نقل قول:
سلام
مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!
احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)
Printable View
نقل قول:
سلام
مبارکش باشه، من هم i9 گرفتم چند روزه اتفاقا صداش خیلی زیاده و من معمولا روی 20 یا 25 میزلرم ولوم رو!
احتمالا برای هدفونه.(من فعلا با فابریکش دارم گوش میدم صداش از نظر زیادی ک زیاده کیفیش با توجه به اینکه رو خود پلیر بوده بد نیست)
هنزفری خودش بیس رو خراب میکنه !نقل قول:
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره
ما که به این هد فون امیدی نداریم ولی منم از دیشب دارم اب بندیش میکنم با نویز صورتی! توهمه یا واقعیت احساس بهتری دارم از بعد اب بندی...امشبم میزارم تا صب ....نقل قول:
هنزفری خودش بیس رو خراب میکنه !
ولی این ایر بزنی ببین چی میشهه من تو این چند روز i8 رو با تایپیک آقا فرزاد burn in کردم یک نتیجه ی وحشتناکی الان با i9 گرفتنم واقعا تاثیر داره
دوستانی که i9 دارن بیان و یه توضیحی در مورد پلیرشون بدن!
در چه سطحی هست. ویدیو و موزیک/ کلا میخوام ببینم تو بخش پلیر ها در چه رده ای میشه قرارش داد!
من میخوام بخرم میخوام مطمعن بشم با هزینه ی 160.70 تومن میتونم امید یه پلیر مفید و قدرتمند رو داشته باشم!؟
سلام
از بچه های عزیز فروم یکی میتونه لطف کنه آدرس سایتی رو بده که مشخصات پلیرهای COWON با تمام جزئیات رو داشته باشه
نقل قول:دوستای گلم اسمم فراز ه...:31:نقل قول:
لطفا تاثیری که تو هدفونتون می بینید رو تو همون تاپیک بنویسید که من خودم باورم بشه آب بندی چقدر تفاوت ایجاد می کنه...
من دو روزه پیش برای یکی از بستگانم iAudio 9 گرفتم و توی فرصتی که بدست اومد یک سری بررسی هایی رو کردم که شاید برای شما مفید باشه .نقل قول:
خودم قبلا دو مدل کریتیو و الآن هم سونی مدل A729 دارم .
اما بررسی i9 :
بسته بندی ( پک ) خیلی شیکی داره و دقت و سلیقه خوبی براش بکار بردن ، حتی میشه با سرهم کردن اجزای بسته بندی اونو به شکل یک جامدادی یا گلدان درآورد و استفاده کرد .
پشت دستگاه نوشته شده ساخت کره و کیفیت ساخت اون هم معمولیه .
دستگاه رو که برای اولین بار روشن میکنین اولین منویی که میاد انتخاب region یا محدوده جغرافیایی است که بهتره یک کشور غیر اروپایی رو انتخاب کنید تا بتونین بدون محدودیت حجم صدا رو بالا ببرین !!
منوهای دستگاه و نحوه کار با اونها با دستگاه های قبلی که من داشتم متفاوته و کمی طول کشید تا تونستم خودمو وفق بدم . قسمت پایین صفحه نمایش یک صفحه خازنی قرار داره که برای انتخاب منوها و کار های مختلف استفاده میشه . به نظر من شرکت کوان فقط خواسته چیز متفاوتی ارائه کنه وگرنه این مدل کار با منوها اصلا مزیتی در مقایسه با مدلهای معمولی نداره و بعضا کار رو دشوار هم کرده . چهار کلید سخت افزاری پاور ، منو ، Vol+ و Vol- هم در سطوح کناری دستگاه قرار داره که کار با دستگاه رو خیلی راحت تر کرده است .
منوهای دستگاه زیاده و شاید خیلی کارها بشه با اونها انجام داد ولی به همان نسبت از راحتی کار با دستگاه کم شده . برعکس دستگاه سونی خودم کار رو خیلی راحت کرده و کار با منوها بسیار روان و ساده است .
کیفیت صدای دستگاه بسیار بالاست . صدا بسیار شفاف و قویه . گوشی که همراه دستگاه ارائه شده فرکانس های میانی و بالا رو خوب پاسخ میده ولی باس ضعیفی داره . گوشی سونی خودم رو که از نوع این ایر هست رو به این دستگاه وصل کردم و میتونم بگو که جواب فوق العاده خوبی داد .
مودهای اکولایزر زیادی رو میشه انتخاب کرد و همچنین افکت های BBE اون میتونه باس های قوی و خوبی ارایه بده . کلا این دستگاه تولید صدای پررنگی ( با جزئیات زیاد ) داره . صداش با سونی که خودم دارم فرق میکنه . اگه این گرم باشه اون سرده و یا بالعکس . برای این دستگاه بهتره که یک گوشی با کیفیت هم تهیه بشه .
این که این جزئیات زیاد صدا در طولانی مدت برای گوش خوبه یا بد من الآن نمیتونم نظر بدم به خاط اینکه فرصت تست بیشتری میخواد . ولی میتونم بگم که با گوشی سونی خیلی جالب بود !
باطری دستگاه 29 ساعت ( موسیقی ) جواب میده ( تست نکردم ) ، که با توجه به اندازه و وزن کم دستگاه خیلی خوبه .
در مورد اتصال به کامپیوتر مشکلی نداشت و خیلی سریع توسط ویندوز شناخته شد و من تونستم فایل های صوتی رو بریزم .
بقیه امکانات دستگاه مثل رادیو ، تایمر ساعت ، پخش ویدئو و عکس و فلش چندان برام مهم نبود .
دستت درد نکنه عزیز
من شدیدا بین i9 و c2 موندم. اگه کیفیت صدای C2 هم قوی باشه من از نظر شکل و فرم بیشتر اون رو می پسندم.
کلا دلم نمیخواد تنظیمات صدا به صورت لمسی باشه. ولی خودم احساس میکنم این دو مدل با توجه به کیفیت برندش میتونه انتخابهای خوبی واسه یه پلیر 200 300 تومنی باشه!
اگر کسی هم C2 رو تجربه کرده توضیحاتی بده!
سلامنقل قول:
من فقط C2 داشتم واز هیچ برند دیگه نداشتم اما صفحه نمایش سی 2 یکم آزار دهنده هست چون مقاومتی هست کیفیت صداش هم بدک نیست چون من هنوز هدفون خوب و با کیفیتی نخریدم و از هدفون خودش استفاده میکنم شاید زیاد راضیم نکرده در هر صورت تنها حسنی که داره اینه که کوچک و جمع و جور هست ولی J3 انتخاب بهتری است
ممنون. من هم یه همین دلیل ضعیف بودن تاچ این جور پلیرها زیاد به لمسی بودنشون علاقه مند نیستم.
j3 و i9 هم جزو پلیرهای خیلی خوب هستن!
من فقط دوست ندارم تاچ ضعیف رو تجربه کنم چون خودم گوشی ملتی تاچ خازنی داشتم و ضعیف بودن عملکرد صفحه روانیم میکنه!
اگه این دو تا گزینه ی آخر جزو گوشی هایی با صفجه لمسی خوب هستن باز هم بین این دو انتخاب میخوام ببینم کدوم میتونه بهتر باشه!؟؟؟
راسته یه گزینه کهWIFI هم ساپورت کنه و خوب باشه چه مدلی میتونین معرفی کنین؟
دوستان جدیدترین مدل کووان وارد ایران شد با گارانتی امرتات
جدیدترین مدل کووان I10
پلیر تصویری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات:
• دارای ظرفیت های 4 و 8 و 16 گیگابایتی
• صفحه نمایش clear color LCD ال سی دی 3 اینچی 240*400
• باطری لیتیومی قابل شارژ، وزن 73 گرم , با ضمانت نامه امرتات
• بلندگوی داخلی ، میکروفن ، خروجی تصویر
• قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3، WMA، WAV،OGG،FLAC
• قابلیت پخش فایلهای تصویری AVI، WMV ،ASF،XVID
• نمایش عکس JPG
• توان خروجی 28.5MW در مجموع 57mw
• حد تحمل نویز 95DB
• دارای رادیو و قابلیت ضبط از رادیو و ضبط از طریق کابل
• دارای اجرای فایلهای متنی و تصویر
• رابط USB
• باطری شارژی با قابلیت 38 ساعت موسیقی و 6.5 ساعت فیلم
• در دو رنگ سفید و مشکی
افزایش عمر باتری که پاشنه ی آشیل i9 بود در حالی که مانیتورش بزرگتر شده اما باز روش اسلات حافظه نییست...بازار شناسی خوبیه.در هر حال خیلی خیلی دلپذیر تر از i9 هست.قیمت اش به چه صورته؟نقل قول:
بلاخره تمامی سازنده ها به فکر فروش تمام محصولاتشون هستند همون جور که هیچ موبایل کاملی پیدا نمیشه
قیمتش هم یه مقدار بیشتر از i9 هست
4گیگ:149
8گیگ:164
16گیگ:189
عثمان جان قیمت C2 و J3 رو هم میتونی بگی؟ لیست سایت شرکت به روز نیست.
سلامنقل قول:
این قیمتی که خوده شرکت میده به علاوه مالیات که باید اضافه بشه به این قیمت ها
c2
4 گیگ: 177000 تومن
8 گیگ:199000 تومان
16 گیگ:229000 تومان
j3
4 گیگ: 219000 تومن
8 گیگ:239000 تومان
16 گیگ:275000 تومان
32 گیگ:315000 تومان
اینم لیست قیمت هایی که من میدم
محتوای مخفی: باز کنید
ویرایش شد...
C2 قیمت خوبی داره . من شدیداً بهش وابسته شدم! میخوام ببنم به نظر شما من که قبلا از یه MP3 پلیر کریتیو استفاده میکردم کیفیت صدای C2 واسم قابل احساس هست؟ با این تصور که هر دو جزو برندهای برتر صدا هستن! (اگر کسی بخواد در مورد کریتیو موضع گیری کنه قبول نمیکنم) اول کارت صوتی HD رو وارد بازار PC کرد!
بین i10 و J3 میشه محاسن و معایبشونو نسبت به هم بگید؟
صفحشون مثه s9 ضدخش (گوریلا)هست؟یا احتیاج به محافظ داره؟
مثلا بین i10 16gb و J3 8gb کدوم؟یا نه برم سراغ s9(بخاطر صفحه ضد خشش)؟
i10 بلوتوث نداره؟
سلام
چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
تمام فیلم ها با پسوند های مختلف رو باز میکنه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
گیم های آندروید روش به خوبی اجرا میشه؟
چند جا خوندم که موقع کار زیاد داغ میکنه .. این مطلب صحت داره؟
باتری و کیفیت صداش چطوره؟
ممنون
عزیز وایسا z2 بگیرنقل قول:
سلام
این زد2 تا کی میاد ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
به زودی ....
آقا آرمین چرا میگی بزودی؟
هنوز رلیز جهانی نشده بعد چطور به زودی وارد ایران میشه؟
تازه شاید اصلا رلیز جهانی نشه مثل خیلی از مدل های دیگه کووان
دوستانی که میتونن تا یه سال دیگه صبر کنن میتونن منتظر z2 باشن
سلام
با این حساب که کلا زد2 منتفیه ...
این دی 3 رو میگه یه خورده ابعادش بزرگه ....
اگه دی 3 نگیریم چی بگیریم؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
حالا کسی نیست به سوالات ما در مورد دی 3 جواب بده؟
نقل قول:
سلام
چند تا سوال در مورد D3
آندرویدش درست و حسابیه؟
تمام فیلم ها با پسوند های مختلف رو باز میکنه؟
زیرنویس فارسی چطور؟
کیفیت صفحه اش چجوریاست؟
گیم های آندروید روش به خوبی اجرا میشه؟
چند جا خوندم که موقع کار زیاد داغ میکنه .. این مطلب صحت داره؟
باتری و کیفیت صداش چطوره؟
ممنون
منظورتون از درست و حسابی چیه؟نقل قول:
قابلیت پخش فایلهای صوتی MP3,WMA,OGG,FLAC,WAV,APE
• قابلیت پخش فایلهای تصویری AVI,WMV,ASF,DIVX3/4/5,XVID SP/ASP, WMV7/8/9
امتحان نکردم
کیفیتش خوبه البته مثلما به آیپاد تاچ نمیرسه
امتحان نکردم
بله یه مقدار گرم میشه
باتوجه به اندرویدی بودنش باتری خوبی داره کیفیت صدا هم که مثل بقیه مدل ها هست
با معرفی شدن a5 خیلی از طرفداران کووان فکر کنم خیلی خوشحال شدن
خیلی وقت بود که یه مدل کامل بین مدل های کووان نبود
I LOVE YOU COWON
سلام چطوری میتونم روی cowon c2 بازی نصب کنم؟
دوستان وقتی تر بل EQرو زیاد میکنم بدجوری نویز به اهنگ میفته!! کم هم که میکنم صدا بسته میشه و خیلی بم!!بچه هایی که کوان دارن به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟رو چه تنظیماتی میذارید jet effectرو؟
من رو bbe headphone 3 گذاشتم خیلی خوبهنقل قول:
احتمالا زیاد دست کاری میکنی که اینجوری میشه در کل نباید هیچ رده ی هرتزی رو آخر یا روی صفر باشه:46:
برا من عزیز رو اکولایزرای تنظیم شده میذارم صدا بالا نمیاد یعنی حجم صدا خیلی کم میشه !!خودمم که میخوام تنظیم کنم و یه صدا خوب بگیرم مشکلی که بالا عرض کردم پیش میاد!!
جسارتا میتونم بپرسم هدفونتون چی هست؟
اختیار داری گله:11:نقل قول:
she9800 philips
حتی با هدفون خودشم همینجوره
من اصلا همچین مشکلی ندارم
حتی صداش رو هدفونای بزرگ به قدری بلند میشه که هدفون دیگه توانشا نداره:8:
حجم صدا ربطی به اکولایزر نداره
اکولایزر تو همون حجم بعضی رده ها رو پر رنگ یا کم رنگ میکنه:27:
اینا رو جواب بده شاید بتونم کمکت کنم
1.مدلت چیه؟
2.کی گرفتی؟
2.هدفونت چیه؟
مثلا روی rock همکه میزاری این مشکل سر جاشه؟
نظر کلی دوستان چیه؟
Cowon i10 یا Sony NWZ-E463
لطف داری عزیزنقل قول:
جی 3هست همین ماه اذر گرفتم هدفون هم یه a4tech تو گوشی هست مدلmk-650-b
نه روی تنظیمات خودش میذارم از جمله راک این مشکل پیش نمییاد ولی همینطور که گفتم صدا به شدت کم میشه مثلا از 40 تا ولوم باید بیارم روی 20 یا30 و کیفیت هم پایینه!!!ولی با تنظیم اکولایزرخودم ولوم 8هم برام کافیه !!!نمیدونم شاید من خیلی حساسم ( فقط متال و راک گوش میدم!!)یا مشکل از هدفونه!!!
شما چطور برا خودتون اکولایزر تنظیم نمیکنید؟خیلی بهتر از پیش فرضاش میشه!!
این رده ی ولوم کاملا عادیهنقل قول:
منم معمولا روی 30 میزارم:8:
برند a4tech یه برند تخصصی صدا نیست
و اصلا اگه شما این مشکلم نداشته باشی با این هدفون شاید داری از 30% توان دسگاهت استفاده میکنی:18:
و اگه با یک سوم پول همین پلیر یه هدفون برای موبایلت میگرفتی کیفیت بهتری بهت ارایه می داد
حدس من اینه:
چون دسگاهت دستگاهیه که خروجی قوی داره
دستگاه بیس و صداهای زیر را همزمان به هدفونا میرسونه ولی چون هدفونا توانایی تولید صدای بیس رو ندارند
فقط صدای زیر رو پخش میکنن اگرم صدای زیر رو قطع کنی چون نمیتونن صدای بیس رو درست پخش کنن صدا مبهم میشه
این کارها رو بکن
1.ببین رو بقیه ی هدفونا یا هدفون خودشم همینجوره
2.ایراد هر کجای کار که بود در هر صورت باز هم یه هدفون خوب احتیاج داری. که کمترینش ep-630 کریتیوه
که فکر کنم قیمتی حدود 25 تومن داشته یاشه
اینم یه لینک که دوستمون اکولایزر ست کردنو یاد میده و در مورد هدفونها هم بیشتر میتونی بدونی:8:
فقط میتونید بازی های فلش روی اجرا کنیدنقل قول:
سلام اولا روی یه هدفون خوب امتحان کنید ثانیا ممکنه از کیفیت پایین فایل صوتی تون باشه یا اینکه فقط یه بخش از اکولایزر رو دست میزنید بدون اینکه به باقی بخش ها دست بزنیدنقل قول:
دوست من،تغییر اکولایزر به بهترین نحو،تقریبا یک کار مشکل هست و نیاز به شناخت کلیه اجزای صدایی رو داره و نظر منو بخوای تا یاد نگرفتی طرفش نرو و از اکولایزر های پیش فرض استفاده کن.اوایل من از راک و بعضا از BBeو Flat استفاده میکردم.ولی با تجربه بعد یه مدتی دستت میاد.نقل قول:
بهت بگم که به وطرز وحشتناکی به سبک موسیقی و هدفونت بستگی داره.و کلا یه چیزدیگه اینه که بهتره به طور کاملا مشابه،دنبال اکولایزر نفر دیگه ای نباشی.
بله با اکولایزرش کار کردم و تقریبا دستم اومده عزیز اما این bbeرو که زیاد میکنم حتی رو 1 هم میذارم صدا بم میشه با وجود اینکه تر بل هم زیاد میکنم!!! راستش خیلی کووان رو تعریف از bbeمانور داده ولی نمیدونم چرا برا من:41: !!نقل قول:
دوست عزیز مشکل از هدفونته:20:نقل قول:
من هیچ ریویویی از پخش ویدیو توی i10 ندیدم. من روی خرید چیزی که میدونم ازش استفاده زیادی میکنم یخورده حساسم واسه همین روی این گزینه یعنی i10 خیلی دارم تحقیق میکنم! و تنها گزینه خرید برندکوون برام همین مدل هست .اگه کسی خریداری کرده اطلاعات کامل بده که دیگه بعد از خرید نمیخوام نگران کمی و کاستیش باشم!