x.plor نصب کن حله.
ok حالا شد يه چيزي.پس اونم با x-plor ميفرستاد.الته p1 كه داشتم ميفرستاد نميدونستم سيمبين اينجوريه ممنون.نقل قول:
[B]سلامنقل قول:
ضمن تشکر از راهنمایی بسیار خوب شما
من به تاپیکهای مربوطه سر زدم ولی بیشتر گیج شدم؟؟:41::41:
از جمله به تاپیک زیر رفتم که خیلی شلوغ است؟:13:
دوستان گرامی در صورت امکان با زبان ساده که برای افراد مبتدی مفید باشد راهنمایی کنند که چگونه ساتیو را ساین کنم؟:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133&highlight=درخواست+سرتیفیکیت
این لینک بالا خیلی شلوغ و گیج کننده است و من با مطالعه قسمتی از آن هنگ کردم؟؟:19::19:
آیا قبل از آپدیت کردن باید ساین کنم یا بعد از آپدیت هم می شود گوشی را ساین نمود؟
ممنون:11::11:
[/B]
دوست عزيز اولين نكته اين كه شما گوشي رو ساين نميكنيد بلكه برنامه اي رو كه موقع نصب certificate error ميده ساين ميكنيد تا روي گوشيتون نصب بشه.. براي اين كار اول توي اين تاپيكنقل قول:
درخواست ميدي كه فايل certificate بهت بدن.. بايد IMEI گوشي رو بنويسي تا 48 ساعت بعد 2تا فايل Cert و Key بهت ميدن كه بعد همونطور كه تو پست اول همون تاپيك نوشته بايد برنامه SignSis رو دانلود كني و فايلي كه ميخواي نصب كني و مشكل داره رو با اون برنامه ساين كني.. اميدوارم مشكلت حل بشه ..کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
آقايون چرا نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه......؟؟
بچه ها یه فایل دادم نصب کنید
لینکش تو 4SHARED بود
حالا تونستم دانلود کنم
فقط یک فیلم بود
ولی تو فیلم ظاهر گوشی مثل ویواز بود ....
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا ورژن برنامه با دستگاهتون هم خوانی نداره.
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
دوستان آیا ساتیو هم مثل i8910 نرم افزار symbian rom flashing داره تا بشه براحتی فلشش کرد
یا برنامه های مشابه آن ، من قبلا i8910 داشتم و با آن نرم افزار براحتی فلشش می کردم
بسیار متشکرم
سوال دوم اینه که چطوری می تونم ورژن r2ak006 را -- کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه نداره نرم افزار خاص که یه ضعفه به نظر من ولی فکر کنم تا یه مدت دیگه بیاد چون هکرها در حال درست کردن فریم ورهای کوک شده برا این و ویواز هستن و حتما یه راهیم برا فلش کردنش پیدا میکنن.
هیچ جوری نمیشه این فریمور جدید رو ه ک کرد؟؟؟
به برنامه ovi maps خیلی احتیاج دارم و این برنامه هم فقط با -- کردن گوشی نصب میشه :41:
ovi maps هیچ ورژنی نداره که بدون -- نصب بشه؟؟؟؟؟
اه P30world چرا این کلمه (ه ک) رو سانسور میکنه؟؟؟ مریضه؟؟؟ :41::19:
چرا delivery report اس ام اس ها اینجوریه ه ه ه ه؟
یک خط در میون امار میده .
ساعت 2 یه sms زدم ، ازون به بعد 10 تا sm دیگه زدم ولی توی delivery فقط نشون میده ساعت 2 یکی زدم . توی log هم که فقط نشون میده به کی زدی ، نمیگه پندینگ ِ یا دلیورد شده .
اه _ جز دوربین هیچ نکته مثبتی نداره این گوشی . :19:
symbian s60 v3 حرف نداشت . 5 به جای اینکه بهتر باشه بدتره !!