نه منظورم مثلا وسط آپدیت میخوای دیگه جلوتر نره و قطع بشه -غیر فعالش رو انجام داده بودمنقل قول:
برای فایروال هم ممنون
Printable View
نه منظورم مثلا وسط آپدیت میخوای دیگه جلوتر نره و قطع بشه -غیر فعالش رو انجام داده بودمنقل قول:
برای فایروال هم ممنون
سلام دوست خوبمنقل قول:
الان یه کلید پیدا کردم فعال شد تا یک سال.اگه یه موقع سوالی داشتم حتما از راهنمایی تون استفاده می کنم.
بازم ممنون:n16::n11:
نسخه رایگان اوست تمام امکانات نسخه اصلی رو داره...چرا از پرو استفاده میکنید؟؟؟نقل قول:
سلام :نقل قول:
گزینه ای برای کنسل نداره وسط آپدیت و این یکی از مشکلات کوچولوشه....البته چون آپدیتهاش خیلی کم حجمن زیاد مهم نیست...
AVAST! 5, 6, 7, 8 PRO Antivirus 01.05.2013
AVAST! 5, 6, 7, 8 Internet Security 01.05.2013کد:http://turbobit.net/2m23niezoqbc.html
AVAST! 8 Premier Antivirus 01.05.2013کد:http://turbobit.net/evjiydf8k4kf.html
کد:http://turbobit.net/3kmxljaz96sl.html
چندبار دانلود کردم،اما چیزی به نام لایسنس وجود نداره.نقل قول:
خواهشا چیزی که میذارید از درست بودنش اطمینان حاصل کنید.
سلامنقل قول:
حق با شماست دوست خوبم.فعلا تو مرحله ازمایش هستم.تا اینجا که بد نبوده در کنار فایروال کمودو.
Avast Free با IP ایران Update نمیشه؟؟!
نمیشه. ایران رو ت.حری.م کردهنقل قول:
من نسخه رایگانش رو نصب کردم اما هیچ رقمه اجازه رجیستر نمیده 29 روز دیگه هم از کار میافته سایتش هم باز نمیشه حتی با ----شکن !!!
چه کنم پاکش کنم ؟
سلام.نقل قول:
با چیلتر شکن راحت میتونید آپدیت کنید و سایتش رو باز کنید.
چرا نسخه ی فری؟ خب نسخه ی اینترنت سکوریتی رو نصب کنید و لایسنس در انجمن موجوده.
همه از کار افتادن و یا سرعتشون پایینه - دیگه باید قید آنتی ویروسهای تحریمی رو زدنقل قول:
حتی اگه تحریم کردن اونا رو بی احترامی ندونیم
انتی ویروسهای بلوک شرق خیلی زودتر از خود امریکا ایران رو تحریم کردن و با فداکاری بسیار از روی ترس یا خودشیرینی ایران رو تحریم کردن....( کاسه داغتر از آش که میگن اینه:n08: ) جالبه که نورتون اجازه ثبت و آپدیت میده اما اینا نمیدن ....:n09:
کلا این بلوک شرقیا یه چیزیشون میشه...
آره آیلار جون درسته هم نورتون عجیبه هم آنتی ویروس زون آلارم محصول دشمن صهیونیستی عجیبه ایران رو تحریم نکردهنقل قول:
اگه نود و آویرا هم تحریم کنن دیگه چی میشه:n02:
سلامنقل قول:
اگر توجه کنید اروپاییان در سیاست احمق ترین ها هستند
اونها با تحریم ایران ضرر های بیشتری خواهند کرد در صورتی که خود آمریکا با قوانین زیر کانه ای باعث میشه شرکت های خودش دلار های ایران را براحتی کسب کنند مثل سیمانتک ، گوگل و ...
کلا اروپایی ها شعور سیاسی ندارند و در عرصه سیاست مستعمره آمریکا هستند
سلام اواست من خود به خود اپدیت میشه بدون چیلتر ش ک ن همینجوری برا دوستان هم اتفاق افتاده یا از خوش شانسی منه:n13:
احتمالا شما عمدا یا سهوا با نرم افزاری آی پیتونو تغییر دادین.... با تغییر آی پی دائم آپدیت میشه
حدود 3سال استفاده کردم خوب بود ولی این اواخر دانلود که تعطیل، سرعت سیستم و اینترنت هم وحشتناک پایین. واسه همین باهاش خداحافظی کردم!:n22:
چن وقت پیش نصبیدم هی ریپ میزد:n02:نقل قول:
یه زمانی خوب بود ولی ورژنای جدیدش نمدونم چرا اینجوری شد
برای منم بدون تغییر آی پی آپدیت میشه ....
فقط نمودم چرا آخرین آپدیت رو می زنه 130512-1
برای شما هم همین ورژنه؟
نقل قول:
آنتی ویروس من این گزینه هارو نداره . ایمیل رو هم در قسمت حساب وارد کردم !
لطفا راهنمائی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جدیدا avast هر دو روز یکبار آپدیت می کنه؟
من نسخه free رو دارم.
سلام.نقل قول:
شما چیلتر شکن فری-گیت رو دانلود کنید و اجرا کنید
بعد به قسمت تنظیمات پرا-کسی آواست برید و اعداد زیر رو وارد کنید و با خیال راحت هرروز آپدیت کنید.
IP: 127.0.0.1
Port: 8580
الان Avast ایران رو تحریم کرده،و نمیشه آپدیت کرد/
شما چجوری آپدیت میکنین؟؟!
آفلاین دانلود میکنید ؟!
از طریق چیلتر-شکننقل قول:
منم نمی تونم ابدیت افلاین کنم این پبغام را میدهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از اون فایلهایی است که باید روی فایل نصبی کلیک کنی تا ابدیت نصب بشه که برای من نشد
شاید مشکلم همین مورد باشه!نقل قول:
اما من قبلا طوری دیگه هم ابدیت افلاین کردم که فایل را دان کردم بعد در پوشه نصب انتی ویروس دستی فایلها را کپی پست کردم
سلام.نقل قول:
فایل های آپدیت آواست دو پوشه ی defs و Setup است که باید در محل نصب آنتی ویروس Replace شود.
برای آپدیت آفلاین به تنظیمات آنتی ویروس برید و در قسمت Troubleshooting گزینه ی Enable avast! Self-defense module رو غیر فعال کنید ( تیکش رو بردارید ) و بعد محتویات پوشه ی آپدیت رو در محل نصب کپی کنید و بعد از اتمام کپی مجددا تیک گزینه ی Enable avast! Self-defense module رو بزنید و سیستم رو ریستارت کنید.
موفق باشید
دوستم من گفتم فایل ابدیت من اگزا است (فایل نصبی است) که باید نصب بشهنقل قول:
ولی نصب نمیشه اون پیغام را میده
اين مشكل رو چه طوري ميتونم رفع كنم؟
این میگه لانسس ات غیر معتبر استنقل قول:
باید یک لاینسس (کی) معتبر وارد کی
این سری مشکلات معمولا بعد از اینکه سایت اصلی شرکت بفهمه با یک کرک یا کی های موجود در اینترنت استفاده کردی باشی انرا بلاک میکند
سلام
من وزژن جدید avast antivirus free رو دانلود کردم ،یه بخش جدید بهش اضافه شده به اسم Secure line میخواستم بدونم کارش چیه و چطور می تونم فعالش کنم !:n13:
این گزینه برای ارتباطات شبکه ای وای فای هست که خط و محیط امنی رو براتون فراهم میکنه برای اتصال به اینترنت و مثلا برای اتصال به وی.پی .ان در شبکه بصورت امن (خط امن و محافظت شده از انتقال اطلاعات )کاربرد داره دوست عزیز...باید کانکشن وای فای داشته باشید تا فعال بشه و احتمالا مال شما با سیم هست که فعال نیست یا اینکه اکتیو نشده که باید روی قسمت اکتیو کلیک کنید...
چه جالب من دارم بدون چیزشکن و با ای پی ایران از آوست دانلود میکنم !
ویرایش:وسطاش قطع شد !
روتر وای فای دارم ريا،وقتی میخوام اکتیو کنم اکتیو نمی شه
زیر همون گزینه اکتیو نوشته که باید لایسنس معتبر داشته باشید ...
سه چهار ماهي از اين طريقي كه گفتيد آپديت ميكردم ولي 2 روزه كه نميتونم آپديت كنم و ارور ميده . راه ديگري هست ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
با P-Siphon امتحان کنید.
پورت رو به 8080 تغییر بدید.
ممنوننقل قول:
امروز تمام " شكن ها " رو امتحان كردم راه نميداد تا اينكه در كمال نااميدي گذاشتمش روي حالت معمولي ( بدون پروك ... ) ،
و در كمال ناباوري ديديم آپديت شد . شما هم يه امتحاني كنيد شايد براتون جواب داد .
برای من که زیاد به آپدیتش کاری ندارم هر 3-4 روز یه بار خودش آپدیت میشه
جالبه که من از پروککسی فاایر استفاده میکنم آپدیت میشه بعضی وقتام که استفاده نمیکنم آپدیت میشه
ولی در کل آواست کارش حرف نداره