SMS Wizardنقل قول:
Printable View
SMS Wizardنقل قول:
سلام دوستان عزیز
راستش دوستم یه مموری 8 گیگ برا N78 خریده و هنگام نصب بعضی از نرم افزارهای جاوا روی حافظه کارت با پیغام زیر مواجه میشه:
Disk error - can not write the disk ...
البته با نصب برنامه ها بر روی حافظه گوشی با این پیغام مواجه نمیشه!
بعضی از برنامه های سیمبیان هم به درستی نصب نمیشن... و با خطای File corrupted مواجه میشه!
اولش فکر کردم اشکال ممکنه از کارت حافظه باشه که چون گارانتی داشت عوضش کردم ولی همچنان با کارت جدید هم مشکل داره... نمیدونم اشکال از کارته یا از گوشی چونکه به گفته نوکیا n78 تا 8 گیگو به راحتی ساپورت میکنه
حالا به نظر شوما مشکل از کجاست گوشی یا مموری البت خودم حدس میزنم از مموری باشه؟؟؟؟!!!
راستی این مشکل هم داشت بعضی وقتها ویبره گوشی کار نمیکنه که با ریستارت کردن گوشی این مشکل حل میشه!! (البته چند روز پیش گوشی از فاصله 1 متری روی زمین افتاد!!)
دوســــت عزیز من خودم الان از رم 8 گیگ استفاده میکنـــم هیچ ایرادی نمیبینم :41:نقل قول:
برای امتحان رم خودتو بنداز رو گوشیش و یه برنامه نصب کن ببین رو مموری تو نصب میشه !
اگه شد که اشکال از مموری اونــــه اگه رو مموری تو هم ارور داد گوشیشو مستر ریست کن :46:
موفق باشید!:40:
منم وقتی N78 داشتم رنگ جهت نماش 2 روز بعد از خرید خال برداشنقل قول:
:10:
دو روز بعـــد :18:نقل قول:
این دیگه نشـــد الان گوشی من جهت نمایش یه ذره خال هم برنداشتــــه :41:
اینقدر هم با گوشی بازی میکنـــم ولی هیـــچ :5:
سلام به بروبچ
من گوشي N78 دارم ، چند روز پيش از دستم افتاد ، ال سي دي شكست /:41:
كسي ميدونه قيمت ال سي دي اصل چنده و از كجا ميشه فهميد اصله ؟ /:20:
ممنون ميشم راهنمائيم كنيــــــــــــــــــــــ ــــد .
همه چيز اين گوشي بد باشه...عكاسي فوق العاده اي داره.
در هر صورت من حاظرم n78مو با يه 1200 عوض كنم:31:
نقل قول:
آقـا کسـی اینجـا یــه کـمـکــی بـه مــآ نـمی کنـــه!!! / :33:/:18:
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم کمکم کنید من وقتی پروداکت کد گوشیم رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 30 نشون میده ولی وقتی میخوام با خود گوشی گوشیم رو آپدیت کنم (gprs -wlan) میگه : no update availabe حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست (در ضمن پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد فارسی تغییر دادم ولی بازم نشد)
نقل قول:دوست عزیز من یک هفته پیش قیمتش رو داشتم اینجـــا => 28 تا 26 اومــــد اصل و غیره اصلش رو نمیدونمنقل قول:
دوست عزیز آخرین ورژن 30 هستش دیگـــــه ...نقل قول:
بالاتر نیومــــد :41:
سلام دوستان
می خواستم بدونم که اگر گوشیمو به ورزن 30 آپدیت کنم برنامه map هم آپدیت میشه؟
هچ کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!:19:
سلام دوستان
میشه اینترنت کامپیوتر با بلوتوث به گوشی بفرستم بعد هم آپدیتش کنم؟ چون حجمش کمتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوســـت عزیز هیچ تغییری نمیکنه فقط فارسی بهش اضافه میشه حرف . گ . پ . ژ ...نقل قول:
و سرعتش خوب شــــده :20:
من امتحان نکردم اینجوری دردسر همون بری آپدیت یا فلش کنــــی بهتـــره :11:نقل قول:
تو قســـمت مباحث عمومی یه نگاهی بنداز ...
نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم کمکم کنید من وقتی پروداکت کد گوشیم رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 30 نشون میده ولی وقتی میخوام با خود گوشی گوشیم رو آپدیت کنم (gprs -wlan) میگه : no update availabe حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست (در ضمن پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد فارسی تغییر دادم ولی بازم نشد)
دوست عزیز شما منظور من رو متوجه نشدی منظورم این بود که نمیتونم به ورژن 30 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟(البته با خود گوشی)نقل قول:
دوست عزیز آخرین ورژن 30 هستش دیگـــــه ...
بالاتر نیومــــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
من با خود گوشی آپدیت نکردم میخواستم انجام بدم که همین ارور زد مجبور شدم افلاین آپدیت کنــــم :11:نقل قول:
سلام به دوستان عزيز
من حدود 1ماه گوشي n78خريدم ولي هرچي عكس با فلاش ميندازم تار ميشه و همچنين موقع پخش فيلم بعد از 5 ثانيه صفحه گوشي خاموش ميشه وبايد يه دگمه اي رو فشار بدم !!
به فريمور 30 فارسي upكردم بازم اين مشكل وجود داره!
از دوستان تقاضا دارم اگه راه حلي براي اين مشكل دارند من راهنمايي كنند
باتشكر:11:
منظورتون از تار شدن چیه ؟نقل قول:
عکس شارپ (واضح نمی یوفته) یا تاریک میشه ؟
از حالت ماکرو استفاده میکنین یا نه ؟
من این تنظیمات رو روی 2 تا n78 با ورژن های مختلف انجام دادم و این مشکل حل شده شماهم انجام بده ببین چی میشهنقل قول:
من حدود 1ماه گوشي n78خريدم ولي هرچي عكس با فلاش ميندازم تار ميشه و همچنين موقع پخش فيلم بعد از 5 ثانيه صفحه گوشي خاموش ميشه وبايد يه دگمه اي رو فشار بدم !!
برو توی تنظیمات قسمت display حالا قسمت power saver time out رو بزار روی 45 وقسمت light time out رو بزار روی 30 ثانیه یه مدت هی جای این ها رو عوض کن بعدش خودش مثل آدم کار میکنه
سلام اساتید محترم
من دیروز گوشیمو آپدیت30 کردم. فارسی شد ولی بازم این صدا ی لعنتی عکس گرفتن توی سایلنت حل نشد . می خواستم بدون برای شما هم این جوریه؟:2:
دوست عزيز براي منم همينجوريه يعني براي همه اينجوريـــه !!!نقل قول:
ورژن جديد سرعتش و دو سه تا چيز اضافـــه كرده فرقي با ورژن قبلي نداره :20:
موفق باشيد!:40:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بدون فلاش اين مشكل نداره همه تنظيمات حالت auto است ولي وقتي تو شب و روزفرق نميكنه ميخواي عكس بگيري به جايي كه كل تصوير روشن كنه يا سفيد شه تصوير مات و حاشيه اون تاره ميشه
درمورد اون تنظيماتي كه دوستمون گفتن انجام دادم ولي جواب نداد:41:
به نظر شما روی مصرف باطری تا پیر منفی ندارهنقل قول:
سلام به همگی
من یک سال پیش این گوشی رو خریدم اون موقع روی رمش یه پوشه به اسم random application بود داخل پوشه یه چند تا فایل (برنامه) برای مسلمانان طراحی شده بود یه برنامه خیلی جالب که داشت قرآن کامل همراه با صوت بود یعنی میتونستی هر آیه را همراه صوتش گوش کنی .گوشی ویروسی شد مجبور شدم فرمتش کنم بعد از اون هرکاری میکنم نمی تونم اون گزینه listen یا یه چیزی توی همین مایه ها بود رو تو منوی برنامه قرآن برگردونم حتی ورژن جدیدش رو هم دانلود کردم فایده نداشت فقط منوی فارسی بهش اضافه شد اگه دوستان تونستن این مشکل رو حل کنن ممنون می شم من رو هم راهنمایی کنن.
دوست عزيز منم رو همينا تنظيم كردم ولي باتري درســـت استفاده ميشـــه . . .نقل قول:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
شما اینو نصب کن، مشکلت حل میشه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمامیه دوستان
من گوشیم n 78 ـه . فرم ویرش هم 12 ـه می خواستم بدونم که :
1 . حتما لازمه که گوشیم رو آپدیت کنم ؟؟ ( البته من باهاش مشکلی ندارم . هنگ هم نمی کنه . )
2 . تفاوت وژن 12 با آخرین ورژنش چیه ؟؟
3 . از چه نرم افزاری برای آپدیت کردنش استفاده کنم که کمتر به مشکل بر بخورم ؟؟
ممنون می شم سوالاتم رو یکی از دوستان پاسخ بده .
با تشکر
سلام دوســت عزیز :11:نقل قول:
1.بستگی به خودتون داره اگه هیچ مشکلی نداری پس همون آپدیت نکنی بهتره :31:
2. تفاوتی بینشون نیســـت اینجور که من دیدم و آپدیت کردم !
3.
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر من هم اپدیت نکنی بهتره.نقل قول:
من ورژن گوشیم 12 بود، به 21 اپگرید کرده بودم بعد اپدیت تو تایپ کردن مشکل ایجاد شد و کلیدها دیر عمل میکردن و مجبور شدم دوباره به همون ورژن قبلی دانگرید کنم...
اگه مشکلی نداری بیخیال شو.
جف هم قدرتمنده خم کار کردن باهاش اسونه
یکی از بلندگوهای گوشی من از کار افتاده مشکل از چیه ؟
اگه بلند گوی بالا هست به احتمال زیاد سوخته ولی شما مسیر زیر رو برو توی قسمت balance باید متغیرش وسط باشهنقل قول:
یکی از بلندگوهای گوشی من از کار افتاده مشکل از چیه ؟
music > option >audio setting > balance
سلام دوستان من يه N78 دارم ميخوام يه مدتي بذارمش كنار حالا ميخواستم بپرسم باتري گوشي رو در چه وضعيتي بذارم كنار يعني پر پر باشه يا خاليه خالي يا .... ؟
يه سوال ديگه هم داشتم :وقتي باتريه گوشي شارزش تموم ميشه در چه حالتي بزنيم به شارز بهتره ؟ يعني بذاريم تا گوشي خاموش بشه بعد بزنيم شارز بشه يا نه تا پيغام باتري لو . رو داد همون روشن بزنيم به شارز ؟
ممنون
راجع به سوال اولتون. مطمئن نیستم ولی فکر میکنم هیچ فرقی ندارهنقل قول:
سوال دوم: نباید بزاری باطری بیش از حد خالی شه چون عمر باطری کم میشه، از طرفی هم اگه زود به زود شارژ کنی بازم عمر باطری کم میشه. شما قبل از اینکه پیغام باطری لو رو ببینید دستگاه رو به شارژ بزنین. یعنی وقتی 1/4 شارژ مونده شما دوباره شارژش کنید
اگه هر چند وقت یک بار هم بزارید کل شارژ خالی شه ( گوشی خاموش شه) و دوباره شارژش کنید به عمر باطری کمک میکنه
این مشکل رو چطور حل کنم ؟گوشیم n78 هست و یه مشکلی پیش اومده
با سلام
گوشی من n78 هست ویه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه تعدادی از عکسها و فیلم هایی که از طریق خود گوشیم ضبط شده خراب شدن البته به خاطر وصل کردن اشباه به کامپیوتر یعنی این فایلهارو گوشی تو قسمت menu\ photos\ all نشون میده البته به شکل یک مربع شکسته(به معنی فایل خراب فکر کنم) البته گوشیم رو سرچ کردم این فایلها وجود ندارن ولی اونها رو نشون میده و نه میشه این عکسها وفیلمهارو دید ونه حذفشون کرد وقتی میخوام حذف کنم این اخطار رو میده
general: system erorr
لطفا کمکم کنید تا این مشکل رو برطرف کنم در ضمن با فرمت کردن مموری گوشیم این مشکل حل نشد البته نمیدونم که اینها تو حافظه خود گوشی یا مموری؟! من تازه با نوکیا کار میکنم خیلی آشنایی ندارم هر راه حلی به نظرتون میاد پیشنهاد بدین
درضمن من چطور میتونم گوشیم رو مثه روز اول صفر کیلومترش کنم منظورم مثه فرمت برای هارد کامپیوتره
ومشکل دیگه ی من اینکه وقتی عکسهارو با گوشیم نگاه میکنم اول به صورت تار نشون میده وخیلی طول میکشه که واضح شه حدوده 20 ثانیه این مشکل از کجاست؟
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
همه ی مشکلاتم با reset گوشی با کد #7370#* حل شد (اینو از اینجا یاد گرفتم)
HTML کد:
ولی یه مشکل خیلی بزرگتر پیش اومد مموری کارتم قفل شده در حالیکه اصلا قبلا رمز نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=228896&page=3
فقط گوشیم رمز داشت که هر وقت روشن خاموش میشد ازم میپرسید این رمز و که قبلا واسه گوشیم استفاده میکردم قبول نمیکنه!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار کنم قفل مموری باز شه؟شماره ی 12345 که قفل اولیه ی گوشیهای نوکیا هست هم قبول نمی کنه!
درضمن لیست مخاطبهام هم پاک شده ولی قبلا شماره هارو رو سیم کارت ذخیره کرده بودم اونارو چطور میتونم بریزم تو لیستم؟
قلبم زده بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار کنم؟
بچه ها منم یه مشکل دارم با گوشیم
چند وقتیه برنامه pc suite مموری گوشیمو نمیشناسه
و من چون فقط برنامه هارو تو مموری میریزم، نمیتونم هیچ برنامه ای بریزم
دیگه اعصابم خورد شده
نمیدونم چیکار کنم
کمک میخوام
آهان یه سوال دیگه
این سی دیه 78 توش PC Suite نداره آیا؟ مال من نداره اخه!!
برای قفل مموری چیزی نمیدونم.اما برای مخاطبین. داخل contacts وارد Option/settings شو.بعد برای حافظه نمایش سیمکارت رو انتخاب کن.وقتی حافظه سیمکارت اومد میتونی mark all وبعد copy to phone mem. کنی.نقل قول:
pc suite رو یه بار دیگه نصب کن. نه حتما توی CD هست. یه پوشه داره به اسم sofwares اگه اشتباه نکنم.که PC suit و چندتا برنامه دیگه داخلش هستن.نقل قول:
بالاخره مجبور شدم از اینترنت دانلودش کردم و این بار کار کرد
تو سی دی رو هم هزارا بار نگاه کردم، نیست
بههرجال مرسی که جواب دادین
سلام
من مدتيه با اين گوشي كار مي كنم و مشكلي نداشته
اما چند روزه قاطي كرده :37:
فكر كردم شايد ويروسي باشه
با ويروس يابي يه اتوران از خود گوشي پاك شد
اما مسئله حل نشد
از داخل رم هر چي ديليت كپي يا موو مي كنم گوشي ري استارت ميشه
همينطور وقتي يه فايلي رو كه با بولوتوث گرفتم رو مي خوام سيو كنم
انجام ميشه اما ريست ميشه
تا حالا نه آپديتش كردم نه فلش نه چيز ديگه اي منتها از رم هر روز كلي اطلاعات كم و زياد مي كنم البته با اتصال به كامپيوتر
و فكر مي كنم وقتي رم رو ازش در ميارم درست كار ميكنه اما مطمئن نيستم از اون باشه كه بندازمش دور و يكي ديگه بگيرم
و براي همين ميخوام خودم راه حلش رو بدونم و نبرم بيرون برام درست كنند
چون در اون صورت هر روز بايد ببرمش تعمير
:18::37::19:
ممكنه راهنمايي كنيد؟
12.046
RM-235
سلامنقل قول:
دوســـت عزیز شما با کد گوشیتون رو فرمت کنیـــد ...
چون همچین مشکلی برا من پیش نیومده شاید با فرمت درســت بشه !
چون به گفته خودتون زیاد => از رم هر روز كلي اطلاعات كم و زياد مي كنم
دوســـت عزیز شما با کد گوشیتون رو فرمت کنیـــد ...
ممنون كه پاسخ داديد
اما اينكار رو انجام دادم نشد
از رم كه استفاده نمي كنم خوبه
ممكنه رم ويروسي گرفته باشه كه با فرمت يا نود 32 آپديت شده هم پاك نشه؟
يا تروجان؟
چطوري ميشه پاكش كرد؟
نو هم كه بگيرم دوباره همين ميشه