گزارش + عکس میخوایم !!
Printable View
گزارش + عکس میخوایم !!
پس کو این گزارش و عکسی که قولشو داده بودین؟
زود زود
سلام سلام...
الان آی دی دوستان رو برای مجتبی می فرستم تا عکس ها رو واسه دوستان بفرسته. این دفعه بروبچ ترجیح دادن عکس ها تویه فروم قرار داده نشه...
منم یه چند تا عکس گرفتم که به همراه گزارش ایشالا فردا می ذارم...
چرا قرار داده نشه؟
یعنی چی؟
یعنی بصورت پیغام خصوصی فرستاده میشهنقل قول:
چرا قرار داده نشه؟
یعنی چی؟
اخه مگه تو شیرازی هستی؟:18:نقل قول:
چرا تو کارای ما دخالت میکنی کیهان
یکی بیاد اینو بفرسته امل:21::21:
اینو از کجا می شناسی ؟!!!
آقا سرک نکش:31:
یعنی اینکه دوستان ترجیح دادن تویه فروم نباشه...
عکس و گزارش هم چشم،امروز حله.:46:
سلام...
امان از قطعی برق،خب رعایت کنید دیگه...این همه نوشتم یه دفعه برق رفت ! :41: حالا دوباره از اول می نویسم...
=====
چندمین قرار بر و بچ شیرازی پی سی بعد از تغییر چندین باره تاریخ با حضور جناب مجتبی خان گل همکار شیرازی الاصل ساکن مشهد موبایل (عجب جمله بندی ! :31: ) در تاریخ 27 تیر در ساعت 17 برگزار شد...
کجا؟اینجا دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بروبچ تاکید کرده بودم سر وقت بیان نزدیک بود خودم دیر برسم !:31:
خلاصه 10 دقیقه مانده به 17 اونجا بودم. محسن،مجتبی،علی وشهاب رسیده بودن.بعدشم سینا اومد و سرانجام و در ضربات پنالتی امید و هنگام اهدا جام هم اردلان ! :31: البته شاید دلیل اردلان موجه بوده باشه آخه می گفت برق نبوده!(این کجاش موجهه؟!:13: :31: )
سینا جان شرمنده کردی،ایشالا جبران کنیم،واسه چی؟ بلیط دیگه:46:
چه کیفی داد وقتی دیدیم باغ تا ساعت 20 باز هست:8: البته امید یه کمی...:31:
طبق معمول همیشه اول کار قدم زدن و بررسی محیط باغ بود:21:
اوه اوه اوه،امان از این فیلم های جدید ! بحث داغ روز فیلم بود ! دانلود فلان فیلم !:31:
شهاب خان که ساکت بود، امید هم همینطور. بقیه به فراخور بحث صحبت می کردند ، بعدشم رفتیم یه جای مناسب (شبیه جاهای همیشگی) نشستیم.
و اما از تفریحات سالم بچه های پی سی ورلد !:31:
به این عکس دقت بفرمایید:
این دقیقا روبروی جایی بود که ما نشسته بودیم...اگه حدس زدین چی می خوام بگم...آقا تقلب نکن:5: نمی دونم با چیه این تابلو بیچاره مشکل داشتن که شده بود سیبل بچه ها ! شاید با اسمش:31: خلاصه اینکه ماشالا همه هم میدان تیر رفته بودن و هوس کردن یادی از گذشته کنن، این شد که بچه ها به یاد فلسطینی ها با سنگ به نشانه گیری پرداختن ! البته چون فاصله خیلی دور بود(2-3 متر :31: ) دسته آخر مجبور شدن تابلو رو در مسیر سنگ هاشون قرار بدن نه سنگ ها رو به طرف تابلو چرتاب کنند ! :31: خب نمیشد دیگه...
بعدشم بلند شدیم قدم زدیم...یه جای مناسب هم عکس گرفتیم:27: البته من نبودماااا...الان مجتبی شاکی میشه چرا من عکس نگرفتم:31:
خوبیه این قرار ها جمع شدن بچه ها خارج از این دنیای مجازی دور هم هست...
با مجتبی مفصل در مورد دنیای گوشی های موبایل هم بحث کردیم...چسبیدا ! :8:
یه عکس سفارشی هم واسه اردلان عزیز و همچنین طرفداران محیط زیست گرفتیم !
بعد از چرخش های بسیار در قسمت دیگه ای از باغ و در یه جای دنج مستقر شدیم دوباره...
بحث ها و شوخی ها همچنان داغ !
خلاصه اولین نفر مجتبی عزیز از جمعمون جدا شد و بعد از یه نیم ساعت هم همگی برای خروج از باغ حرکت کردیم...
مثل همیشه یه قرار به یادماندنی دیگه...شاید یه روزی دل همه ما ها واسه این قرار ها تنگ بشه و مطمئنا خواهد شد...
فکر می کنم تا آخر تابستون میشه یه قرار دیگه گذاشت...البته بین بچه هایی که تا حالا قرار ملاقات ها رو اومدن نه دوستانی که میگن میایم و نمیاین ! واسه همین اگه لازم شد خصوصی هماهنگ می کنیم...
بچه ها پیشنهاد تخت جمشید رو دادن که به نظر من اگه بتونیم بریم جالبه...البته باید وسیله داشته باشیم...
اگه تخت جمشید هم نشد ترجیحا متفاوت با قرار ملاقات های قبلی باشه،خدمت دوستان گفتم مثلا جمع بشیم و بعد از گشت و گذار شام رو بیرون بخوریم...البته اگه محسن دوباره پس نیوفته ! :d
نظر دوستان...
عالی بود!
خسته نباشی.
ممنون محمد جان زحمت کشیدی ...
من با هردوتاش موافقم ....البته هر 3 تاش ..هم یک قرار دیگه . هم شـــــــــــام و هم پرسپولیس ...
ریحانهنقل قول:
اخه مگه تو شیرازی هستی؟
چرا تو کارای ما دخالت میکنی کیهان
یکی بیاد اینو بفرسته امل
من ایرانی هستم و به هر جا که بخوام میرم چون وطنم ایرانه و شیراز یا آمل نداره
تو رو نمیدونم ریحانه
زنده باد ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که مزاحمتون شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز این اومد اینجا:18:نقل قول:
یعنی یکی پیدا نمیشه اینو بیرون کنه:13:
اینجا که هست من راحت نیستم:31:
مجبورم روسری سرم کنم:21:
باز تو سر و کلت پیدا شدنقل قول:
باز این اومد اینجا
یعنی یکی پیدا نمیشه اینو بیرون کنه
اینجا که هست من راحت نیستم
مجبورم روسری سرم کنم
منو تو جمعتون حساب کنین . خودی بشیم (( روسری سرت نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
محمد
علی
محسن
یکی کمک کنه
از شر این بلای اسمانی خلاص بشیم
--------------------------------------(پاک شود)
ریحانه خانوم شما محل گربه هم نزاری خودش راهش رو کج می کنه میره:38::5:.
یه دکمه هست کناره چراغش بزن که شهرداری پی سی بیاد جمعش کنه ببرتش:21::21::3::3:.
آقا یونیورس درسته بفرما تو هستی دیگه نگفتن همه جا بفرما تو:9::28::28:
بعدم حالا چرا زورت گرفته که تاپیک مخصوص شهرتون نیست:21::21::21:
اگه اون دکمه رو بزنم دوباره بن میشه :21:نقل قول:
ولی فکر بدی هم نیستا:27::27::27:
اخه املی غیر از خودش کسی اینجا نیست که بخوان تاپیک داشته باشن:31:
باید یه تاپیک خودش بزنه
خودشم بره توش با خودش قرار ملاقات بزاره:18::31::31::31:
فک کنم مجتبی عکسا رو برداش فرار کرد رفت دبی :27:
اگه بن بشه ممکنه سکته بزنه گناهش میوفته گردن ما.نقل قول:
آخی بمیرم براش . بیا بریم یه یوزر جدید بسازیم محل سکونت بزنیم امل که ذوق زده بشه.
نقل قول:
ریحانه خانوم شما محل گربه هم نزاری خودش راهش رو کج می کنه میره.
یه دکمه هست کناره چراغش بزن که شهرداری پی سی بیاد جمعش کنه ببرتش.
آقا یونیورس درسته بفرما تو هستی دیگه نگفتن همه جا بفرما تو
بعدم حالا چرا زورت گرفته که تاپیک مخصوص شهرتون نیست
عزیزمنقل قول:
آخی بمیرم براش . بیا بریم یه یوزر جدید بسازیم محل سکونت بزنیم امل که ذوق زده بشه.
اگه یک نگاهی به پست اول بندازی متوجه خواهی شد که ذکر نشده فقط شیرازی ها بیان تو تاپیک و تو این تاپیک خیلی از پست ها توسط افراد غیر شیرازی زده شده و هیچ مشکلی هم ایجاد نکرده . پس دچار توهم نشو
برای اینکه متوجه بشی چی شده و پست اولم چی بوده این پست رو بخون :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2673941&postcount=1965
در ضمن
اگه قرار باشه هر کسی برای شهر خودش یک تاپیک جداگانه بزنه دیگه انجمنی باقی نمیمونه و اینکه آز آمل هم خیلی تو پی سی هستند
در ضمن مواظب حرف زدنت هم باش و یک کم نزاکت هم بد نیست چون ممکنه یه وقت منم دستم بخوره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت بد میشهنقل قول:
ریحانه خانوم شما محلگربه هم نزاری خودش راهش رو کج می کنه میره.
:2:منم شیرازی هستم و از حقوق شیرازی دفاع می کنم :27:
:41::41::41:
یعنی چی؟؟؟
این دوستمون یه پست داد همه گارد گرفتن.بابا یه کم .....!:13:
داداش شما سرور مایی رو چش ما جا داری.بیخیال.ما حواسمان نبید یه شوخی خواستیم بکنیم از دست در رفت زیاده روی شد.نقل قول:
عزیزم
اگه یک نگاهی به پست اول بندازی متوجه خواهی شد که ذکر نشده فقط شیرازی ها بیان تو تاپیک و تو این تاپیک خیلی از پست ها توسط افراد غیر شیرازی زده شده و هیچ مشکلی هم ایجاد نکرده . پس دچار توهم نشو
شما به خوبی خودتان عفو کنید.
سلام دوستان
ببخشید این چند روز آنلاین نشدم. قرار خوبی بود. البته یکم اکشنش کم بود.
شاید بهتره برای تنوع هم که شده دفعات بعد جای دیگری قرار بزاریم.
....
موفق باشید.
سینا
من قبل از قرار آنلاین نشدم و اطلاعی از حضور شما در این قرار نداشتم. آخر قرار تازه مطلع شدم که شما مهمان هستید. به هر حال خوش اومدید. امیدوارم باز هم شمارو ببینم.نقل قول:
سلامنقل قول:
اون قرار تاریخی رو یادتونه؟ شاید بتونیم تکرارش کنیم.
بهترین فرصت همین تابستونه. من هم حتما میام.
سلام اردلاننقل قول:
ای نامردا. وقتی توی انجمن خصوصی (Oonja) مدتی رفتم مرخصی همینو درباره من گفتید. نه؟
...
2 شب پیش یکی از گروهها دی وی دی کشتی کج های 2003 2004 گلدبرگ رو گرفت. خیلی محشر بود.
دیشب هم که شب موزیک بود. کنسرت, کلیپ و آلبوم های Alizee و Avril Lavigne رو گرفتند. اونهم عالی بود. هنوز بقیه فایلهارو بررسی نکردم.
یه لپ تاپ خفن (فقط 4 گیگ رمش رو داشته باش) رسیده بهم, فعلا دارم بازی هایی که روی سیستمم اجرا نمیشدن و Image شون رو نگه داشته بودم تست می کنم.
اول رفتم سراغ Call Of Duty 4. کلا همه شماره هاشو اگر بتونم بازی میکنم. این یکی هم خوب بود اما کوتاه بود. رسیدم به مرحله تعقیبو گریز و تازه داشتم گرم می شدم که بازی تموم شد. اگر شماره های قبلیش رو بازی کرده باشی متوجه میشی چرا میگم اون مرحله تعقیب و گریز نباید آخرین مرحله بازی می بود.
بعد چند مرحله از Hitman Blood Money 2006 رو دوباره رفتم. با گرافیک Ultra High. بیشتر خواستم ببینم گرافیکش و نورپردازیش چطوره. قبلا روی Low بارها بازیش کردم. از بازی های شدیدا مورد علاقمه.
امشب کین و لینچ رو شروع می کنم. تریلرهاشو دیدم. اون هم نسبتا گرافیکش خوبه و اکشنه.
40 گیگ هم فایل توپ پسوردار دارم که باید توی گوگل سرچ کنم. فکر کنم از توشون فیلم ها و بازی های توپی در بیاد.
------------------------------
راستی متوجه نشدم چرا اینقدر به این دوستمون (befermatooo) سخت گرفتید. هر چی نباشه مهمان هستند و هممون هم پی سی وردی هستیم.
اینا رو همه تو قرار بهم گفتی:21:نقل قول:
امشب قرار بترکه w5 بس که موزیک ویدیو میخاد گرفته بشه:27:
خوش باش :31:
مطمئنی تو قرار گفتم؟نقل قول:
آخه کنسرت ها و کلیپ ها که دیشب دانلود شد.
کین و لینچ رو امروز عصر دوستم بهم داد.
گلد برگ شب بعد از قرار دانلود شد.
هیتمن رو تازه روی سیستم جدید امتحان کردم.
و ...
چطوری اینارو 3 4 روز پیش تو قرار بهت گفتم ؟!؟
...
بی خیال.
من برنامه دانلود امروز سایتهارو چک نکردم. پس امشب هم شب موزیکه. ایول.
اینقدر حرص نخور. این همه بازی دانلود شد بس نیست؟ بزار چند شب هم موزیک خارجی بگیرن ما حال کنیم.
وسوسه م کردی برم صفحه اسکاینت رو نیمه شب نگاه کنم.
فعلا بای.
بیانقل قول:
اینا رو ببین
راستی بقیه ویندوز ویستا هم امشب میگیرن:31:کد:http://www.bia2tools.net/showthread.php?t=11070
سلام دوستان شیرازی
چون تاپیک شیرازی هاست گفتم شاید بهترین جا واسه طرح سوالم اینجا باشه البته ببخشید یکم نسبت به موضوع قرار ملاقات بی ربطه.
من می خوام یک ساعت بلوتوث دار بخرم. نمی دونم از کجا باید بگیرم؟ خیلی جاها را هم گشتم ولی یا اصلا نمی دونستند چی هست و یا اگه می دونستند نداشتند. نمی دونم کجا می فروشه؟ کدوم مغازه توی کدوم خیابون؟ ملاصدرا یا داریوش؟؟؟؟!!!!!! اصلا از موبایل فروشی ها باید بپرسم یا نه؟
قیمتش شیراز حدود چند هست؟
کسی اطلاعی داره؟
ممنون:10:
تو ساعت فروشی دنبالش نباش
تو شیراز نمیدونم ولی تو تهران تو پاساژ پایتخت گیرت میاد
لیست رو دیدم. چنگی به دل نمیزنه. اکثرش رو با ترنس و تکنو پر کردن. اما از هیچی بهتره.نقل قول:
پارتهای ویندوز ویستا های هفته قبل رو دارم. ببینم پارتهای امروز باهاشون مچ میشه تا ازش ویستا SP1 در بیارم.
میگم سینا این C. C. Catch عجب چیز خفنیه :D
C. C. Catch خواننده رو میگی؟ چطور مگه؟نقل قول:
با آهنگ Cause You Are/Were Young اش شدید حال می کنم.
توی لیست دانلود چیزی ازش دیدی؟ من فردا فایلهارو چک می کنم.
...
اگر از سبکش خوشت اومده بد نیست اینهارو هم چک کنی:
Sandra
Kim Wilde
Samanta Fox
Sandra که استاد این سبکه و Maria Magdelina و Heaven Can't Wait اش شاهکاره.
Kim Wilde هم با آهنگی مثل Hangin خوبه.
Samanta هم کمی پایین تر از دوتای بالا اما در همون سبکه.
به به...!پس p30world هم تاپیک شیرازیها رو داره!ما رو باش که تاحالا از وجودش بی خبر بودیم!به هر حال ما هم اومدیم ......!
اختیار دارید .... تمام دنیا تحت سیطره شیرازی هاست :دینقل قول:
مثل اینکه از بچه های پیهالز و پرشین تولز هم اینجان!!من فکر میکردم اینترنت بزرگتر از این حرفان....
اره منم همون آهنگش شنیدم خیلی خوشم اومدنقل قول:
ساندرا هم که میدونم اون دوتا هم تست میکنم :10:
این سبک 1986 حسابی رایج بوده. اکثر کارهای خوب این سبک هم مربوط به همون زمان میشه.نقل قول:
...
کلی از فایلهارو چک کردم. ویندوز ویستای Ultimate سرویس پک یک آپدیت شده تا June هم از توش کامل در اومد.
این چند شب آمار موزیک و مراسم های جالب خیلی خوب بود. حسابی سرگرم بررسی کردن فایلها هستم.
Miss Universe 2008 و So You Can Dance 2008 و ...
سری So you can Dance رو نگاه کردی؟ خیلی جالبه. مخصوصا ابراز احساسات شرکت کننده ها. مرحله شروع و وگاس و نیمه نهایی و TOP20 ایش دانلود شد. فینالش مونده که فکر کنم روزهای آینده دانلود بشه.
دارم یکی یکی خواننده های تو امضات تست میکنم :31:نقل قول:
اون فیلم ها هم به نظرم خوب نیومد همش پاکیدم
یه ویندوز Vista Extreme Edition دان شد اگه داریش بنصب که خیلی خفنه :18:
اردل جوننقل قول:
یه ویندوز Vista Extreme Edition دان شد اگه داریش بنصب که خیلی خفنه
رايت بزن ،change كنيم