سلام
کسی میدونه این بازی چند تا پایان داره؟ چون من فقط یه بار رفتم
Printable View
سلام
کسی میدونه این بازی چند تا پایان داره؟ چون من فقط یه بار رفتم
این بازی رو با گرافیک ATI 4550 و رم 2 گیگ میشه بازی کرد ؟؟؟ CPU هم 7400 اینتل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...نقل قول:
من دوتاش رو ميدونم...
يكيش اينكه اب رو سالم ميكنيد و همه استفاده ميكنن
يكي هم اينكه اين كار صورت نميگيره و همه ميميرن...
زياد يادم نمونده اينجاش...
تو همين تاپيك بگردي فكر كنم هست...:10:
سلام دوباره به همه
کسی نیومد این پست های اضافه من رو پاک کنه؟؟؟
یه سوال دیگه من چه طوری میتونم به بازیکنم آموزش بدم که بتونه لباس جنگی رو بپوشه؟ آیا تو مراحل کسی هست که این کارو برام انجام بده یا نیست باید یه کتاب بخونم راجع بهش؟
راستی چیت کد هم درست شد، شما گفته بودین که از یک لول بالاتر نمیشه رفت، اما من تا 49 هم رسوندمش اما چون دیگه جا برای مهارت هام نبود بره همین دیگه لولم بالاتر نرفت همین.
در ضمن روز 13 بدر تو کوچمون هیشکی نبود تو محلمون هم همینطور من تو 1 ساعتی که محله رو دور میزدم و میگشتم یاد این بازی قشنگ افتادم چون 20 تا آدم بیشتر ندیدم و اونم تک و توک همینطور ماشینم 5 تا بیشتر نمیشد!!! راستی چند تا هم آپارتمان سازی داره محلمون که محیط رو خیلی شبیه این بازی کرده بود، فقط منتظر بودم یکی بهم حمله کنه!!!:31:
ممنون:5:
آره میشه .سیستم منم تقریبا شیه مال شماست منتها گرافیکم 4850 هستشنقل قول:
بازی اصلی تقریبا سه تا (آب بی ویروس، آب با ویروس، بی آبی) X (این که چه کسی دستگاه رو فعال می کنه).نقل قول:
اگه DlC ها و مخصوصا Broken Steel رو نصب کرده باشید، آخر اون هم چند تا انتخاب دارین.
اي كاش چيت استفاده نميكردي...نقل قول:
در مورد لباس هم...بله هستن...توي سيتادل يه زن هست كه كچل كرده موهاشو و شبيه مرداست...تو حياط هست...اون بهت ياد ميده...
مگه الان كجايي كه اموزش لباس رو ميخواي؟؟؟
ای بابا شما هم گیر دادی به چیت زدن من هااااا
من که چیت استفاده نکردم
فقط میخواستم نقشه کامل بشه چون لولم پایین بود نمیتونستم از پرک اکسپلورر استفاده کنم برا همین یه چیت کد بیشتر استفاده نکردم
راجع به مرحله هم باید بگم الان رو پروژه گک کار میکنم یعنی باید برم تا با کامپیوتر کار کنم
یه سری کوئست هم تموم کردم فک میکنم 10 12 تایی بشه
به هر حال ممنون از راهنماییت و این که تو oasis من که میرم توی اون غار باید از زیر آب برم اونطرف و کاری که بهم سپرده شده رو انجام بدم؟
داداش شرمنده تو page 195 یه سری سوال پرسیدم به جای اون پست های تکراری اگه ممکن به جواب اون ها رو هم بدین
مرسی :40::11:
باشه اقا قبول...چرا ميزني؟؟؟:31:نقل قول:
توي oasis فكر كنم زير اب كه ميري يه در هست و توي اونجا يه مكان بسته...اره؟؟درست گفتم؟؟؟
اگه درست گفتم نه اونجا نبايد كاري كنيد...
جاي ديگه هست...يه كم بگرد يه گوشه ديگه هست كه درش قفله و بايد با كليد بازش كني...اگه اشتباه نكنم...:10:
دوست من اين كويست رو من اصلا نرفتم...يعني نديدمش...بابت اين معذرت...نقل قول:
خوشحال ميشم در موردش توضيح بدي...
بله...اين بازي 5تا dlc داره كه يكيش بازي رو ادامه ميده يعني وقتي تموم شد بازي اصلي دنباله اون هست و ميتونيد تا لول 30 ادامه بديد كه در حالت عادي 20لول هست...نقل قول:
4تا ديگه نقشه و مكانهاي جديدي رو اضافه ميكنه...
در كل توصيه من اينه كه بعد از اينكه خوب بازي اصلي رو انجام دادين و همه جاش رو گشتين...حتما اضافات رو هم بازي كنيد كه خيلي حال ميدن...:10:
بله اين dlc ةا رو حتما بريد كه به بزرگي بازي خيلي كمك ميكنه.مخصوصا بروكن استيل(Broken Steel) كه بازي رو ادامه ميده.
و در كل اين بازي بزرگ ترين بازي بوده كه من تا حالا بازي كردم.
ممنون از کمکتون
من تصمیم دارم که از گوشه نقشه شروع به حرکت کنم و تمامی کوئست ها رو انجام بدم اما در مورد مگاتن باید برید به سمت راست و به داخل یکی از خونه ها که یه پیرمرد تعمیر کار به همراه یکی دیگه اونجاست
اون پیر مرد برای تعمیر لوله ها از شما کمک میخواد که دو تاش خیلی راحت پیدا میشه ولی اون یکی نه :41:
و اما اگه میشه یه لینک به من بدین تا این 5 تا رو دانلود کنم و اگه مقدور باشه یه جایی رو معرفی کنین که نحوه نصبش رو هم بهم یاد بده ممنون میشم:11:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
آها یادم رفته بود من بعد از اینکه بابا هه مردش دکتر لی رو به اون پایگاه رسوندم و الان باید با یه کامپیوتر به دنبال G.E.C.K باشم این کامپیوتر رو میدونم کجاست اما این که دقیقا چی میخواد رو نمیدونم :41:
Help me please!!!
واسم خيلي عجيبه كه من همچين كويستي نداشتم...نقل قول:
اما در مورد كامپيوتر...
مشكلتون دقيقا چيه؟؟؟
والت 87 جاش رو نقشه مشخص شده؟؟؟
اگه اره كه ديگه حله...
ميريد اونجا اما براي ورود بايد از يه جاي ديگه همون نزديكي بريد كه اسمش شهر بچه ها يا يه همچين چيزي هست...حتما SPEECH بالا و كار با كامپيوتر و هك كردنتون بالا باشه...وگرنه از يه راهي ميفرستنتون كه تمام جد و اباد زنده و مرده جلوتون رژه مرن:31:
واسه رسيدن به اون G.E.C.K از يه جايي ميريد كه همه اتاقاشو خوب بگردين ...چون يه غول سبز از اينا كه توي بازي زيادن پيدا ميكنيد كه زندانيه...
حواست باشه كه نكشيش چون اينقدر به درد ميخوره كه هر چي بگم كم گفتم...
ديگه نميدونم چي بگن...اگه هنوز مشكلي داري بگو...
راستي لول چندي؟؟؟اگه به 20 رسيدي حتما يه پرك ازاد ميشه اونو انتخاب كن كه همه نقشه مشخص بشه برات...
در مورد اضافات هم سي دي تو بازار هست كه همش رو داره...توي نت سرچ كني گيرت مياد ميتوني بخري...نصبش هم راحته...
هر وقت گرفتي بگو تا بهت بگم:11:
هیچی من کامپیوتر رو پیدا کردم و داخلش میتونم برم، اما نمیدونم که دقیقا از من چی میخواد چیزی به اسم G.E.C.K اونجا نیست یه سری اطاعات هست از والت ها همین.
لول من هم الان فک میکنم 14 باشه و رو نقشه والت رو هم پیدا کردم.
در مورد اون Super Mutant هم تو پست های قبل از بچه ها خونده بودم که نباید کشته بشه و بدرد میخوره و به علاوه اون سگه که پیداش کردم میتونه همراه خوبی باشه.
اسپیچ و کارمای بالایی دارم به طوری که در حل مشکل ورود Ghoul ها به برج تن پنی موفق بودم بدون خون ریزی و کشتن کسی، وضعیت کلی شخصیت من هم الان روی Very good هستش.
ممنون که راجع به اضافات کمک کردی و اینکه در مورد Oasis که نباید برم تو آب.
خب ببين دوست من...نبايد چيزي به در مورد G.E.C.K اونجا باشه... اين وسيله اي بوده كه باباش باهاش كار ميكرده...نقل قول:
شما برو و پيداش كن ديگه ... منتظر چي هستي؟؟؟
مگه ماموريتش فعال نشده واست؟؟؟
فقط اينو پيدا كردي ديگه بازي ميره اخرشا...از من گفتن...يعني برگردي همين سيتادل ديگه ميري واسه اخر بازي...
پس برو اينو پيدا كن و شروع كن به جستجو و ماموريتهاي فرعي...چون با اين لول اخرش له ميشي...
بايد برسي به 20....از من گفتن...
در مورد اون غولها كه برديشون تن پني...ميدونم كار درستي كردي ولي يكي دو روز ديگه يه سر بزن به اون برج ببين چي شده...نميگم كه مزه اش نره...
شما كه داري مثبت بازي ميكني...پس چرا تازه very good هستي؟؟؟
در مورد كمكا هم خواهش ميكنم...منم همينجوري كمك گرفتم...شما دكمه تشكر رو هم بزني كفايت ميكنه...بازم اگه چيزي بود من در خدمتم...
5 6 تا تشکر زدم برات :11:
منظورم اين نبود كه تشكر رو براي من بزني...نقل قول:
خواستم بگم اينقدر چوب كاري نكني...:11:
در هر صورت ممنون و خوشحال ميشم كمكي بكنم...
ميگم يه كم به كويستهاي فرعي برس...لولت پايينه...
واسه اون كامپيوتر چه كار كردي؟؟؟فهميدي بايد چه كار كني؟؟؟
نه خب منظورت رو درک کردم من خودم بره شما زدم که بقیه هم یاد بگیرن این دکمه بره زیبایی نیستش :31:
خب من فعلا با توجه به این که تقریبا آخراشه کاری نکردم یعنی سمت اون کامپیوتر نرفتم آخه دارم نقشه رو زیر و رو میکنم و کوئست میگیرم الانم تو مگاتن یکی دوتا کوئست گرفتم و وااااااااااای که چفدر ترسیدم !!!
آقا چشمت روزه بد نبینه من این همه حشره رادیواکتیو شده تو بازی دیده بودم اما از اینا دیگه نه!!! این همه عقرب کشته بودم اما از اینا دیگه نه خیلی گوووووووووووووونده بود، اونم یکی نه دو تا یکی از عقب و یکی از جلو دیگه با هزار مصیبت کشتمشون :5:
راستی از وقتی این بازی رو بازی میکنم خیلی روم تاثیر گذاشته ...
وقتی هم که دشمن میبینم موهای تنم سیخ میشه انقدر که میخوام برم تو بازی دهنشون رو سرویس کنم بیام بیرون ... کلا بره من توصیه نمیشه آخه هنو کوچولو هستم :31:
سلام بر همگی!
سرانجام این لامصب درست شد. مربع خطرا رفت. داریم با dlc هاش حالی میکنیم.
:5:
دم آقا علی گرم که ما را رهنمون بداد.
یه سوال داشتم.
من یه نواری از این هولودیسک ها رو تو بازی گم کردم.
چه جوری میشه پیداش کرد یا با رمز آوردش؟
راهنمایی پیلیز!
هولودیسک های Mothership Zeta رو می گید؟ در هر حال این جا لیست همه ی هولودیسک ها رو با id ـشون نوشته:نقل قول:
کد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_holodisks
راستي چطوري سگ بخرم/پيدا كنم ؟؟
چطوري خونه بخرم؟؟؟
دوست من تا جايي كه من ميدونم نه سگ خريدني هست و نه خونه...نقل قول:
سگ رو كه توي فكر كنم شمال شرقي والت 101 توي يه قبرستون ماشين بدست ميارين...
خونه هم ...دو راه داره...كه هر دوتاش مربوط به بمب مگاتون ميشه...
اگه خنثي كنيد توي مگاتون خونه بهتون ميدن...
اگه منفجر كنيد توي تمپني...:27:
سگه خيلي برام مهمه ميشه بگيد دقيقا كجاست؟؟؟
بعدش هر وقت من اون بمبو خنثي كردم هيچ خونه اي بهم ندادن!!!:41:
ولله همونجوري كه گفتم توي شمال شرقي والت 101 هست...يه قبرستون ماشين هست كه دورتا دورش فنس كشيدن...وقتي بري اونجا يه كم كه بگردي سگه مياد سراغت...نقل قول:
اينو بگم كه سگه خيلي باگ داره و زود ميميره پس حواست باشه...
در مورد خونه هم وقتي بمب رو خنثي كردي ميري پيش اون مرد كلاهيه...اسمش يادم نيست ...فكر كنم كلانتر اونجا بود...بعد اون بهت پول جايزه ميده و كليد خونه...كه خونت همون وارد مگاتون كه ميشي اولين خونه سمت چپ هست...
يه نگاه بنداز...:10:
منظورمو خوب نفهميدي دوست من منظورم اين بود كه داخل والوه يا بيرونش؟؟؟
اهان...نقل قول:
بيرونش بابا...داخله والت كه قبرستون ماشين نيست:46:
ببين من دورو برشو گشتم تو عكسم ببينيد كه حتي دارم دور تر از اون تو غرب هم ميگردي(نزديكه اون مدرسه هستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...معذرت ميخوام كه دير جواب ميدم...سعي ميكنم تا فردا جاي دقيقش رو برات بگم كجاست كه راحت پيداش كني...:10:نقل قول:
سلام....
بفرماييد اقا محسن...اينم جاي دقيق پيدا كردن سگ...
با در نظر گرفتن محل والت...جاي هصلي رو پيدا كنيد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من توی اوایل بازی اونجای که از اون پاگاهشونه چیه میام بیرون و بهد میرم به طرف شهر یه پل اونجا هست.گفته که باید برم داخل مترو میرم ولی نمیدونم چه جوری برم تا ته مترو اخه دارا که بسته هستن(یه جاش یه دری هست که بسته هست کلی هم زامبی اون طرف هستن)
راستی علامت ابجکتیومم اخر مترو رو در اون سمت نشون میده
یکی بهم بگه لطفا اخه بعد از خرید همن جا ولش کردم الان شده 1 سال
سلام دوست من...نقل قول:
من الان اصلا نفهميدم شما چي چي ميگين...
ميشه يه كم اروم تر و دقيقتر بگيد ببينم چه خبره و كجا هستين؟؟؟و ميخواين چه كار كنيد؟؟؟
اهان يه چيزي...
اون در بسته كه ميگي مگه وقتي روش كليك ميكني يه قفل نشونت نميده؟؟؟
اگه اره بايد دوتا وسيه داشته باشي...
1.lock pick كه يه چيزي مثل گير سر خانومها هست...
2.پيچ گوشتي كه اين رو خودش داره...
بعد ميتوني در رو باز كني...
lock pick هر جايي ممكنه باشه ...توي كمدها توي قفسه هاي روي ديوار و ...
ببخشید ولی اونا lock pick نیستن که!اونا Bobby pin هستن!
و اینکهدر اوایل بازی پاگاهشونه چی هستش؟میشه دقیق تر بگین دوستمون titanium_zarin واقعا حق داشتن متوجه نشن!
اره شما درست ميگين...bobby pin هستن...ممنون علي اقا...نقل قول:
من منظورشو فهميدم .....
خودم الان اونجام كه اون ميگه:
اول بايد بريد داخل مترو بعد يه در داره كه بازي يه طرفش داخل زير زمين يه طرفش هم ميره داخل w.c شما بايد طرف زير زمين بريد بعد يه در بسته هستش كه پشتش پر زامبي (يا جن خودمون)هست شما مجبوريد درو باز كنيد و اونارو بكشيد ..... بقيشو يادم نيست بزار برم بهت ميگم باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مجانيه :31:
اينم بعدش :
زامبي هارو بكشيد و از در اونجا رد بشيد بقيشم معللومه ديگه :20:
ممنونم از همتون.نقل قول:
اره من هیمن جارو گیر کردم.هنوزم نتونستم برم
سلام...دوست من شما كجا گير كردين؟؟؟؟اخه توضيح كه دادن...مشكلتون پس چيه؟؟؟نقل قول:
ميشه يه عكس بزاريد ببينم چرا نميتونيد در رو باز كنيد؟؟؟:41:
آقا به يه مشكل برخوردم كه تا حالا بهش بر نخورده بودم:
اون مرحله اي كه گفته بود بريد پيش دكتر لي ميرم پيشش ولي ميگه يه چيزي مي خوام مگه چي مي خواد ؟؟؟؟ آخه پنج بار رفته بودم (قبلآ) هيچي نمي خواست:41: اون چيزي كه مي خواد چيه؟؟؟
يه سوال ديگه يه پير زنه هست كه تو يه جاي خلوتي زندگي مي كنه بعد باهاش صحبت كردم گفت برو والو 91 منم رفتم ولي اونجا كلا مخروبشت اول فكر كردم گفته كه هر چي جونوره بكش منم كشتم ولي بازم از در والو ميام بيرون دوباره فلش رو به داخل والوه يه كليدم داده كه معلوم نيست واسه كجاي والوه هركي بلده راهنمايي كنه
اگه درست متوجه شده باشم منطورتون کوئست Agatha's Song ـه. تو یکی از اتاق های اون والت یه ویولن هست که می دید به زنه. اتاق تابلوئیه چون مشخصه استودیو بوده. بعد پیرزنه ویولن زدنشو از طریق رادیو پخش می کنه.نقل قول:
یه کتاب نت هم تو والت هست که اگه اونم بردارید، زنه بهتون اسلحه ی شوهر مرحومشو هدیه می ده.