نقل قول:
آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار ! :5:
Printable View
نقل قول:
آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار ! :5:
مصرف بنزینش تا الان دقیق تست نکردم اما فکر کنم صدتاش 8 لیتر بخوره.سرو صدای داخل اطاق بیشتره.سرو صدای موتور مثل ریو هست شاید یه کم بیشتر.ترمزش خیلی خوبه مثل ریو.فرمان پذیری وپایداریش تقریبا مثل ریو.حجم اطاق سرنشینان کمتره.میزان کاریای...دقیقا مثل ریو.حجم صندوق عقب فکر کنم کمتره.نرمی کمک ریو بهتره.سیستم کولر فرقی نداره.اما تیبا مثل ریو در هاش محکم نیست.کلا بدنش ضعیفتره.کلا تو این قیمت ماشین خیلی خوبی هست.مثلا تیبا کیسه هوا داره ریو ندارهنقل قول:
مسخره می کنی ؟نقل قول:
من موتور کولر رو چک کردم روش نوشته: panasonic copressesor made in japanنقل قول:
البته وقتی کولر میگیری یه مقدار افت قدرت حس میشه ولی قابل مقایسه با پراید نیست.
آخرین اندازه گیری مصرف شهری با کولر(بعضی مواقع):58لیتر در 800 کیلومتر = 7،25 لیتر
نقل قول:
ممنون از شما.
خوب این خیلی میتونه مطلوب باشه
مقايسه جالبي بود .اينجوري كه معلومه تيبا رو با بنز مقايسه كردي . خيلي اختلاف داره ؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
من چند روزی هست که از مسافرت برگشتم . 2 ماهه تیبا رو دارم . از جنوب و گرمترین نقطه کشور تا تهران باهاش رفتم . تمام مسیر رو هم با کولر رفتم . رفت و برگشت .میتونم بگم کولرش خیلی خوبه. تو گردنه و سربالایی با کولر رفتم خوب بود ولی از قدرت ماشین کم میشه ولی آمبر نمیگیره .
تو جاده حریف سمند و بژو نمیشه . اونها مخصوصا تو سربالاییها بهتر کار میکنند ولی از بس 206 برمیاد . تو اتوبان ساوه با یه 206 چند بار کل انداختم . چند بار اون و چند بار هم من از هم جلو زدیم ولی عاقبت یک جا باهم جفت کردیم هر دو گازش رو گرفتیم . تا 170 175 رفتم که 206 جا موند.
داییم که ال 90 داره نشست ÷شتش . اون هم راضی بود . تعجب میکرد وقتی مثلا 80 تا می رفت میگفت به نظر نمیاد 80 تا داریم میریم، فکرکنم کیلومتر شمارش زیادتر نشون میده!!! .
هیچ کس فکر نمیکرد صندوقش اینقدر بزرگ باشه .
ولی من نمیدونم مصرف بنزینش باید چقدر باید باشه . من تو شهر تماما با کولر حرکت میکنم 100ی 12 تا 13 لیتر داره میسوزونه . کسی میدونه کولر چقدر تو مصرف بنزین تاثیر داره ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نمیدونم میدونید یا نه ولی روغن موتوری که در تیبا استفاده میشه، روغن موتور زانتیا 10/40 هست .نقل قول:
سلام. رسیدن بخیرنقل قول:
خیلی وقته نیستی؟ گفتم شاید ماشین را تحویلت ندادند پشیمون شدی حواله رو فروختی رفت.خوشحالم می بینمت
شما که ریز بین بودی و دقیق و تیبا را تحویل گرفتی حیفه که نباشی و ما را محروم کنی از حرفهات
در کل موفق باشی
در مورد مصرف بنزین هم غصه نخور
فقط چند مورد انگشت شمار تیبا دیده شده که زیر 10 لیتر در صد کیلومتر مصرف می کنند. همینجوریاس
نقل قول:
سلام.نمیدونم شاید شما راست بگی و من اینقدر خوش شانس باشم که جزو اون تعداد انگشت شمار باشم!
ولی ماشین من که توی شهر چندین بار دقیق کیلومتر زدم و دقیق اندازه گرفتم با اینکه مسیرم از قسمت پرترافیک هم هست و همیشه ظهرا کولرم روشنه تو 100 کیلومتر نهایتش 6 تا 6.3 لیتر بنزین کردم.
ظهرا و عصرا هم همیشه با کولر روشن حرکت میکنم.
راستی در مورد قدرت موتور موقع روشن کردن کولر تغییر خاصی ندیدم یعنی زیاد نشون نمیده.
مسافرتم یه بار رفتم که مصرف جادش هم خیلی راضی کننده بود برام.
تو موارد دیگه که جزو خوش شانسا نبودم.امیدوارم طبق حرف شما از ماشین شانس اورده باشم ...
نقل قول:
من ال90 و ریو داشتم
از اونها هم کولر میگیری افت محسوس داره.البته ربو یکم کمتره..اینجور که حس میشه در کل تیبا ماشین خوش دستی هستش و راننده اذیت نمیکنه تو جاده.
تبریبک میگم . تو واقعا خوش شانسینقل قول:
ماشین را کی تحویل گرفتی ؟
سلام من میخوام یه تیبا بخرم بنظرتون ماشین خوبیه
سلام نظرتون در مورد خرید تیبا چیه(اونایی که تیبا دارن نظر بدن)ممنون
ماشین رو فروردین تحویل گرفتم.
البته کلی تو نوبت بودم ....
کلا من که خیلی راضی هستم.
یه کم بگی نگی تو سرعتای بالا صداش بیشتر بود
که اونم وقتی فراخوان بردم رفع شده
و الان ماشین در حالی عادی هم کم صدا شده
در کل ماشین خوبیه.شتابش که حریف نداره.تو جاده هم خیلی خوب میره.ماشین نرمیه.یه کم بدنش ضعیفه.در کل تو این قیمت وافعا ارزش خریدو داره.نقل قول:
در جواب دوست خوبم رسول بگم تیبا را بنز مقاسیه نکردم من تفاوت زیادی تیبا با ریو را نمیبینم.ریو در کل بهتره ولی تیبار هم ماشین خوبیه
بنزین مصرف شده ماشین را برای حساب کردن مصرف ماشین در 100 کیلومتر چطور حساب می کنی ؟نقل قول:
به عبارت دقیق تر چطور می فهمی ماشینت در چند کیلومتر مورد نظرت چقدر مصرف کرده ؟
سلام من ثبت نام کردم تو برک پیش فروش تاریخ تحویل 1/8/90تا30/8/90قید شده کسی میدونه دعوتنامه کی میاد ؟
فاصله بین دریافت دعوتنامه تا تحویل ماشین چند روزه ؟
سلامنقل قول:
دیگه اینقدرا حساب کتاب بلدم ....
بازم برای اینکه سوال کردین براتون توضیح میدم
من اینجوری حساب کردم
رفتم پمپ بنزین
باک رو پر کردم (تقریبا خالی خالی بود )
نزدیک به 42 لیتر بنزین زدم و با توجه به حجم باک میبینم درست بودم و باک خالی بود در اون زمان ها.
کیلومترشمار رو یادداشت کردم
میزان بنزینو هم نوشتم 42
رفتم و وقتی باکم درجش به میزان اول رسید و همون مقداری که تجربی دستم اومده بود رسید
رفتم بنزین زدم
بازم مثل قبل پر پرش خواستم کنم
مثلا دیدم اینبار 38 لیتر جا گرفت تا پر شه
نتیجه اینکه تو اون میزان لیلومتری که رفتم 38 لیتر مصرف کردم به طور مثال
دیگه با توجه به کیلومتر جدید و میزان مصرف بنزین و یه تناسب ساده بدست میاد تو 100 کیلومتر چه قدر سوخته
من این کار رو برای اینکه همه چی لحاظ بشه چندین بار انجام دادم
تو جاده هم انجام دادم
تو شهرم انجام دادم
همیشه ظهر و عصر با کولر حرکت میکنم.و نتیجه حرکت در شهرم که غالبا شامل مسیرای پر ترافیک هم میشه در صد کیلومتر حصرف بین 6 تا 6.3 لیتر رو داشتم/
در حاده هم حدود 5.8 تا 6 لیتر
نقل قول:
1 ماه قبلش یعنی هفته ی اول مهر ماه دعوت نامتون میاد
وبسته به رنگ تحویل ماشین انجام میشه .معمولا سفیدا رو توی همون ماه میدن.رنگای متالیک هم شاید اخر مهلتش بدن و ممکنه 1 ماه با تاخیر بدن
نقل قول:
ممنون از توضیحات قبلیت خیلی استفاده کردم
شما همون باتری اسیدی رو دارین استافاده میکنین یا عوضش کردین؟
مارک لاستیکتون چیه؟
نقل قول:
علی جان یه راه ساده که گیج نشی و ضرب و تقسیم زیادم نکنی اینه که ماشین رو لب به لب بنزین پر کنی و از اون کیلومتر 100 تا که رفتی دوباره بنزین بزنی تا لبریز یا لب به لب بشه .هرچندتا زدی تو 100 تا همونقدر سوزونده.
راه دیگه هم اینه که ظرفیت باک بدونی .پر که کردی ببینی چند کیلومتر رفته که من این راه توصیه نمیکنم چون مجبوری بنزین به ته برسه و احتمال اینکه ظایعات و اشغال ته باک وبنزین صدمه به پمپ بنزینت بزنه زیاده
در کل دوستان تا جایی که ممکنه هیچوقت نذارید چراغ بنزین روشن بشه و بنزین به ته برسه
ظاهرا تیبا TRIP نداره
تو ال90 داشت مصرف رو نشان میداد.ریو و 206 تیپ 2 هم نداره
البته اینم اضافه کنم که ظرفیت باک تیبا 42 لیترهنقل قول:
لازمم نیست که باکت خالی بشه
کلا مثلا نصفه هم بشه میشه حساب کرد چه قدر مصرف شده و کیلومترو یادداشت کنی.
اما خوب ماشین من اون اولش باکش تقریبا خالی تحویل شد/
برا همون بار اول که تست کردم حدود 42 لیتر جا داشت.
سلام..ممنون دوست عزیزنقل قول:
شما لطف دارید ..وا... هستیم زیر سایتون ....بعد از این همه مدت که تحویل دادن ، جگرمون رو خون کردند مثلث خطر ، جعبه ابزار ؛ دفترچه راهنما و آنتن همراهش نیست که تا الان هم ندادند.
خب اگر اینطوری باشه مصرف بنزینش که خیلی بده البته میگن بعدا بهتر میشه ولی صدی 12 ؛ 13 تا بنظرم با کولر هم زیاده . البته شاید گرمای جنوب هم بی تاثیر نباشه .
به به رسیدن به خیرنقل قول:
من هم فکر کردم تیبارو فروختی!!
شما هم مثل من شانس نیاوردی..
مصرف من صدی 10 هست ولی همه وسایلشو تکمیل دادن .جعبه ابزار خاصی نداره یه پیچ گوشتی و آچار چرخ ،.شما از نمایندگی اقدام کن
فردا انشاله ببرم سرویس اولیه مشکلاتش حل بشه:)
نقل قول:
شما ماشینتون چه رنگ هست؟
ایا باتری اسیدیشو تعویض کردین؟
یا ازش راضی هستین؟
همین طور در مورد تایر خودرو اگه مسافرت کردین ازش راضی بودین؟
تعویض نکردین؟
چون یه مقدار از نظر ترمز گیری این لاستیکاش یه جورین به نظرم
تو زمستون میترسم که زیاد مطمئن نباشه این لاستیکاش
دوستان دعوت نامه 1 ماه قبل میاد؟ یعنی ماشین من که شهریوره باید تا حالا اومده باشه یا دیر نشده؟
منم رفتم سرویس اولیه در مورد روغن پرسیدم همین رو گفتننقل قول:
گفتم کی روغن رو عوض کنم .گفتن 8000 تا.
1 ماه قبل حدودا میاد .درستش اینه که نهایتا تا 1 ماه قبل از آخرین مهلت تحویل دعوت نامه میادنقل قول:
یعنی مثلا مال من که مهلت تحویل (تحویل نامی) تا پایان تیر ماه هست
دعوت نامه ماشینم حدود 20 15 خرداد اومد
خود ماشینم دیگه بستگی داره
مشکلی پیش نیاد
رنگت رنگ خاصی نباشه که الان نوبت تولیدش نباشه
راستی اینم بگم که از طریق سایت میتونی سریع با خبر بشی
که البته جدیبدا مشکل دار شده
قبل از اومدن دعوت نامه گمونم پذیرش شده بود
بعد که دعوت نامه اومد و رنگ رو عوض کردم و پولو ریختم
روز بعدش شد در دست تخصیص گمونم
وقتی فاکتورشو زدن و پلاکش مشخص شد
شمارهخ پلاکشو نوشتن
نوشتش فاکتور شده
پلاک و سند و این چیزاش مال من اومده ...
مرسی نوید جاننقل قول:
من مسی انتخاب کردم ولی احتمالا سفید یا نوک مدادی بگیرم
در مورد لاستیک مطمعنن تحقیقت رو کردی و از جای قیمت مناسب میگری.
بعدش به ماهم معرفی کن اگه لاستیک مناسب نبود همونجا بریم عوض کنیم
نقل قول:
چشم حتما.
من هنوز که نیومده و فعلا پلاک و سند و این چیزاشو بهم تحویل دادن.
بیادش هم تا تکلیف باتری و لاستیکشو مشخص نکنم بیرون نمیارمش.فعلا ماشین فعلیمو رد نکردم و ردش نمیکنم فعلا با توجه به بازار قشنگمون و همین طور رسیدن ماه رمضان که مزید بر علت شده در بحث فروش خودرو.
اونم بیاد فعلا تو گاراژ میزنم .هم سر فرصت بهترین گزینه رو برای اون 2 مورد انتخاب میکنم.
هم اینکه تو این هوای داغ ماشین 0 رو از روز اول به جای آب بندی مجبور نمیشم تو گرما خودمو باهاش به جایی برسونم.
هر خبری هم بشه و داشته باشم براتون خبر میذارم .
منم همینجور منتها جا پارکینگ یکی بیشتر ندارم .از طرفی ماشین جدید که میاد کهنه میشه دل ازار:20:
البته چه بخوایم چه نخوایم تو کارخونه و نمایندگی 100 درصد دوستان یه حالی به ماشین میدند.
زیاد نگران اب بندی نباش .ماشین هرجور باهاش تا کنی همونجور میشه
200 صفحه تاپیک تیبا مبارک
سلام علی جان.نقل قول:
راستی آخر و عاقبت سفارش شما چی شد؟
آیا با دیدن این مسی هایی که تیبا داده بیرون بازم سر حرفت برا درخواست رنگ مسی موندی یا نه؟
منظورم تفاوت رنگ مسی تیبا و پراید و 111 با اون مسی ایده آلی که همه در خودرو های دیگه دیدیم و بسیار زیباست اما به نظر خیلی ها در مورد تیبا و 111 اصلا اینطور نیست.
آیا ماشینتو هنوز تحویل ندادن؟
کلا در چه مرحله ای هستی؟
نقل قول:
با تمام احترامی که برای نظرتون قائلم علی جان
این که میگین هرجور باهاش تا کنی همون جور میشه اصلا اینطور نیست از نظر من
آب بندی و کار اولیه خودرو خیلی مهمو با اهمیته.
من قبلا دیدم تفاوت 2 مدل کار مختلف با خودرو صفر رو
از طرفی 2 گاراژ داریم.
راستی بگم شاید من برداشت درستی از صحبتت نکردم
اگه برداشتم از حرفت درست باشه یعنی این منظورت باشه که اگه با ماشین پر فشار و ... بری اول ماشین برو میشه و اگه اول رعابتشو کنی تنبل باید بگم 100 درصد مخالفم.
اگرم برداشتم اشتباهه که بگذریم.
سلامت باشی
به شما هم مبارک و همین طور دوستان عزیز
ممنون دوست گلم.اره همون اسیدی هست و همون لاستیک کارخانه یعنی بارز...از وقتی تیبا را تحویل گرفتم دست به هیچ یک از قطعاتش نزدم خیلی توپ کار میکند.نقل قول:
نوید جان میشه گفت اب بندی تاثیر بهتری داره رو کارکرد ماشین در دراز مدت .قدیمها سیستم تولید و کنترل و کلان مکانیزم تولید موتور تحت شرایط خاص و بعضا به دست نیروی انسانی بود که اب بندی ماشین شرایط خاص خودش رو می طلبید مثل پیکان
اما امروزه با توجه به کیفیت تولید بهتر و کنترل کیفیت و بعضا تست در خود کارخانه شرایط اب بندی بهتر شده و میشه گفت بعد از کیلومتر 1000 به بعد مشکلی دیگه نداره
اما تجربه در شرایط خودروهای قبلی که داشتم و هر کدوم رو یه جور اب بندی کردم تا مثلا پرشیا تحت بهترین شرایط اب بندی کردم اما از لحاظ مصرف سوخت ایده ال نشد و ECU خیلی اذیتم کرد
ال 90 رو قصد فروش داشتم از روز اول گاز بستم به ماشین که تستش کنم اما نفروختم و 2 سالی هم داشتم .اصلا که اذیتم نکرد هیچ نسبتا هم خوب در اومد فقط یکم مصرفش بالا بود تو شهر 9 می سوزوند که همه میگفتند همینه تعداد کمی رو 8 یا کمتر میسوزونه
در مورد ریو هم همینطور هم ماشین برو از کار در اومد که حتی از ال90 سرتر شد حتی موتوری و ...
در کل قبول دارم و همه میگن که مراقبت در ابتدای استفاده از خودرو در دراز مدت به نفع ماشینه
در مورد رنگ که اصلا و ابدا مسی نمیگیرم
فعلا ایده ال من نوک مدادی هستش اما نیم نگاهی به سفید و ابی تیره هم دارم
من خودم هم همیشه از همین راه حساب می کنم و کاملا هم درست ودقیقهنقل قول:
نیست این دوستمون گفت تو شهر داره 5/6 می سوزونه و بقیه از 10 حرف می زنند گفتم شاید خطایی چیزی رخ داده
اما حالا می بینم کاملا درسته
کاش ما هم مثل ایشون شانس بیاریم
اگه مسی انتخاب کردی و بهشون اعلام کردی به این زودی ها منتظر نباش. برو بگو نظرم عوض شده چون مسی فعلا تولید نمیشه. من 4 ماهه منتظرمنقل قول:
هنوز دعوتنامه نیومده.ظاهرا انتخاب رنگ تو همون دعوتنامه هستشنقل قول:
چند تا رنگ میزارن جلوت که مسی هم توش نیست میگن انتخاب کن
آخر و عاقب سفارش اینکه هنوز منتظرمنقل قول:
سر حرفم نیستم. مسی را نمیخام. نوک مدادی انتخاب کردم. مسی یه جورایی تو ذوق می زنه.
اما به نمایندگی گفتم که مسی میخام و اونا هم گفتند که شاید اصلا دیگه تولید نشه. اگه تولید هم بشه به این زودیها نیست. گفتم عیب نداره
آخه میخوام عیب و ایرادهاش که برطرف شد بگیرم. الان هم ماشین دارم عجله ندارم
در مرحله پذیرش شده ام
زنگ زدم الان نمایندگی گفت دعوتنامه یا اخر مرداد میاد یا تو شهریورًًًًً لیست رنگ رو بهتون میدیم انتخاب کنید