هیـــــــــــــــــی .... چه دورانی بود این کنکور....
شما هم ایشالله میاید پهلو ما.... تمام سعیتونو بکنید که قراره جای خوبی بیایین....(دارم روحیه میدم مثلا!)
قدر این دوران کنکورو بدونید ... دوران عجیب غریبیه...
هیـــــــــــــــــی .... چه دورانی بود این کنکور....
شما هم ایشالله میاید پهلو ما.... تمام سعیتونو بکنید که قراره جای خوبی بیایین....(دارم روحیه میدم مثلا!)
قدر این دوران کنکورو بدونید ... دوران عجیب غریبیه...
این که کی بخوابی/ کی بیدار شی/ .چی بخوری/چه جوری بخوری...
و...
اینا همه بستگی به خود شخص داره و نمیشه یه نسخه کلی پیچید و گفت دوستان ساعت 5.30 بیدار شین!
هر کسی برای روزش برنامه ریزی کرده. و موظفه که خودشو به اون برنامه برسونه...
پس تا وقتی که برنامه اجرا نشه موظفی که بیدار بمونی
!
کم کم باعث میشه که بتون ساعت های ایده الت را برای خوابیدن/ درس خوندن/
پیدا کنی...
:40:happy new year:40:
مدير ببينه يه اختطار بيخ گوشتهنقل قول:
شبها نمیتونید بخوابید یه لیوان شیر گرم بخورید بعد بگیرین کپه ی مرگتونو بزارین بخوابین
مثلثات فقط فرموله و برای یادگیری به طور کامل باید خیلی زیاد تست بزنی 40 یا 50 تا تست نصف مثلثات را یاد گرفتی باید بیش از 90 تا زد من اینطوری زدم سوالهای مثلثات واسم آسون شده.نقل قول:
سلام به بچه هاي تنبل و خواب آلود
خواب هم يه عادته و مثل هر عادت ديگه قابل تغييره ولي نميشه عادتي رو كه چندين سال داشتين يكباره تغيير بدين . همونطور كه ساعات مطالعه رو بايد پله پله افزايش داد و افزايش يكباره ساعات مطالعه پايدار نيست بايد ساعات خواب رو هم كم كم كاهش بديم تا به ميزان مورد نظر برسيم .
مثلا از امروز به خودتون قول بدين كه هر روز 10 دقيقه كم تر از قبل بخوابين و طوري برنامه ريزي كنيد كه طي 2 هفته ساعت خوابتون 2 ساعت كاهش پيدا بكنه.
اگر خواب شما مضرب صحيحي از 1.5 باشه بعد از خواب سرحال تر هستين مثلا يك خواب 6 ساعته (4*1.5) خيلي بهتر از 6.5 ساعت خوابه و بهتره ساعات خواب به صورت 6 - 7.5 - 9 و... باشه
به نظر من 7.5 ساعت خواب براي كنكوري ها زمان خوبيه . خواب بيش از حد علاوه بر اتلاف وقت باعث ميشه موقع درس خوندن هم كسل باشيد پس هر چه زودتر براي كاهش ساعات خوابتون برنامه ريزي بكنيد .البته خواب كم تر از 6 ساعت اصلا توصيه نميشه.
در ضمن اگر در چند روز اول احساس ميكنيد خواب آلود هستيد ميتونيد از ويتامين c (يك قرص 500 ميلي گرمي در هر روز)استفاده بكنيد:7: البته فقط براي يه مدت كوتاه .و بدونيد كه سختي كار فقط براي چند روز اول هست.
من هم يه زماني حداقل خوابم 12 ساعت بود ولي الان حدود 2 سال هست كه با 6 ساعت خواب كاملا شارژ ميشم و يه روز پر انرژي رو شروع مي كنم.:8:(يادش به خير يه ناظم داشتيم كه هميشه با دفتر انضباطي جلو در مدرسه منتظر من بود ):38:
اميدوارم همگي موفق باشيد :11:
نقل قول:
دوست عزیز یکم اشتباه میکنی
بزار روشنت کنم
روایت داریم که خوردن گردو و یا پنیر هرکدوم به تنهایی مکروهه و خوردن اونا با هم مستحبه!!
چرا؟
چون هرکدوم از اینا خاصیتی دارند و شاید ضرری که خوردنشون باهم باعث میشه خاصیتشون بیشتر بشه و مضراتشون کمتر بشه
من شنیدم که گردو و پنیر هرکدوم یه نوع گاز خاصی رو از خودشون متصاعد میکنند که گاز میره تو مغز و باعث برخی چیزا میشه که دقیق نمیدونم
عمل کردن به همچین دستوری از طرف اسلام هیچ ضرری نداره برامون پس بهتره که اینو عمل کنیم
به قول معروف پیشگیری از خطر احتمالی
درباره خرما هم کاملا اشتباه میکنی و اشتباها نتیجه گیری کردی دلیل یه چیز دیگه بوده
خرما گرمی هست و عمرا باعث خواب بشه
سیب زمینی میگفتی یه چیز:31:
من از خوردن غذاهای سردی به شدت پرهیز میکنم و یا اگه خوردم یه چیز گرمی قوی ای بعدش حتما میخورم مثلا مربای بالنگ و انواع سایر مرباها
در ضمن گفتی معجون دستور یه معجون بهتون میگم برید بخورید ببینید چی میبینید
دوشاب شیر
(شاید شما فارسها یه چیز دیگه بگید به دوشاب) مراقب باشید که از کجا میخرید چون امکان آلوده بودنش خیلی زیاده ما خودمون از آشنایی که تو بناب(از توابع آذربایجان شرقی)داریم میخریم که خیلی مطمئنه البته دوشاب اسکو هم خیلی معروفه و خوب و دوشاب مراغه همچنین بازم تاکید میکنم
کنجد
همونطوری که میدونید کنجد خیلی زیاد هوشو زیاد میکنه خیلی زیاد
کنجد رو با رنده یا دستگاه های خرد کنی خرد کنید خیلی ریز یا با ماشین تا موقع خوردن راحت خورده بشه
گردو
گردو هم که جای خود دارد
اینم خرد بشه
خیلی ریز نشه چون حالت روغنی پیدا میکنه
+
این سه تا رو با هم مخلوط کنید و برای صبحانه ها لای نون بزنید بخورید خیلی خوشمزه میشه و خیلی مفید مثل مارمالات بمالید روی نان عجیب معجزه میکنه تا نخورید نمیفهمید هم به حضور دهن تاثیر زیادی داره هم برای تمرکز هم هوش هم...
حتما امتحان کنید
یه چیز دیگه هم که به شکل وحشتناکی گرمی محسوب میشه و باید آقایون مراقب باشند(همون طوری که میدونید همه موادی که مزاج گرمی دارند باعث افزایش قدرت جنسی میشند) تو خانوما نمیدونم تاثیرش چیه
ما بهش میگیم کندور
اگه کنجد 5 واحد مثلا باعث افزایش حضور ذهن و هوش بشه این کندور 500 واحد خواهد بود قطعا
من به شخصه تاثیره شو دیدم
(یادتون باشه ایشالله که ازدواج کردید حتما تو دوران بارداری خانومتون بهش بگید از این بخوره من تو دو تا از دختر خواهرام تاثیر معجزه گرشو دیدم توصیف ناپذیره)
و میدونید که دانشمندا متوجه شدند که مغز میتونه تو سنین بالا هم سلول های عصبی رو بسازه
پس نتیجه میگیریم که میشه هوش فرد در سنین بالا میتونه زیادتر بشه با تغذیه مناسب
به تغذیه تون اهمیت بدید
دیدی amirlike2 خان بحث رو تو باز کردی منم برحسب وظیفه مجبور شدم جواب بدم
خوب دیگه خیلی بحث به فرعیات کشید!!!
شرمنده دوست من اینم لینکاش:نقل قول:
برنامه نکته ها و گزینه ها:
جدول پخش:نقل قول:
کد:http://radio.irib.ir/farhang/index2.php?option=com_podcast&feed=rss2.0&no_html=1&catid=21
امواج شبکه:نقل قول:
کد:http://radio.irib.ir/farhang/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=902&itemid=39
ارتباط باشبکه:نقل قول:
کد:http://radio.irib.ir/farhang/index.php?option=com_content&task=view&id=67&itemid=42
نقل قول:
کد:http://radio.irib.ir/farhang/index.php?option=com_content&task=view&id=66&itemid=41
این کندور چی هست اصلا من نشنیدم ؟ خوردنیه !!!؟
راستی فارسی دوشاب همون دوشابه..
بله خوب خوردنیه یه چیزی مثل آدامس از درخت به عمل میاد و اگه زیاد بخوری معده ات درد میگیریهنقل قول:
حتما به خانوم آینده تون سفارش کنید بخوره تاثیر معجزه آسایی داره روی هوش شما همون معجونی رو که من گفتمن تهیه کنید و بخورید کندور پیش کش (بازم میگم آقایون احتیاط کنند تو خوردنش نخورند بهتره چون دیدی شب چسبیدی به تختت)
سال نو بر همه پیروان حضرت عیسی (ع) و تولد آن حضرت مبارک بادو برشما مجید خان
سلام بچه ها خسته نباشيد ........
يه سوال داشتم....
ميخواستم بدونم شما چطوري برنامه ريزي ميكنيد واسه درس خوندن يا اصلا برنامه ريزي ميكنيد ؟؟؟؟ با عشقي شروع به درس خوندن ميكنيد؟ خيلي ممنون موفق باشيد:8:
مگه بدون برنامه ریزی میشه؟نقل قول:
واقعا برنامه ریزی این نیست که شاخ گول بشکونی
بشین با خودت بگو چه درسایی رو قراره بخونم چند تا تست قراره بزنم تقسیم کن بر مدت زمانی که داری (مثلا الان تو دی ماه)
یا مثلا درسا رو باید طوری تو برنامه بریزی که اختصاصی ها و عمومی ها پشت سر هم نباشند چون اگه باشند خسته میشی
یه مشاور خوب پیدا کن
من پیشنهاد میکنم تو قلمچی ثبت نام کن تا به برنامه ریزی خود آموزی خود باوری برسی
قلمچی بین سایر سازمان ها کارش خیلی درسته
به یکی از موسسات سنجش یا کانون قلم چی برو.به نظر من بهترین مزیت این موسسه ها برنامه ریزیشونهنقل قول:
عزیزم شما اینا رو که رعایت کنی ، شب به موقع خواب مفید داری و صبح مثل بعضی ها هم که میگن بی حالیم ، بی حال نمیشید.نقل قول:
شما رعایت کن.11 بخواب 7 بیدار شو . یه ورزش ، پیاده روی ، حمام ، صبحانه و 8 یا 8.5 درس رو شروع کن.
یا 11 تا 7 . یا 12 تا 8
لطفا اخبار رو تو تاپیک خودش دنبال کنید:thumbsdowنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212689
منم چند بار گفتم ولی متاسفانه مدیر و همکارهای این بخش اصلا رسیدگی نمیکنن.:23:نقل قول:
دوستان سلام
حتما برنامه ریزی داشته باشنقل قول:
ميخواستم بدونم شما چطوري برنامه ريزي ميكنيد واسه درس خوندن يا اصلا برنامه ريزي ميكنيد ؟؟؟؟ با عشقي شروع به درس خوندن ميكنيد؟ خيلي ممنون موفق باشيد
توصیه من اینه روش برنامه ریزی رو یاد بگیر بعد خودت با توجه به توان خودت برای خودت برنامه بریز
-------------------------------------------
دوستان یه سوال ذهن من رو مشغول کرده
چند تا سوال دارم
خواهش میکنم جواب بدید
چند ساعت در روز درس میخونید(مفید)؟ و چند تا درس در روز؟
من تقریبا 10-11 ساعت غیر مفید میخونم
روزی هم 5 تا درس
ولی یکی که پارسال نتیجه گرفته بود بهم گفته به جای اینکه اینطوری سر خودت رو شلوغ کنی
روزی 2 تا درس بخون یعنی توی دو تا نیمه روز
یه سری درسها رو هم میشه بعد عید راحت جمعشون کرد اونا رو بعد عید بخون
میخواستم ببینم نظر مشا چیه
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283191
سلام بر همه
تو کتاب درسی جبر واحتمال فصل استدلال یه تمرین تو متن قسمت لانه کبوتر هست که گفته s یک زیر مجموعه 70 عضوی از اعداد طبیعی است . اگر اعضای s را بر 25 تقسیم کنیم دست کم3 عضو s دارای یک باقیمانده اند
به نظرتون 3عضو غلط نیست؟؟؟:13:
دوستان سلام
separate جان ببخشید نمیدونم اسمت چیه
تاپیکت رو دیدم
ولی اینجا بیشتر کنکوریها میان و بیشتر کسایی که مصمم هستن
توی اون تاپیک هم صحبتی از تعداد درس توی یه روز نشده بود
ما اینجا مش یا موش نداریم ولی اگه نظر مارو میخوای:نقل قول:
روزی 2 تا 4 درس
دروس تخصصی بین 30 دقیقه تا 3 ساعت عمومی بین15 دقیقه تا 1 ساعت و نیم بعدش بین 10 دقیقه تا نیم ساعت استراحت درضمن دروس عمومی و یا تخصصی یکی درمیان خوانده شود.
(منبع:دفترچه برنامه ریزی قلمچی)
نه درسته ! :31:نقل قول:
سلام بر همه
تو کتاب درسی جبر واحتمال فصل استدلال یه تمرین تو متن قسمت لانه کبوتر هست که گفته s یک زیر مجموعه 70 عضوی از اعداد طبیعی است . اگر اعضای s را بر 25 تقسیم کنیم دست کم3 عضو s دارای یک باقیمانده اند
چرا غلط باشه ؟! :46:
میشه توضیح بدیش تا من رفع ابهام بشمنقل قول:
جوب ازمون مرحله3 سنجش اومد برید کارنامه هاتون رو نگاه کنید..:20:
کد:www.sanjeshserv.com
به نظر من نه !نقل قول:
سلام بر همه
اگه اعضاي s رو به 25 تقسيم کنيم باقيمانده ها به صورت {24 و ... و 2 و 1 و 0 } درميان ! پس يه مجموعه 25 عضوي داريم و از بين اين 70 عدد هرعددي رو تقسيم بر 25 کنيم باقيماندش يکي از اعضاي مجموعه بالا مي شه !
اين اعداد رو گروه بندي مي کنيم به اين صورت :
24 23 22 ... 2 1 0
شرايط مطلوب ما اينه که هر گروه حداقل اعضاي ممکنو داشته باشه !
در شرايط مطلوب :
اگه 25 تا عدد داشته باشيم مي تونيم اونا رو طوري دسته بندي کنيم که هر گروه حداقل 1 عضو داشته باشه !
در ادامه کار اگه 26 تا عدد داشته باشيم اونوقت به ناچار يکي از گروهها 2 عضو خواهد داشت ! يعني حداقل 2 تا از عددها باقيماندشون يکسانه !
اگه تا 50 عدد ادامه بديم هر گروه حداقل 2 عضو خواهد داشت !
و اگه 51 عدد داشته باشيم به ناچار يکي از گروهها 3 عضو خواهد داشت !
و اين روند تا عدد 75 ادامه پيدا مي کنه !
در مورد زيرمجموعه 70عضوي هم حداقل 3 عدد از اين زيرمجموعه وجود دارن که باقيمانده هاشون يکسانه !
اگه بخوایم یه جمع بندی داشته باشیم :
از 26 تا 50 عدد : حداقل 2 عدد داراي باقيمانده يکسان
از 51 تا 75 عدد : حداقل 3 عدد داراي باقيمانده يکسان
و به همين صورت ادامه پيدا مي کنه !
موفق باشي ! :46:
ببخشید دوستان
من دقیقا نمیدونم کجا باید بپرسم !!!!
می خواستم ببینم واسه مثلثات چه کتابی استفاده کنم و از کجا تست خوب بزنم؟؟
ممنون میشم زود راهنماییم کنید
کتاب 10 استاد ریاضی پایه خوبه یک کتابی هم قلم چی داره برای کنکور مثلثات کتاب خوبیه.
ببخشید می پرسم این کتاب ها راحت گیر میاد؟اخه شهرستان کتاب گرفتن سخته!
نظره خودتون کدوم بهتره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=81
اگه کسی الان بخواد شروع کنه برای کنکور بخونه دیره؟؟؟؟
باید با روزی چندساعت شروع کنه؟؟؟
درسشم خوبه
سلام اگه منتظر موندی بقیه بگن دیره یا زوده ... اشتباه کردی ..نقل قول:
فقط شروع کن تا دیر تر نشده ...حالا وقت داری :46:
فقط باید بیشتر تلاش کنی همین..
نه اصلادیر نیس !نقل قول:
من یکی از دوستام از زمستون شروع کرد ...الانم داره دانشگاه تهران میخونه:20:
نه اصلا دیر نیست یعنی الان دیگه وقتشه امتحانای میان ترمم رو به اتمامه تقریبا....نقل قول:
البته باید برنامه ریزی درست و حسابی داشته باشی...مثلا از روزی 2 ساعت شروع کنی هر هفته بهش اضافه کنی که مثلا یه ماه دیگه روزی 8-10 ساعت بشه
پست بالا هم تایید میشه
اگه انگیزه قوی داشته باشی و به برنامت هم متعهد باشی حتما نتیجه میگیری!نقل قول:
سعی کن متداوم و قوی عمل کنی
برات آرزوی موفقیت دارم!:46::31::20::11:
:10:
پست آقا مجید شدیدا تایید میشه ضمنا!
واقعا ممنون تا دوستایی مثل شما و خدای مهربونمو دارم غم ندارم
من همش یه ماهه که میخونم :دی
ولی با برنامه ریزی کانون اگه برم جلو به لطف خدا امیدوارم که قبول بشم
!!!نقل قول:
امیدوارم بهترین نتیجه ممکنه را بگیری!
2تا ویژگی +داری به نظرم!
1- اعتماد به نفس! 2-:دی _شادی
کسی که افسرده وناراحت باشه توانایی وحوصله انجام کاری را نداره!
شاد و موفق باشی!
:11:
خواهش می کنم:11:نقل قول:
کتاب 10 استاد در بیشتر کتابفروشی ها هست و جنبه نکته و تست داره...
ولی کتاب قلم چی سبز مثلثات، توضیح هست به همراه تست آموزشی و کنکور. این کتاب کمتر جایی پیدا میشه...
یا حق
سلام
من هم از آزمون 11 بهمن وارد خانواده ي بزرگ قلمچش ميشم:دي
البته سال سوم و پيش هم بودم
ولي همچنان واسه ي رياضي پايه مشكل دارم
خوشخوان سطحش بالاست و از هر كي هم ميپرسم واسه رياضي پايه چي بخونم جواب خوبي نميگيرم
خوش امدی رفیق :10: منم سال قبل قلم چی بودم ولی متاسفانه پشت کنکوری شدم منم از آزمون 27 بهمن وارد این گروپ میشم!نقل قول:
سلام دوستان
يه سوال داشتم :
N ,mg عمل و عكس العمل هستند يا نه ؟ و چرا ؟
ممنون
به نظرم:نقل قول:
اگه رشته ات ریاضیه انتشارات مدرسه یه کتاب مثلثات داره که خیلی ساده توضیح داده!
یکم صفحه هاش زیاده ولی خیلی سریع پیش میره!و کاملا مثلثات را میفهمی!:46:
قلم چی سبز بیشتر جنبه حفظی داره...!:41: