نقل قول:
آخه 256 مگا حافظه داره با توربوکش میشه 512 یعنی راهی نداره شاید اینم مشکل نرم افزاری مثل Texture داشته باشه :41:
Printable View
نقل قول:
آخه 256 مگا حافظه داره با توربوکش میشه 512 یعنی راهی نداره شاید اینم مشکل نرم افزاری مثل Texture داشته باشه :41:
والا من با کارت 1 گیگ real نتونستم گرافیک عالی ازش بگیرم..کارت شما که جای خود داره.نقل قول:
شما همه چیو بیار روی کمترین حد...یا از مودی که برای سیستم ضعیف در پست اول هست استفاده کن شاید خوب شد.
کسی آپدیت ویندوز ویستا به sp1 رو داره اگه میشه کم حجم شدش چون حجم این فایل 423 مگ هست من نمیتونم دانلود کنم.
برو از کافی نت adslدار دانلود کن
وقتي من روي:2: social club :2:كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته .چه كار كنم؟
net Frame Work.نقل قول:
چندش؟؟؟؟؟؟؟؟
3.5 صفحه ی اول هستش.نقل قول:
نقل قول:
آخه اصلا تصاویر render نمیشه که بحث کندی کارت و ... پیش بیاد اون مودی هم که گفتین فقط کیفیت هارو میاورد پایین که چاره ای نکرد و همونطور که گفتم فقط مشکل render دارم باهاش گرچه موافقم که کارتم جوابگوی این بازی سنگین نیست
برا نصبش حتما باید از تو XP ها SP3 رو داشته باشیم؟عجب بدبختیه ها!!!!
من ویندوز xp doubleup sp2 دارم.نمی شه کاریش کرد؟چون دایل آپ دارم نمی تونم آپدیتش کنم.
اصلا این فایله تو پست اول که برا آپدیت گذاشته بودید رو نتونستم ببینم چند مگه آخه ----- بود لینکش.حالا چند مگه؟
یک روش داره که میتونی سرویس پک 2 رو به 3 تبدیل کنی ما اگه نکنی بهتره.......نقل قول:
ویندوز سرویس پک 3 که توی بازار ریخته.
دوست عزیز من این آپدیتو گرفتم نصبم کردم ولی ویندوزو به هم میریزه سرعت اینترنتم خیلی پایین میادنقل قول:
یه راه حل پیدا کردم که میتونی با همون سرویس پک 2 اجر کنی بازیرو
کافی تو رجیستری یه تغییراتی بدی و ویندوزتو اسما سرویس پک 3 یزاری و بازیرو گول بمالی :27:
این رکارو میتونی انجام بدی
داخل استارت بد Run بنویس regedit بعد مسیر زیر رو برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurentControlSet\Control \windows
تو کادره سمت راست روی CSD version دبل کلیک کن داخل پنجره باز شده به جای عدد 200 بزار 300 وسیستمتو رسیت کن :11:
سلام
دوستان من سیستم خریدم با این مشخصات
cpu:intel core dou qouad 6.6 8mg cach
ram:4 ddr3 ocz gold
vga:9800 gforce gtx
اما یه مشکل دارم همه گزینه ها روی high قرار گرفته الا تکستچر که روی مدیوم هست هر کاری می کنم بالا نمیره
همه ی پچ ها رو نصب کردم اما افاقه نکرده
چی کار باید بکنم؟
این ورژن کامل نیست هر بار بخوای بریزی باید 10مگ از اینترنت دانلود کنی اگه هر کی کاملشو سراغ داره پستشو بزاره (آلبته با بزرگان forum بودم بقیه خودشونو ناراحت نکنن)نقل قول:
من آپدیت ویندوز ویستا sp1 گرفتم ولی موقع نصب ارور میده.
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا می شه؟شما همین کارو کردی؟هیچ مشکلی برات توی بازی یا خود ویندوز پیش نیومده؟اگه اینجوره که عشق است و صفا...نقل قول:
دوست عزیز من این آپدیتو گرفتم نصبم کردم ولی ویندوزو به هم میریزه سرعت اینترنتم خیلی پایین میاد
یه راه حل پیدا کردم که میتونی با همون سرویس پک 2 اجر کنی بازیرو
کافی تو رجیستری یه تغییراتی بدی و ویندوزتو اسما سرویس پک 3 یزاری و بازیرو گول بمالی
این رکارو میتونی انجام بدی
داخل استارت بد run بنویس regedit بعد مسیر زیر رو برو
hkey_local_machine\system\curentcontrolset\control \windows
تو کادره سمت راست روی csd version دبل کلیک کن داخل پنجره باز شده به جای عدد 200 بزار 300 وسیستمتو رسیت کن
ممنون بابت کمک بزرگت...
بله میشه من خودم اینطوری بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:
یک روش داره که میتونی سرویس پک 2 رو به 3 تبدیل کنی ما اگه نکنی بهتره.......
ویندوز سرویس پک 3 که توی بازار ریخته.
این روشه همینه که اگه انجامش ندم بهتره؟نقل قول:
بله میشه من خودم اینطوری بازی میکنم.
نظرتون راجع به این چیست/؟
Statistics
Average FPS: 22.87
Duration: 37.47 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 85%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 46
Detail Distance: 97
Definition: On
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: HD Audio rear output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
خیلی بده:41:نقل قول:
من با 9500 ddr2 و با همین تنظیمات 32 فریم میگرفتم
مدل دقیق cpu چیه مشکل از اون باید باشه
ببین شانسی هستش ممکنه مثل من درست بیاد ولی برای تو نه!!!!نقل قول:
برای بعضی ها از این روش پیغام میده که ویندوز غیر مجاز هست!!
سلام
دوستان من سیستم خریدم با این مشخصات
cpu:intel core dou qouad 6.6 8mg cach
ram:4 ddr3 ocz gold
vga:9800 gforce gtx
اما یه مشکل دارم همه گزینه ها روی high قرار گرفته الا تکستچر که روی مدیوم هست هر کاری می کنم بالا نمیره
همه ی پچ ها رو نصب کردم اما افاقه نکرده
چی کار باید بکنم؟
نقل قول:
:18::18::18::18::18:
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟
من با GTX Very High بازی میکردم البته مال من GDDR3 بود....
نمی دونم این به خاطر اونه که سیستمتون کارت گرافیکش کمه.....
حالا مال شما باید حداقل High رو بده....
من خودم قبلا آپدیت سرویس پک 3 رو نصب میکردمنقل قول:
ولی حالا دیگه با این روش بازیرو انجام میدم هیچ مشکلیم پیش نمیاد چون هیچ تغییری تو ساختار ویندوز ایجاد نمیشه فقط اسمش میشه سرویس پک 3
من یچ مشکلی با این روش ندارم
منم 4870 ati دارم DDR5 اما همه چیز رو very hight هست جز تکسچر که روی مدیوم هست !!!
چیییییییییییییییییییییییی یییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18:
نه بابا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو دیگه نمیشه تحمل کرد.
آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا باورم نمیشه
غیر قابل باور.
بابا من 9800 جی تی ایکس وری های میزدم با 280 وری های میزنم واقعا جالبه.
سلام دستان من پچ رو دانلود و اجرا کردم .
تصویر تار شده و اون شفافیت رو ازدست داده و Texture Quality اثری نداره و میشه همینجوری ببریش رو high بدون هیچ تاثیری و با کارهای لازم برای ارتباط دسته Joystick بعد از اجاری پچ حصابی میریزه بهم و کاری میکنه که دوربین در بالا ترین شکل قرار بگیره که نمیشه بازی کرد.
با این همه مشکل تنها چیزه خوب سرعت بازی خوب میشه .که ارزشی نداره.
ایا میشه این مشکلها رو برطرف کرد؟؟؟
دوستان من یه مشکل جالب دارم...نمیدونم که تو صفحه های قبل کسی گفته یا نه...چون صفحه ها خیلی زیادن نمیتونم بخونمشون..
من بازی و خیلی خوب اجرا می کنم ولی بعد از اینکه یکی 2 دقیقه بازی میکنم یدفعه فکر میکنی دوربین تو یه گهوارست و داره اینور اونور میشه!!!! صفحه هی عقب جلو میشه و دور میخوره...
لطفا هر کس میدونه کمک کنه...
در ضمن از نظر سیستمی و کارت گرافیک هم مشکلی ندارم چون سیستمم بالاست...محض احتیاط میگم...گرافیک 9800 انویدیا GTX..... و cpu 2.5 چهار هسته با 2 گیگ رم 1080...البته باس رمم و دقیق یادم نیست یا 1060 یا 1080...میدونم که بالای یکه..
شما از بازی بیا بیرون و رزولیشن مانیتورت رو بیار پایین و بعد برو تو بازی :31:نقل قول:
البته ممکنه در طول بازی چند بار دیگه هم اینتوری بشه و شما باید دوباره همین کار رو کنی
کرک رازور بریز این 100 بار!!!!!!!!!!نقل قول:
صفحه ی اول رو یک نگاه میکردی!
دیشب بعد انجام روش پیشنهادیتون (تبدیل 200 به 300) بازی رو نصب کردم.3 ساعت شد.(سیستم ویروسی شده آنتی ویروس هم جواب نمی ده.دسکتاپ و استارت منو پاک شدن و درایوها فقط از تو آدرس بار باز می شن و از همه بدتر سرعت کامپیوتر افت خیییییییلی زیادی داشته...شما راهی جز تعویض ویندوز ندارید؟)
بعد نصب خطای مربوط به net framework میده که تو پست اول هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید هر دو تا نسخه ی net framework رو بگیرم؟حجمش که زیاده و ما با Dia-up ....
من جوی استیکی اد نکردم ولی تو بازی که می ره روی یه دکمه قفل میکنه فک کنم به دلیل جوی استیک پیش فرض بازیه .کاری می شه کرد؟
باید یه شرتکات از LaunchGTAIV.exe بگیری بعدش میری تو پروپرتیسش و تو قسمت تارگت نوشته ی زیروبعد از نوشته ای که خودش داره بذاری وارد کنی و بعدشم او کی کنی و بری تو بازی.مطمئناً درسته چون منم این مشکلو داشتم و با این کار دیگه صفحه نمی چرخید.نقل قول:
البته همه این مطالب همراه تصویر تو ویرایش اول پست اول تاپیک هست.
-windowed -texturequality=2 -renderquality=4 -detailquality=99 -viewdistance=99 -width=1680 -height=1050
توی دی وی دی fifia 09 که می خواستم نصبش کنم هر دوتا net framework بودن که با نصبشون تونستم برم تو بازی.گرافیک بازی اونطوری که فک می کردم نیست.حالا هم فقط یه مشکل دارم که اونم دوربینه!!!!!!!نقل قول:
دیشب بعد انجام روش پیشنهادیتون (تبدیل 200 به 300) بازی رو نصب کردم.3 ساعت شد.(سیستم ویروسی شده آنتی ویروس هم جواب نمی ده.دسکتاپ و استارت منو پاک شدن و درایوها فقط از تو آدرس بار باز می شن و از همه بدتر سرعت کامپیوتر افت خیییییییلی زیادی داشته...شما راهی جز تعویض ویندوز ندارید؟)
بعد نصب خطای مربوط به net framework میده که تو پست اول هستش.
باید هر دو تا نسخه ی net framework رو بگیرم؟حجمش که زیاده و ما با Dia-up ....
خیلی کند عمل نی کنه.اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام...
میگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
درود
راستش یه مشکلی پیدا کردم.بنده تو هر کافی نتی که میرم ، نمی تونم با کامپیوتراش کار کنم.هی میگه دکمه e را بزن اما وقتی هم میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.تو اجرا و بازی با هیچ مرحله ای مشکلی ندارم اما اینجا نمی تونم کاری کنم.آیا دکمه ی دیگری را باید همزمان بزنم ( که من یادم رفته ) یا مشکل دیگه ای هست ؟؟؟!
شما باید از کرک جدید استفاده کنید.نقل قول:
سلام.من تو بازی یه مشکلی دارم اونم این که سر پیچا وقتی میپیچم دوربین خیلی دیرتر از ماشین میچرخه و این مسئله باعث میشه که جلو مو نبینم و تصادف های زیادی داشته باشم.
اینم بگم که مشکل سخت افزاری ندارم یعنی تو بازی هیچ گیری ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید. میخوام بدونم این مشکل واسه همه هست و مسکل از خود بازیه ؟
دوست عزیز شما باید با موس دوربینتو کنترل کنی !!!
من تو سن اندریاس با موس می تونستم ماشینو چپ و راست کنم ولی تو این نمی شه چی کار وکنم؟؟؟
آخه این مشکل تو نسخه های قبلی این بازی اصلا نبود . یعنی هیچ راهی نداره که خود بازی به طور اتوماتیک این مشکلو حل کنه؟ آخه این طوری که شما میگی باید از یه نفر دیگه باسه این کار کمک گرفت!!!! راستی یه سوال دیگه هم دارم : من هفته پیش یه کارت گرافیک ati 3870 sapphir به قیمت 140 تومان خریدم اما در عین ناباوری نمره ای که benchmark بازی بهش میده فقط 17 درصد !!!!باید تنظیمات گرافیک رو عوض کنم تا بهتر شه یا نه؟
برای چی نشه....؟؟؟نقل قول:
تنظیمات بازی رو دستکاری کن ببین درست نمیشه.