سلام دوست عزیزنقل قول:
منم کنسولم از این فتهاست و بازیو هم تموم کردم
احتمال زیاد مشکل از دیسک و ایمیج بازیه
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم کنسولم از این فتهاست و بازیو هم تموم کردم
احتمال زیاد مشکل از دیسک و ایمیج بازیه
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
آقا آخرین آپدیت همونیه که تو صفحه اوله ؟؟؟؟؟؟جدیدترین آپدیت رو از کجا میشه گرفت ؟؟؟ و آیا تغییری میکنه سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 رو هم دارم . ریختن آپدیت جدید مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟
احیانا بازیهاتون رو از یه مغازه خاص نمیگیریدنقل قول:
احتمال مشکل دار بودن دیسک بازیها زیاده
آپدیت 16537 از ماکروسافتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دستگاه رو بعد یه مدت طولانی به نت وصل کردم الان میگه باید اپدیت کنی. البته کنسول من ال تی 3 هست و تمام بازی های جدی مثل بتل 4 و کال اف گوست رو دارم بازی میکنم.اپدیت بزنم مشکلی پیش نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
سلام.
نقل قول:آپدیت کنید ایرادی نداره...نقل قول:
سلام دوستنان من تازه Kinect خریدم اسیلم هست وصلش میکنم چراغ سبز روشن میشه بازی که میزارم میگه
a system update is required to use kinect
دکمه نمیاد تا اپدیت کنم حالا باید اپدیت از کجا دانلود کنم تا بتوانم بازی کنم خواهش میکنم دوستان کمک کنند.
دوستان من کلا خیلی سر در نمیارم از این کنسول
دستگاه 360 دوستم رو گرفتم و با اینترنت آپدیت کردم
الان هر دی وی دی رو داخل دستگاه میزارم ارور Regin میده
چه میشه کرد ؟
سلام من ایکس باکس 360
با هارد 250 گیگ توی هارد هم بازی زیاد داره الان میخواهم بازی روی هارد بریزم چه جوری بریزم
رنگش مشکی وکابل اچ دی داره
دودسته هم بی سیم دارد ممنون میشوم راهنمایی کنید طریقه کپی کردن را
دوستان من دیروز - پریروز به لایو وصل شدم - گفت آپدیت کنم . بنده هم بدلیل اینکه اطلاعات کافی نداشتم NO رو زدم
الان آپدیت کنم یا نه ؟ مشکلی برای کپی خور بودن دستگام بوجود نمیآره .
LT3 هست ...
salam دوست عزیزنقل قول:
برو تو setting کنسول ببین دشبوردت چنده؟
عملا چون lt3 داری مشکلی پیش نمیاد
آپدیت کن:n01:
سلام من ایکسباکس ۳۶۰ ارکد فت بدون هارد دارم .نمیدونم LT چنده فک کنم ۲ باشه چون بعضی COD:MW3 / MAFIA 2 /Assassins Creed Brotherhood/ PES 2012 رو اجرا میکنه ولی مثلا SKYRIM رو اجرا نمیکنه . حالا آپدیت داشبورد من ۲.۰.۱۳۵۹۹.۰ هست که تو سایت ویکی پدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید سال ۲۰۱۱ بوده . حالا جدیدترین آپدیت ۲.۰.۱۶۷۴۷.۰ هست حالا اگر به این آپدیت کنم با فلاش مموری مشکلی به وجود نمیاد ؟ الان من ۱۴۸ مگ فضای خالی دارم چون مموری ارکد ۲۵۶ مگ
یه سوال دیگه مثلا من الان ایکس باکس رو lt3 کردم و جدیدترین داشبورد هم اپدیت کردم حالا اگر یک هارد بخرم و بزارم روی سیستم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میاز به دوباره اپدیت یا -- کردن(lt) کردن نداره؟
توی یک سایت یک نفر نوشته بود اگر هارد برای ارکید بزارید هیچ فرقی با بدون هارد نداره و توش دوباره صدای دی وی دی میاد که مدام داره میچرخه همونطور که میدونید وقتی بازی میکنید چون داره اطلاعات رو از روی dvd میخونه صدای تق تق میاد اما من فکر میکردم اگر هارد نصب کنیم دیگه مدام صدای تق تق خوندن dvd نمیاد حالا من اشتباه میکنم یا خیر؟
اخرین ابدیت از کجا میتونم بگیرم؟
سایت ویکی پدیا داره.نقل قول:
man xbox360 elite daram ghablan eshteba kardam ba khode dastgam va ba LAN update karde budam vase hamin bazi az bazia bala nemiumad vasam
alan ye bazi k file update dasht ro gozashtam va gozashtam update kone
vali badesh harmoghe dastgaro roshan mikonam faghat mige cnt read the update from the disc
na control kar mikone na hichi dg
faghat hamin safas
kari hast k beshe kard ta dorost she ?
سلامنقل قول:
خواهشمندم طبق قوانین فروم های فارسی , فارسی تایپ کنید دوست عزیز
============================================
شما ابتدا یک FlashMemory خالی رو به PC متصل کنید و آخرین آپدیت داشبورد رو روی اون بریزید
اگر آپدیت فایل zip یا RAR بود اونو Extract کنید و سپس در مسیر Root (بدون وجود پوشه یا Folder ) در فلش بریزید.
سپس هارد دستگاه و تمامی Storage هارو از دستگاه جدا کنید و اونو خاموش کنید
فلش رو به دستگاه وصل کنید و روشن کنید
باید درست بشه بدین شکل.
من اینکارم کردم باز همون پیغام میادُ آپدیتی انجام نمیشهنقل قول:
جواب منو کسی نداره ؟
من تازه عضو شدم:n12:
سلام دوستان من میخواستم دستگاهو آپدیت کنم ولی فروشنده به من گفت این کارو نکن دستگاه خراب میشه .در صورتی که کپی خور دستگاه LT3 هست بازی هایی مثل fifa 15 gta v assasian creed iv و... رو اجرا میکنه . حالا به نظر شما آیا آپدیت آسیبی به فریمور دستگاه وارد میکنه یا نه ؟ البته خودم یه جا خوندم که جدیدا آپدیت های مایکروسافت قابلیت شناسایی دستگاه های کپی خور و پاک کردن -- اون هارو داره.
اگر منظورتون آپدیت داشبورد هست که بعید میدونم مشکلی باشه من خودم 2 ماه پیش اپدیت کردم .نقل قول:
با دورد و احترام بنده یه ایکس باکس دست دوم با مشخصات هارد 120 گیگ و دسته اصلی خریدم و چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
از کجا باید تشخیص بدم که ایکس باکس -- شده اگه بازی های کپی شده را اجرا کنه یعنی -- شده ؟؟
تاریخ ساخت دستگاه 2009/11/1 یعنی میشه سری جاسپر درسته چون بعد کلی تحقیق تو گوگول به این نتیجه رسیدم که جاسپر چون 12v dc ,12 ,1A اینو از پشت دستگاه خوندم ایا با این مشخصات شامل برد جاسپر میشه یا نه ؟؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه با دکمه ایجکت (باز و بسته شدن درایو ) دستگاه روشن بشه شامل LT3 میشه یا نه ؟؟ یا راه دیگه ای هم برای شناسایی lt3 وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و اخرین سوالم اینه اگه این اطلاعاتی که گفتم درست باشه و داشبورد دستگاه ابدیت کنم مشکلی واسه LT3 و -- شدنش به وجود نمیاره اصلا چه تاثیری رو دستگاه میذاره اگه داشبورد ابدیت کنم ماله من اینه2.0.16537.0 و اخرین ابدیت هم 2.0.17150.0 اخرین سوالم اینه اگه بازی انلاین بکنم بن میشم یا نه بعضی ها میگن هارد از کار میوفته و باید از روش lt3 plus اینکارو انجام بدی و بهترین روش برای گرفتن گلد یه ماهه چیه مسیر هند جواب میده الان یا نه شرمنده این همه وسوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر فراوان از همه دوستان خوب سایت
سلام دوست عزیزنقل قول:
با دورد و احترام بنده یه ایکس باکس دست دوم با مشخصات هارد 120 گیگ و دسته اصلی خریدم و چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
از کجا باید تشخیص بدم که ایکس باکس -- شده اگه بازی های کپی شده را اجرا کنه یعنی -- شده ؟؟
تاریخ ساخت دستگاه 2009/11/1 یعنی میشه سری جاسپر درسته چون بعد کلی تحقیق تو گوگول به این نتیجه رسیدم که جاسپر چون 12v dc ,12 ,1A اینو از پشت دستگاه خوندم ایا با این مشخصات شامل برد جاسپر میشه یا نه ؟؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه با دکمه ایجکت (باز و بسته شدن درایو ) دستگاه روشن بشه شامل LT3 میشه یا نه ؟؟ یا راه دیگه ای هم برای شناسایی lt3 وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و اخرین سوالم اینه اگه این اطلاعاتی که گفتم درست باشه و داشبورد دستگاه ابدیت کنم مشکلی واسه LT3 و -- شدنش به وجود نمیاره اصلا چه تاثیری رو دستگاه میذاره اگه داشبورد ابدیت کنم ماله من اینه2.0.16537.0 و اخرین ابدیت هم 2.0.17150.0 اخرین سوالم اینه اگه بازی انلاین بکنم بن میشم یا نه بعضی ها میگن هارد از کار میوفته و باید از روش lt3 plus اینکارو انجام بدی و بهترین روش برای گرفتن گلد یه ماهه چیه مسیر هند جواب میده الان یا نه شرمنده این همه وسوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر فراوان از همه دوستان خوب سایت
بله وقتی بازی کپی اجرا میکنه یعنی کپی شده.
وقتی بازی های جدید رو بازی میکنین یعنی ال تی ۳ هست
خیر وقتی ال تی ۳ باشه میتونین اخرین داشبورد رو بزنین مشکلی نداره
بازی های برنر مکس بگیرین برین لایو مشکلی بیش نمیاد.
سلام.
آپدیت حدید داشبورد ورژن 17349 حدود 1 ماهی هست که اومده که میتونه از هارد های 2 ترابایت هم پشتیبانی کنه. بزنید تو گوشش حالشو ببرید.
نقل قول:
سلام و درود.
جناب این اخرین اپدیتی که اومده با 360 arcade همخونی دازه؟؟ چون من دستگاهمو خیلی وقته اپدیت نکردم و بعد 4 سال از تو قوطیش درش اوردم. اپدیت فریمورش چطور؟؟؟
ممنون:n12:
سلام.نقل قول:
اگر ورزن فریمور دستگاهتون LT 3 باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. من الان با داشتن LT 3 داشبورد رو به آخرین ورژن که از اینی که شما نقل قول فرمودین هم یه ورژن جلوتره آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده. LT 3 تقریبا همون 4 سال میشه که ارائه شده نمیشه گفت ورژن فریمور شما چیه مگر اینکه بفرمائید آخرین بازی هایی که اجرا کردین کدوم ها بوده تا شاید بشه متوجه فریمور شد. در غیر اینصورت بهتره اول فریمور رو آپدیت کنید به LT 3 و بعد دابورد رو آپدیت کنید.
سلام و تشکر دوستان گرامی من آپدیت رو انجام دادم و تغیر کرد داشبورد اما چرا بازی های 2016 رو اجرا نمیکنه من تازه این دستگاه رو گرفتم و اطلاعاتم کمه ارکید 360 هست lt3 ممنون میشم بگید باید فریمور رو اپدیت کننم :n13:
آقای مدیر نیستی یه جواب به ما بدی میخوام بدونم چطوری بازیهای مثل فیفا 2016 رو اجرا کنم اپدیت کردم ایا باید فریمور رو اپدیت کنم
با سلام
هر کی میتونه لطفا کمکم کنه
ایکس باکس من جیتگ شده است و من چند روز پیش به پیغام آپدیتی که عکسش رو مشاهده میکنید جواب مثبت دادم،حالا کنسول دیگه بالا نمیاد و فقط چراغ سبز وسط روشن میشه(حلقه چراغ ها روشن نمیشه)و دسته هم متصل نمیشه
لطفا بگید که باید چکار بکنم[emoji22] [emoji22] [emoji26]
Sent from my H30-U10 using Tapatalk