خیلی ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه داشتم
چرا هنگام نصب بعضی برنامه ها این ارور رو میده؟"نصب برنامه از تولید کننده نا مطمئن پشتیبانی نمی شود"
Printable View
خیلی ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه داشتم
چرا هنگام نصب بعضی برنامه ها این ارور رو میده؟"نصب برنامه از تولید کننده نا مطمئن پشتیبانی نمی شود"
مي خوام اين گوشي رو بخرم
به نظر شم توي تابستون كي بگيرم قيمت پايين تري داره؟
برای اینکه برنامهه ساین نشدهنقل قول:
یا برنامه هارو ساین کنید یا گوشیو هک کنید که دیگه برای همیشه راحت بشید
:31:سلام می خواستم یه نکته ای رو گوش زد کنم چون بعضی از دوستان اسم گارانتی اصلی سامسونگ اشتباه می گن اسمش مایکروتل است یا همون پارس مایکروتل نه ماکروتل یا هر چیز دیگه ای لطفا در هنگام خرید گوشی دقت کنید
قيمت امروز مدل 16 گيگ اين گوشي 490 تومن با گارانتي اصل
اینی که گفتی قیمت بدون گارانتی هستش:18:نقل قول:
یا شایدم گارانتیش معتبر نیست
من 4شنبه 8 گیگ یکی برام از تهران خریده 440 هزار تومن. با گارانتیش هم از 500 هزار تومن رد می کرد
16 گیگ هم که حتما کمی گرون تره
یکی از تهران برام بدون گارانتی خریده. ممکنه فارسی رو ساپورت نکنه؟:19:نقل قول:
اگه اینجوری باشه خیلی بد میشه:41:
دوستان قیمت این گوشی امروز 407 بود بدون گارانتی
شما از کجا قیمت گرفتید ؟نقل قول:
قیمت چند گیگه ؟8 یا 16 ؟
اگه این قیمت باشه من یکی می خوام .......
هیسس:whistle:نقل قول:
اگه ارزون شده صداشو درنیار گوشی جواد نشه:27:
بزار این گوشی که دستمونه کمیاب باشه اونوقت موقع فروش هم با قیمت بهتری می تونیم بفروشیم:38:
طبقه شش علائدین 407 الی 410
:10:با گ یا بودن گ ؟؟نقل قول:
متوجه نشدمنقل قول:
با گ یا بودن گ ؟؟
سلام.این گوشی لب مرز (منظورم مریوان یا بانه) هم پیدا می شه؟(منظورم اینه که میتونم بهشون اعتماد به عبارت دیگه تقلبی یا امثال این ها نیست؟)
منظورم گارانتی بود (( گ )) ......:31:نقل قول:
بدون گارانتی 402 شد امروز
اگه واقعا این شرکتهای بیمه بیان یه طرحی برای بیمه گوشی بدن خیلی خوبه . چون گارانتی های ما که همه دنبال بهانه هستند . در دوربین جی 810 من شل شد خیر سرش گارانتی داشت 20 تومن افتادم ! حالا اگه این شرکت های بیمه بیان گوشی رو مثل بیمه بدنه بیمه کنن عالی میشه چون میتونیم گوشی رو بدون گارانتی بخریم و بیمش کنیم . یکی دیگه هم اینکه گارنتی ها مجبور میشن خدمات رو توسعه بدن !
با گارانتی چقدر؟نقل قول:
راستی ابن قیمت 8 گیگه یا 16؟
امروز گوشی رسید دستم. واقعا عالیه
چند تا سوال داشتم
1- از وقتی که گوشی رو با سیم کارت روشن کردم علامت پاکت نامه (اس ام اس) او بالا چشمک میزنه. اس ام اس جدیدی هم ندارم. این علامت چیه؟
2- سیستم عامل گوشی دقیقا چیه و از کدوم فروم می تونم برنامه بداونلودم؟
3- برای رایگان ساین کردن برنامه یا هک کردن گوشی میشه بگید دقیقا آموزش و برنامه ها رو کجا گذاشتن؟
ممنون میشم. احتمالا سوالات دیگه ای هم دارم که می پرسم
یه سوال دیگه
گوشی منو یا حالتی مثل عکس زیر داره یا فقط این یه تبلیغه؟ (ظاهرا برای نمایش گالری هم هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. توي سيم كارتت SmS موجود هست و برو توي مسيج و از توي صفحه اصلي قسمت آپشن رو يزن و برو روي Sim Message و ميتوني اونارو پاك كني و يا ....
2. سيستم عامل سيمبين 9.3 عين N96 , N85 و...
3. بايد Cer و Key رو بگيري در اين مورد دوستان نظر بدن من زياد تو اين كار نيستم
4. اين عكس هست بايد بري توي برنامه Digital Frame و از اونجا ميتوني چند تا عكس رو انتخاب كني و حتي ميتوني موسيقي انتخاب كني و گزينه Photo River رو بزن ميشه عين همين عكس سوالي بود در خدمتم
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
این برنامه Digtal Frame مال خود گوشی هستش یا باید دانلود و نصب کنیم؟
اگه مال خود گوشی کجاست؟
مال خود گوشي هست توي قسمت Media توي منو
برای دیدن نحوه ی ساین کردن به تاپیک ساین کردن در قسمت سری60 ورژن 3 برید
سلامنقل قول:
مبارکت باشه
ایشالاه باهش حال کنی
میخواستم بگم اگه 5700 دورو برت هست کیفیت و شفافیت پخش موزیکشو با 5700 مقایسه کنی
منتظرم
مرسی
سلام.این گوشی لب مرز (منظورم مریوان یا بانه) هم پیدا میشه؟
بخشید دوستان می شه سریع تر من رو کمک کنین.چون تا چهار شنبه بیشتر برای تصمیم گیری وقت ندارم که از کجا بخرم.(کردستان یا جاهای دیگه)
آقا بزار خيالتو راحت كنم من تمام نوكيا ها رو داشتم و الان N96 و N85 8Gb و 5800 دارم هيچ كدوم كيفيت و بلندي صداشون مثل اين نيست مخصوصا با هدست بلوتوثنقل قول:
مرسی بهادر جاننقل قول:
من تو گوشی کیفیت صدای اسپیکر واسم خیلی مهمه
8510 چون اسپیکراش پشتشن همش فک میکنم صداش به نوکیایی که اسپیکراش دو طرفشن نرسه(من با 8510 کار نکردم مقایسه با گوشی های دیگه گفتم )
بازم ممنون
اتفاقا قبلا من 5700 داشتم و الان دست مامانمه:31:نقل قول:
هم بلندی و هم کیفیت صداش اصلا قابل مقایسه با 5700 نیست
(ولی 5700 هم انصافا به این راحتی ها هم کم نمیاره البته در مقابل گوشی های دیگه)
با هدست اگه تو گوشت نزاری و صدا رو تا آخر ببری بالا تقریبا صدایی نمیاد (ولی همونطور که خودتون می دونید توی گوشی های دیگه صدا به خوبی میاد) ولی وقتی ببری نزدیک گوشت میبینی که گوش ها رو کر می کنه:8:نقل قول:
راستی یادم رفت واسه چی اومدم. 2 تا سوال داشتم
1- کد گوشی به صورت پیش فرض چنده؟
من نوکیا و سونی اریکسون داشتم و کدهای پیش فرض اونا رو زدم ولی فایده نداشت.
2- GPS رو چه طور میشه راه اندازی کرد؟
هر دفه میرم یه پیغامی میده میزنه تو ذوق آدم
1. كد هشتا صفر
2. من تو كار GPS نيستم
هنوز کسی را هی برا فارسی کردن گوشی پیدا نکرده
من که بهت گفتمنقل قول:
باید فریمورشو عوض کنی
اگه میخای تا بگم چجوری این کارو بکنی؟
آقا من از روز اول بلد بودم فريمور عوض كنم ولي نگفتم به خاطر اينكه گوشيم سر همين سوخت شما هم حسن جان بيخيال ميزنيم گوشي بنده خدارو ميسوزونيم ميره:27::10:
لطفا بگید چطوری فریمور گوشیمو عوض کنم به صورت کامل توضیح بدیدنقل قول:
خیالم راحت شدنقل قول:
مرسی
برای gps نرافزار های smartcom و garminهست که هردوش رو این گوشی کار میکنه و هر دوش هم تو فروم موجودهنقل قول:
یه سوال : اگه gps+ رو آپدیت کنم یعنی دانلود دیتا بزنم اسمارت کام چقدر طول میکشه که به ماهواره وصل بشه؟
اول اینو دانلود کننقل قول:
اگه فی لتره اول یه ف... بده بعد با freegate برو دانلودش کن:42:
اگه pc studio ورژن آخرو نداری از اینجا دانلودش کن :نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=NDXVEWQC
برنامه apolo رو هم دانلود کن برای فلشنقل قول:
کد:http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_UK&CttFileID=2023889&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/200905/20090519111703234/Samsung_PC_Studio_7.2.18.9.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-I8510
نقل قول:
کد:http://samsungi8510.com/?dl_id=9
1.گوشی رو خاموش کنید و دکمه 1 4 و قرمز رو بگیرید و صبر کنید تا صحفه آبی بالا بیاد و بعد گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید این تغییر باید در برنامه ایجاد بشه(1)
2.روی Modem code کلیک کنید فایل فیرم ویر با پسوند .bin رو از فولدری که فایل آپدیت رو اونجا آپدیت کردین انتخاب کنید(2)
3.روی PDA Image کلیک کنید و فایل XML رو از فولدری که فایل آپدیت رو اونجا اکسترکت کردین انتخاب کنید(3)
4.مدل گوشی رو انتخاب کنید (4)
5. دقت کنید که گزینه هایی که در تصویر زیر علامت دار است علامت بزنید(5)
6.روی PDA دانلود کلیک کنید
گوشی شما آپدیت شد
لطفاً خبرشو بده و بگو چه تغییراتی میکنه
مرسی
smartcomسریع وصل می شهنقل قول:
+gps رو تا حالا باهاش کار نکردم چون gprs قطعه و نمی تونم نقشه هاشو بگیرم
ولی دارم نرم افزار وای فای لب تاب پدرم رو نصب می کنم.
هر موقع اپدیتش کردم بهتون می گم که سرعتش چقدر بود