-
نقل قول:
حالا یه سوال دیگه هم دارم من به تازگی یه کشف بزرگ توی Ubuntu کردم (به دلیل تازه کار بودن پس بهم نخندین) من قبلا یه پارتیشن home/ ساختم حالا که بازم Ubuntu رو نصب کردم و همون مشخصات کاربر قبلی رو دادم Boommmm!!!! تمام محیط کاربری من برگشت (شگفتا عمرا کسایی که ویندوز دارن خواب این رو هم نمی بینن) اما من یه مشکل دارم و اون اینکه برنامه هایی که به زور نصب کردم حالا نصب نیست و باید دوباره نصبشون کنم می خواستم بدون راهی هست که مثل کاربر بعد از نصب مجدد سیستم برنامه هایی که قبلا نصب بوده بازم بشه اجرا کرد منظورم اینه که آیا برای این کار باید از پارتیشن خاصی استفاده کرد یا نه؟؟؟
نیازی به نصب مجدد نیست ! تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که با برنامه ای مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عرض کمتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از پارتیشن لینوکستون Backup بگیرید و هر وقت نیاز بود از اون backup در سیستم خودتون استفاده کنید! با این کار در مدت زمان کمتر از ۱۵ دقیقه , لینوکس شما به همراه تمام تنظیمات , برنامه ها و ... به حالت مورد نظرتون بر میگرده ! در حالی که اگر بخواهید به فرض اوبونتو رو به همراه کدک ها و برنامه های مورد نظرتون مجددا نصب کنید , طبیعتا خیلی بیشتر طول می کشه ! البته این روش فقط بروی سیستم خودتون یا یک سیستم دیگر با قطعات سخت افزاری کاملا مشابه و یکسان قابل انجام است.
نقل قول:
در مورد سوال اول هم من یه کارت گرافیک Radeon HD 4670 گرفتم توی اینترنت که جستجو کردم یه لینک داد گفت فایل رو دانلود کن بعد با دستور sudo sh <file Name> اجراش کن اما هرکاری می کنم اجرا نمی شه لطفا در مورد نصب درایور کارت گرافیک هم یه حالی بدید :46:
راستی من از دستور sudo sh ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run استفاده می کنم اما خطای sh: Can't open ati-driver-installer-8-11x86.x86_64.run رو میده چرا؟؟؟
روش راحتتر اینه که از مخازن , بسته ی xorg-driver-fglrx رو نصب کنید:
کد:
sudo apt-get install linux-restricted-modules-$(uname -r)
sudo apt-get install xorg-driver-fglrx fglrx-amdcccle
حالا باید فایل xorg.conf رو ویرایش کنید:
کد:
sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
این قسمت رو پیدا کنید:
کد:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
EndSection
خط قرمز رنگ رو اضافه کنید:
کد:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Driver "fglrx"
EndSection
فایل رو ذخیره کرده و سیستم رو ریست کنید. این روش , یکی از روش های نصب درایور اختصاصی و کد بسته ی ATI هست ! روش دوم که به نظر من سختتر هست , نصب فایل با پسوند run هست , که
میتونید توضیحات مفصل تری رو راجع به این روش ها مشاهده کنید.
-
خبرنامه هفتگی اوبونتو - شماره ۱۲۰
-
نقل قول:
فایل های run. فقط قابلیت اجرایی دارند و نصب نمی شن. فایل های نصب شامل deb , rpm , sh , ... است.
پس این درایور های کارت گرافیک nvidia که با پسوند .run هستند چی!!
این هم از نوع نصبی هست که باید محیط گرافیکی رو stop کرد و با دستورات sh نصب بشوند//
مرسی:11:
-
نقل قول:
فایل های run. فقط قابلیت اجرایی دارند و نصب نمی شن. فایل های نصب شامل deb , rpm , sh , ... است.
خیر اینطور نیست! برای مثال برنامه ی RealPlayer نسخه ی ارائه شده برای لینوکس که یک برنامه ی نصب شدنی است فایل نصب خود را به صورت bin می ده، اتفاقا یکی از مزایای این فایلها توانایی نصب بر روی اکثر توزیع ها هست بدون توجه به اینکه اون توزیع از کدام فرمت فایل پشتیبانی می کنه.
کلا هر فایلی که توانایی اجرا شدن داشته باشه می تونه دلیل بر نصب یک برنامه باشه.
-
قبل از هر چیز از همه ممنون
من تونستم فایل run رو با همون دستور sh با یکمی مخلفات اجرا کنم از این فایل (اینطور به نظر میاد) چندتا فایل نصب deb ساخته شد بعد هم که نصب کردم مانیتورم منفجر شد تنظیمات قبلی خیلی بهتر بود به نظرم که هنوز Driver کارت گرافیک من برای Ubuntu یا کلا لینوکس ساخته نشده (توی لیست support خود ATI هم برای لینوکس همچین نسخه ای نبود) اما برسیم به سوال دوم من توی یه کتاب خوندم که پارتیشن usr/ پارتیشنیه که تمامی برنامه های نصب شده توی سیستم برای کاربرا توی این مسیر نصب میشه آیا درسته؟؟؟ چون همونطور که گفتم من تمام تنظیمات و کلا مشخصات کاربری رو بعد از نصب مجدد لینوکس به راحتی برگردوندم چون پارتیشن home/ جدا داشتم حالا یه پارتیشن می خوام که وقتی برنامه ای رو نصب کردم و لینوکس رو مجدد نصب کردم خیلی راحت مجدد بدون نصب بتونم از برنامه استفاده کنم. (اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟؟!)
-
نقل قول:
قبل از هر چیز از همه ممنون
من تونستم فایل run رو با همون دستور sh با یکمی مخلفات اجرا کنم از این فایل (اینطور به نظر میاد) چندتا فایل نصب deb ساخته شد بعد هم که نصب کردم مانیتورم منفجر شد تنظیمات قبلی خیلی بهتر بود به نظرم که هنوز Driver کارت گرافیک من برای Ubuntu یا کلا لینوکس ساخته نشده (توی لیست support خود ATI هم برای لینوکس همچین نسخه ای نبود) اما برسیم به سوال دوم من توی یه کتاب خوندم که پارتیشن usr/ پارتیشنیه که تمامی برنامه های نصب شده توی سیستم برای کاربرا توی این مسیر نصب میشه آیا درسته؟؟؟ چون همونطور که گفتم من تمام تنظیمات و کلا مشخصات کاربری رو بعد از نصب مجدد لینوکس به راحتی برگردوندم چون پارتیشن home/ جدا داشتم حالا یه پارتیشن می خوام که وقتی برنامه ای رو نصب کردم و لینوکس رو مجدد نصب کردم خیلی راحت مجدد بدون نصب بتونم از برنامه استفاده کنم. (اصلا میشه یه همچین کاری کرد؟؟!)
در مورد کارت گرافیکتون اگر از اوبونتو ۸.۱۰ استفاده می کنید فکر نکم بحث عدم پشتیبانی مطرح باشه، به احتمال زیاد درست نصب نشده است.
اوبونتو یکی از مزیاتش شناسایی خوب سخت افزارهاست شما به مسیر System > Administration > Hardware Drivers برید و در اونجا به احتمال ۹۰٪ کارت گرافیک خودتون را می بینید اگر هست که آنرا انتخاب کنید و بگزارید نصب کنه، اگر نبود در ترمینال دستور:
sudo apt-get install xorg-driver-fglrx
رو اجرا کنید.
==
در مورد سوال بعدیتون باید بگم نحوه ی نصب برنامه ها در لینوکس با ویندوز کمی متفاوت هست، گر چه حتی در ویندوز شما نمی تونید مثلا از فولدر program files کپی بگیرید و در نصب مجدد ویندوز اون را جایگزین کنید و انتظار اجرای شدن برنامه ها را داشته باشید چون گاها برخی برنامه ها خود را برای شناسایی در فولدرهای system32 و ... هم پراکنده می کنند!
در لینوکس این مسئله خیلی پیچیده تر هم هست!کافیه اسم یک برنامه را جستجو کنید تا ببینید در چند فولدر متفاوت فایلهای برنامه پراکنده شده اند پس اون روش عملا ناشدنی است.
تنها راهش همونی هست که در این پست اشاره شد:
-
سلام دوستان...من ورژن جدید اوبونتو رو گرفتم و میخوام نصب کنم اگه ممکنه بفرمایید چطوری درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ....مرسی...
-
نقل قول:
سلام دوستان...من ورژن جدید اوبونتو رو گرفتم و میخوام نصب کنم اگه ممکنه بفرمایید چطوری درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ....مرسی...
اول از همه اوبونتو رو نصب کنید ...
دوم اینکه کارت گرافیکتون چیه ؟ مدل دقیقش ...
-
نقل قول:
اول از همه اوبونتو رو نصب کنید ...
دوم اینکه کارت گرافیکتون چیه ؟ مدل دقیقش ...
sparkle gforce 8600gt
-
-
با سلام
واسه یه سیستم که پارتیشن c ویستا داره پارتیشن D اکس پی داره و پارتیشن E اوبنتو داره میشه بوت لودر رو راه انداخت؟
-
چطوری تو پارتیشن ویندوزی (e) لینوکس نصب کردی ؟؟!!
الان که شما هم بتونی وارد ویندوز بشی هم لینوکست مسلما بوت لودر گراب نصب هست.. لزومی به ساخت نیست مگر اینکه ویندوز رو دوباره نصب که که MBR باز نویسی بشه انوقت باید بوت لودر رو ترمیم کنی.
شما هر وقت سیستم عامل ویندوزی رو نصب کنی و بعد لینوکس چون گراب( GRUB) توانایی نمایش چند سیستم عاملی رو داره، میتونی بین هر سه سیستم عامل انتخاب داشته باشی که هر کدوم رو به دلخواه Start اش کنی...
-
نقل قول:
چطوری تو پارتیشن ویندوزی (e) لینوکس نصب کردی ؟؟!!
الان که شما هم بتونی وارد ویندوز بشی هم لینوکست مسلما بوت لودر گراب نصب هست.. لزومی به ساخت نیست مگر اینکه ویندوز رو دوباره نصب که که MBR باز نویسی بشه انوقت باید بوت لودر رو ترمیم کنی.
شما هر وقت سیستم عامل ویندوزی رو نصب کنی و بعد لینوکس چون گراب( GRUB) توانایی نمایش چند سیستم عاملی رو داره، میتونی بین هر سه سیستم عامل انتخاب داشته باشی که هر کدوم رو به دلخواه Start اش کنی...
میدونم ولی مشکل اینجاست که موقع نصب لینوکس فقط ویستا بوده ولی الان اکس پی هم اضافه شده .البته بعد از نصب اکس پی من با CD Live رفتم و بوت لودر رو با دستور :
درست کردم البته فقط به حالت اول برگشته . الان میخوام بدونم میتونم سیستم عامل جدید یعنی اکس پی رو میتونم به لودر اضافه کنم یا نه ؟ الان اکس پی رو نمیبینم .
-
بله فایل menu.lst را در مسیر زیر و با دستور زیر باز کنید:
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
و با توجه به درایوی که ویندوز جدیدتون در اون هست قسمت زیر را تغییر بدید و به فایل اضافه کنید و سیستم را زیستارت کنید:
کد:
title Microsoft Windows
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
قسمت زوت را با توجه به درایوی که ویندوزتون نصب هست تغییر بدید.
-
نقل قول:
میدونم ولی مشکل اینجاست که موقع نصب لینوکس فقط ویستا بوده ولی الان اکس پی هم اضافه شده .البته بعد از نصب اکس پی من با CD Live رفتم و بوت لودر رو با دستور :
درست کردم البته فقط به حالت اول برگشته . الان میخوام بدونم میتونم سیستم عامل جدید یعنی اکس پی رو میتونم به لودر اضافه کنم یا نه ؟ الان اکس پی رو نمیبینم .
آهان.
اره میشه اضافه کرد.
در شاخه( یا پارتیشن) boot/ در لینوکست فکر میکنم یه فایلی هست به نام menu.lst. با یک ادیتور بازش کن و ایکس پی رو اضافه کن... حالا نمیدونم هاردت ساتا هست یا hde. اگر مثلا ساتا باشه اصولا ایکس پی در دیوایس /dev/sda2 قرار میگیره یا اگر hdeباشه میشه /dev/hda2.
که باید واسش تعریف کنی ایکس پی مثلا در dev/sda2 هست که از اونجا بالا بیارش...
من کلی گفتم و تئوریک.. دقیقا اطمینان ندارم بازم دوستان کمک کنند.امتحان کن.
-
نقل قول:
بله فایل menu.lst را در مسیر زیر و با دستور زیر باز کنید:
sudo gedit boot/grub/menu.lst
و با توجه به درایوی که ویندوز جدیدتون در اون هست قسمت زیر را تغییر بدید و به فایل اضافه کنید و سیستم را زیستارت کنید:
کد:
title Microsoft Windows
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
قسمت زوت را با توجه به درایوی که ویندوزتون نصب هست تغییر بدید.
خوب من به این شکل پر کردم ولی اجازه ذخیره نمیده :
code]title Microsoft Windows XP
root (hd0,1)
savedefault
makeactive
chainloader +1[/code]
حالا چیکار کنم ؟
-
توجه کنید که برای باز کردن فایل حتما از دستور زیر استفاده کنید که مجوز رووت را برای تغییر داشته باشید:
-
نقل قول:
توجه کنید که برای باز کردن فایل حتما از دستور زیر استفاده کنید که مجوز رووت را برای تغییر داشته باشید:
مرسی.فهمیدم. ضمنا" درست نوشتم اطلاعات رو ؟ با دستوری که نوشتید بعد از اجازه روت یه menu.lst باز میشه که هیچی توش نیست . همین اطلاعات بالا رو توش بنویسم کافیه؟ ضمنا" از کجا بدونم که نام پارتیشن ویندوزیم چیه؟ من از خودم 1 نوشتم . یعنی نوشتم hd0,1 . نمیدونم توی اون فیلدها چی بنویسم . لطف" بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر
-
نقل قول:
مرسی.فهمیدم. ضمنا" درست نوشتم اطلاعات رو ؟ با دستوری که نوشتید بعد از اجازه روت یه menu.lst باز میشه که هیچی توش نیست . همین اطلاعات بالا رو توش بنویسم کافیه؟ ضمنا" از کجا بدونم که نام پارتیشن ویندوزیم چیه؟ من از خودم 1 نوشتم . یعنی نوشتم hd0,1 . نمیدونم توی اون فیلدها چی بنویسم . لطف" بیشتر راهنمایی کنید.
با تشکر
hd0,0 خودش پارتیشن اولی حساب میشه... با مقدار 1 بعد از 0 دومین پارتیشن. درسته...
نام پارتیشن ویندوزی میشه همین عبار hd0,1. اینجا ما اسم ویندوز ایکس پی نداریم باید device رو بشناسونی که توش ویندوزت نصب هست که از اونجا لود کنه.
در مورد اینکه گفتی صفحه خالی هست نمیشه!! نظری ندارم من یکی. ولی یه بار دیگه امتحان کن.
-
نقل قول:
مرسی.فهمیدم. ضمنا" درست نوشتم اطلاعات رو ؟ با دستوری که نوشتید بعد از اجازه روت یه menu.lst باز میشه که هیچی توش نیست .
با تشکر
پس یقینا فایل را اشتباه باز کردید چک کنید ببینید فایل menu.lst آیا در همان فولدر هست برای شما!(گرچه باید باشه!)
چون این فایل محتوی آنچه هست که شما در گراب می بینید یعنی اگر خالی باشه! شما در صفحه ی گراب هیچی نمی بینید! شاید دستور را اشتباه تایپ کردید!
-
با سلام
kbuntu -ubuntu
چه سخت افزاری می خواد؟ روی سیستم با رم 256 نصب میشه(فکر کنم جایی نوشته بود کمتر از 512 نمیشه. درسته؟)
سرعتش چطوره؟
(اگه میشه اطلاعات در باره ورژن های آخرش باشه)
با تشکر
-
من مخازن كامل ابونتو رو از سايت سي تو خريدم ولي وفتي بخوام برنامه اي رو نصب كنم با همون مشكلي كه كفتم بر مي خورم
من دي وي دي مخازن كامل ابونتورو خريدم
-
سلام.
این برنامه KdeBluetooth4 چرا اجرا نمیشه؟! یا اگر میشه اینترفیس نداره؟
نمیدونم چرا کوبونتو خودش وقتی آپدیت میاد خبرم نمیکنه!
باید کل package list رو Fetch کنم تا Update ها و Upgrade ها مشخص بشن.
توی تنظیمات Adept گزاشتم روی check for updates Daily و Only Notify me ... .
-
نقل قول:
با سلام
kbuntu -ubuntu
چه سخت افزاری می خواد؟ روی سیستم با رم 256 نصب میشه(فکر کنم جایی نوشته بود کمتر از 512 نمیشه. درسته؟)
سرعتش چطوره؟
(اگه میشه اطلاعات در باره ورژن های آخرش باشه)
با تشکر
بله نصب میشه ولی خوب هرچه منابع کمتر کارایی هم کمتر، البته برای اجرای سیستم به صورت زنده حدود 300 مگ نیاز دارید ولی برای نصب حداقلی وجود نداره ولی خود من با 512 کمبود را احساس می کنم!
خوشبختانه تغییرات در ورژنها اونقدر نیست ( منظورم در استفاده از منابع هست) که یکی از حسن ها هست، به هر جهت شما نصب کنید ولی انتظار اجرای ابزارهایی مانند compiz و غیره رو نداشته باشید
===
نقل قول:
من مخازن كامل ابونتو رو از سايت سي تو خريدم ولي وفتي بخوام برنامه اي رو نصب كنم با همون مشكلي كه كفتم بر مي خورم
من دي وي دي مخازن كامل ابونتورو خريدم
دوست عزیز متاسفانه یا شما قصد اسپم دادن دارید و یا قصد اینکه همکاری نکنید!
چند بار دیگه هم مطرح کردید و گفتم لطف کنید بگید چطور این دی وی دی را به سیستم شناختوندید، و اصلا این دو وی دی چه چیزی هست؟ آیا همان مخازن هما هست؟
چون صرف داشتن و جمع کردن بسته ها در یک سی دی نمیشه به اون عنوان مخزن را داد! پیشنهاد می کنم از مخازن هما که مطرح هم هست استفاده کنید.
-
نقل قول:
سلام.
این برنامه KdeBluetooth4 چرا اجرا نمیشه؟! یا اگر میشه اینترفیس نداره؟
البته برنامه ی kdebluetooth4 با دستور kbluetooth4-devicemanager اجرا میشه ولی کار نمی کنه ! تیم کوبونتو در هنگام انتشار Kubuntu 8.10 به این مسئله اشاره کردند که به دلیل آماده نشدن برنامه ی bluez 4.x از طرف تیم KDE ,
. در حال حاضر تنها راه حال استفاده از بلوتوث در kubuntu 8.10 اینه که بسته ی bluez-gnome رو نصب کنی:
کد:
sudo aptitude install bluez-gnome
و بعد در ترمینال sudo bluetooth-applet رو اجرا کنی. این روش خیلی خوب کار می کنه !
نقل قول:
نمیدونم چرا کوبونتو خودش وقتی آپدیت میاد خبرم نمیکنه!
باید کل package list رو Fetch کنم تا Update ها و Upgrade ها مشخص بشن.
توی تنظیمات Adept گزاشتم روی check for updates Daily و Only Notify me ... .
در مورد سوال دوم , باید برنامه ی اونو از ترمینال با دستور update-notifier-kde رو اجرا کنید. بعد ریست مجدد و ورود به سیستم هم این برنامه اجرا میشه.
-
فایل هایی با پسوند bin.* چه طوری باید نصب کرد؟؟؟
-
نقل قول:
فایل هایی با پسوند bin.* چه طوری باید نصب کرد؟؟؟
ابتدا با دستور:
sudo chmod +x fileaddress
قایل را اجرایی کنید و سپس با دستور /. فایل را اجرا کنید:
فرض کنید فایل من test.bin هست و در دسکتاپ قرار داره:
برای راحتی کار ابتدا به دسکتاپ می رم:
cd Desktop
وسپس مجوز اجرا را می دهم:
sudo chmod +x test.bin
و بعد هم اجراش می کنم:
test.bin/.
جستجو را هم فراموش نکنید :46:
-
مشکل
سلام .. من یه 4 روزی هست اومدم تو اوبونتو و فایرفوگس 3.04 رو نصب کردم . مشکلی که دارم اینه که تو انجمنهای فارسی نوشته های فاریس خیلی کوچیک و ریز هست .. عکس رو ببنیند ...
چی کار کنم ؟؟؟؟؟ :20:
-
به نظر من که مشکلی نداره
و عادیه
در ضمن بهتره این سوالتونو تو تاپیک اختصاصی فایرفوکس بپرسید
-
نقل قول:
سلام .. من یه 4 روزی هست اومدم تو اوبونتو و فایرفوگس 3.04 رو نصب کردم . مشکلی که دارم اینه که تو انجمنهای فارسی نوشته های فاریس خیلی کوچیک و ریز هست .. عکس رو ببنیند ...
چی کار کنم ؟؟؟؟؟ :20:
دوست عزیز، در فولدر کاربری خود یعنی در مسیر:
Places -> Home Folder
یک فولدر جدید با نام fonts. درست کنید و سپس فونت های ویندوز را در آنجا کپی کنید اگر ویندوز دارید و اگر ندارید می تونید از فونت های اپن سورس فارسی که موجود هست استفاده کنید.
مانند:
کد:
http://www.farsiweb.ir/wiki/Products/PersianFonts
و سیستم را یکبار ریستارت کنید.
-
:دی
نقل قول:
به نظر من که مشکلی نداره
و عادیه
در ضمن بهتره این سوالتونو تو تاپیک اختصاصی فایرفوکس بپرسید
من تو ویندوز از همین ورژن فایر فاکس استفاده میکنم ولی فونت فارسی اینقدر ریز نیست ... برای همین فکر کردم مشکل باید از لینوکس باشه نه خود فایرفوکس ....
چشامون ترکید اینقدر ریزه :41:
ممنون که جواب دادین :40:
-
شما میتونید توی خود فایر فوکس فونت رو درشت کنید من هم همیشه همین کارو میکنم
edit>profreferences>
تب
content
-
نقل قول:
شما میتونید توی خود فایر فوکس فونت رو درشت کنید من هم همیشه همین کارو میکنم
edit>profreferences>
تب
content
نشد . ممنون از کمکت
نقل قول:
دوست عزیز، در فولدر کاربری خود یعنی در مسیر:
Places -> home folder
یک فولدر جدید با نام fonts. درست کنید و سپس فونت های ویندوز را در آنجا کپی کنید اگر ویندوز دارید و اگر ندارید می تونید از فونت های اپن سورس فارسی که موجود هست استفاده کنید.
مانند:
کد:
http://www.farsiweb.ir/wiki/products/persianfonts
و سیستم را یکبار ریستارت کنید.
روش taia عزیز جواب داد ممنون از راهنماییتون
-
یه سوال دیگه دارم ....
من وقتی با برنامه camorama میخوام وب کم رو فعال کنم چراغ وب کم روشن میشه و برنامه camorama هنگ میکنه ...
مشکل کجاست ؟؟؟
-
نقل قول:
یه سوال دیگه دارم ....
من وقتی با برنامه camorama میخوام وب کم رو فعال کنم چراغ وب کم روشن میشه و برنامه camorama هنگ میکنه ...
مشکل کجاست ؟؟؟
برنامه ی زیر را نصب کنید و ببینید نتیجه چه هست:
کد:
http://www.infinicode.org/code/cameramonitor/
-
نقل قول:
برنامه ی زیر را نصب کنید و ببینید نتیجه چه هست:
کد:
http://www.infinicode.org/code/cameramonitor/
نصبش کردم ...
وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته :41:
-
نقل قول:
نصبش کردم ...
وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته :41:
شما برنامه را از طریق ترمینال اجرا کنید و ببینید چه اروری می ده.
-
سلام
توی لینوکس برنامه ای برای Defragment کردن هارد دیسک وجود داره یا نه؟؟؟
یه سوال دیگه من از برنامه Dos Box استفاده می کنم وقتی پنجره برنامه رو Full Screen (Alt+Enter) می کنم بعد از اینکه پنجره برنامه رو کوچک یا می بندم تمام رنگ ها توی دسکتاپ قاتی پاتی میشه تقریبا رنگ سبز توی صفحه بیشتره حالا اشکال کار از کجاست
یه سوال دیگه هم دارم اگه بخوایم قسمتی از هارد دیسک برای ویندوز باشه (به اجبار) و بقیه رو به لینوکس (در اینجا منظور Ubuntu) بدیم بهتره ویندوز اول هارد دیسک باشه یا لینوکس منظورم اینکه مثلا اگر درایو C داشته باشیم بهتره لینوکس روش نصب کنیم یا ویندوز این کار رو روی یه لپ تاپ می خوام انجام بدم - (پیشاپیش ممنون)
-
نقل قول:
شما برنامه را از طریق ترمینال اجرا کنید و ببینید چه اروری می ده.
از ترمینال هم اجرا میکنم هیچ ارروری نمیده اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته ولی تو system monitor میبینم در حال اجرا هست :13:
-
برنامه شما انگار که interface gui نداره!
چطوری از طریق ترمینال اجرا میکنید ؟؟