چی نوشتین؟
Printable View
چی نوشتین؟
سلام دوستان
آقا این شمارش بیت ها و بایت های مصرفی در مقیاس مگا و گیگا برای من یکم گنگ هستش !
من دیشب از ساعت 2 صبح تا 6:45 صبح از سرویس رایگان همارا استفاده کردم یعنی حدود 4 ساعت و 45 دقیقه !
این عکس ها مربوط به میزان مصرف من هستش که سنجش اون توسط برنامه ها و ابزارهای مختلف صورت گرفته !
اول اکانت یوزیج من در سایت همارا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم کانکشن لن ویندوز :
سوم برنامه دانلود منیجر :
( البته در برنامه دانلود منیجر که مقدار 880 مگابایت نوشته مقدار دقیقش میشه 922,746,880 = 1024 * 1024 * 880 )
///
خوب خالص دریافتی من 880 مگابایت یا 923,373,898 بایت هستش (اعدادی که ویندوز اکسپلور نشون میده!)
(البته کاری به مقدار آپلود یا سند ندارم که حدوداً ساعتی 4.7 مگابایت هستش !)
ولی میزان مصرف نشان داده شده توسط کانکشن لن ویندوز که 911 مگابایت یا 955,157,523 بایت هستش
که حدود 31 مگابایت یا 31,783,625 بایت بالاتر هستش
و میزان مصرف نشان داده شده توسط سیستم همارا هم که 1004 مگابایت یا 1,052,518,646 بایت هستش
حدود 124 مگابایت یا 129,144,748 بایت بالاتر هستش
///
خوب حالا سوال اصلی من اینه که چرا خالص دریافتی من کمتر هستش ؟
متد شمارش و محاسبه اش فرق میکنه ؟ یا اینکه این 124 مگ جای دیگه ای مصرف میشه ؟
///
البته تو صفحات قبلی تاپیک یه چیزایی خونده بودم ولی به طور دقیق به جواب سوالاتم نرسیدم
به خصوص اینکه این مقدار مصرف به صورت کاملاً اتوماتیک و صرفاً توسط برنامه IDM انجام شده
و هیچ برنامه و ابزار دیگه ای اعم از خود ویندوز یا آنتی ویروس یا براوزرها و ... از این کانکشن استفاده نکرده اند !
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
سرعت شما چقدر است؟
این 700 مگابایت را در عرض 1 ساعت دانلود کرده اید؟! ( بین 2 و 3 )
ما هم ابتدا فکر می کردیم کم شده است ولی با دقت که نگاه کردیم دیدم چیزی کم نشده است.
اگر ممکن است ریز مصرف همان شب را قرار دهید ( به صورت عکس )
ما هم از پنجشنبه یا جمعه سر ساعت 2 دانلود داشتیم ولی کم نشده است.
نقل قول:
سلام استاد BizimT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احوالات شما خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا از این بحثا باشه و ما شما رو اینجا زیارت کنیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد این بحث باز شد / چند تا مساله هست که فراموش کردیم :
)) هممون میدونیم که رانژه به عنوان یه منبع درآمد جانبی برای شرکت هست (1)
نتیجه ی 1 ماه شارژ نکردن ما این میشه که باید 10 تومن اضافه خرج کنیم و یک ماه اینترنت رو از دست بدیم (2)
در بهترین شرایط هم مجبوریم 3 تومن مخابرات رو بدیم تا دستگاه ها رو جمع اوری نکنن و تازه سرمون بدون کلاه میمونه ( بی اینترنتی ) (3)
به عبارتی تنها ضرر کننده ما و تنها سود کننده شرکت هست !
)) منظور رو از این نفهمیدم : " یا اگر موضوع دعوابازی هست بارم به اتفاق و نه شرکت اداره بازرسی . "
)) متاسفانه یا خوشبختانه بهترین راه بلند کردن صداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)) گرفتم حجمی که به نا حق از حساب کم شده از کی تا حالا شد " راه غیر راست " ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که صد البته اگر هر کدوم از مشتریها حقشو نگیره نتیجه به ضرر همه هست
جالب اینجاس که در این مورد نتیجه خیلی زوود خودشو نشون داد ، ببینید :
نقل قول:
ایا بازم باید سکوت کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
موافقم . غیر کاردان را هم اضافه کن.
ماهی 250 مردا و 200 زنها.
صلاح مملکت خویش را خسروان دانند و بس.
واقعا اینا دارن برا 250 تومن اونجا جون میکنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با فتحه )
خوب خدا رو شكر كه مال شما كم نشدهنقل قول:
منم نه حوصله شو دارم و نه از همه مهمتر وقتشو كه بيام الكي گير بدم كه كم شده! صبح ساعت 6 از خونه بيرون ميزنم تا عصر!! مادرمم دلش خوشه كه مهندس بزرگ كرده !!ايكاش همون موقع كنكور كه پزشكي آزاد قبول شده بودم ميرفتم مي خوندمش تا الان بجاي سروكله زدن با پيمانكار و كارفرما و كارگر و روغن و خاك و خوله و هزار كوفت ديگه با پرستار و منشي و.. يه عده كه حتي اگه زيرعمل بكشيش هم باز پولتو ميگيري و كسي هم ازت ناراضي نيست طرف بودم
مي بخشين ولي خدائيش اعصابم خورده و فقط عرض كنم خدمتتون كه من همه دانلودام شباست يعني روزا اصلا خونه نيستم. اون مقداري هم كه كم شده در فاصله بين روزهاي پنج شنبه تا شنبه بوده در همون ساعات رايگان!!تازه اخوي اينا خودشون بصورت ضمني قبول كردن و بهانه ميارن كه چون از روز شنبه اين قانون اجرا شده اينجوريه اونوقت شما رضايت نميدين؟
اصلا بدرك كه كم شده يا زياد شده خيلي كم اعصاب خوردي داريم الانم بايد بخاطر 700 ،800 مگ...................
مردشور همه شونو ببرن
سلام.نقل قول:
مقدار نشان داده شده توسط ویندوز و همارا تقریبا یکی هست.
ولی همارا صد در صد از ویندوز دقیق تره.
تو صفحات قبلی یه بار جریان Byte In و Byte Out رو گفته بودم.
موفق باشید :11:
ممنون ، ولی من که قانع نشدم ! (گفته بودم تو صفحات قبلی یه چیزایی در این رابطه خونده بودم ... )نقل قول:
سلام اگه شک داری دورکت نماز شک بخوننقل قول:
خوب والا
اصلا به دانلود منیجر در این مورد اطمینان نکنید ، تازه به IDM اصلا !
نرم افزار مونیتورینگ بهتر جواب میده
ولی اگر اشتباه نکنم
مشکل شما مربوط به این میشه که :
1024b = 1Kb یا 1000b = 1Kb
سرعت دانلود شرکت های ماکس نت و همارا برای سرویس 64 چنده ؟؟
در مورد همارا بگم همون سرعت قرارداد استنقل قول:
البته الان فکر کنم تمام شرکت ها همون قرارداد می دهند حتی صبانت هم الان بر اساس قرارداد می دهد البته برای اکانت روزانه اش
با سلام...
دوستان وضعيت اينترنت تون چطوريه؟
من ديروز تا ساعت 10/30 شب با سرعت 15 دان مي كردم ولي از ساعت 10/30 به بعد با سرعت 6 دارم دان مي كنم.
سرويس 128 همارا.
دوستان همه اين مشكل رو دارن؟
اين عكس از نمودار پهنا:
اين ماله ديروز.
اينم ماله امروز
ممنون
آره، تاييد ميشه. كلا همارا بدجوري قاطيده. منم ديشب با سرعت 0.8 دان ميكردم گفتم امروز درست ميشه الان كه اومدم خونه ديدم نه، وضعيت همونجوريه.
+128 همارا
من یک مشکلی برام پیش اومده پنج ماه پیش به مدت دوماه ونیم از اینترنت هوشمند ماکس نت و هر ازگاهی همارا سیستم و هر از گاهی هم با اون یکی که اسمش یادم نیست کار کردم بعد قبض تلفنمون نجومی اومد و من رفتم ای دی اس ال از همارا گرفتم امروز یک قبض تلفن نجومی دیگه اومده که 90000 تومان توش نوشت خدمات ویژه ( اون قبلیی را تو ارزش افزوده بود فکر کنم نوشته بود ) رفتم دفتر خدماتی ببینیم جریان چیه مسئولی که اونجا بود جوابهای خنده داری به من داد که نمیدونستم عصبانی بشم یا بخندم مانند این : شما با اینترنت زیاد به سایتهای خارجی رفتید و یا این یکی که همارا پول ای دی اس ال را علاوه بر شرکت یکبار هم به مخابرات میفرسته گذشته از این جوابهای افتضاحی که من گرفتم آدرس مرکز مخابراتی که اونجا رسیدگی میکنه از اون خانم گرفتم تا شنبه برم ببنیم جریان چیه حالا من یک سوال داشتم این پول اینترنت هوشمند را شرکتها چگونه به مخابرات اعلام میکنند و آیا امکان داره که دوبار هزینه برای من محاسبه کرده باشند و به مخابرات فرستاده باشند چون اون مقدار اینترنتی که من دو ماهو نیم پیش استفاده کرده بودم با اون قبض تلفن نجومی دوره قبل کمی ناسازگار بود و به نظر من خیلی بیشتر از اون مقداری بود که فکر میکردم ولی اونو مجبورا پرداخت کردم ولی این یکی دیگه زورم میاد ببرم بدم اگر جواب قانع کننده ای شنبه از مخابرات نگیرم از خیر خط تلفن و ای دی اس ال کلا خواهم گذشت و یک صفحه جدید تو زندگیم با نگرشی جدید یعنی زندگی بدون نت آغاز خواهم کرد
نقل قول:
سلام
منم يه مشكلي شبيه مشكل شما دارم :20:
من الان 4 ماهه كه adsl گرفتم از همارا +128
قبلا كه dialup استفاده ميكردم حدود 18 االي 20 هزار تومان پول تلفن من ميشد
الان بعد از 4 ماه كه دارم adsl استفاده بازم پول تلفن من 19300 تومان اومده ...
:13:
چه دليلي ميتونه داشته باشه ....
آيا همارا هزينه اي هم رو قبض تلفن اضافه ميكنه ؟
:11:
نقل قول:سلام به دوستان گلم.نقل قول:
خوب هستید شما...؟
دوستان؛ من حدود 8 ماه پیش به این مشکل برخوردم.
پس ار کلی تحقیق در این مورد، فهمیدم که مشکل از مخابراته.
هزینه in رو دو ماه دیرتر روی قبض ها اعمال میکنه.
یعنی الان اگه قبض مربوط به مهر و آبان اومده، هزینه اینترنتی که روی قبضوتون نوشته شده، مربوط به مرداد و شهریور ماه هست.
همچنین ماههای قبلی هم همینطوره.
اگه دقت کنید در قبضهای قبلی، متوجه میشید که در دو ماه اولی که استفاده کردید، تقریبا چیزی نیومده براتون. و شما فکر میکردید که اشتباه شده یا رایگان بوده... :31:
ولی سیستم مخابرات این روال رو پیروی میکنه.
منبع: اتاق دیتای ساختمان مرکزی مخابرات استان آ.ش
(اسم مسئولش یادم رفته ببخشید)
منم شاید حدود یکی دو سالی باشه که از این اینترنت هوشمند استفاده می کردم (تا یک ما اخیر) و همه هزینه ها هم به موقع روی قبض ذکر می شد و هیچ وقت هم رایگان نبوده ! (حتی با محاسباتی که خودم برای میزان مصرفم انجام میدادم و هزینه ای که روی قبض نوشته میشد تقریباً برابر بودندنقل قول:
به نظرتون حالا که منم adsl دار شدم (از دو هفته پیش) این مشکل یقه من رو هم خواهد گرفت ؟!
منظورم اینه که این با تاخیر نوشته شدن و اشتباه نوشته شدن هزینه ها اخیراً اینطوری شده و احتمال داره هزینه هایی که قبلاً پرداخت کردیم رو دوباره ازمون بخواند ؟
ممنون
نقل قول:
سلام توحيد جان .. ممنون .. شما خوبي ؟
آقا من اينترنت هوشمند استفاده نكردم فقط همين dialup معمولي كه كارت اينترنت خريدم و كانكت شدم
منظور شما اينترنت هوشمنده ديگه ؟ يا نه هر دو ؟
سلام
من میخوام یه جمع دارندگان اینترنت پرسرعت بپیوندم( یک چیزی تو مایه های موشک فضا پیما):5:
شنیدم که تو جور مودم داره که من از هیچ کدوم سر در نمییارم.
بعد شنیدم که از هر شرکتی سرویس بگیرم بهتره مودم رو هم از اونجا بخرم . این درسته؟
خوب لطفا منو در خرید مودم راهنمایی کنید . بودجه هم در حد 100 تومن.
بعدم از کدوم شرکت مودمو و سرویس اشتراک بگیرم بهتره؟
خودم که گفتم ازمودماسر در نمییارم اما میخوام از شرکت همارا 128 محدود 5 گیگ بگیرم
یا 64 نامحدود برا مصارف خاتگی .
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟
مصرفم هم برای دانلود اهنگ . گشت تو سایتاس.
لطفا مراحل کارم بهم بگین اول میریم مخابرات فرم اشتراک می گیریم یا اول باید مودم بخرم. این کارا دیگه....
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در مورد مودمنقل قول:
100 تومن هم براش زیاده
درمورد اینکه از کدوم شرکت سرویس بگیرید
همون همارا خوبه در مورد 128 و 5 gb فکر کنم برای کسی که تازه از دایال به adsl رفته مناسب باشه
و از طرفی 64 سرعتش خیلی زیاد نیست نزدیک به دایال هست
در ضمن 128 شبانه داره که میتونید تا 1 gb فایل دانلود کنید
من خودم اول که به adsl رفته بودم 10 gb در 3 ماه تموم نشده بود :27:
دیگه یواش یواش داره اعصابم میخورده میشه
شدیم مثل دیال اپ
کسی میدونه کی قراره درست بشه؟
سلام
بچه ها چه شرکتهایی توی تبریز سرویس adsl میدن؟
البته برای کسی میپرسم.
اونقدر که اطلاع دارم همارا و ماکس نت هستن. شرکت دیگه ای هم هست؟
راستی اگه یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه میشد بهتر نبود؟
ممنون
شاتل و صبانت هم استنقل قول:
معمولا تو ایران که رمان خاصی نداره :13:نقل قول:
هر موقع خواستن انجام میدن :2:
نکنه میخوان کلا همینطوری بمونه یواش یواش به دایال تبدیل کنن :27:
شرکت لایزر و فناوا هم اینترنت پر سرعت ارائه میدن
ببینم اون کارو پشیمون شدی ؟نقل قول:
قرار بود یه سایت بزنم ؟
فکر کنم وضعیت فعلاً درست شده :
همارا +128 ، مرکز ستاخان
یه خبرهایی از یه جاهایی رسیده که ظاهرا امارات اینترنت ایران رو تحریم کرده، بنابراین 70% پهنای باند اینترنت ایران رو هواست!
اگه این خبر صحت داشته باشه که حالا حالاها این وضعیت به قوت خودش باقی خواهد موند وگرنه اون جریان قطعی کابل فیبر نوری که لنگر فلان کشتی قطعش کرده مشکلیه که در عرض زمان خیلی کوتاهی رفع میشه. بقیه دلایلی که برخی سایت ها و isp های محترم درج کردن خیلی به نظر مضحک و خنده دار میاد، نه؟! یعنی کاربر ایرانی رو تا این حد احمق فرض کردن؟! متاسفم!
با تشکر از بچه هایی که لطف کردن و پاسخ دادن.
این مورد رو هم اضافه کنم:
خوب مثل اینکه شرکت گمنامیه. یا شاید هم نمایندگی یکی از شرکتهاست؟کد:http://www.elka-pt.com/index.php/index.php?option=com_content&view=article&id=87
شرکت الکا پرداز نماینده ی صبانت هست
نقل قول:
شما اطمینان داری؟ قیمتهاشون که یکسان نیست.
سلام.
بابا ماشااله چه سرعتی گرفتید....؟!
بذارید ما هم بیاییم.... :31:
ای بابا!!!نقل قول:
گرفتی ما رو هاااااااا. :18:
کی میگه هزینه هایی که دوبار ه پرداخت کردید دوباره باید بدید.
من گفتم هزینه in با دو ماه تاخیر روی قبض نوشته میشه؛ همین!
هیچ ربطی هم به adsl نداره. :27:
وحید جونم شما خوبی عزیز......؟ :10:نقل قول:
نه دوست من؛ فقط اینترنت هوشمند اونطوری هست.....
شرکت و سرویسی که انتخاب کردید خوبه.نقل قول:
فقط امیدوارم حجم آهنگ هاتون بالا نباشه و 5 گیگ کافی باشه.
نقل قول:
مثل اینکه شکر خدا حل شده......
قطعی سه تا از 4 عدد کابلی که adsl رو تامین میکرد، دلیل این شکل بوده است (منبع: هماراسیستم)
احتمال داره که یکی نمایندگی بگیره و خودش قوانین وضع کنه..... :31:نقل قول:
اینم سه تا تست چاق و چله از سه تا سرور مختلف. :31:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6:55 صبح.
من نمیدونم چرا وقتی از باکو تست میگرم اینهمه پینگ متفاوت میده....؟
فکر کنم اینا به اینترنت ایران خیلی خوشبین هستند هاااااا. :31:
eco128 سرعتم اندکی بهتر شده
کی میشه این سرعت رو تجربه کنیم ! ... فکر کنم اون دنیا !
نقل قول:
سلام.
تا جایی که میدونم مشکل سرعت ها به کلی برطرف شده.
تنامشکلی که باقیه سایتها هستند.
به عنوان مثال، من نمیتونم اکانت 4Shared ام رو باز کنم.
و بسیاری از دوستان نمیتونن از رپیدشیر دانلود داشته باشند.
حالا معلوم نیست این مورد کی درست بشه....
در مورد اون سرعت هم باید بگم => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا!!!
شاید روزی بیاد که ایران هم صاحب اون سرعت بشه. ولی مطمئن باشید ما اونو نخواهیم دید.
نقل قول:
اتفاقا اینا قیمت درست رو زدن
چون از چندین سال پیش هم همین قیمت بووده و هست
مثل اینکه سایت شرکت اصلی اپدیت نشده
چون برای تهران و سایر شهر ها هم همین قیمت های الکا پرداز هست
ممنون از جوابت !نقل قول:
نه من حتی به شما دست هم نزدم :31:
من میگم که تو این 2 سالی که من اینترنت هوشمند استفاده می کردم هیچ وقت هزینه ها با دو ماه تاخیر نیومده !
هر دوره ای که زیاد استفاده کردم زیاد اومده و هر دوره ای هم که کم استفاده کردم کم اومده !
من ریز مصرفهای هر دوره ام بعلاوه هزینه هاش رو دارم و محاسبات خودم با مبلغی که رو قبض میومد تقریباً یکسان بود
//
حالا سوال من این بود که این مشکل مخابرات و با تاخیر نوشتن هزینه ها جیدیداً باب شده ؟
برای همه هستش یا برای یک سری یوزر خاص این مشکل ایجاد شده ؟
مثلاً این دوره آخری یعنی مهر-آبان آخرین دوره ای بوده که من اینترنت هوشمند استفاده کردم و قبضش هم همین روزا میرسه دستم
الان دوره آذر-دی دوره ای هستش که من adsl دار شدم و دیگه از اینترنت هوشمند استفاده نکردم
از طرفی هزینه های استفاده های قبلیم از اینترنت هوشمند رو هم سر موقع و بدون تاخیر پرداخت کردم
پس تو قبض دوره فعلی یعنی آذر-دی دیگه نباید خبری از هزینه اینترنت هوشمنده باشه درسته ؟؟؟
اگه بود باید چیکار کرد ؟
ممنون
اگه ساکن تبریز باشید با تاخیر اومده.نقل قول:
نمیشه که مخابرات برای همه با تاخیر محاسبه کنه برای شما بدون تاخیر.
حالا این ماه معلوم میشه.
سلام امروز من اصلا نمي تونم از رپيد شير دانلود كنم و يا اينكه سرعت دانلودش حتي به 1 هم نميرسه بعضي سايتا رو هم كه باز نميكنه ولي بقيه سايتا و دانلودا خوبه شما هم اين مشكل رو داريد يا نه؟
الان كه ساعت حدوداي 6 هستش مشكل برطرف شده نمي دونم مشكل از آي اس پي بود يا از سرور سايتا:41:
راستي من از همون سايتي كه برا تست گذاشته بوديد تست گرفتم جالب بود سرعت دانلود سرورارمنستان حدوداي 800 بود اما مال باكو 174 :18:مال كويت هم حدوداي 600 الان پس كدومشون درسته؟:13: