سوال راجع به فونت اصلا هم تکراری نیست، تکراری تر از سوالات من رو 100 بار جواب دادن.من خودم به اندازه کافی گشتم.نقل قول:
احتیاجی نیست شما زحمت جواب دادنو بکشی، من از دوستان دیگه میپرسم.
Printable View
سوال راجع به فونت اصلا هم تکراری نیست، تکراری تر از سوالات من رو 100 بار جواب دادن.من خودم به اندازه کافی گشتم.نقل قول:
احتیاجی نیست شما زحمت جواب دادنو بکشی، من از دوستان دیگه میپرسم.
یه سوال درباره این گوشی ؟ ( اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید )
با حرکت دست روی صفحه یا تکون دادن گوشی میشه عکس رو عوض کرد ؟ ( وقتی داری باهاش عکس نگاه میکنی )
مرسی
بله دوست عزیز،وقتی در Image Gallery هستی اگه گوشی رو افقی کنی طبیعتا عکس هم افقی میشه و در هر دو حالت افقی و عمودی با حرکت انگشت روی صفحه به سمت راست به عکس قبلی و با حرکت به سمت چپ به عکس بعدی می رسی.نقل قول:
وقت نداشتم از توی پی سی ورلد لینک رو پیدا کنم با عرض شرمندگینقل قول:
باید فایل cer و key گوشیت رو بگیری تا بتونی برنامه نصب کنی
از این راهنما استفاده کن
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=64646
من فکر کنم وقتی N97 وارد بازار بشه کمی از مشکل عدم اجرای نرم افزارها توی 5800 کم بشه الآن همه برنامه ها نیاز به ساین دارن؛برنامه هایی که الآن برای S60 v3 هستن خیلی فراوونتر از برنامه های S60 v5 هستش.(معمولا هم برنامه های v3 ساین شده ان) وقتی N97 بیاد قطعا با توجه به پرمخاطب بودن گوشیهای سری N برنامه های سازگار با اون که سیستم عاملش درست مثل 5800 هست در دسترس خواهند بود.
ممکنه در آینده نوکیا گوشیهای بیشتری با این نسخه از سیمبین وارد بازار کنه،اینطور نیست؟
كسي از دوستان نظري براي حل اين مشكل نداره؟نقل قول:
این n97 تاچ هست ؟؟؟؟ اگه نباشه نرم افزار برای این n97 بیاد حتی اگه ساین هم شده باشه بدرد نمی خوره چون 5800 کیبورد نداره :13:نقل قول:
توی GSMArena.com مشخصات Display برای N97 رو اینطوری نوشته بود:نقل قول:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.5 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Full QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
در حالی که مشخصات صفحه نمایش 5800 به نقل از همون سایت اینه:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.2 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Handwriting recognition
اختلاف بینشون در نمایش ناچیزه.
خوب پس n97 هم تاچ هست
من بالاخره تونستم با GPRS گوشی به اینترنت وصل شوم!:20: ولی انگار سرعتش پایینه،فقط برای آزمایش، سایت Yahoo رو باز کردم و میخواستم به قسمت Mail برم که پیغام Connection Time Out اومد،فکر کنم سرویس ایمیل یاهو روی موبایل از اونی که روی کامپیوترهای PC ارائه میشه هم کندتر باشه.:44::23:
از زمان ثبت نام GPRS و تنظیمات لازم تا زمان فعال سازی فکر کنم کمی بیش از یک روز طول کشید.
خیلی می بخشید . آیا برای این گوشی 5800 محافظ صفحه ی نمایش و قاب کریستالی پیدا می شه ؟
متشکرم .
بله به نظر منم همینطوره. از نظر کلی، مزیت ظاهری N97 نسبت به 5800 اینه که هم کیبورد مجازی داره و هم کیبورد فیزیکی. حالا ویژگیهای سری N بماند،که همیشه حرف اول رو نمی زنه. مثلاً به نظر می آد که N96 آنچنان که توقع می رفت موفق نبود. به هر حال، صحبت از این هست که نوکیا داره روی انواع جدیدی از گوشیهای تاچ اسکرین کار می کنه، که قاعدتاً همین ورژن از سیستم عامل سیمبین روشون نصب خواهد شد. گذشته از این، گفته شده که نوکیا ممکنه به آندروید گوگل هم علاقه نشون بده و دست کم یک گوشی با این سیستم عامل به بازار بفرسته. خبر دیگه این که شایع شده نوکیا برای نیمه دوم سال میلادی فعلی، مدل کاملتری از 5800 رو که می گن بدنه ظریفتری داره و اشکالات این مدل توش مرتفع شده با نام 5900 تولید خواهد کرد. :20:نقل قول:
سلام دوستان
اس ام اس ها تو 5800 کجا ذخیره میشه؟
آیا میشه اس ام اس n70 رو روی 5800 ریخت؟
باید گوشیتو هک کنی.برو توی قسمت هک موبایل خیلی هم راحته و اصلا تخصصی نیستنقل قول:
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون من توی اتاقم وقتی پنجره ها بسته هستن GPS رو فعال میکنم . فقط وقتی که هوا ابری باشه مشکل داره وگرنه در حد 2-3 دقیقه کانکت میشهنقل قول:
سلام دوستان قرار شد این اهنگهای اورجینال را واسه ما اپ کنی یادت نرفته که مرسی
صفحه ی 29 راهنمای انگلیسی گوشی.نقل قول:
آقا ترو خدا یک برنامه pdf باز کن برای 5800 بدید.
خیلی گشتم نبود.
متشکرم.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298683
به نظرم کیفیت عکسهای دوربین سه مگاپیکسلی این گوشی در حد عکسهایی هستن که بعضی اوقات از قسمتی از فایلهای ویدئویی Capture میشن.
ضمنا طی چند روزی که G.P.R.S روی گوشیم فعال شده دقت کردم دیدم بعضی از ساعات شبانه روز Connection اون Access Point نداره و نمیشه به اینترنت وصل شد.
سلام
الان تو بازار فنلاندش پیدا میشه؟
چینیش چقد فرق میکنه ( یعنی خیلی داغونه؟ چون یکی به 200 تومن میخواد برام بیاره ولی قیمت اصلش تو بازار 360 تومنه!!!)
دوست عزیز نه تنها این جا بلکه همه جا میگن این گوشی فقط چینی داره همین و بس
این رو هم بگم بیشتر این گوشی ها عالی هستن و شما فقط تو انجمن ها کسایی رو پیدا میکنید که از ایراد های گوشیشون میگن ولی از خوبیش ابدا حرفی نمی زنن
به نظر من این گوشی در نوع خودش عالی هست
این گوشی رو من چند روز پیش با گارانتی اصلی قیمت داشتم 328 بود
این رو هم اضافه کنم فلاندی یا مجاری که تو بازار میشنوی ترفند فروشنده هست برای فروش گوشی بیشتر و سوددهی بالاتر همین و بس
سلام عزیزان
من الان 3 روزه که دنبال 5800 مجار اصل میگشتم که پیدا نکرم . اخرش یکی از دوستام یه چیزی نشونم داد که خیالم راحت شد.
یه عالمه برچسب made in fanland که تو گوشیا نصب میکنن و به جای فنلاندی یا مجار به مشتری بیچاره میدن.....
از من وصیت اصلا پول اصل و فرع رو ندین . فقط موقع خرید چک کنین که سالم باشه و 1 هفته هم گارانتی داشته باشه.
اینجام نمیدونم اینو بگم یا نه ....
یکی از عمده فروشهای 5800 یه چیزی بهم گفت که البته تا حالا از هیچکس نشنیده بودم و اونم اینه که میگفت 80% 5800 هایی که تازه به بازار اومده مشکل پرش آنتن دارن و گاه گداری آنتن دهیشون قطع میشه.... البته من بازم نظرم عوض نشد و با امکاناتی که از این گوشی دیدم بازم خیال خریدش رو دارم . این موضوع باعث شد یکم حساس تر شم واسه خرید.
اگه کسی از بچه ها در این باره چیزی میدونه یا واسش پیش اومده لطفا بگه.....:8:
فقط فنلاندی نداره،چینی و مجارستانی داره.نقل قول:
مشکل دومم من تازه دارم از شما می شنوم.کسایی که
تو همین 2-3 روزه اخیر خریدن همچین مشکلی نداشتن.
من فکر میکنم وقتی روی بدنه گوشی اسم کشور سازنده نوشته شده، این دیگه نمیتونه دروغ باشه.
سایت gsm.ir یه بررسی تخصصی خوب و جامع از این گوشی ارائه کرده که بیشتر نکات مهمی رو که باید راجع به گوشی فهمید تحت پوشش قرار میده:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=1685
قربون شکل ماهت برم سه سوته اون برچسب رو عوض میکنن برات made in usa هم بخوای میزنن
شما نگران چی هستید ؟
همه این علاالدین ها برا اینکه سود بیشتری کنن این کار رو میکنن
همه جا اینطوری نیست.
دوست عزیز این گوشی به جز چین تولید کشور دیگه ای تو ایران نداره از ما گفتن بود
دوستان من نمیتونم برنامه نصب کنم همون اروری رو که معروفه میده کد مستر ریست رو هم زدم ولی بازم فرقی نکرد چیکار کنم؟
برو عین مرد هکش کن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
بازم سلام
5800 سه تا رنگ داره . آبی و قرمز و مشکی.
من هرچی گشتم فقط آبی و قرمز و دیدم کسی رنگ سیاهشو دیده؟
کدوم شیک تره؟
سلام دوستان....من 4 ماه پیش این گوشی رو خریدم.....یعنی از اون ور آب برام آوردن...این گوشی مجاری هست و اصلا فنلادیش نیست.....برای استفاده از امکانات بهترش بهترا ورژن نرم آفزاریش رو از 11 به 21 برسونی تا قابلیتهای بهتر این گوشی رو بفهمی....
تویه آپدیت سرعت پردازش...امکانات توی منو موزیک...اضافه شدن دیکشنری و آپلیکیشن آپدیت....سرعت بیشتر درمقابل لمس کردن... و خیلی چیزای دیگه...
دوستان من اول که گوشی رو گرفتم چندتا مشکل عمده داشتم و هنوز آپدیتش نکرده بودم....
1-درحین موزیک گوش دادن با هدست نمیتونستم از همون هدست برای مکالمه استفاده کنم باید حتما گوشی رو میزاشتم در گوشم..
2- لیست آهنگهام رو نمیتونستم نامگذاری و ادیت کنم...
3-تویه قسمت دوربین نمیتونستم به دوربین ثانویه یا دوربین جلو دسترسی داشته باشم....
4-استابلیزر صداش کمی ضعیف بود.......
..بعد از آپدیت همه این مشکلات رفع شد و خصوصا صداش که بایس بیشتری پیدا کرده کیفیت عکس برداریش عالی شده.....یک سری از باگهای نرم افزاری برداشته شده....
درکل یک گوشی خیلی خوب و بسیار عالی و با قیمت کم...که حتا بهتر از آیفون هستش...
پیشنهاد میکنم ..حتما بخرید...درضمن اصلش مجاری هست نه فنلاند:11:
دوستان میگم من هرچی میگردم این تاپیک های
گرفتن فایل cer بسته شده یکی راهنمایی کنه
آموزش درخواست گرفتن فایل Cert توامضام هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوستان
اول اینکه دوستم یه 5800 خریده رو کارتون نوشته فنلاند ولی پشت گوشی نوشته چین منظورش چیه من موندم
2- این منوش که میری نوشته ها یه کمی کج نشون میده آیا تنظیم جداگانه داره
3-مارکه اصلیش ماله کدوم کشوره و از کجا می شه فهمید که اصله بدل نیست
ممنون میشم دوستان
چرا گوشي كه مخصوص پخش موسيقي هست دكمه موسيقي در كنار گوشي نداره.اگه بخواي آهنگي كه قبلا نيمه كاره گوش كردي رواز ادامه هاش گوش كني گزينه اي نداره.و چرا تو پليرش همه فايلها رو با هم نشون ميده.نميشه كاري كه فولدر به فولدر نشون بده به جاي درست كردن Playlit
سلام میخوام نرم افزار dvx رو نصب کنم ولی نصب نمیشه بجاش اینو مینویسه: expired certificate این یعنی چی ؟؟چه کار کنم رفع شه؟؟ در ضمن میشه یه سایت با حال برای دانلود به روز نرم افزار معرفی کنید ؟؟ممنون میشم
منم به این موضوع فکر کرده بودم، اینم یکی از نقاط ضعف این گوشیه.من برای گوش دادن به موسیقی باهاش معمولا برحسب Artist گوش میدم که اصلا خوشایند نیست.:13:نقل قول:
نقل قول:
سلام .
من cert رو دریافت کردم ولی وقتی خواستم key رو دانلود کنم نشد ، حالامیخام دانلود کنم گزینه ای واسش وجود نداره.
اینم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه نمی دونم چیکار کنم. لطفآ کمکم کنید.