جواب من چی شد پس؟؟
Printable View
جواب من چی شد پس؟؟
دوستان بهترين پليري كه با زير 50 تومان بشه خريد چيه؟
اگه تلویزیون HD داری برای یه پلیر نسبتن خوب تجاری بهتره تا 100 تومن هزینه کنید.
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
به نظر من با یک فلش و موزیک های مور علاقه ات برو و جفت این دستگاه ها رو تست کن ببین کدوم صدای بهتری دارند.نقل قول:
برای امکاناتش هم در اینترنت جستجو کن و رویوهاش رو بخون.
لطفا جواب من رو بدهید!!!
.................................................. ........
سلام دوستان من راهنمایی می خوام
DVD Recorder من از مدل LG است ولی ورودی HD و full hd رو ساپورت نمی کنه آیا مدلی در بازار هست که این ورودی ها رو ساپورت کنه لطفا راهنمایی کنید .با تشکر
دوستانی که قصد خرید DVD Player دارند :
سایت چاره مدل DVP 3550 فیلیپس رو حراج 20 درصد زده
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36079&ddisc=1
سلام دوستان
چند روز پیش فیلیپس 3360 گرفتم از جمهوری(75 هزار تومان). به سختی پیدا شد. توپخونه که هیچکی نداشت
حالا پست های قبلی رو خوندم نوشته بودن که فقط زیرنویس های خاصی رو میخونه (هم با dvix هم با DVD)البته انگار دی وی دی از روی هارد اکسترنال()
هنوز امتحان نکردم. آیا واقعا مشکل زیرنویس داره
این فیلیپس 3560 و 3588 تازه اومدن؟
چه فرقی با 3360 دارن؟
دوستان
لطفا هر کی دی وی دی پایونیر 420 داره، به من بگه که آیا ازش راضیه یا نه؟ می خوام یکی بخرم.... چیزایی که برام مهمه Upscaling خوب و پورت USB هست. تو همین حدود قیمت هم اگر مورد بهتری هست، بفرمایید.... مثلا توشیبا XE600 چطوره؟ گمان کنم توشیبا پورت USB نداره.... ممنون
سلام شهاب جان . من 420 دارم و ازش راضیم . کیفیت upscaling ش خوب و قابل قبوله . در مورد پورت usb و فرمتهایی که ساپورت میکنه خیلی نمیدونم . چون من یدونه WD HD Player هم گرفتم و فایلهامو با اون میبینم . اما یادمه یک بار برای یکی از دوستان (فکر کنم artam بود ) یک تست مقایسه ای برای پخش mp3 با 420 , wd انجام دادم تقریبا در یک سطح بودند. اما خوب یک سری dvd دارم که به صورت data فایلهای تصویری روش کپی شده و چند تاشو امتحان کردم به خوبی پخش کرده .نقل قول:
اما حالا شما باز یک تحقیقی بکن . artam هم دو سه مدل دیگه پیشنهاد داده بود . من چون آمپ پایونییر گرفتم برای همین ترجیح دادم پلیر رو هم پایونیر بگیرم که با هم ست بشند . اما در کل ازش راضیم .
نقل قول:
سلام دارا جان
ممنون از جواب خوبت... خودم هم از شکل و شمایل پایونیر بیشتر از بقیه خوشم اومده... یه جورایی قیافه اش حرفه ای تره... شما آمپت چه مدلی بود؟؟ چون من هم احتمالا آمپ پایونیر بگیرم. با رایان که مشورت کردم، چون Upscaling برام مهم بود، رایان 1020 یا 1019 رو در مقایسه با اونکیو 608 توصیه کرد. تو نت یه چرخی زدم، اغلب ریویو ها می گن Upscaling همه آمپ ها تو این رنج قیمت، زیر متوسط هست، یعنی به عبارتی نمی شه زیاد روشون از این بابت حساب کرد. من می خواستم رسیورم رو بهش وصل کنم تا Upsclae کنه، ولی ظاهرا تیرم به سنگ خورد.. شما ----- اچ دی نداری؟؟ حالا دارم به 919 و 920 فکر می کنم. اگر در مورد 1020 اشتباه می کنم هم لطفا بهم بگید....
سلام شهاب جان . من آمپ رو مدل 819 گرفتم. راستش من در مورد upscaling آمپها خیلی اطلاعی ندارم . منم با رایان مشورت کردم . من دیدم آمپ با upscaling قیمتش برام گرون تموم میشه و به همین خاطر دیدم همین 420 با Upscaling که داره کار من رو برای دیدن dvd راه میندازه . برای همین رفتم سراغ 819 که قابلیت هاش برای من کافی هست و پلیر 420. در مورد hdmi 1.4 هم من خیلی روش حساسیتی ندارم . چون اولا تلویزیونم 3d نیستش و مسئله دیگه اینکه هنوز سیستمهای 3d به نظر من اول راهشون هست و زوده که برای سیستمهای 3d هزینه بشه . چون به نظر من تا سیستم 3d تو دنیا و مخصوصا ایران جا بیافته خیلی زمان میبره . با توجه به اینکه تو ایران ما دسترسی به فیلم های اریجینال و بلوری نداریم چه برسه به 3d . برای همین دیگه صبر نکردم 820 بیاد و همین 819 رو گرفتم که با توجه به کاربری من نیاز های منو برآورده میکنه. منم رسیورم معمولی هست و HD نیست . در مورد آمپ هم رایان جان اطلاعاتشون کامل هستش و من فقط میتونم تجربم رو از سیستمی که گرفتم برات بگم . راستی میخوای مشکی بگیری یا نقره ای ؟ من نقره ای گرفتم . به نظر ظاهرش قشنگ تر و حرفه ای تر هستش.نقل قول:
حالا شما یک سبک سنگین بکن و ببین چه انتظاری از سیستمی که میخوای بگیری داری و از سیستمهای موجود در بازار کدومش نیازهای شما رو برآورده میکنه همون رو بگیر و در همون حد هزینه کن که بیخودی پول اضافی ندی. البته اگه از نظر بودجه مشکلی نداری که خوب میتونی اون آمپی رو که بهتره بگیری .
تفاوت عمده 819 و 919 هم در این هست که 919 سیستم 7.1 ساپورت میکنه اما 819 سیستم 5.1 و من چون الان فقط دو تا اسپیکر دارم و سیستم استریو استفاده میکنم برای همین 819 رو به جای 919 گرفتم . چون خیلی اهل فیلم نیستم و سیستم 5.1 استفاده نمیکنم .و اگه اشتباه نکنم 919 اکولایزر قابل تنظیم داره اما 819 چند حالت پیش فرض مثل راک . کلاسیک و غیره داره . اما من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر نداشتم . ماکزیمم نیازی که بوده bass یا treble بوده که اون رو میشه تنظیم کرد . یک سری تفاوتهای دیگه هم داره میتونی این لینک رو یک نگاهی بندازی . امیدوارم که به مفید باشه :
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/compare.html
خیلی ممنون دارا جاننقل قول:
راستش من دارم کم کمک به این نتیجه می رسم که قید hdmi 1.4 رو بزنم و به جای upscaling با آمپ برم سراغ یه ----- اچ دی، به اضافه اون سیستم جدیدی که راستین آورده و 1070 می ده. یه بلوری 120 داره، یه دی وی دی 320 با یه آمپ 420 به اضافه یه ست کامل اسپیکر 5.1 با ساب.
شاید هم یه آمپ بهتر بگیرم با یه ست اسپیکر جامو 426. به قول شما 3D که هنوز زوده. اگر Upscale آمپ ها هم تعریفی نداشته باشه، شاید بهتر باشه تک تک دستگاه ها را آپدیت کنم. چون تی وی ام وی 20 پانا است و خاکستریه، من هم احتمالا نقره ای بگیرم. هر کاری کردم، خبرش رو بهت می دم.
باز هم ممنون
با سلام دوستان لینک زیر رو ببینید نظرتون رو دربارش بگید .
یک مدل هایووژن با قیمت 95 تومان با کارایی بالاکد:http://www.noorrayaneh.com/13-hi-vision-2615-a.html
من دو سه روز پیش هایپراستار بودم و دیدم که باز دست به حراج زده و یک سری از dvd players هارو حراج کرده.پیشنهاد می کنم دوستانی که تهران هستند قبل از خرید هر مدل دی وی دی پلیر قبلش یه سری به هایپر استار بزنن شاید از اون مدل حراچ کرده باشه و بتونن با قیمت بهتری خرید کنند.
با درود به همه دوستان و صاحب نظران محترم
میخواستم دی وی دی پلیر بخرم گفتم قبلش نظرات شما دوستان رو بپرسم شاید مفید واقع شود
بین این دو مدل و برند کدام بهتره
قیمت 65000 تومان sony DVP-SR510P
یا
lg dv 5560 pm قیمت 54000 تومان
سلام ! ببخشیدا من خیلی رک حرفمو میزنم ! امیدوارم ناراحت نشید از دست من .نقل قول:
من از بین این دو مدل بدون دیدن مشخصات فنی و امکانات و قابلیتها ، سونی رو انتخاب میکنم .
به نظر من شما اصلا سمت ال جی و سامسونگ نرو .
من تو دوست و آشنا و فامیلامون هرکی ال جی داشته به دو سه سال نکشیده که دستگاهش خراب شده . خرج تعمیرشم به اندازه ای بوده که طرف ترجیح داده بره یک dvd پلیر جدید بخره .
با سپاس از جواب صریح شما دوست عزیز نه اتفاقا خوشحال هم میشم تا نظرات دوستان رو بشنومنقل قول:
اتفاقا ناراحت هم نشدم چون کسانی که پاسخ درست و بی طرفانه رو میدن بسیار قبول دارم
در مورد امکانات این دو دستگاه فقط باید بگم که مدل ال جی اسکن پیشرفته داره ولی سونی نداره؟
امکانات تقریبا شبیه به هم هست.
:10:
خواهش میکنم دوست عزیز .نقل قول:
من تجربه خودمو گفتم . من چند سال پیش (دقیق یادم نیست اگر اشتباه نکنم حدود شش هفت سال فکر کنم ) که تازه dvd پلیر هایی به بازار اومده بود که عکس و mp3 پخش میکردند یک پلیر پاناسونیک خریدم که اونموقع امکاناتش خیلی خوب بود و progressive scan و خروجی صدای 5.1 داشت . اون زمان 100 تومن گرفتم که به نسبت میشه گفت گرون بود . اما هنوز داره مثل روز اولش کار میکنه و تاحالا پیش نیومده که dvd رو نخونه یا هنگ کنه یا وسط پخش dvd گیر کنه و هیچ عیب و ایرادی نداشته .
فرق برند های قدیمی و با سابقه با برند های جدید و تجاری تو کیفیت دستگاه و عمر بالا و عملکرد خوبشون هست . پسر خاله خودم در این فاصله تاحالا 3 تا dvd پلیر خریده و هرکدوم به دو سال نرسیده خراب شدند . جالبیش اینه که آخرین دستگاهی که گرفته بود (فکر کنم ال جی بود ) یک بار اومدیم dvd ببینیم که وسط پخش دیدم دیگه نمیخونه ! دکمه اجکت رو زدیم و در کمال ناباوری دیدیم dvd تو دستگاه نیست !!!!!! خلاصه دستگاه رو باز کردیم دیدم که dvd از جاش در اومده پرت شده تو دستگاه !!! حالا چجوری این اتفاق افتاده خدا میدونه !!
من اصولا با برند ال جی و سامسونگ مشکل دارم ! هیچ جوره نمیتونم با این دو تا کنار بیام !
شما مدلهای فیلیپس رو هم یک نگاهی بنداز . تو سایت چاره چند مدل با قیمت هاشو داره . پایونیر رو هم یک بررسی بکن .
کسی نظرش رو درباره این دستگاه نگفت:41:نقل قول:
دوست عزیز بهتره سوالت رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنی تا زودتر به جواب برسینقل قول:
اگر کسی تجربه استفاده از این مدل رو داشته باشه می تونه بهت کمک کنه من خودم گیرنده جم دارم...نزدیک یکسال هست که خریدم و مشکلی هم باهاش ندارم الا اینکه از تعدد گیرنده و ریموت بکل خسته شدم! در مورد این مدل که شما پرسیدی اطلاع یا تجربه ای ندارم... به هر حال اگه در تاپیک مربوطه بپرسی قاعدتا به جوابت می رسی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361275&page=301
با سپاس از شما و با درود به همه دوستان از نظرات دیگر دوستان هم استقبال میکنمنقل قول:
با سپاس از شما و با درود به همه دوستان از نظرات دیگر دوستان هم استقبال میکنم
به سایت چاره رفتم این سه مدل رو انتخاب کردم کدام بهتره
pioneer dv 320 k
&
philips dvp 3550
&
panasonic dmr-eh 69
سلام دوست عزیزنقل قول:
اقا این پاناسونیک که اصلا هم رده این دو مدل دیگه نیستش ! قیمتش 480 هزار تومنه و رکوردر هم هست !کلا در یک سبک و کلاس دیگه ای قرار داره ! فکر کنم اینو اشتباهی نوشتی شما !
اما از بین دو مدل دیگه که نوشتی :
من مشخصاتشو دیدم تقریبا در یک سطح هستند اما نکته منفی جفتشون اینه که هیچ کدوم خروجی HDMI ندارند . البته اگه شما قصد ندشته باشی که به تلویزیون با ساپورت HD و دارای ورودی HDMI وصلش کنی از این نظر مشکلی نداره . اما اگه بخوای به LED یا LCD وصلش کنی بهتره مدلی رو انتخاب کنی که خروجی HDMI داشته باشه .
انتخاب بین فیلیپس و پایونیر (دو مدلی که بالا نوشتی) بر میگرده به دو فاکتور قیمت و علاقه به برند . خوب فیلیپس 20 تومن ارزونتره . اما شاید یکی براش این 20 تومن مهم نباشه و چون به برند پایونیر علاقه داره پایونیر رو بخره . دیگه اینجا بحث سلیقه میشه . شما هم ببین دلت بیشتر با کدومه همونو بخر.
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
رایان جان یادتونه که چه برند های رو حراج کرده بود ؟ یکی از دوستان میخواد 420 بخره اگه اینم جزو حراجش بود بگم بره از اونجا بگیره. ممنون از لطفتنقل قول:
یه کمی زیادی قدیمی شد این پست ولی،نقل قول:
من این مدل رو دارم،
نسبت به سینما خانگی سامسونگم ، از نظر پخش از USB یعنی divx واقعا سر تره ! عقب جلو خیلی سریعتر و روونتر میبره.
تو سامسونگ عقب جبو که میکنم، صدا و تصویر تطابقشون رو از دست میدن !
اما تو سونی هیچ مشکلی نیست.
دستگاه پخش کن mkv که بشه باهاش از بلندگوهای سینما خانگی هم بهره برد، اومده چیزی ؟
مرسی
سلام دوستان
بهترین دی وی دی پلیری که تا 100 تومان (یا یه کم بیشتر) میشه خرید چیه؟
برای lcd میخوام
از برند هایی مثل ال جی و سامسونگ و... هم نمیخوام...یه چیز پدر مادر دار میخوام!:31:
حالا یا پایونیر یا فیلیپس یا سونی!
هرکدوم که بهتره خودتون زحمت معرفیشو بکشید.
با دایویکس و sub فارسی هم مشکلی نداشته باشه...گارانتی معتبر هم داشته باشه که چه بهتر.
ممنون:40:
حقیقتش من دقت نکردم مدل 420 هم جزو حراجش بود یا نه ولی بک مدل ایکس ویژن و یک مدل ال جی رو دیدم.بهرحال بد نیست قبل از خرید یه سرکی هم اونجا بکشه.نقل قول:
بین DVP-NS718 سونی و 3360 فیلیپس و DV-420 پایونیر کودومش بهتره لطفا زود جواب بدید ممنون
sony dvp ns 718نقل قول:
دوستان جواب بدید صواب داره!:31:نقل قول:
چرا بهتره از ایناست ؟نقل قول:
همون ال جي هم فرمت هاي رايج سريع تر و يهتر پخش ميكنه و هم گارانتيش بهتره.نقل قول:
این امکانات سونی است خودتون مقایسه کنیدنقل قول:
دستگاه پخش DVDمدل DVP-NS718HP کیفیت DVD را از طریق HDMI به 1080p ارتقا می دهد و با عملکردهای BRAVIA Sync و PhotoTV HD سازگار است.
- سینمای پیشرفته دقیق
- قابلیت پخش DVD-RW (حالت VR بدون CPRM)
- قابلیت پخش فرمت های MP3/WMA/AAC/LPCM (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL )
- قابلیت نمایش JPEG (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL, Kodak)
- قابلیت نمایش DivX/Simply MPEG3/فیلم های ضبط شده با دوربین سایبرشات (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-RW/-R/ -R DL )
- قابلیت پخش سریع با صدا / پخش آهسته با صدا
دوستان با سلام
چرا قیمت دی وی دی پلیر فیلیپس مدل dvp3360 با این مدل تفاوت داره یعنی از این مدل که جدید تره گرونتره dvp 3550
دوستان upscaling چی هست؟!
کاربردش چیه؟
ممنون
پس اینو بگیرم ؟ پایونیر و فیلیپس تعطیل ؟ :10:نقل قول:
سلام به دوستان عزیزم من از خرید سینمای خانگی صرف نظر کردم میخاستم یه دی وی دی پلیر خوب پیشنهاد بدین یکی اینکه خروجی اHDMI داشته باشه دوم اینکه خروجی 5.1 ممنون میشم
Upscaling یعنی بهبود کیفیت تصویر از طریق interpolate کردن پیکسل ها و افزایش رزولوشن از مثلا 480 به 1080. کاربردش بهبود دادن تصاویر از منابع اس دی یا استاندارد و تبدیل شون به اچ دی، برای نمایش در تلویزیون های اچ دی هست.نقل قول:
نقل قول:
دستگاه پخش DVD سونی مدل DVP-NS728 HP
میشه بگید من کودومو بگیرم
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=12319
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=14033
مشخصات که تقریبا مثل هم هستش .نقل قول:
اینجا دو تا بحث پیش میاد
یکی اینکه این سونی تو خودش کابل HDMI داره . که اگه شما برای پایونیر بخوای کابل بگیری حد اقل باید 15 20 تومن پول کابل بدی . پس اگه سونی رو بگیری از نظر قیمتی یکم جلو هستی
بحث بعدی هم بحث سلیقه و علاقه به برند هستش .
چون این دوتا در یک سطح هستند یکی ممکنه به سونی علاقه داشته باشه سونی رو بگیره یکی هم پایونیر .
دیگه خودت باید تصمیم بگیری که کدومو بگیری
حالا صرف نظر از برند و مشخصات شما با توجه به تجربه استفاده کدومو پیشنهاد میکنی؟!نقل قول:
قدرت اپتیک
کیفیت ساخت
گارانتی
...
...
...