عزیز درایوم 28gb فضای خالی داره با این حال رو یه درایو دیگه هم امتحان کردم جواب نداد راه حل دیگه ای هست؟نقل قول:
Printable View
عزیز درایوم 28gb فضای خالی داره با این حال رو یه درایو دیگه هم امتحان کردم جواب نداد راه حل دیگه ای هست؟نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
من این بازی رو همین دو روز پیش ریختم نمی خواستم اینجوری بگم ولی خیلی عصبانیم :19:
مزخرف ترین بازی بود که تو عمرم کردم 3500 تومن الکی بخاطرش پول دادم
یه مرحله شم رقبت نکردم برم
گرافیک آشغال
داستان چرت و پرت
شخصیت های ******
اینم شد بازی آخه؟
مطمئنین همین بازی رو گرفتین؟!؟ :eh:نقل قول:
تا این حد ارادت بهش نشده بود!
آره همین بود حالم بهم خورد:2:
جالبه که میگین یه مرحله شم رغبت نکردین برین ولی میگین داستان چرت و پرت شخصیت های ****** !!! اصلا میخوره به هم؟ تنها نتیجه ایی که میشه گرفت اینه که از سبک گرافیکی بازی خوشتون نمیاد و اونو بسط دادین به کل بازی... :mellow:نقل قول:
یه سوال جدید ترین پچی که واسه این بازی عرضه شده چیه و از کجا میتونم بگیرم؟
این تنها بازیی بود که من واسه مخفی زدن دشمن ها کلی وقت گذاشتم و به نظر من گرافیک و جزئیات خوبی هم داشت (مثلا اینکه هرچی بازی جلو میرفت لباسش پاره میشد و یا خود bat man ته ریش در میاورد و گذشت زمان رو به خوبی نشون میداد)
فقط مشکل من اینه که تو آخر های بازی دیگه F کار نمیکنه (طناب پرت نمیکنه) :44:
اگه میشه یه نفر بگه که جدیدترین پچی که واسه این بازی اومده چیه و و تو بازی چه تغییری میده چگونه نصبش کنم؟
سلام
من وقتی این رییس را میزنم بعدش بازی گیر میکنه
و بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینک عکس ارور :
اون قسمتش که Zsasz دکتر یانگ رو گروگان گرفته گیر کردم کسی یادش هست چجوری باید رد کرد
جوری که نبیندت پشت دره قایم شو (کاور بگیر)نقل قول:
منتهی چون دکتره رو جلوی خودش گرفته نمیزاره که با بترنگ بزنیش . فقط یه زمان معینی هست که صورتش رو میاره بیرون همون موقع باید بترنگ رو بزنی تو صورتش . یعنی نشونه بگیر هم صورتش رو اورد جلو بزنش .
آقا من تازه نصبیدم مشکل سیو دارم. چه کنم؟
اگر ویندوزتون xp هست شما اکانت افلاین windows live درست کنید .ا گر 7 هست که باید windows live رو دانلود کنید و اید افلاین بسازیدنقل قول:
مشکل از کرک بود و حل شد....ممنونم
اگه میشه منو کمک کنید توی این بازی آرخام سیتی یه فایلی داده که باید به deamon tool بدمش .... وقتی میدم وارد بازی میشه ولی بعد از خارج شدن از بازی و خاموش و روشن کردن کامپویتر این فایلی که دادم به دیمون تول پریده و دوباره باید بهش بدم وقتی بهش اد میکنم وارد بازی میشم دیگه سیوهام همه پریده و دوباره از اول باید برم
این همون فایل image هستش
سلام.آقا من هر چی میرم این بازی رو تو 15 درصد وقتی که بازی رو اجرا میکنم و میخوام رو save کلیک کنم نمیشه و نوشته :
currupt save pls del it
لطفا کمکم کنید.
اون موقع ها این بازی مشکل سیو داشت اما نه به این شکل که شما گفتینقل قول:
به نظر من باید دنبال یک کرک درست و حسابی باشید احتمالا مشکلتون از کرک باشه
سلام
1.بازی سیو نمیشه
لایو هم نصب کردم به همون روشایی که همه جا هست
یعنی تو بازی که اصلا اجرا نمیشه با هوم ووو
خود برنامه هم ارور اینترنت میده
2.به یه باگ برخوردم که نمیشه قلاب یا همون طناب انداخت و رفت تو دریچه کولر
یهنی اصلا علامتش نمیاد
چه کنم؟
مرسی
ویندوزتون چیه ....؟نقل قول:
ویندوز 7 آلتیمیت 64 بیت آپدیت اکتبرنقل قول:
میشه اروری که واسه اینترنت میده رو بذارین ...!نقل قول:
مطمئنین شما اکانت آفلاین ساختین ....؟:n13:نقل قول:
اصلا به اون مرحله نرسیدم!!نقل قول:
یعنی بازی رو که اجرا میکنم لایو اصلا نمیاد که اکانت آفلاین بسازم
حتی Home هم میزنم ولی نمیاد
در صورتی که همین بازی ای که نصب کردم رو دو تا کامپیوتر دیگه نصب شده و لایو هم اجرا شده و اکانت آفلاین ساخته شده
شما یه xlive دیگه دانلود و نصب کنین ببینین درست میشه ...!نقل قول:
نمیدونم چی شد!!!!خودم موندمنقل قول:
ولی درست شد Home رو زدم و بالاخره بالا اومد لایو
خیلی مرسی خیلی درگیرش بودم
لایو بالا اومد و حل شد.
حالا چجوری اکانت آفلاین میسازه؟
گزینش انگار نیست یا من پیدا نمیکنم!
دکمه Home رو که بزنی یه نوشته میاد ...پایین نوشته یه لینک روش کلیک کنی میره رو اکانت آفلاین ...!
سلام دوستان من 25% بازی رو انجام دادم رسیدم به جوکر گرل که تو یه اتاق بمب کار گذاشته چه جوری ردش کنم؟؟؟ یا بهتر بگم... بمب رو چه جوری خنثی کنم.
یه سوال دیگه این جوکر گرل گردون رو گرفته بودش من بالای دیوارش بودم زدم دیوار خراب بشه دیدم باید با Bane مبارزه کنم...دلیلش هم نفهمیدم چه جوری شد؟؟
شما فکر میکنید ایراد از بازیه؟
ممنونم از دوستان دست گلتون درد نیاد خودم ردش کردم رفت:n02:نقل قول:
تورو خدا یکی کمک کنه
تنها انجمن فعال اینجاس خواهش میکنم یکی کمک کنه
من افلاین ساختم جویین هم میشه ولی وقتی میخوام از بازی بیام بیرون مزنه نات الل سیو .....
همه کرک ها و پتچ های موجود رو هم دانلود کردم ولی همشون ارور میدن
خواهش میکنم یکی کمک کنه
الان 4 ساله این بازی رو دارم هنوز از دو مرحله بیشتر نرفتم چون سیو نمیشه
خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه:n17: :n13:
سلام دوستان امیدوارم اینفده کمکم کنید من تو مرحله بوتانیکال گاردن گیر افتادم...آخرش یه بمب هستش اون رو هم خنثی کردم فقط نمیدونم اون راهرو که تهش علامت سوال ریدلر هستش رو چه جوری ردش کنم؟؟؟ یه نفر هم پشت سرم هستش که همش سرفه میزنه...
عکس بذارید ..!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه کیفیت عکسها بد شده به بزرگواری خودتون ببخشید...بگید تا بهترش رو بذارم...
دقیق نفهمیدم کجاست شما باید تو اون اتاق که رد هارلی تموم میشه عکس میگرفتین ...!نقل قول:
اونجا که رد تموم میشه دتکتیو ماد کنید ببینید یه دستگاه به رنگ قرمز هست اونو با شوکر یا اون دستگاه که دیوارارو میترکونه خراب کنید ..!