حالا چی میخری:20:نقل قول:
Printable View
حالا چی میخری:20:نقل قول:
جواب نداد .نقل قول:
رسیت کلی هم کردم ولی جواب نداد . نمی دونم شاید فارسیش کردم اینجوری شده . فکر کنم اون صدا هه رو نداره .
میگید چکار کنم.
5800 خریدم !نقل قول:
مبارکت باشه؛ ولی ای کاش به گزینه های دیگه هم فکر می کردی...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
195 تومن خيلي خوب فروختي ... 8 ماه کارکرده !
آره خداییش!! عالی فروختی خوش به حالت :دی لابد خوب نگهداشتی تر و تمیز بوده :46:نقل قول:
سلام دوستان.اين گوشي اين قابليت را نداره كه وقتي كسي زنگ ميزنه اول اسم تماس گيرنه را بگه؟مثل ان 82ياان73.اگه داره 1نفر از دوستان راهنمايي كنه.
میتونه ... تو Settings > Tones > Say Caller's Name ...!نقل قول:
سلام دوستان.اين گوشي اين قابليت را نداره كه وقتي كسي زنگ ميزنه اول اسم تماس گيرنه را بگه؟مثل ان 82ياان73.اگه داره 1نفر از دوستان راهنمايي كنه.
ببخشید من یکم از قضیه پرتمنقل قول:
توی قسمت تنظیمات باید اینجوری باشه...
اولی که synthesiser روشن باشه. دومی که حجم صدای پخش. سومی حساسیت شناسایی صداست که هرچه بیشتر باشه شناسایی دقیق تره. command vertification اگه روی دومی باشه بهتره (لیست فرمان های مشابه میاد و خودت انخاب میکنی) . اخریش هم مال حذف همه فرمانهای صوتییه که خودت تغییر دادی و بازگشت به حالت پیش فرض.
واسه من با همین تنظیمات کار میکنه. اگه بازهم به مشکل خوردی احتمالا باید Reset factry Sett. کنی
این قسمت اصلا چکار میکنه
به چه دردی میخوره
از قضا من 5800 دارم میخاستم با 6220 برادرم بزنیم معامله بیشتر به خاطر دوربینش ولی پشیمون شدم :31:نقل قول:
سلا م
اقا قیمت این گوشی الان تو تهران چنده ؟
240 تومن تقريبا
نه بابا کمتره ......
.
حدود 3 ماهه پیش من این گوشی رو با گارانت یاصلی 215 تومن از خود مغازه اتصالات در خیابان بهشتی گرقتم ...
نقل قول:
خب اره اون زمان قیمتش کمتر بود. من وسط تابستون خریدم با tvکابل 200 تومن. الان رفته بالا.تازه بدون کابل!!
من یه رم 8 گیگ کلاس 4 ساندیسک دارم
شش گیگ و خورده ایش پره
تو فیلم برداریها معمولا هر چند ثانیه ای یک بار یه پرش داره و مکث میکنه
به نظرتون چیکار کنم، سرعت رم پایینه؟!
كسي بلده قاب اين گوشي را عوض كنه؟دوستان هر كي بلده اگه ميتونه با عكس يا.... راهنمايي كنه
درست ميگي ... الان نميدونم چرا قيمتش رفته بالا ... تو پاساژ علاالدين حداقلش 240 تومن بودنقل قول:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
از من مي شنوي قابش رو عوض نکن ... گوشي داغون ميشهنقل قول:
احتمالش زیاده که از رم باشه.با رم قبلی مشکلی نداشتی؟ این رم از اول همین مشکل رو داشت؟نقل قول:
نقل قول:
اره کاملا درسته...99% قابهای 6220 (چه قاب اصلی چه فرعی) خوب روی گوشی سوار نمیشن و حتی میتونن به گوشی صدمه بزنن.
نه رم قبلی این مشکلو نداشتنقل قول:
احتمالش زیاده که از رم باشه.با رم قبلی مشکلی نداشتی؟ این رم از اول همین مشکل رو داشت؟
یعنی رم خرابه یا سرعتش پایینه؟!
تو یه 6220 دیگه هم امتحان کردم همین بود
سرعت رم پایینه. بهتره که رم های ظرفیت بالا رو با سرعت کلاس 6 تهیه کنین. ثابت شده که پس از پر شدن بیش از نیمی از ظرفیت رم، مشکلات این چنینی در اون ها به وجود نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کلاس 4 هم به زور پیدا کردمنقل قول:
سرعت رم پایینه. بهتره که رم های ظرفیت بالا رو با سرعت کلاس 6 تهیه کنین. ثابت شده که پس از پر شدن بیش از نیمی از ظرفیت رم، مشکلات این چنینی در اون ها به وجود نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاد و پیروز باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اراکم
به نظرت چجوری میتونم کلاس 6 بگیرم؟
نمایندگی نوکیا در اراک قاعدتا بایستی داشته باشه :31:نقل قول:
سلام دوستان.من هم خریدم.250 با کابل tv .گوشی رو زصل میکنم به tv چیزی نشون نمیده .فقط صدا رو پخش میکنه .مشکل از چیه ؟
سلام مبارکه :11:نقل قول:
وقتی وصل میکنی گزینه ی Tv - Plug رو انتخاب نکردی؟ (اون بالا توی صفحه اصلی باید عکس تلوزیون بیاد-کنار عکس رم) اگه نبود برو توی setting/enhance. بعد اخری که tv رو انتخاب کن. تنظیمات هم همونجا داره.
:8:
سلام.هر کاری کردم نشد.عکس tv بالای گوشی میاد .نکنه گوشی tv ساپورت نمیکنه
سلام من م اراکم اراک نمایندگی نوکیا نداره اوناییم که الان زدن نمایندگی فقط از اسم دارن سوء استفاده میکنننقل قول:
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
من کمتر از یک ماهه گوشی نوکیا 6220 کلاسیک گرفتم
از راضی ام
چند روز پیش به سیستم یکی از دوستام با کابل usb کانکتش کردم و یه سری فایل توش کپی کردم
و چند تا نرم افزار از اینترنت دانلود کردم و روش نصب کردم
بعد خواستم فیلم برداری کنم که وسط کار گوشی هنگ کردو ارور داد
و ری استارت شد و چنین مشکلاتی واسش پیش اومد
منم گوشی رو ریست کردمو و مموری کارتشو فرمت کردم
تا الان خالی خالی بود و درست کار میکرد تا اینکه امروز چند تا فایل mp3
با بلوتوث گرفتم بازم اینطوری شد
لطفا منو راهنمایی کنید
اگه میشه به ایمیلم هم جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همگی
:41:
سلام علی آقا. چه مشکله ستمی. شاید ایراد از رم گوشی باشه. یه بار با یه رم دیگه آزمایش کن فایل بلوتوث کن. شاید درست شه.نقل قول:
سلام به همه
دستم به دامنتون
lock code
گوشیم رو فراموش کردم
حالا هر کاری میکنم نمیتونم گوشی رو قفل کنم یا مستر ریست کنم یا حتی رمز رو عوض کنم
مستر کد گوشی رو هم گرفتم اما ارور میزنه
گوشی هم ویروسی شده قات زده میخوام مستر ریست کنم نمیتونم
راستی اینم بگم که گوشی الان قفل نیست و از اون استفاده میکنم
بلکه نمیتونم قفل کنم یا مستر ریست کنم
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون میشم
کاری نداره دوست من.توی این تاپیک که آدرسشو گذاشتم یه روش برای پیدا کردن اون هستش.یه روش دیگه هم برای ریست گوشی هست که لازم نیست توی این روشا lock code گوشی رو بدونی.یه روش دیگه هم تو لینک دومی هستش که دیگه لازم نیست برنامه nss رو دانلود کنی.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
کد:http://forum.patoghu.com/thread38805.html
بچه ها, من یه رم 4 گیگ توشیبا کلاس 4 گرفتم از علا الدین.از رم قبلی که 2 گیگ بود بکاپ گرفته بودم.از اون موقعی که اون بکاپ رو ریختم تو گوشیم,بعضی وقتا گوشیم رمو نمی شناسه انگار که رم از گوشی قطع شده,بعد پیام میده رمو دربیارین و ok رو بزنین.باید رمو دوباره قطع و وصل کنم تا اطلاعاتش بیاد.حالا مشکل از رمه یا این که از جای دیگه آب می خوره.راستی روشی هستش که اگه رمو عوض کردیم play listهای ساخته شده توی موزیک پلیر رو که تو رم قبلی بوده به رم جدید منتقلشون کنیم .آخه با بکاپ منتقل نشدن.
چی شد؟هیچ کسی نیستش که جواب بده؟نکنه همه ول کردن رفتن فقط ما موندیم.پس با این حساب فرومو ببندین بره دیگه.به چه درد می خوره.
با سلام یه چند وقتی هست که بلوتوث گوشیم روشن نمیشه ممکنه کسی راهنمایی کنه که از چی میتونه باشه. با تشکر
یه مستر ریست کنید درست میشه .. اگه نشد اشکال سخت افزاریه !نقل قول:
با سلام یه چند وقتی هست که بلوتوث گوشیم روشن نمیشه ممکنه کسی راهنمایی کنه که از چی میتونه باشه. با تشکر
سلام دوستان
در قسمت ویدیو هنگامی که یه کلیپ تماشا می کنیم برای کلیپ بعدی باید باید برگردیم عقب آیا راهی را می دونید که ستقیم بریم کلیپ بعدی؟؟
نقل قول:
سلام، به پی سی خوش اومدی.
در حالت عادی نه تا اوجا که من میدونم راهی نداره. شاید برنامه ای باشه در این مورد که اون هم مطمئن نیستم.
( گشتم نبود .. نگرد نیست :دی)
سلام خسته نباشد . من 6220 دارم تازه خریدم واز عکساش زیاد راضی نیستم مخصوصا از فاصله ی نزدیک .
بعد اگه رحمتی نیست تنضیمات کامل دوربین 6220 رو بزارین . با تشکر
عکس گرفتن از فاصله های نرمال به خودتون و موقعیتتون بستگی داره ... ولی از فاصله ی نزدیک باید بزارید رو Close-Up !نقل قول:
سلام خسته نباشد . من 6220 دارم تازه خریدم واز عکساش زیاد راضی نیستم مخصوصا از فاصله ی نزدیک .
بعد اگه رحمتی نیست تنضیمات کامل دوربین 6220 رو بزارین . با تشکر
با سلام
چرا وقتي فيلم تما شا ميكنم بعضي وقتا صداي فيلم قطع و وصل ميشه ولي اگه دوباره نگاه كنم درسته :18:
فرمتش چیه ؟نقل قول:
با سلام
چرا وقتي فيلم تما شا ميكنم بعضي وقتا صداي فيلم قطع و وصل ميشه ولي اگه دوباره نگاه كنم درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Real Player خود گوشی می بینید ؟