از من یه کم بهتر شده، ولی هنوز شبیه adsl نیست! واقعا دیگه خسته کننده شده،معلوم نیست چه بلایی سر adsl اومده، از اونروز که گفتن فیبر نوری ترکیده تا امروز، همش مشکل داره، دیگه مثل سابق خوب نشد!:41::41:نقل قول:
Printable View
از من یه کم بهتر شده، ولی هنوز شبیه adsl نیست! واقعا دیگه خسته کننده شده،معلوم نیست چه بلایی سر adsl اومده، از اونروز که گفتن فیبر نوری ترکیده تا امروز، همش مشکل داره، دیگه مثل سابق خوب نشد!:41::41:نقل قول:
سرعت کلا پایینهنقل قول:
امروز دانشگاه بودم هیچ سایتی باز نمیکرد...
فقط از شاتل نیست
========
الان هم سرعت خیلی خوبه:31:
من که سرعتم مثل سابق هست.
نظر من رو همارا هستش
راستی دوستان این موضوع عجیب نیست ؟
چرا این مدت فیبر نوری درست نشده ؟
و یا اگه درست شده چرا با رپید این بازی هارو در میارن ؟؟؟؟
به هر حال همه میدونم که این محدودیت ها فقط دست ای اس پی هست و جز ای اس پی کسی دیگه ای این محدودیت رو نمیزاره
شاتل هم از این موضوع سو استفاده میکنه (تو شبانه )
و این باعث میشه که دیگه نتونیم اونطور که میخوام استفاده کنیم .
نه من منظورم اینه که شارژ اکانتم به خاطر این برنامه idm لعنتی پرید که صبح سیستم را خاموش نکرد نمی دونم چه مرگش شده بود!!و الان با دایل اپ هستمنقل قول:
حالا خوبه 2روز دیگه تاریخ فاکتور جدیدم هست
برای این دو هفته سرعت افتضاح خرابی فرستادم که 20 مگ بهم اضاف کنید 4 5 بار هم فرستادم اصلا نه یک ایملی نه تماسی هیچ............:19:
زنگ زدم شاتل میگم این دو هفته خراب بوده نمی خواید 20 مگ بدید به من برای این 2 روز؟! میدونی چی گفت میگه من از اون قضیه ( خرابی فیبر نوری) خبر ندارم:18::18::18::18:
شیطونه میگه دیگه شارژ نکنم برم روی ای اس پی دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان نظری ندارید؟!
بابا مشکل کلیهنقل قول:
همه جاها مشکل پیدا کردن
باز خوبه شاتل بهترین وضعیت رو داره چون حداقل اکثر سایتها رو باز میکنه
اینترنت دانشگاه که قبلا با سرعت 300 کیلوبایت برثانیه من باهاش دانلود میکردم تو این هفته که رفتم حتی سادهترین سایتها رو باز نمیکرد...
سرعت همه جا داغونه....
ربطی هم به شاتل بدبخت نداره
جناب reb می دونی چرا گفتم جفتش خوب نیست ... چون از خیلی ها شنیدم ...
من موندم یکی میگه 256 داتک عالیه ... یکی میگه داتک چرته ... یکی میگه شاتل توپه ... یکی میگه بده ...
دوستان از بچه های امیرآباد تهران کسی اگه از شاتل گرفته سرعت دانلود چقدره ؟؟ به 16 میرسه ؟؟:11:
اوه اوهنقل قول:
منم این بلا یکبار سرم در اومد سرعتم هم که 512 ولی شانس اوردم 2 ساعت خوابم برد ساعت شده بود 9 ولی باز 300 مگابایت از فضا رفته بود :31:
به IDM توهين نكن!!! :31: (IDM عزيز منه!) :31:نقل قول:
ولي جدي خب شما اگه تيك stop download at رو زده باشي و اگرم كامپيوتر خاموش نشه سر اون ساعت دانلود قطع ميشه. (به شرطي دانلود حتماً حتماً حتماً با start queue شروع شده باشه) حالا براي اطمينان شما برنامه ي Auto Power-on & Shut-down رو نصب كن كه بي برو برگرد كامپيوتر رو خاموش كنه. حتي براي صرفه جويي در مصرف برق :31: مي توني بهش بگي كامپيوتر رو سر ساعت 12:59 روشن كنه و IDM هم سر 1 دانلود كنه بعد سر 7 هم خاموش كنه. :31:
:11:
:40:
ساعت 12:59؟؟؟نقل قول:
بابا دیگه این خیلی صرفه جویی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا صرفه جویی نیست که خساسته:دی
یه ضرب المثلی هست که میگه
صرفه جویی کم مصرف کردن نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست مصرف کردنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه جویی هنره:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت ما (مثل سابق) 128 اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود شب عالی بود
من بعد مدتها یه سری فایل برا دانلود گذاشته بودم
حدود 1340مگ دانلود داشتم امشب
عجیبه!منم تا دیشب سرعتم خیلی افتضاح بود(حدود ساعت 11 اینا) ولی با نا امیدی فلش گت رو گذاشتم برای دانلود و خوابیدم. صبح که بیدار شدم دیدم حدود 340 مگ دانلود شده(میدونید که این حجم دانلود برای 128 خیلی عالیه)! الانم سرعت خیلی خوب شده، خدا کنه همینطوری بمونه.نقل قول:
این سرعت الان منه.
میشه لینک این برنامه رو بدی؟ تو سی دی های نرم افزار هست این برنامه؟!نقل قول:
ویرایش شد:نقل قول:
فهمیدم برنامه auto power-on & shut-down رو میخوای؟
تو تاپیکی که یکی از بچهها زده بود راجع به تنظیم سیتسم برای اکانتای شبانه
پست اولش هستش لینکش
اون يه ديقه رو گذاشتم براي بالا اومدن ويندوز :31:نقل قول:
خب مهدي جون شما كه خسيس نيستي (شوخي) بذار 6:59 روشن شه 7 هم خاموش شه! :31: وقتي مثل همه جاي دنيا نيستيم كه اينترنت نامحدود داشته باشيم بايد از زمان هاي نامحدود نهايت استفاده رو كنيم! :31: پدر اين محدوديت بسوزه...
پس گوگل براي چيه؟ :31:نقل قول:
از سايت رسمي:
از جاي ديگه:کد:http://www.lifsoft.com/download/power-on.exe
:11:کد:http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Auto-Poweron-Shutdown.shtml
یه چیزی راجع به این محدودیت بگمنقل قول:
خب مهدي جون شما كه خسيس نيستي (شوخي) بذار 6:59 روشن شه 7 هم خاموش شه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي مثل همه جاي دنيا نيستيم كه اينترنت نامحدود داشته باشيم بايد از زمان هاي نامحدود نهايت استفاده رو كنيم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پدر اين محدوديت بسوزه...
تو خیلی از کشورهای دنیا اصلا اینترنت نامحدود داده نمیشه
البته تا سرعتهای 4-8 مگ ممکنه بدن ولی بالاتر از اون دیگه همگی دارای محدودیت هستن حتی اکانتهای شبانشون محدودیت داره(مثلا 200 گیگ روزانه و 500 گیگ شبانه)
فقط امریکا و ژاپن هستن که اینترنت با سرعتهای کاملا نامحدود و ترافیک نامحدود دارن
اینو از یکی ازدوستام که تو استرالیا زندگی میکنه میگه!!
تو استرالیا داشتن اینترنت بالای سرعت 15مگ ممنوعه!!!(مثله ایران که بالاتر از 128کیلو ممنوعه:دی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این دوران آزمایشی عضویت من کی تموم میشه ؟؟؟ چرا این سایت این مدلیه ؟؟؟ هرجا میری یه چیزی تو ذوق آدم میزنه ...
دوستان کسی از امیرآباد نبود که از شاتل گرفته باشه ؟؟؟:13:
به دليل امتحانت با کمبود فايل براي دانلود مواجهم.:13::13:
ولي سرعتش خدارو شکر خوبه (با اينکه سيم تلفن توي حيات در معرض بارونو برفه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5::5:
ممنون سیامک جان، دانلودش کردم، عجب برنامه توپیه. اخه من با فلش گت تنظیم میکردم، گاهی موقع ها خاموش نمیکرد، گاهی موقع ها هم یه نیم ساعتی بعد از ساعت 7 دانلود رو متوقف میکرد. اما با این برنامه دیگه خیالم راحته. فقط یه مشکلی: فکر کنم این برنامه پولیه و بعد از 30 روز از کار میوفته ،نه؟!!نقل قول:
نرم افزار به همراه کرک مربوطه:نقل قول:
درسته اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست ولی خب چیکار کنیم ،ارادت داریم دیگه به دوستان:
[php]http://rapidshare.com/files/157724035/Auto.Power-On._.Shut-Down.v2.10.rar[/php]
ممنون سناتور جان، لطف کردی،من از اینکه باعث شدم خلاف قوانین سایت اینجا پست بزنی دچار وجدان درد شده بیدم!:31:نقل قول:
بچه ها من می خواستم یک اکانت رو تو بخش انلاین شاتل چک کنم ولی این فونت بخش وضعیت اکانت چرا برای من بهم ریخته نشون میده؟؟؟فونت خاصی لازمه تا نصب کنم...
( لطفا نگید برم unicode کنم چون قبلا انجام دادم دو تا بسته هم فونت نصب کردم ولی تا الان نتیجه نداده)
با فایرفاکس هم چک کردی؟نقل قول:
اره ولی بی نتیجه بود ( با ie هم چک کردم همچنان مشکل را دارم) ظاهرا تو ویندوزم یک فونت رو نداره که از شانسم همان فونت هم تو سایت استفاده شده.کسی می تونه ببینه فونتی که صفحه برای نمایش استفاده می شه چیه و اگر امکانش بود برای من اپلود کنه؟نقل قول:
سلام
تو صفحه ی کاربران adsl نمیدونم چرا چند روزی هست که تب صورتحساب و کارت طلایی و ... نیستش برای شما هم همینجوری شده؟
فقط منو نزنی ها؟:31: میدونم شما استادی ولی خوب گاهی یه سری اتفاقاتی میوفته دیگهنقل قول:
تو کنترل پنل قسمت language برین بعد تو صفحهای که باز میشه تو هر سه تب زبان فارسی را فعال کن
گاهی هم با یک ریستارت سیستم هم مشکل حل میشه....
بعید میدونم که فونت خاصی نیاز داشته باشه
نه...نقل قول:
برای من هست هیچ مشکلی همن نداره
شما احتمالا از اپرا استفاده میکنی
یه بار با IE یا فایرفاکس استفاده کن ببین چی میشه؟
نه اینطور نیست الان در اغلب کشورهای اروپایی مثلا O2 و UK Online در انگلیس دارن سرویسهای 24 مگابیت رو بدون محدودیت حجمی و با قیمتهای مناسب (تقریبا 30 یورو ) ارائه میدن.:46:نقل قول:
آره . من از فایرفاکس استفاده میکنم نمیدونم چرا چندتا از تبهاش رو نمیاره:13:. الان با ie تست کردم درست بود.:27:نقل قول:
با سلام دوباره ...
یکی از آشناهام بهم گفت که از شاتل تو مرکز مخابرات قدس (امیرآباد) adsl 128 سه ماهه گرفته و الان داره با 6 کیلوبایت دانلود میکنه !!!! آیا همچین چیزی ممکنه ؟؟؟ یعنی مرکز مخابرات داغون اینقدر نقش مخربی داره ؟؟؟
من که خودم با دایل آپ سرعت دانلودم 4.5 تا 5 کیلوبایت هست ممکنه که با adsl هم اینقدر بشه ؟؟؟
گند بزنن به این مرکز قدس ... :41:
بستگی داره چی رو داره دانلود میکنه و از کدوم سرورنقل قول:
در سایت sppedtest.net از سرور لندن یک تس بگیرید ببینید سرعت چنده
دوست عزیز ، سرعت adsl به خیلی چیزها بستگی داره که یکی از مهمترینش مرکز مخابراتی هست. البته نمیدونم سرعت پایین این دوستتون بخاطر مرکز مخابراتش هست یا مشکلات دیگه.
اكثر جاها نامحدود هستن. اگر هم محدود دارن خوب خودت گفتي با چه سرعت هايي ديگه... نميان كه مثلاً با سرعت چند مگابيت محدوديت 2 گيگ بذارن!!! اونا محدود هاشون ترافيكش از مقداري كه با نامحدود هاي ايران ميشه دانلود كرد بيشتره!!! شبانه هم براشون 5 ديقه نامحدود بذارن ميتونن به اندازه يه ماه 128 نامحدود اينجا دانلود كنن. :31: :41:نقل قول:
یکی از دوستای من گرفته. میگفت حدود 14-15 هستش. 6 کیلو غیرقابل باوره. مگر به دلایل غیر شاتلی.نقل قول:
مثل نویز زیاد، اختلال سراسری، ایرادات نرم افزاری، کابل داغون شده فجیره :46: و ...
نه گاها امکان پذیرهنقل قول:
چند ماه پیش دو روز سرعت من اینطور شده بود
حتی بدتر از دایال
یادتون نمیاد چقدر عصبانی بودم ؟
این امکان وجود داره البته عمومیت نداره حتی تو منطقه مخابراتی دلیلش هم اینه که دیفالت سرعت 64 هست.نقل قول:
باید به آشنات بگی بره تو روتر و نیگاه کنه ببینه مودم با چه سرعتی کانکت شده Downstream چنده! اگه 64 باشه باید به پشتیبانی تماس بگیره تا درستش کنن.
جفتک بزنم اشکال نداره:31:نقل قول:
قبلا انجام شده ...نشانه هاش خراب بودن فونت است حالا کدوم فونت نمی دونم
یه سوال
برای گرفتن اشتراک کپی شناسنامه صاحب قبض و قبض تلفن کافیه
سند یا اجاره نامه که نمیخواد؟