دوستان با ايپا تاچ 3جي چند ساعت به طور مداوم ميشه ويديو نگاه كرد؟
Printable View
دوستان با ايپا تاچ 3جي چند ساعت به طور مداوم ميشه ويديو نگاه كرد؟
8 گیگ حدود 230 تومن .. 32 گیگ 320 تومن ... 64 گیگ 420 تومن .. حالا شاید چند تومن بالا و پایین.نقل قول:
حدود 6 ساعت ...نقل قول:
يعني حرفهاي اين دوستمون رو تاييد نميكني؟
نقل قول:نقل قول:
حدوده 6 ساعت فک نکنما..!!!!؟؟؟ البته چون 3جی هست شاید. ولی نسله 2 رو که بیشتر از 3ساعت نمیشه. من کلی امتحان کردم اما موزیک چرا شایدم بیشتر از 6ساعت بشه گوش کرد. ماله من 1بار یادم رفته بود استوپش کنم نزدیکه 6-7 ساعت واسه خودش میخوند. البته صفه خاموش. ^_^
بحث تایید یا رد یا کلا مقایسه با ایشون نیست. چون نمیشه فرض رو بر این گرفت که مال ایشون باتریش سرحال بوده یا نه، Application های در حال Proccess برای ایشون Active بوده یا نه ( همونطور که میدونید Run بودنشون باعث مصرف باتری میشه )، پخش بودن بصورت نرمال بدون جلو و عقب و با هدفون و ...نقل قول:
حالا شما كه ميگي ميشه حدود 6 ساعت ويديو نگاه كني حرفهاي اين دوستمون رو تاييد ميكني؟
من خودم تا حالا ویدیو رو باهاش تست نگرفتم که بدونم چقد دووم میاره اما مطمئن باش که باتریش خیلی سرتر از باتری موبایلهای موجود. iPod من 10 روز بطور مداوم standby بود و تو این مدت حتی باهاش موزیک هم گوش میکردم .
نقل قول:این کلاً بحث خوبیه .. حالا من چند خطی میگم نظرم رو:نقل قول:
حرف دوستمون(مهبد عزیز) در مورد تجربه خودش و شرایط خودش صدق می کنه و نمیشه عمومیت بهش داد، ملاک ارزیابی پارامتری مثل عمر باتری یه دستگاه، یه آزمایش استاندارد و در شرایط معتبره ... ببینید فرضاً Cnet در آزمایشگاهش این پلیر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و اصلاً 34 (موسیقی) و 8 (تصویر) اعلام کرده !! ... (سر همین قضیه، ظاهراً ریویویی که روی نسل سوم تاچ زده بوده رو آپدیت کرده و Editor's Choice اش کرده!!) .. حالا ما اصلاً فرض می کنیم نسخه ای که Apple برای اینها فرستاده مخصوص بوده!! ... اما بهرحال من مکرر دیده ام که کاربرها حتی با هم کل کل کرده ان که چه کسی می تونه از عدد اعلام شده رد بشه و چه شرایطی برای این کار لازمه ..
من چند تا مورد که به ذهنم می رسه رو بگم:
* روشن گذاشتن WiFi ، باتری مصرف می کنه. این نکته ای هستش که من دیده ام خیلی دوستان بهش توجه نمی کنن... سرویس های وایرلس رو خاموش نگه دارید.
* brightness (روشنایی صفحه)، باتری مصرف می کنه (مثلاً توجه کنیم که خیلی از تست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتری برای حالت پخش موسیقی، در حالتی هستش که اصلاً صفحه خاموش باشه و شافل پخش بشه) .. به همین ترتیب Backlight .
* حتی گزارش شده که قابلیت Auto Brightness که ظاهراً یه گزینه مفید هستش، در واقع بجای صرفه جویی، باعث مصرف باتری میشه! ..این رو باید تست کرد.
*خلاصه کلام که شرایط کاربری، شدیداً موثره ... بازی ها رو مثلاً دست کم نگیرید ... بازی قدرت پردازش و گرافیک و نمایش صفحه رو با هم درگیر می کنه و مصرف بعضی هاشون واقعاً بالاست .. Eq باتری مصرف می کنه ... volume بالاتر از متوسط ... و خلاصه بحث اینه که اون عددها مال وقتیه که شما واسه ات باتری ملاک باشه و مراعاتش کنی.. اگه بخوای حال بکنی با دستگاهت طبیعیه اگه به اون اعداد که هیچی، به نصفش هم نرسی ...
brightness با توجه به تجربه خودم در ایپاد تاچ فجیه باتری خالی میکنه یعنی اگه تا اخر ببرید بالا میتونید ببنید تو چند دقیقه ایپاد خاموش میشه چون واقعا روشنایی خیلی بالایی داره ایپادتاچ من که خودم همیشه تا ته پایین هست ! البته برای موسیقی و برای فیلم دیدن فوق تا نصف بالا ببرید این تجربه بود !
البته Auto Brightness بنظر من خیلی مفید هست و در شرایط مختلف وقتی نور رو تنظیم میکنه ارزشش رو داره که روشنش بکنید !
ماله من همیشه اخرین درجس براینسم. دلایله درسته به جاییه باید به همه مساعل دقت کرد.
راستی Nike+iPod رو هم off کنین که باتری میخوره
من تو کلیک این هفته یه مطلب در مورد تعویض باتری iPod به نقل از PCWORLD خوندم . چیزی که برام جالب بود این بود که نوشته بود باتری iPod رو نباید تا آخر بذارین خالی بشه و باید همیشه شارژ و Ready نگهش دارین. لینکشم پیدا کردم اما نتونستم خودمو قانع کنم که نباید باتری تا انتها خالی بشه درست خلاف کاری که باید برای باتریهای لیتیومی موجود کرد تا راندمانشون بالا بره. از دوستان مخصوصا سیمور عزیز خواهش میکنم اگه اطلاعی از درست بودن این ادعا دارن لطف کنن و در اختیار بذارن . ( البته تو لینک اصلی اشاره واضحی به این داستان نکرده بود اما ... )
[PHP]http://www.pcworld.com/article/170548/replace_an_ipod_battery.html[/PHP]
ممنونم .
اره؟؟؟ یا نه؟؟؟ اخه منم شنیدم میگن باید تا اخر مصرف کنیم باطریو.....نقل قول:
lithium polymer battery :نقل قول:
همیشه لازم نیست که باتری کامل discharge بشه.اما هر 3 هفته حدودا باید کامل خالی شه و باز به طور کامل و بدون قطعی شارژ بشه.این مهمه که در هنگام شارژ کردن دستگاه رو تکه تکه شارژ نکنیم و همیشه شارژ کامل رو انجام بدیم.
خيلي ممنون از نظرات دوستان در باره ي باتري
دو تا سوال ديگه داشتم:
1. اينكه باتري ايتاچ 3جي دقيقا مثله iphone 3gs هستش؟(چون تو gsm زده ميشه با iphone 3gs ميشه 7 ساعت ويديو و 30 ساعت موسيقي گوش داد!!)يعني با ايتاچ 3جي هم ميشه در بهترين حالت (خاموش بودن wifi -3g و كم بودن برايتنس و.....) اين انتظارو از باتري داشت؟
2. اينكه اگه بعد از جيلبريك ايپاد خاموش بشه بعد از روشن كردن كلا بالا نمياد يا بالا مياد (و ميشه باهاش موسيقي و ويديو نگاه كرد) ولي برنامه ها كار نميكنه؟
يه سوال ديگم به ذهنم رسيد:46:
3.برنامه ي توپي وجود داره كه بشه فايلا رو مديريت كرد و پوشه ساخت و پاك كرد و .........و؟؟
1- شش ساعت ویدئو خیلی بعید به نظر میرسه. ولی ۳۰ ساعت موزیک را راحت جواب میده. تجربه شخصیه.این صفحه نمایش لعنتی خیلی باطری مصرف میکنه.نقل قول:
۲- اصلا بالا نمیاد. روی عکس کابل و آیکون آیتونز باقی می مونه. اپل از روی عمد این کار را کرده.
۳- چشمها را باید شست جور دیگر باید دید. شما با ایپاد و برنامه هاش که کار کنی میبینی که اصلا به چیزها نیازی نیست. برنامه هایی هستند که یک سری از فایلها را می خونند. مانند عکس و آفیس و pdf. این برنامه ها در درون خودشون اجازی فولد سازی میدهند.
حالا باز اگر شما اصرار داشته باشی که تمام فایلها حتی سیستمی های آیپاد را هم ببینی می تونی از برنامه iFunbox یا DiskAid استفاده کنی. البته آیپاد باید جیلبرک باشد.
عزیزان فکرکنم لیتیومی رو با نیکل کادمیوم قاطی کردین اساسی
باتری های لیتیومی و نسل جدید نباید خالی بشن
اون واسه باتری های قدیمی نیکلی بود که خالی شدن خوب بود واسشون
شکی ندارم رو این قضیه و کلی تحقیق کردم
مگر اینکه باتری آیپاد نیکلی باشه که حرف بعید و خنده داریه چون دیگه منسوخ شدن(یکی از دلایل منسوخ شدنشون همین بود)
البته فراموش نکنین باتری تکه تکه شارژ نشه و تعداد شارژ هم تو عمر باتری تعیین کنندس(هرچی کمتر بهتر)
در پاسخ به سوال 2 یعنی اگر ipod رو جيلبريك کنیم خراب میشه و دیگه بالا نمیاد ؟ و نباید این کار را کرد؟نقل قول:
مگه غیر از جيلبريك کردن راه دیگری هست که بشه توش برنامه و بازی و.............ریختاگر جيلبريك کنیم و خداب شد Ipod چی؟
دوستان تند نرید ببینم !!! ...
اون گزینه 2 که شما تحت خراب شدن نام میبرید که اصلا اینطور نیست بهش میگن حالت ریکاوری مود که باید به ایتونز متصل بکنید و وقتی ایپاد رو برای بار اول هم روشن میکنید به همین صورت هست !!! ...
مورد بعدی اینکه کی گفته جیلبرک خراب میکنه الان شما به راحتی میتونید جیلبرک بکنید یا برای راحتی کار فریمور کاستوم رو دانلود و به اون ریستور کنید و بس !
در ضمن جیلبرک خیلی امتیاز ها داره !!!
به فرمایش دوستمون هم اضافه کنم از pc suit هم میشه استفاده کرد برای ریختن اطلاعات توی ایپاد !
در ضمن دیدن فایل های سیستمی خیلی مهم هست شما چرا همچین حرفی میزنید ؟ ..
کسی که وایرلس نداره به راحتی میتونه از این طریق کیبرد فارسی / فارسی ساز / تم / برنامه / فونت و ... رو تو مسیر های مشخص شده بریزه !!!
مگه برای ریخت چیزی تو ipod وایرلس لازمه؟ :40:
نه حتما. مگه از اون راهی که دوستمون گفته بخوای بریزی.نقل قول:
وای دوستان نمیدونم اینجا جاش هست بگم یا نه. اما اپل تبلتشو معرفی کرد. ^_^
خوب تحولی دیگر در دنیا !
ipad جدید معرفی شد دوستان برید حال کنید دوستان ایپاد نه ipad !!!!:31:
اول نکاتی بگم !
گفته شده سیستم عاملش همچون سیستم عامل ایفون هست ! ... قابلیت اجرای برنامه ها و بازی های ایفون رو هم داره !!! ...
چه کارهایی متیونید بکنید ؟
اینترنت و گشت و گذار
فیلم / عکس / موسیقی / Tv show / برنامه و بازی / کتاب الکترونیک / ایمیل / دارای چیپست Wi-Fi و بلوتوث 2.1 و پردازشگر A4 اپل :18: اسپیکر و میکروفون هم داره ! .. 1Ghz ! حافظه 16 و 64 گیگابایت !
TV shows, music videos
با قیمت استثنایی 1000$ حالشو ببرید :31:
دارای تاچ قوی تری نسبت به ایفون هست !!!
متاسفانه باز هم os ایفون :13:
در دستان استیو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت :
فیلم :
Google earth :
دوستان وزن 1 و نیم پوند و قطر نیم اینچ ! :
10 ساعت باتری !
تمام بازی های ایفون اجرا میشه و از همین امروز SDK ها برای ساخت برنامه و بازی برای برنامه نویسان فروخته میشه !
بازی هایی همچون NFS shift و ... که همین الان داره نشون میده !!!
مطالعه کتاب الکترونیک :
اینم هم یه اسکرین شات از بازی "
ایتونز استور رو در ایپد خود داشته باشد "
وای خدای من باورم نمیشه !!! iwork باهاش کار میکنه یه برنامه فوق العاده هست که کسایی که مک دارن باید بدونن !!! :20:
همچنین دیکشنری اتوماتیک هم داره که بدرد ما نمیخوره !
پشتیبانی از شبکه جی اس ام و سیم کارت مینی هم میخوره !
قیمت درست با انواع مدل ها :
دوستان تاپیک زیر رو مشاهده کنید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384063
ممنون برا اطاع رسانیه سریو کاملتون. فقط میتونم بگم OMG......@_@.......^_^
عسهای بیشتر از ipadکد:http://www.apple.com/ipad/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.apple.com/ipad/gallery/
مطلبی درباره ی ipadکد:http://www.winbeta.net/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84-2010/
صفحش چند اینچه؟؟؟
9.7 اینچ ...
دوستان اینم عکس یه کانسپنت ارت که براش در نظر گرفته بودند :
*دارای حافظه های 16 32 و 64 گیگ میباشد
* دارای بولوتوث 2.1 + EDR و چیپست 802.11 n وای فای هست !
* باتری در زمان کار کردن 10 ساعت و در حالت stand by 30 روز دوام میاره !
* قطر فقط 1.25 سانتی متر و وزن ان 680 گرم و دارای صفحه 9.7 اینچی از نوع ips میباشد !
* مدل معمولی از 60 روز دیگر و مدل 3 جی از 90 روز دیگر منتشر میشود ..
* SDK ها برای برنامه نویسان در حال حاضر اماده ی دانلود از سایت اپل میباشد !
* اپل بیان کرده ایپد چیزی بین ایفون و مک بوک هست برای مثال برنامه ای بوک یا برنامه iWork رو در خودش داره که خیلی از کارهایی که در مک بوک میشد درش انجام داد رو در ایپد انجام داد !
در ضمن اضافه کنم مدل 3g دارای جی پی اس هست ولی مدل معمولی جی پی اس نداره ! .... همچنین مدل 3g داراری میکروسیم های جی اس ام هستند که به وسیله اون به اینترنت میتونید برید همچنین در مدل 3 جی یه داک کیبور و یه کیف مخصوص نیز داده خواهد شد . برتری های مدل 3 جی رو میرسونه !!!
نکته قوت پردازشگر 1 گیگاهرتز ساخت اپل به اسم A4 میباشد ! ...
از تمام برنامه ها وبازی های ایپاد تاچ و ایفون پشتیبانی میکنه و حتما بازی ها و برنامه های بیشتری در اینده برایش ساخته میشه !
تفاوت هایی که با ایپادتاچ داره صفحه بزرگتر و پردازشگر قوی تر هست از نظر سخت افزاری و باتری قوی تر هست که هم یه پی ام پی عالی هست و هم ایپاد و هم یه مرورگر قابل حمل زیبا ! ....
در ضمن دارای برنامه های اضافه ای همچون Brushes هست و همچنین از برنامه فوق العاده iWork نیز پشتیبانی میکنه .
از طریق برنامه Brushes میتونید به راحتی طراحی بکنید و 33 بار در تصاویر زوم بکنید ! ...
همچنین در خود iPad ایتونز استور و iBook جدید نیز دیده میشه ! ... و یه کتاب الکتریکی زیبا میتونید داشته باشید در کنار سایر قابلیت ها و اینترفیس این بخش به صورتی هست که انگار یه کتاب واقعی رو ورق میزنید ! ... در ضمن از فایل های پی دی اف و ... هم میشه استفاده کرد ظاهرا ! ...
دوستان واقعا من از این محصول عالی خوشم اومده هم یه ایپاد توپ ! ... هم برنامه iWork رو در خودش داره هم یه کتاب الکتریکی عالی و هم یه pmp فوق العاده + بازی ها و برنامه های عالی ایفون و ایپادتاچ که مطمئنا از نظر نرم افزاری خیلی خیلی بهتر خواهد شد ! gps هم که در مدل 3 جی داره و هم یه مرورگر فوق العاده میتونه باشه و بنظرم یه کنسول قابل حمل عالی هم هست و دیشب EA هم گفت که بازی های خوبی در انتظار iPad هستند ! ... تازه یه وسیله طراحی خوب هم هست و میتونید به مطالعه کتاب هاتون بپردازید و کتاب ها رو به صورت انلاین از iBook بخرید ! ...
نکته جالب اینه چون Os ایپد با ایپادتاچ و ایفون یکی هست و مطمئنا اپل مانور زیادی در قسمت نرم افزاری ایپد خواهد داد در نتیجه باعث پیشرفت هایی در ای تاچ و ایفون خواهیم بود ! ...
معایبش اینه که : ای کاش OS جدیدی داشت ... همچنین یه فلش پلیر هم داشت !
عکسهایی از این tablet زیبا::40:
دوست من و دیگران توروخدا عکس ها رو اینطوری نذارید به صورت لینک قرار بدید خیلی خیلی بهتره اینجوری صفحه سنگین میشه!
چه وضعشه این !
سلام میخواستم بپرسم اگه ipod بگیرم میشه نرم افزار یا برنامه ی gps رو تو Ipod نصب کنم اگه میشه چطوره؟ بدرد میخوره یا نه چه قابلیتهایی داره Gps در ipod ؟(مثلا چها کارهایی میکنه)و یه سوال دیگه بهترین نرم افزارهای ipod که خیلی جالب باشن و شما خودتون ازشون استفاده کردین یا شنیدین چین؟؟؟
Mapsنقل قول:
Know where you are and where you’re going with Maps on iPod touch. If you’re connected to a wireless network, you can find your location and get a list of turn-by-turn directions. Maps also finds points of interest from a keyword search. Say you and your friends have a craving for pizza. Tap Search, type in
“pizza,” and Maps shows you restaurants nearby
اگه متوجه شدي كه هيچي اگه نشدي :gps كه نميشه داشت چون گيرنده ي gps نداره اما اگه به وايرلس دسترسي داري و همچنين تو كشوري زندگي ميكني كه نقشه ي شهرهاش موجوده(كه فكر كنم نقشه ي هيچ كدوم از شهر هاي ايران موجود نيست:19:) ميتوني راهتو از تو خيابونا پيدا كني و مثلا نزديك ترين پيتزا فروشي رو پيدا كني(پس متاسفانه تو ايران نميشه:41:)
در مورد برنامه ها هم دوستان ديگه كه ايپاد دارن نظر بدن (چون خودم ندارم!) اما فكر كنم بحث جالبيه
..........نقل قول:
سلام
اگه بنچمارکی از اون که اونو با بعضی لپتاپها مقایسه کنه بزارید که دیگه عالیه میشه!
البته میدونم که نباید اونو با لپتاپ و .. مقایسه کرد فقط جهت اطلاع!
ببخشید شما چیرو میگید تو ایران اومده و با لپ تاپ مقایسش کرد ؟ ایپد ؟ ایپد بیس سیستم عامل ایفون رو داره دوست من اصلا ربطی به ویندوز و مک نداره !!! مثل این میمونه که ویندوز موبایل رو با لینوکس مقایسه کنید اصلا در سطح هم نیستند !
گفتم که مدل 3 جی 90 روز و مدل معمولی 60 روز دیگه رسمی منتشر میشه ...
نقل قول:من متوجه نشدم، این پست دوم رو به این معنی زدید که پاسخ سوالتون رو نگرفته اید، یا دلیل دیگه ای داشت . بهرحال همونطور که دوستمون گفت، قابلیت GPS صرفاً یه بحث نرم افزاری نیست که مثلاً یه برنامه ای رو نصب کنید و فعال بشه .. بلکه نیاز به یه قطعه سخت افزاری هست تا این قابلیت فراهم بشه .. اون قطعه هم داخل تاچ (اصطلاحا میگیم Built in) وجود نداره؛ ظاهراً البته قطعه جداگانه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید بخری و به تاچ وصل کنی.. اما شک دارم ایران گیر بیاد و شک دارم بیارزه.نقل قول:
نقل قول:با توجه به اینکه بحث این تاپیک iPod Touch هستش، شاید بد نباشه که پیشنهاد اون دوستمون رو عملی کنیم تا بحث مربوط به iPad توی تاپیک خودش مطرح بشه و نه اینجا ... درسته؟نقل قول:
همینجا گفته شد که مثلا بازی need for speed shift رو براش ساختننقل قول:
بنظر شما نمیشه بنوعی بنچمارک گرافیکی اونو با pc مقایسه کرد؟
اگه اطلاعاتم خیلی ناقصه ببخشید!
سلام دوستان :11:
من احتمالا فردا میرم یه آیپاد 8 گیگ بگیرم .:sm14:
1 ) به نظرتون از کجا بگیرم ؟ پایتخت ؟ علادین چی داره ؟
2 ) الان تو بازار 2g 8gig هم هست ؟ تفاوت قیمتشون چنده ؟
3 ) تفاوت فریمور هاش در چیه ؟ الان آیپاد هایی که تو بازار هستند کدوم فریمور رو دارند ؟ من کدومش رو بخرم ؟
4 ) FM که داره ؟ AD2P چی ؟ مثل اینکه بلوتوثش واسه انتقال فایل کار نمی کنه ؟
5 ) جیلبریکش که خیلی سخت و طولانی نیست ؟
6 ) آهنگ و فیلم ریختن توش با آیتونز سخت و مشکل دار که نیست ؟ میشه توش فیلمای دایویکس avi و mkv دید ؟
کلا به نظرتون فردا موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم
ببخشید اگه سوالام طولانی شد . :40:
منتظر جواب هاتون هستم .
1:پایتخت
2:اره هستنش تفاوت قیمت رو ندارم فرق 3جی با 2 جی در سرعت پردازشگر هست اگه 3 جی میخوای بگیری حواست باشه پشت جعبه ایتونز 9.1 و فریمور 3.1.1 رو زده باشه و از این ورژن ها پایین تر نباشه بالاترم بود که دیگه هیچ !
3:فریمور ها رفع باگ ها ومشکلات و اضافه شدن امکانات جدید و ... هست از این نظر میتونی به فریمور مورد نظر ریستور کنی ولی 3 جی ها از 3.1.1 هستند و 2 جی ها از 2.1.1 هستند که بعدا اگه 3.1.1 بود که هیچ وگرنه از تو خود ایتونز میتونی ریستور کنی که اموزش خاصی داره !
4: نه نداره ! توی 2 جی نمیتونی فایل بفرستی ولی تو 3جی فکر کنم میشد با ای بلوتوث فرستاد دقیق نمیدونم !
5: نه 4 تا کلیک هست یه کلیک هم میتونی بزنی مثلا اگه خواستی بری به فریمور 3.1.1 به فریمور کاستوم 3.1.1 کاستوم کن که خودش اتوماتیک بعد اپدیت جیلبرک میشه و کاری نمیخواد بکنی !
6: نه مشکلی نداره اموزشش رو گرفتی بهت میگم راحت هست باید تو ایتونز ادد کنی و بعد پلی لیست بسازی و SYNC کنی !
نه دایودیکس و ... نمیشه ریخت مگه اینکه برنامه ی مخصوصش رو گیر بیاری بشه !
برای 3 جی به همون نکات و دقت کن پلمپ باشه و یه فلش قسمت بالاش داره که از روی اون باید پلمپ رو بازی کنی همین !
تو جعبه هم ایپاد هدفون کابل یو اس بی داک دفترچه دستمال استیکر اپل هست !
سوالی داشتی در خدمتم .
نقل قول:
والا نمیدونم خوب اگه اینجوری باشه باید بنچمارک گرافیکی ای تاچ و ایفون رو با سخت افزار پی سی مقایسه کرد:31:
معقول به نظر نمیرسه !