سلام.
من یک mp3 player میخوام که سر کلاس بتونم صدای استاد را باهاش ضبط کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.
کیفیت پخش آهنگش هم در مجموع خوب باشه.
قیمت زیر 80 گیر میاد ؟ مثلا سونی ؟
اگر هست چه مدلی؟
Printable View
سلام.
من یک mp3 player میخوام که سر کلاس بتونم صدای استاد را باهاش ضبط کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.
کیفیت پخش آهنگش هم در مجموع خوب باشه.
قیمت زیر 80 گیر میاد ؟ مثلا سونی ؟
اگر هست چه مدلی؟
ux200
120 تومن
کاملا متوجه شدمنقل قول:
فقط از کجا بخرم
سلام.
من یک دستگاه iRiver خریدم.
اسمش که خزه، ولی قیافش خوب بود و FLAC میخوند.
کار اشتباهی کردم؟ میگن از COWON بدتره ولی از Creative بهتره.
نه خوبه چرا بد باشه فرق بین این ها وقتی خیلی به چشم میاد که شما هزینه های خیلی زیاد برای هدفون بکنی که باز برای خیلی ها به چشم نمیاد.
مبارک باشه.
دوستان sansa clip چطوره کیفیتش ؟ مخصوصا از لحاظ بیس و تفکیک
به نظر من که زیاد استفاده کردم چند چیزش برای من خیلی به چشم میاد
*عدم وجود نیوز(اگه یه لحظه وسط آهنگ سکوت باشه یه مکثی بشه دوباره آهنگ ضربش شروع بشه قشنگ حس میکنی) یا اگه پلیر رو روشن کنی و آهنگی اجرا نکنی حتی اگه ولووم تا آخر باشه صدای ضمینه ای حس نمیشه.
*بیس خوبی داره واقعا خوبه ولی خوب از کوون کمتره به نظر من حقیقی و متناسب هست نه آزار میده نه کمه
تفکیک پذیری خوبی هم داره از این پلی تو این ضمینه بهتر هم هست ولی خوب پنصد هزار تومن تا سی صد هزار تومن و .... کجا سی وهشت هزار تومن کجا.
یه چیزی که خیلی توش محسوس هست (به نظر من) تفکیک کانال های استریو هست گاهی هم کمی مصنوعی میشه یعنی کامل حس میکنم این کانال صدای خواننده هست این کانال صدای آهنگ ولی خوب تو محیط راک باکس با اون تنظیمات پیشرفته همه رو میشه کنترل کرد.
ممنون توضیحات عالی دستتون درد نکنه
شانس ما تا اومدیم بخریم این فروشگاه اینترنتی تموم کرد ؟
تو بازار کجا میشه پیداش کرد ورژن جدیدش هم اومده تو بازار ؟
کلا مرکز این چیزا کجاس ؟ بجز پایتخت
سلام دوستان
یه mp3 player خوب میخوام که کیفیت رکورد خیلی خوبی داشته باشه تا 60 تومن (ترجیحا ظاهرشم خوب باشه) چی پیشنهاد میکنید؟
اصلا تو این محدوده قیمت رکوردر خوب گیر میاد؟
اگر بودجه رو 80 کنم چطور؟
ممنون
ارزون ترین ها 2 مدل سامسونگ و یه مدل سونی هست که حد اقل 110 تومن باید بدی.
sony ux-200 اون دو مدل سامسونگ رو به خاطر ندارم اگه تو بورسش بری حتما میبینی.
بودجه شد 110 تومن
خواهشا میشه اون دو نوع سامسونگ رو هم به من معرفی کنید چون من تو بورسش نیستم و زیاد تجربه mp3 player ندارم
خداییش حالا کیفیت رکوردشون عالی هست؟ چون یه mp3 player مدل "اسپارک فیلیپس" برای فامیل گرفتیم 90 تومن ولی کیفیت رکوردش اصلا خوب نبود
voice recorder همون ux200 گزینه بهتریهنقل قول:
سامسونگ Samsung YV-150
&کد:http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/voice-pen/index.idx?pagetype=type_p2
این رو هم یه نگاه بندازکد:http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/voice-pen/voice-pen/YP-VP1QB/XSH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444302
سلام به دوستان حرفه ای
من ایکس فای 2 کریتیو میخام بگیرم اونم دوتا
ایکس فای یک رو ترجیح میدین یا 2؟
میخاستم بدونم شارژ داره یانه ؟اگه نداره قیمتش چنده
کیفیت صدا چطوره؟
ضبط صدا؟
نوع هندسفریش خوبه یانه؟
برای یکی دیگه میخاستم بگیرم آیا ریختن اهنگ و.. توش لازمه نصب نرم افزار در کامپیوتر هست یا اینکه راحت میشه از کامپیوتر ریخت خیلی برام مهمه؟یعنی در کل کار باهاش ساده ست یانه؟
من شهرستان هستم میخاستم بدونم بهترین سایتی که میتونم بگیرم کجاست(اگه زحمتی نیست تو پرفایلم بگید)
اگه تو این قیمت چیز بهتری گیرم میاد بگید(البته من تنها میتونم خرید اینترنتی کنم)
سلامنقل قول:
سلام به دوستان حرفه ای
من ایکس فای 2 کریتیو میخام بگیرم اونم دوتا
ایکس فای یک رو ترجیح میدین یا 2؟
x-fi 2 صفحه اش نیم اینچ بزرگتره
زیبایی که به خودتون ربط داره
خیر فکر کنم 14 تومننقل قول:
میخاستم بدونم شارژ داره یانه ؟اگه نداره قیمتش چنده
هدفون EP-630 توی جعبه اش هست که 17 تومن قیمت داره.نقل قول:
نوع هندسفریش خوبه یانه؟
ما مثل فلش ریختیم توی یه پوشه و خودش پیدا کرد.نقل قول:
برای یکی دیگه میخاستم بگیرم آیا ریختن اهنگ و.. توش لازمه نصب نرم افزار در کامپیوتر هست یا اینکه راحت میشه از کامپیوتر ریخت خیلی برام مهمه؟یعنی در کل کار باهاش ساده ست یانه؟
فقط دکمه ولوم نداره و باید به صورت تاچ صداش رو کم و زیاد کنید که اذیت می کرد
تاچش هم مثل موبایل راحت نیست.
سایتی که معتبر باشه - ازدیدگاه من - چون خرید نداشتم نمی تونم بگم اما ما تهران 133 خریدیم. گرونتر نخریدنقل قول:
ن شهرستان هستم میخاستم بدونم بهترین سایتی که میتونم بگیرم کجاست(اگه زحمتی نیست تو پرفایلم بگید)
اونجاهایی رو هم که نظر خواسته بودید من ننوشتم چون برای کسی که گرفتم تو چند ساعت نظرش برگشت و کلا ما را از نظر دادن به سایرین منصرف کرد!!
می تونم بگم بلندی صداش خوبه. راجع به کیفیتش نظری نمی دهم
سلام
صرفاً از نظر کیفیت صدا کدام مدل زیر بهتر هست؟
sony nwz-x1060 or cowon j3
درود
میخواستم نظرتون رو راجع به این بدونم؟
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=34853
درسته که این مدل سونی تو کارای سونی شاهکاره ولی هیچ وقت کیفیت بالای کووان رو فراموش نکن .. اونم زمانیکه کووان هرچی داشته روی جی 3 پیاده کرده ...نقل قول:
به نظرم جی 3 سرتره
سلام دوستان
بهترین پلیری که میتونم با قیمته دوروبره 70 تومن بگیرم چی هست؟
می خوام بهترین کیفیت در محدوده ی این پولی که میدم باشه.لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
دوستان
یه پلیر با این مشخصات میخوام
دسترسی به بازار جهانی هست
قیمت زیر 100 دلار
بهترین کیفیت صدا
4 گیگ
فقط موزیک
عمر باتری بالا
خودم بین اینا گیر کردم خیلی تعریف sansa clip+ رو میکنن ولی مشکل باتریشه
+ sansa clip
creative mozaic
sony b series
اینا عمر باتریشون کمه
sony e series
خوبه ولی بزرگه و ویدیو برای من هیچ استفاده ای نداره یعنی فقط پول اضافه میدم
اگر مدل دیگه ای به نظرتون میرسه بفرمایید
از دوستان راهنمایی کنید:
کدوم یک از پلیرهایی که من انتخاب کردم دارای کیفیت بهتری از لحاظ پخش صدا و موسیقی دارن؟
creative zen mozaic ez300
sony player b140
iriver e30
در ضمن iriver e150 ارزش خرید داره یا نه؟(آخه من نمی خوام بیش از نیازم خرج کنم.فقط از پلیر انتظار کیفیت صدای خوب رو دارم.)
البته اگه پلیر دیگه ای میشناسین که قیمتی در همین محدوده باشه ممنون میشم اگه معرفی کنین.
با تشکر
دوستان خواهشا زودتر جواب بدین.آخه امروز قراره برم بازار ببینم می تونم چیزی بخرم.الان فقط منتظر جواب شما هستم.نقل قول:
با تشکر
mozaic و iriver e30 به نظر من بهترین انتخاب هستند کمی فرق میکنند نمیدونم چی بگم گفتن یه مدل بخصوص خیلی راحت نیست.
خودت اخر سر قرار هست استفاده کنی ببین از کدوم بیشتر خوشت میاد.
e150 واقعا به این اختلاف قیمت می ارزه چون هم جای رم داره میتونی بعدا ارتفا بدی و این که همه فرمت های صوتی با کیفیت رو پشتیبانی میکنه ولی خوب وزر بیشتری نسبت به اون دو مدل داره وبرای کسی که فقط میخواد آهنگ گوش بده شاید کمی آزار دهنده باشه.
نظر من:
E150
E30
mozaic
یه راهنمایی هم لطف کنننقل قول:
فعلا به این رسیدم
نظرتون چیه ؟کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921666237171
نقل قول:نقل قول:کد:http://www.cowonglobal.com/product_wide/iAUDIO9/product_page_1.php
کد:http://www.amazon.com/Cowon-iAUDIO-MP3-Player-Black/dp/B002Y5XRE0/ref=sr_1_1/187-6959245-8116744?ie=UTF8&m=A2SZ6RJGR6A085&s=merchant-items&qid=1288432935&sr=1-1
کد:http://www.sandisk.com/microsites/sansafuzeplus/index.html
کد:http://sandisk.links.channelintelligence.com/pages/prices.asp?sSKU=SDMX20R-016GK-A57&nRGID=2519
یعنی اینا کیفیتش از سونی بهتره؟
بعد این cowon باتریش کمه خیلی امکاناتم داره که به درد من نمیخوره !!!
جسارتا با قیافه اون فیوز هم اصلا حال نکردم
نظرت راجع به اون سونیه چیه ؟
اون سونیه یه پلیر عرف بازار هست .
30 ساعت پخش موزیک کمه؟!
خیلی بعید میدونم که این مدل سونی خیلی فرقی کنه.
بله به نظر خیلی ها cowon خوش صدا ترین پلیر تو بین پلیر ها هست.
یه مشکل پلیر های سونی این هست که حجم صدای خروجی کمی داره حتی تو پلیر های گرون قیمتش مثل سری X و فقط میشه هدفون هایی با امپدانس 16-32 بهشون وصل کرد ئلی خوب پلیر های سونی بسیار خوش ساخت هستند با 3-4 دکمه کلی دستور عمل میشه انجام داد.
کیفیت تصویر خوبی دارند.....
ولی خوب پلیر مابینی هست تو هیچ چیزی مطرح ترین نیست.
بهترین پلیر موجود تو بازار جهانی در حال حاظر cowon J3 هست که از بوجه شما خارج هست. و 63 ساعت شارژ نگه میداره.
این پلیری که شما مد نظر دارید خیلی خوبه و حتی بعضی از مشکلات پلیر های قدیمی تر سونی هم تو این مدل مرتفع شده.
دلت با هر چیز هست همون رو بگیر. سونی دوست داری همون رو بگیر.
نه همون کیفیت صدا و ساخت برام خیلی اهمیت داره
نمیدونم تو سایتش که نوشته برا سونی 50 ساعت البته میدونم این عدد ها زیاد واقعی نیست ولی خوب نوشته :31:
توی cowon بقیه مدل هاش چطورن ؟ u5 یا e2
میخوام جمع و جور باشه
الان تنها مشکلی که هست امکانات زیادیه که برام استفاده نداره بعد با این دکمه های تاچ زیاد راحت نیستم الان coby (مرحوم شد البته )دارم که اینطوریه
u5 مدتی هست که تولید نمیشه E2 هم باطریش ضعیفه.
دلیل نمیشه هر چی لمسی باشه کیفیتش بد باشه اون دورانی که لمسی بودن نقطه ضعف بود و صفحه سریع خراب میشد مدت هاس به پایان رسیده.
کوون رو با coby مقایسه نکن اصلا مقایسه درستی نیست.
میدونم دوست عزیز نه این با اون قابل مقایسه هست نه دلیل بر ضعفنقل قول:
انقدم پرت نیستم :31:
ولی خوب چون من برا ورزش هم میخوام باید با این کیف ها به بازو ببندم که روش نایلون میاد و یکم مشکل میشه
ولی بازم اگر چیز جمع و جور با اون مشخصات میدونی بگو
باید برم اینا رو از نزدیک ببیننم
:11:
ببین عمر باطری با اندازه پلیر یه جا جمع نمیشه یا دنبال پلیر کوچک بگرد یا کمی با اندازه بزرگ کنار بیا.
مثلا همون مدل سونی که گفتی همچین هم کوچک نیست.
پس احتمالا برم سراغ همون i9 گفتینقل قول:
اگر عمر باتری رو بذارم کنار +clip از لحاظ کیفیت به اینا میرسه ؟
هدفونم میخوام ep650 بگیرم
امیدوارم چیز توپی بشه :31:
با سلام خدمت دوستان
می خاستم یه امپی تری پلیر بگیرم تا قیمت 180تا200
فروم رو گشتم اکثرا به ای پاد و کریتیو نظر دادن
من صدای ای پاد رو شنیدم البته با ایرفون سونی صداش عالی بود ولی تا امروز نمیدونستم مشگل باتری داره
متاسفانه دسترسی به محصولات کریتیو ندارم میخاستم ببینم صداش به ای پاد میرسه ازش بهتره پایین تره ممنون میشم راهنماییم کنید و یه مدل بدرد بخور بهم معرفی کنید
در ضمن من کیفیت صدا برام خیلی مهم ورزشم می خاستم بکنم
راستی نظرتون راجب سونی چیه
ببخشید که سوالاتم انقدر زیاد شد
+clip یکی از با کیفیت ترین پلیر های موجود هست(مخصوصا با در نظر گرفتن قیمت ) با ریختن راک باکس رو پلیر هم به همه فرمت هایی مثل aac و ... اضافه میشه هم تنظیمات پیشرفته صدا ولی اگه همونطور که گفتی به بازار های خارجی دسترسی داری ep650 نگیر شاید تو انتخاب های محدود تو ایران به چشم بیاد ولی از این هدفون بهتر خارج از ایران میشه پیدا کرد.
با سلام دوباره
امروز رفتم یه چند جایی رو نگاه کردم.منو به شک انداختن، و نخریدم و برگشتم.
فروشنده میگفت تو ایران بهترین کیفیت صدا رو cowon داره.اما بیشتر امکاناتش به درد من نمی خوره.حالا شما نظرتون درباره این سه محصول چیه؟(کیفیت صدا مدنظر من هست)
iriver e30
iriver n15
iaudio u5
با تشکر
بله صدای کوون بهتره ولی به سوال مگه شما U5 هم دیدی؟!
اگه دیدی انتخاب خوبی هست
نه اتفاقا به نظر من تنها برندی هست که همه امکاناتش رو همه ایرانی ها میتونند استفاده کنند اگه ازش سر در بیارند.
ممنون از جواب سریعتوننقل قول:
نه u5 ندیدم اما وقتی فروشنده گفت cowon بهترین صدا رو داره اومدم تو نت پیدا کردم.البته چون این بیشتر به کاره من میاد گفتم.دیگر محصولات cowon هم امکاناتش به درد من نمی خوره هم این که خیلی بزرگ و دست و پا گیرن و قیمتشون هم که بالاس.نمی خوام این مقدار پول خرج کنم.
حالا شما تو iriver ها کدوم رو پیشنهاد می کنین؟(بازم کیفیت صدا رو مدنظر بگیرید)
با تشکر
COWON و iREVER حالت صداشون نزدیک به هم هست هر دو ساخت کره هستند .
من باز همون تقسیم بندی که قبلا گفتم رو به نظرم بهتر میاد دوباره همون رو پیشنهاد میدم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5566744&postcount=1983
دوست عزیز من e150 رو گداشتم کنار.نظرتون رو درباره ی n15 و e30 می خواستم.نقل قول:
با تشکر:11:
n15 آویز گردن هست وزن کمی داره عموم فرمت های صوتی رو پشتیبانی میکنه برای کسی که میخواهد هزینه کمی بکنه و فقط آهنگ گوش بده گزینه مناسبی هست در ضمن طراحی خوبی هم داره.من هر وقت به E30 میرسه میگم خوب حالا که تا این بوجه قرار هست هزینه کنید با این وزن خوب بهتره همون E150 رو بخرید تازه کلی امکانات هم اضافه میشه.